|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
17.9.2008 13:58:57   
pupi
No in smo še mi zboleli, je laringitis fasala nima pojam od kod, je že moglo bit tak user posted image user posted image . Smo ponoči po pediatriji laufali, tamala se je tak drla pri pregledu kot da bi jo iz kože vlekli, inhalacij ji sploh nismo mogli naredit, tak da je dobla oreng inekcijo v rit, zdaj pa še osebene zdravnice ne dobim, grema tja pa da vidimo kaj bo novega. Malo da se potožim, če bo možnost, pa vas zvečer še preletim.

Lepo bodite

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.9.2008 14:07:43   
corfu
Punce, če katera ve...kako je s to porodniško oz. delovnim časom samo za štiri ure, eni pravijo, da pač to lahko koristiš do otrokovega tretjega leta? user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.9.2008 14:10:08   
corfu
A lahko to mož koristi?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.9.2008 14:26:10   
siskamiska
 Corfu hmm, pomoje da lahko. Da boš ziher pokliči na csd in naj ti povejo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.9.2008 14:47:25   
Freycha
jeeeeaaa šiškamiška čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res super novička user posted image user posted image user posted image user posted image

na evo, pa so tvoji strahovi splavali po Ljubljanici tja nekam v p.m. user posted image user posted image user posted image

res čestitke!!!!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.9.2008 16:13:44   
baja*
sanek najprej sem bla zeloooo optimistična in sem šla diplomo delat k Vuk Godiniuser posted image butluser posted image  valda se zadeve par mescev niso nikamor premaknile, no pol sem bla pa ena od 100-ih pri Bezenškovi in se je super izteklouser posted image  je pa sranje, da so omejili št. diplom na profesorja, ker enih si pa res ne predstavljam v vlogi mentorja... Upam, da ti bo uspelo dobit fajnega mentorja in temo! Pol bo pa že steklo....
siskamiska superca!user posted image user posted image user posted image user posted image
pupi user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupiko!
corfu žal ti ne znam pomagat... Na CSD-ju ti bojo znali vse povedat.
ajvy kak lekadol že ne more škodit... drugače pa čajček in čajček pa še enkrat čajčekuser posted image
freycha kero cepljenje mate to? A ono pri kao 1. letu? No, držim pesti, da bo brez reakcijeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
17.9.2008 17:00:22   
Freycha
baja ono cepljnje ja, naš še čaka - pri enem letu....

kar se pa tvoje službe tiče, ti pa ne morem kaj dosti reč, ker če kaj bereš še moj blog, itak veš, kaka je približno situacija......  sem pa prišla do zaključka, da je čimprejšnje menjavanje službe ko nisi zadovoljen najbolj pomembno - če le imaš to možnost.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
17.9.2008 20:04:55   
Ajvy
Freycha...user posted image user posted image  da gužva mine, da lažje zadihaš....
A ni lepo slišat, da so veseli vrtca....TArji daš gor copatke, pa gre sama do vrat in začne cepetat češ- odpri vrata, da grem not...
Za Lekadol pa vem, ja...sam sem trenutno še na čajčkih, pa juhcah....

Sanek...ne vem, kaj naj ti rečem za Živico in vrtec, kolkr da bo minilo in da pravijo vzgojiteljice...samo da se vrata zaprejo otročki nehajo jokat....

Majrim.....ti si itak skoz pogrešana, tak da prosim.....

Siskamiska...čestitke za podaljšanje user posted image user posted image user posted image
Kako st apa kej fanta??

Pupi...user posted image user posted image user posted image  za Najo , da se čimprej pozdravi....

Danes sem pa veliko počivala, pa potem smo šli na sprehodek vsi skupaj, sem se počutila (kljub vrtoglavici) tak srečno.....mini družinica.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
17.9.2008 20:22:23   
baja*
berem berem freychauser posted image  in se absolutno strinjam, da je treba menjat. Sem dragega aktivirala, ker pozna eno žensko v kadrovski in me je dala na seznam, če bi se kje kaj našlo... Sama pa nimam nekih vezuser posted image  dans pa itak samo še veze in poznanstva štejejo... so sicer izjeme, a tako hudičevo redke...
Tebi pa čestitke, da si se odločla za študij!user posted image user posted image user posted image Kdaj začneš?
ajvy fajn za sprehoduser posted image  Jaz pa fuuul pogrešam tople dni... pa one fraj dni s porodniške, ko sem šetala s tamlim cele dneve....

Tak, Rene že spi. Začel je malo pokašljevati - taki kašelj je, ko se sliši, da se mu lušči, vročine pa nima. Bomo vidli, kaj bo noč prinesla.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.9.2008 20:39:57   
Ajvy
Baja...jst pa čist nič ne pogrešam toplih dni, ker grem tako lahko vsaj malo ven...komaj pa čakam, da se to stanje z mojo glavo popravi, da bom spet lahko sprehajalkauser posted image

Bogec Rene...midva sva jo namazala po podplatkih z materino dušico in mirno spi...po mojem tudi kamilice pod pojsteljo pomagajo...važno ,da ona spi, in potem ob pol sedmih razgraja vsa n polno razpoložena.....jo , dam v pojsteljo, da jo kao mal prepričam v ležanje, pa mi učke odpira, pa mojga treplja pa dan govori....user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.9.2008 21:57:34   
kapica
Siskamiska, suuuper za porodnisko. Pa faaajn za dolgo so ti podaljsali. Res enkratno , bravouser posted image .
Majrim, lepo da si se oglasila, a ti pa kr mislis ce je katera tak vesela, d aje noseca? Se vidi, da ti gre samo to po glaviuser posted image . Mal se hecam, jaz se vedno stiskam pesti zateuser posted image .
Corfu, men se zdi da sem ze enkrat nekje prebrala oz. slisala da je tri leta tud na 4 ure mozno ja. No, tukaj pri nas si lahk 3 leta cist doma, al delas polovicno, al kakorkoli. vse je moznouser posted image .
Ajvy, uh, ste imeli pa lep sprehodekuser posted image . Pa kak super poguman ej tarja, da tak lepo gre v vrtec. Men se tud nekaj hoce lotit, prehlad al kaj, pa sem tud se na vitaminckih. Sem na splosno proti tabletam in jo vzamem komaj ko je res res sila.
Pupi, upam, da se cimprej pozdravite.
Freycha, na ja, kaj ces, hodnik bo moral tud bit dober za cakanje. Groza.
Sanek, skoda za mentorco, upam, da bo nadomestna tud kolko tolko v redu.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.9.2008 22:28:26   
anja7
Siskamiska jeeeejeeeeejeee  bravo,bravo,bravo user posted image user posted image user posted image user posted image .O kok fajn za podaljšanje. Mah pa sej si to tud zaslužte! Superca!!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
18.9.2008 2:35:56   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Taši a si bla ti mogoče dons s tvojimi sonči v H&M? Nism bla ziher. No sej še zdej nism.

Ja, sem bila.user posted image Drugič me kar pocukaj za rokav, mene že zarad otrok ne moreš falit, sploh skravžlane Špeline glave.user posted image

Sem pa kar vesela, da niste naklofale 150 strani v tem mesecu ali dveh, ko nisem niti pokukala sem. Zdaj sem se spravila rikverc preletavat in upam, da mi do nedelje uspe osvojit bistvo.user posted image Potem pa še kaj napišem.user posted image

< Sporočilo je popravil Taši* -- 18.9.2008 2:36:17 >

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
18.9.2008 2:42:03   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

še to: tiste, ki naročate prek ebaya, a je normalno, da na ene ferdamane copatke čakam že več kot 3 tedne?? mu bojo že premali, ko bojo končno prispeliuser posted image

Samo v primeru, da so ti jih poslali z navadno pošto. Sicer pa ne. Povprašaj prodajalca, ker se kdaj pa kdaj tudi kakšna stvar izgubi na pošti.

Ulla, upam, da bo vse ok z user posted image . Tudi mene so v totalno paniko spravili na morfologiji, da ima ciste na možganih, potem pa je bilo vse ok in upam, da bo točno tako tudi pri tebi!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
18.9.2008 2:50:01   
Taši*
No, uspela sem se prebit so Sanekove nosečnosti, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Nadaljujem jutri, zdaj se mi šiht končuje.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.9.2008 9:11:06   
Ajvy
Dobro jutro.....mrzlo jutro....

Kapica....a ti tudi bolehaš...sicer je pa vreme ravno pravšnje za to....ka lepo počivat....
Mi je vzgojiteljica rekla, da so full smešni tile otročki, tistih pet ki so se skupno uvajali se full igrajo skupaj, da zdej teli, ko so kasneje prišli- jih sploh ne zanimajouser posted image  (stavek je malo čuden, ampak upam ,da ste ga razumele...)

Lepo zajtrkujem pred računalnikom, potem bom dala še perilo prat, potem pa horuk v toplo pojsteljico....sem ponoči slabo spala....

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.9.2008 9:28:53   
majrim
jutro tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image ...ni ravno sončno in toplo,ampak dobro je....samo da gre v vrtec z veseljem,pa je vse okuser posted image user posted image user posted image
kapica....to je prva stvar na katero pomislim ja user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa nič čudnega,če imam to nekje v podzavestiuser posted image
ajvy....kdo pa ti je nagajal ponoči user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.9.2008 9:50:58   
anja7
Taši* sej bi te pocukala za rokav, ampak nisem bla ziher a si ti al nisi. Se mi je pa pol še zdel da vidm Špelo (v vozičku-tak cukrčk), ampak pol je pa že naš mali začel žvint tam po trgovini, pa sem se rajš  vn spelala, predn bi se mu orng scufal tam v tisi gužvi. Si pa ti bejba ful shujšala in si se mi zdela res spremenjena.

Pr nas doma mamo pa okol hiše spet gradbišče. Sva se odločla z mijim, da bova tam pr cesti postavla škarfo, pa so včer naredil izkop in je za popuser posted image . Sem že tok navelilčana k skoz neki delamo. Pol pa reče moj nejdražji, ja sej zdej pa že res par let nismo nč delal. Predlani k sem bla že ful noseča (7 mesecev), sem štrihala les za nastrešek oz. za orng kozolc, pol k je bil že tamal smo delal zadi pr terasi mnastrešek, letos spolmlad smo dal ograjo pri potoku,... Pa verjetn bi se še kej najdl. Pol sem mu pa rekla, da naj mal pošteje kolkrat je bil z nama na sprehodu. Pa reče ja zmer k sem mel čas. Jah in to je res ful velikrat. Mah ne, zdele sem se mogla mal spovedat, k mi grejo te gradnje že res mal na kozlanje. Sej vem, da je moj ful pridn k res večinoma vse sam dela, ampak vseen ga včasih pogrešam zraven. Pa še bedno službo ma en tedn zjutri pa en tedn popoldne, pa vsako drugo soboto dopoldne delovno,... tko da se praktično ta tedn k ma popoldne niti skor ne vidmo. Ah sej bo.  En kup enih težavic mam sama s sabo.
Današnja noč je bla pa za odtenek bolša kt prejšnje. Včer ponoč je hotu celo noč na joški vist, pa sem ga dala nazaj v postlco, pa je ful joku, pol sem ga mal v naročju crklala, pa je skoz rinu pod majco, pa nism pustila, pol ga je pa moj vzel in ga crkljal ene deset minut, ga dal v postlco in je tamal zaspal. Dons ponoč je pa tud po dojenju spet začeljokat k sem ga nazaj v postlco prestavla, sam nisem popustila in je trajal enih 5 minut, pa je pol tud sam od sebe zaspal nazaj in je spal pol do zjutri.Sem se vsaj mal naspala.

Ajvy; ja tistih pet je že pravigh frendov.Majo že svoje skrivnosti in ta novim še ne zaupajo user posted image . To morjo bit posrečeni!Vidve s kapico pa kr lepo počivat, da se mal spočijeta še. K če se prou spomnm samo sebe, kr neki noči nismo spal. K da zdej pa spimo user posted image . Mal se je treba pohecat za dober dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo pa kavico jaz dons častim!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.9.2008 9:53:19   
anja7
sem se glih spomnla prej k sem vam kavo ponujala, da bi se lohk enkrat kej dobile na tapravi,zaresni kavici. No, če bo kera za stvar. Verjetn se bomo mal teži uskladile, ampak za kak popoldne bi se pa pomoje res lohk zmenle. Da bi še v živo mal pojamrale user posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
18.9.2008 13:08:24   
kapica
Anja, se vidi da si se mal naspala, ko si bolj razpolozena za cvekanjeuser posted image . Ja, verjamem tole delo ja, skoz nekaj, pa sploh pri hisi se mi zdi, da je vedno tak. Skoz se nekaj najde. Sicer pa kaksno stvar se porihtate , pol imate pa leta in leta mir. Saj bo minilo, pa z vsako stvarjo je hiska lepsa, a ne? Moj je tud prej skoz delal al popoldne al dopoldne in mi je bilo boljse, kot sedaj. Ko dela kao do 16h, ap redko kdaj pride pred 18h domov. Tako da res ne ves vec kaj je boljse. Sedaj pozimi boste vec skupaj, ko se okrog hise ne bo dalo kaj delatuser posted image , pa si boste skupaj krajsali mrzle dni.
Ajvy, kak je fajn tebe vedno prebrati, ko vstanes, pojes zajtrak in gres nazaj spatuser posted image . To je pa res super no, res mi ej zal, da se Dino ni v vrtcu, bi bilo veliiiko lazje.
Tasi, pa da si se ti koncno spet oglasila. Pa nic nisi povedala kaj je kaj novegauser posted image . A se vedno dva sihta, toliko dela al kako stvari stojijouser posted image .

Punce, mene je zacelo ze malo stiskat, morem priznat, ker imam samo se 5 tednov do konca. Saj ne morem verjet, da bomo pocasi spet cist neprespani in zdelani. Jaz ne vem kak bom vse zmoglauser posted image . Pa sploh ce bo spet kak CR, ko taaak dolgo traja, da pridem spet na noge.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
18.9.2008 14:40:02   
Freycha
Dober dan!

medve sva že iz bolnice.... cepljenje je dobro prestala (no, jok ne štejemo, ne?), nobene alergije, ji pa moram še par dni dajati sirup proti alergiji, da ne bi česa fasala...

sem pa danes cela neka čudna in zmatrana.... kot da ne bi celo noč spala. Zdej je šla mala spat, pa bom še jaz kako kitico odspala, če mi rata.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
18.9.2008 14:48:50   
madejka
Halo!

Freycha kaj ti si ze nardila test???user posted image Mislim tale rast trebuha pa utrujenost pa to...user posted image

Anja7 jaz sem za kafeuser posted image Samo sem malo daleč in brez avtauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
18.9.2008 15:07:54   
Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Halo!

Freycha kaj ti si ze nardila test???user posted image Mislim tale rast trebuha pa utrujenost pa to...user posted image

ne govori..... pa danes zjutraj mi je bilo full slabo..... user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
18.9.2008 15:30:03   
madejka
No... in kaj še čakaš'???user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
18.9.2008 16:01:20   
Freycha
na menstruacijo user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.