|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
11.9.2008 12:02:19   
SANEK1
Baja, včeraj sem imela prvi pregleduser posted image user posted image user posted image
Sem že videla user posted image  tega malega 5 mm velikega mehurčka...kak hecno, kaj rata vse iz njegauser posted image
Zaenkrat kaže da je smo eden, samo je g. rekla da še ni nič 100%, da se lahko drugi "skriva"user posted image
Po moje me kap, če mi pri drugem pregledu reče, čestitam, imate dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.9.2008 12:57:22   
bačko
Baja  pri nas je problem ker moj noče imeti še enega.Jaz pa!Kot sem že napisala bom malo počakala, da se dragi premisli.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.9.2008 13:15:56   
kapica
Corfu, jaz te cisto razumem kako se pocutis. Za poslani mejl ne imet slabega obcutka, to res ni bilo krivo za nesreco. In ne si cesa ocitat. Vazno da je moz v redu in da ni poskodovan, vse drugo se bo uredilo. Ko je moj imel nekaj tednov nazaj isto rec, sem se tud skregala z njim zvecer, preden je sel na vecerjo, ces, zakaj mora hodit, ko bi pa lahko bil z mano doma. Sva sla tud jezna narazen, pol pa klic in jok po telefonu. Jaz mislim da v tistem trenutku soka, ko se ti vse odvije pred ocmi, da pridejo solze. Jaz sem bila tud sokirana, ampak samo da ni kaj hujsega. Je pa rekel, da more uredit vse potrebno, da bomo v primeru, da se njemu kaj zgodi,jaz in otroci preskrbljeni. V glavnem cela rec mu je dala mislit in ga obrnila na glavo.
Kar se pa vaju tice in sploh njegove sluzbe, ne vem, ce je to res potrebno, toliko delat. Jaz res upam, da boste malo premislili in nasli se kaksno drugo, lazjo pot, da ne bo rabil biti od jutra do noci skoz na delu. Men se to ne zdi niti v redu niti normalno. A je treba zaradi denarja, al cesa, ni mi jasno. No, upam da boste mal zabremzali, po tem dogodku, ker je lahko res v sekundi vsega konec. In tega se premalo zavedamo.
Pa porocaj kako se zadeve odvijajo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.9.2008 13:19:08   
kapica
Punce je pa res fajn, ko malo pocvekate in vas je lepo prebrati. pa zgleda da bo pocasi se vec noseck tu gor. Ce ze ni katera in se skrivauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.9.2008 13:33:30   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

češnca čestitke sodelavki za Evo! Kako je pa kaj v službi? A so se stvari že normalizirale? Jaz ob prvi priliki spokam stran od šolstva... mi ni všeč. 

Se kar podpišem! Komaj čakam, da grem stran - vse je bolše kot to. Pa še plače so manjše... user posted image  Čeprav mi to trenutno ni merilo, ker mi sama služba požre preveč živcev.

bačko sej se bo možek tud premislu! Moj tud ni hotu več kot enga otročka, prejšnji teden mi je pa iz lekarne Tifol prnesu in me včeri vprašu, če ga že jemljem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst bi sicer takoj, ampak trenutno sem čisto preveč pod stresom...

< Sporočilo je popravil Češnca -- 11.9.2008 13:34:57 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.9.2008 14:41:26   
angel_rebelde
Spet imamo novo nosečko?? Ja, Sanek čestitaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prav vesela za vse vas, pa malo sem vam fauš, jaz bi tudi še enega.. ampak sem si zadala cilj, ko naredim izpit za avto, ko najdem šiht, pa za sebe it, pa na delo za novega otroka.. Ma, so takšni cukrčki, da ne moreš ostati le pri enemu.. jaz bi pa do 30.leta rada mela vsaj 4 otrok user posted image user posted image Ma, sanjam vsaj lahko, a ne? user posted image

Res sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Bačko moja, ne biti žalostna.. se bo verjetno slej ko prej omehčal, če ne zdaj pa takrat ko bo Žana tečnarila, da hoče bratca al sestrico user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.9.2008 16:42:50   
kapica
Cesnca, oo, to je pa prav lusno od tvojega mozauser posted image . Sam nisi povedala a ze jes Tifol al se cakas. Sploh glede na to da verjetno ne bo takoj prvi mesec uspelouser posted image .
Corfu, kako si ti?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.9.2008 19:34:18   
Ajvy
Večer.....

Ksenjak...dej no se mau večkrat oglasi.....super za Kiaro, da je tak fajn sprejela vrtec...kolk je pa Lanej star?

Bačko...jst ne bi kar tako zgubila upanja...daj možeku čas ,najbrž je res težko sprejel dejstvo, da si težko rodila....da si se matrala.....

Corfu...daj prosim, javi se...pa povej kako ste....

sanek...superca za uspešen pregled.user posted image user posted image user posted image  boš vprašala za spol??

Češnca...mislim ,da ti je rvoj več ko jasno pokazal ,da je zauser posted image user posted image user posted image  aakcijo...kera lepa gesta.....ah ja...te naši dedci...

Ar...ti bi kar 4 imela...super...

Kapica...kako gre....

Jst se bila danes pridna, sem malo polikala, oprala dve žehti, posesala, potem pa dol padla....-sam tko rečm, da vas ne bom prestrašla.....sem vesela, da mi je vsaj malo uspelo skidat.....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.9.2008 20:39:04   
kapica
Ajvy, si bila pa pridnauser posted image . Jaz sem tud mal prala, likala nic, bom jutriuser posted image , sicer pa nimam veliko. Pa pocivala sem spet, Dino je pridkan, moz fajn pomaga, tako da se ne pritozujem. Aja, pa pri fizioterapiji sem bila, je rekla da imam polno vozljev in mi je masirala zgoraj pri rokah. baje da mi od tega tako roke mravljincijo. Bom videla ce bo kaj boljseuser posted image .

Zdaj pa gledam spet Popstars na pro7. Pa se tak mi gre na zivce, ampak seveda ni kaj drugega, pa gledam te bedne komentarje od zirijeuser posted image . Je pa tud malo smesno no.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.9.2008 20:44:31   
baja*
iiii sanek, a srčka si že vidla? Lepouser posted image  Res je neverjetno, kaj se razvije iz tiste male pikice, pravi čudež je to!!! Ampak mene bi tud ruknlo, če bi mi G rekla, da sta dvauser posted image  imava oba z dragim dvojčke v familiji, jaz pa ne bi glih nouser posted image

bačko saj vem ja, da tvoj noče met še enga, ampak po moje je vseeno boljše, da tudi ti zaenkrat malo odklopiš misli na otročka, ker če mu boš kar naprej "gnjavila" se zna zgodit, da se stvari ne bojo odvile tako, kot bi si želela. Ponavadi je tak, da ko človek neha na vse kriplje nekam rinet, stvari naenkrat zalaufajo kot je treba... Držim pesti zate!user posted image

češnca tvoj dragi je pa naredil fuuuuul lepo gestouser posted image user posted image  moj po moje sploh ne ve, za kaj se že uporablja Tifoluser posted image user posted image

A_R kak si kaj? Kako si se pol odločla glede šole? A se boš vpisala?

ajvy pridnauser posted image

kapica moja sestra je tud mela mravljince v rokah in so ji masaže ful pomagale. A ti tud štrajkaš z likanjem? Se mi zdi, da vse tarnate, kolk mate za zlikat... no, pol bom pa še jazuser posted image  torej, čaka me 5 strojev cotuser posted image user posted image  se bo treba lotit, ker so omare že čisto prazneuser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.9.2008 20:46:46   
madejka
hej babike!
Pridne ste, da tak lepo čvekate!
Meni se dans ne da... že dve noči nismo spali, nisem vajena hodit v službo pa še mali je hiperaktivn in spi cel dan samo 1 uro.. seveda v času, ko sem jaz na šihtuuser posted image Še jutri,  pol mam pa spet mir do nadaljnegauser posted image

Grem spat! Bom jutri kaj komentirala, če bom kaj več spala!
Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.9.2008 20:52:07   
baja*
madejka user posted image pridno ajajte!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.9.2008 20:52:46   
Freycha
čer!

danes smo imeli roditeljski sestanek v vrtcu, da sem končno spoznala mamice, pa malo smo počvekali in so povedali, da imajo že ene štirje neko drisko in bruhanje itd....user posted image  očitno neka viroza, Dita je zaenkrat še nima (trkam na les). No, po roditeljskem pa greva po tamalo k tašči in tastu in povesta, da ji full teče iz nosa, da kiha ko zmešana, da je čisto boga in ji res smrkelj kar v potokih teče iz nosa..... ker ima čisto zabasan nos, spet ni hotela zaspati (jokala je kot dež), sem jo pa vzela v roke uspavala v naročju oz. na rami, počakala, da je konkretno zaspala in jo položila na trebuh in zaenkrat še spi.
Sicer pa, kaj mi je potrebno razlagati, da naj bi šla jutri na službene športne igre? No, če bi bil v.d. možek doma, bi še šla, tako pa pride on šele ob 19.30 domov, bolane pa ne bom dala tastu v varstvo (še tašče ni doma) samo zato, da se bom jaz imela luštno. Ker se po pravici povedano, tudi ne bi imela.... tak da.... pa drugo leto user posted image user posted image

češnca, ti pa kar v napad user posted image user posted image

baja in kapica, se pridružujem kupom perila, ki me čaka za zlikat user posted image  Ampak če bo mala zbolela, bom lepo jutri med tem, ko bo spala likala..... danes se mi ne da.....user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.9.2008 20:54:29   
arijana..
Cofu upam, da je z vami vsemi vse v redu in, da ste si opomogli od šoka.Me je pa ob branju tvojega posta kr zmrazilo, moj je namreč non stop na cesti, pa  dela od jutra do noči in v jezi, mu večkrat  vržem kaj  pod nos. In neštetokrat se vprašam, če je vse to vredno.

Ajvy ja bo trajalo, da se navadimo, pa zgleda, da bom res šla na 4-urni DČ, če mislim še študirat, bo to tak al tak edina možnost.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.9.2008 20:55:51   
Ajvy
Kapica...kaj pa vozljaš tam po hrbtuuser posted image user posted image
Super za fizioterapijo, me veseli da ti pomagauser posted image user posted image super za možeka, da je tak pridn...in seveda še najbolj super za Dina da je on tud tak fest...
Tarja je imela pa danes mevlje,ojoj jo je tegota dajala...

Baja...tudi mene čaka še ogromno cot, samo v omari kjer je kup ni blo več prostora, pol pa mi ni všeč da kar tam nekje ležijo....tak da sva nekak na istemuser posted image user posted image user posted image

Madejka....kaj pa dogaj pri vas, da ni ne spiš??
Kar lepo pojdi počivat....user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vse zrihta in da si mammi Madejka malo spočije 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.9.2008 20:57:18   
Anonimen
ćeruser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
11.9.2008 20:57:49   
Anonimen
eh, kres babji, sem kr potrdi stisnlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
11.9.2008 20:58:27   
Ajvy
Freycha..boga Dita...user posted image user posted image  da se pozdravi.....

Arijana,...a ti boš tudi šla študirat...marija punce ste pridne.....meni pa to tolk ne diši...jst pa knjiga , sva dva čist različna pojma.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.9.2008 21:06:05   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ma kaj boga ona..... mala bo že preživela... boga jaz, ker ne morem it na igre jutri user posted image user posted image user posted image user posted image  hecam se user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.9.2008 21:10:40   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

češnca, ti pa kar v napad user posted image user posted image

eh, bo treba mal počakat, mam ravno menstruacijo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Dito in ostale - tudi Anžeja! Je tko lepo zaspal ob 19.30, zdej pa že od 20h sam jokca in jamra...  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.9.2008 21:12:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ma kaj boga ona..... mala bo že preživela... boga jaz, ker ne morem it na igre jutri user posted image user posted image user posted image user posted image  hecam se user posted image

oprosti mati- sem spregledala ,da bi morala iti na igre...jst se teh stvari bojim, pol pa zgleda jih tudi prebrat nečem...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ker ne moreš iti na igre

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.9.2008 8:01:51   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava čaj in kapučino!
No včeraj sva se z možem pogovarjala in je rekel, da 100% ne bomo imeli še enega.Rekel mi je da se boji, da bi me izgubil.Jaz sem po orordu začela krvaveti in to je njega zelo prestrašilo.To je glavni razlog.Boji se da bi me izgubil.Tako da sem ponoči ko nisem mogla spati sklenila da bom malo to odložila na stranski tir in se bom samo Žani posvečala.
Za vse ki pa ste noseče pa vam želim lepo nosečnost in čim manj preglavic.
A-R a si dobila kaj emailov?user posted image user posted image
Za Dito pa user posted image user posted image user posted image user posted image !
Jaz sem včeraj likala in malo pospravila po stanovanju.Danes pa grem v Ljubljano malo po nakupih.
Žana ima 12 zobkov.Vse štirice so ven prišle.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 12.9.2008 8:02:39 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.9.2008 8:12:20   
ksenjak
bačko_daj mu čas, boš videla, da bo počasi malo pozabil, kaj se je zgodilo in da si bo tudi sam premislil glede otro. Mogoče je dobro leto še malo prekmalu za njega. Sem pa prepričana, da se bo omehčal.

Ajvy_ja, tudi jaz sem vesela, še posebej, ker grem brez strahu v službo, saj vem, da Kiari nič ne manjka. Je pa tudi res, da pri drugem otroku vrtec jemljem čisto drugače, kot sem ga pri Laneju, saj zdaj vem, da jim pravzaprav nič ne manjka. Lanej je drugače star 3,5 let.

Lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.9.2008 8:45:00   
Freycha
no tko, našo dete je konkretno zbolelo. Ponoči jo je zakuhalo, spali smo valda bolj malo, zdaj se pa carta z atijem, jaz pa počakam, da pride sodelavka v službo, potem grem pa tudi sama domov.... Ker pa v vrtcu razsaja neka viroza, pa samo upam, da ne začne bruhati in driskati..... mah saj bo user posted image

bačko mislim, da je to dobra odločitev. Lahko bi te izgubil tudi, ker bi preveč silila vanj in bi se skregala.  Jaz bi se tudi noro rada poročila, pa moj ni za, pa sem imela obdobje, ko sem full težila, zdej sem pa videla, da nima smisla in da očitno pač tasko bo. Glavno je, da sva skupaj, da imava Dito in bova s tem čisto dobro živela. Mogoče me pa kdaj preseneti..... na silo nič ne gre!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.9.2008 8:47:32   
kapica
Backo, no vidis, kako ti je lepo povedal zakaj noce vec otrok, zaenkrat. Tako da res ga pusti mal pri miru, pa bos pozneje videla, kako se bo kaj odvijalo.
Ajvy, midve sva tud na istem, glede knjig. Jaz tud ne pasem tam zravenuser posted image .
Ulla, pa res no, sam pozdravit nas prides in spet adijouser posted image .
Freycha, kako si ti in Dita? Sicer bos pa doma mal sportala z malecko, tako da ne bos cist brez ostalauser posted image .
Madejka, upam, d aje bila nocka boljsauser posted image .

Punce, ste me narobe razumele. Jaz nimam nikol kupov perila za peglat, ne vem kaj ve vse peglate, brisace serviete, posteljino al kaj. Ne vem od cesa imate take kupe. Pri meni gre iz susilca bolj kot ne vse v omaro, samo kaksne hlace ali srajco zlikam. Se pa pozna, da za sluzbo ne rabimo svojih cot, ker so tam uniforme, pa se pozna.
Midva sva danes spet v igralni skupini, popoldan pa z kolegico mal na potepuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.