|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
14.1.2009 20:44:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne noooo....jst še nebiuser posted image

napisala sem nizek štart user posted image user posted image  moramo malo popestrit tale naš forumček....
navijamo zate.....

A maš že vse pripravljeno???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
14.1.2009 20:46:11   
Ajvy
Punce...danes sem dobila na posojo košek...kako je lep....zdejle sem posteljnino oprala.....uf...res je to ena lepa zadevica..pa še na kolesih je....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
14.1.2009 20:46:29   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

a se že mudi user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
14.1.2009 20:49:40   
madejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy Mi tud razmišljamo o košku za tegale, ker posteljice verjetno ne bomo meli kam dat zaenkratuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
14.1.2009 20:50:58   
Ajvy

user posted image

a se hecaš...dej res povej..kolk maš že pripravljeno in kaj ti fali.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
14.1.2009 20:52:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy Mi tud razmišljamo o košku za tegale, ker posteljice verjetno ne bomo meli kam dat zaenkratuser posted image

jst sem klelele na netu vprašala...če ga katera posodi...pa se je ena aprilčica javla....ker se selimo in nima smisla sestavljat zdej pojstelje za Tarjo...ko ima ono večjo..pol pa jo spet selit.....tak da ta mesec, dva bo dojenček v košku...pol pa itak bomo vidli kje bomo in kako bomo....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
14.1.2009 20:54:44   
siskamiska
Ajvy a vi se boste selili ko boste kupca dobil za to stanovanje al vseeno?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
14.1.2009 20:57:01   
Anonimen

prpravljene mam sam cunje zame in za user posted image ko greva iz p....je moj tolk težil, da sem to prištimala, se je bal da bo mogu sam to skup spravljatuser posted image

pol mam na list napisano, kaj morm vzet s sabo v p, sam ne vemkam sem dala listuser posted image user posted image

pa kupit še morm tamale pleničke, une blazinice za dojenje, ribodermin itd. kar se pač rabi od kozmetikeuser posted image

nimam nobene dude, da o flaši ne govorimuser posted image črpalko za mleko mam na nevemkolkih koncih, za najmanj en del sem ziher da mi faliuser posted image

a še kejuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
14.1.2009 21:11:43   
Ajvy

prpravljene mam sam cunje zame in za user posted image ko greva iz p....je moj tolk težil, da sem to prištimala, se je bal da bo mogu sam to skup spravljatuser posted image

pol mam na list napisano, kaj morm vzet s sabo v p, sam ne vemkam sem dala listuser posted image user posted image

pa kupit še morm tamale pleničke, une blazinice za dojenje, ribodermin itd. kar se pač rabi od kozmetikeuser posted image

nimam nobene dude, da o flaši ne govorimuser posted image črpalko za mleko mam na nevemkolkih koncih, za najmanj en del sem ziher da mi faliuser posted image

a še kejuser posted image

o meri....kaj pa ostale cunje???
Kozmetika....to ni nič kaj kunštnega.....ampak tole pranje in likanje..oz. ti sušiš.....

pa plenice maš oprane..te pralne....

dobra si....mene bi že orenk dajalo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
14.1.2009 21:13:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ajvy a vi se boste selili ko boste kupca dobil za to stanovanje al vseeno?

mi se selimo, takoj ko dobimo kako ugodno najemnino za nek majhen stanovanček...pa bo to stanovanje še ne prodano ali pa že prodano....ker ga itak oči prodaja.....
Sva rekla, da bova počakala ,da rodim....itak še ni bilo interesentov...ker je moj oči tako zagret, da je slikice menda šele prejšnji teden poslal.....tak da...

mi gremo vseeno na svoje...je že čas...ker se bomo drugače pobili......

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
14.1.2009 21:20:19   
Anonimen
Kozmetika....to ni nič kaj kunštnega.....ampak tole pranje in likanje..oz. ti sušiš.....

ja plenice so tak v obtoku skoz, nimam posebej zauser posted image če bo treba bom še dokupla kakšno..

likala nism ničuser posted image a si noruser posted image mam pa oprane tamičkene cote, sam mi fali, bo treba v nabavo...sam kdajuser posted image user posted image

madona, sej se res totalno neresno zravn dajemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
14.1.2009 21:21:18   
Anonimen

veš kak vam bo fajn pol user posted image boš vidla.....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
14.1.2009 21:39:12   
Ajvy

veš kak vam bo fajn pol user posted image boš vidla.....

sej vem....sej vem.....zdej je pa že res kriza.....nisem si misnal ,da bo do tega pršlo....samo res potrebujemo mir..kot družinica.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
14.1.2009 21:40:59   
Ajvy

ja plenice so tak v obtoku skoz, nimam posebej zauser posted image če bo treba bom še dokupla kakšno..

likala nism ničuser posted image a si noruser posted image mam pa oprane tamičkene cote, sam mi fali, bo treba v nabavo...sam kdajuser posted image user posted image

madona, sej se res totalno neresno zravn dajemuser posted image

jah..najbolj zdejle ko so razprodaje....kaj čakaš res ne vem.....17 dni..to je lahko zdej zdej....

aha..pralne maš že.....pa jih bo dost za oba/obe???

sej vem...ti boš vse decu naprtila.....boš šla rodit...doma ga bo pa čakal seznam....dragi moj....lepo prosim če storiš.......in potem kilometer dolg seznam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
14.1.2009 21:42:44   
Anonimen

mislim da, 30 kom....če ne še pač pol dokupim, to ni panikeuser posted image

ja bogi moj lubi, a neuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4590
14.1.2009 22:03:57   
Ajvy

mislim da, 30 kom....če ne še pač pol dokupim, to ni panikeuser posted image

ja bogi moj lubi, a neuser posted image

sej sm jst vedla, da boš tak naredila.....user posted image user posted image

hec...

upam, da Ula lepo zdrži v vrtcu ,da lahko ti tole v miru zrihtaš.....

Jst kar ne vem , a čem dat jutri Tarjo v vrtec...al kaj bom....iz noska ji teče....kašlja manj oz. skor ne....sej ne vem več....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
14.1.2009 22:11:29   
Ajvy
nočko punce......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
14.1.2009 22:13:39   
Anonimen
Jst kar ne vem , a čem dat jutri Tarjo v vrtec...al kaj bom....iz noska ji teče....kašlja manj oz. skor ne....sej ne vem več....

tule ti pa ne vem dat pametnega nasveta....k mamo isti šmorn....kašlja lohk še cel mesec...tko da to ni merilo...

da ni vročine pa da ni več kužna...

sej bo boljš enkrtuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4593
14.1.2009 22:22:47   
Ajvy

tule ti pa ne vem dat pametnega nasveta....k mamo isti šmorn....kašlja lohk še cel mesec...tko da to ni merilo...

da ni vročine pa da ni več kužna...

sej bo boljš enkrtuser posted image

sej sem to razmišljala.....da bi jo kar dala v vrtec....da se mal nauživa...k po mojem ji je doma že kar malo dolgčas......ne vem....bom vilda ,kako bo ponoč..če bo orenk kašljala bo doma..če ne greva zjutraj na mini potep do vrtca.user posted image

zdej pa res nočko......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
15.1.2009 7:16:40   
kapica
Ajvy, necaku je ime Zigauser posted image . Se mi fuul ime dopadeuser posted image .
Siskamiska, a da imate taksno veselje ponoci? No, pol je pa zadnji cajt da greste v vaso hisko letosuser posted image . Sem pa mislila da fajn spite.
Madejka, braavo za fantka! A ime imata ze izbrano? Moj tud tak pravi, da tretji bo se fantek, pol bomo pa cakali na punckouser posted image .
Ulla, si pa res neresna, ti ti tiuser posted image . Jaz sem imela tedne prej ze vse pripravljenouser posted image . Ko moz ti bo pol tak vse napacno kupil, pa bos tecna zarad tegauser posted image .

Jaz sem spet bolj zgodnja danes, Niasa nekaj napenja, ne vem kaj sem pojedla taksnega,pa nic hudegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
15.1.2009 7:17:47   
kapica
Pa dobro jutro najprejuser posted image !

Ce sem ze tako zgodnja, vam pa se kafe skuham, caj, al karkoli pijete zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
15.1.2009 7:27:50   
Freycha
prosim vas drage moje, da mi zdele držite pesti. Ob 8.15 imam zelo pomemben "sestanek"....

hvala user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
15.1.2009 7:45:01   
SANEK1
Freycha, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(zamišljaj si, da so to pestkeuser posted image )

Drži se, pol pa le javi kak je šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
15.1.2009 8:26:56   
madejka
Freycha držimo pesti!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
15.1.2009 8:38:57   
bačko
Madejka me veseli da si dobro opraila pregled in da je vse uredu z user posted image !user posted image user posted image
Ajvy me veseli za vašo sankanje in uživanje na snegu.Žana pa se noče kaj preveč sankati.Raje sanke vleče za seboj.user posted image Kos e boste preselili vam bo super in upam da boste kaj kmalu kaj ugodnega!Držim pesti!
Kapica čestitke za nečaka!user posted image user posted image user posted image
Freycha držimo pesti!
Pri nas pa je vse po starem.Možek je danes doma zato ker ima tašča zdravnika in ne more čuvati Žane.Jaz pa bom kaj kmalu se odpravila v službo.Upam da bom naslednji teden dobila dopust da se malo odpočijem in tudi pregled imam 22.1 šele ob 11 uri in ne vem če bom potem prišla točno v službo.No lepo se imejte in nosečke čuvajte se!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?