|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
14.1.2009 8:33:38   
siskamiska
Kapica super da Nias spi, mi še zdej ne vemo kaj je to spanje celo nočuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.1.2009 8:35:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Kapica super da Nias spi, mi še zdej ne vemo kaj je to spanje celo nočuser posted image

podpišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.1.2009 8:39:23   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst mislim da ti ula samo hoče pomagat da se ne razvadiš s spanjem in da ne boš v kratkem doživela šok ko boste spet skoz pokonc user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.1.2009 8:43:32   
Anonimen

jst mislim da ti ula samo hoče pomagat da se ne razvadiš s spanjem in da ne boš v kratkem doživela šok ko boste spet skoz pokonc user posted image

user posted image kak je zlata, a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.1.2009 8:48:02   
siskamiska

user posted image kak je zlata, a ne user posted image

jp user posted image . Se mi dozdeva da je mamina lubica user posted image .
Sej se bo pol vse zrihtal, boš vidla. Jaz se sedaj sprašujem kako sem sploh funkcionirala prve pol leta ko nisem ampak tud 3 ure na noč spalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.1.2009 8:50:10   
siskamiska
Aja še nekaj, včeraj si je naš falot pošteno prebil ustnico od zunaj in noter, se mu kr zobe poznajo v ustnici, tako luknjo ima user posted image .

In zato me zanima če mogoče katera ve ali prodajajo v lekarni tiste  flajštre ki jih lahko daš gor če npr. glavo razbiješ in da je namest šivanja.
Nekak se mi dozdeva da bi blo super da si naredim zalogo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4531
14.1.2009 8:50:14   
Anonimen
sej vem da bo user posted image se ne obremenjujem pretiranouser posted image spanje je tko čista zguba cajtauser posted image veš kaj vse koristnega bi lohk tačas počeli, ko spimouser posted image

2015 bo moje letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4532
14.1.2009 8:51:13   
Anonimen
tiste flajštre ki jih lahko daš gor če npr. glavo razbiješ in da je namest šivanja.

ja, umetni šivi se mi zdi da se jim reče...pametno met na zalogi, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4533
14.1.2009 8:52:16   
siskamiska

tiste flajštre ki jih lahko daš gor če npr. glavo razbiješ in da je namest šivanja.

ja, umetni šivi se mi zdi da se jim reče...pametno met na zalogi, jauser posted image

a se da to kupit v lekarni? drugač bom mogla kakšnega v bolnici napadtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
14.1.2009 8:57:18   
Anonimen

a se da to kupit v lekarni? drugač bom mogla kakšnega v bolnici napadtuser posted image

sej sm napisala da ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4535
14.1.2009 9:02:45   
siskamiska

sej sm napisala da ja user posted image

aha, ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
14.1.2009 9:04:09   
Anonimen
pa čimmanj mest, potrebnih teh flajštrov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
14.1.2009 9:12:59   
siskamiska
Če bi ti vidla našedva gavnarja bi vedla zakaj to sprašujem user posted image . Jst sicer upam, da jih ne bomo rabil pogosto, sam boljš da jih mam pa vseen na zalogi.

Dons sem pa brez otrok in sem se namenila da bom mal pospravla, pa v trgovino moram pod nujnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
14.1.2009 9:24:04   
Ajvy
Čestitke Tejči za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Češnca za zaroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist ste pridne....

Ulla dej pejdi že rodit, da grem lahko še jst.........

Siskamiska kje pa so otroci??

Rumba..ne morem verjet, da si se spomnila na nas....se mi di, da kar zavohate novo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 4539
14.1.2009 9:28:33   
SANEK1
Dobro jutro....
Šiškamiška, prvič slišim za te flajštreuser posted image  Dobro je vedet da to obstajauser posted image user posted image user posted image

Ulla, kaj zdaj? Vprašanje za kviskota...kdaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, kdo nima cajtauser posted image  Ti samo povej dan in uro...Danes pa uspešno morfologijouser posted image user posted image user posted image

Tini, kaka baba je že Špelauser posted image user posted image user posted image

Kapica, super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4540
14.1.2009 9:28:47   
Anonimen
sem se namenila da bom mal pospravla, pa v trgovino moram pod nujno

aha, jst sem tud marsikaj namenjena, ko sem samauser posted image pa se te namene pol čudno sprevržejouser posted image user posted image

ajvy, sej lohk greš pred manouser posted image ti dovolim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4541
14.1.2009 9:30:07   
Anonimen
Ulla, kaj zdaj? Vprašanje za kviskota...kdaj bo

bo bo...pa kam se vsem tak mudiuser posted image men se nč user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
14.1.2009 9:44:17   
siskamiska
Ajvy fanta sta pri babi. Bi mogla it v nek salon iskat en vzorec in moram it nujno sama, zato sem jih oddala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
14.1.2009 9:56:27   
rumba
siskamiska, teh flajštrov ne poznam, jih hvala bogu tudi nikoli nismo rabili, si je pa Hana že večkrat fajn razbila glavo, je bila že cela krvavauser posted image user posted image , tako da sem se založila s 3% peroksidom. To so mi v ZD predlagali, če se karkoli zgodi najprej opereš z tekočo vodo, potem pa poliješ s tem peroksidom. Ne peče, fajn razkuži in takoj se naredi krasta. Res fajn zadeva.
kapica, ti kar vprašaj.user posted image
Ajvy, nič ne voham.user posted image  Res pa je, da nekak ne najdem cajta brat in pisat in pač vsake toliko uletim.user posted image
Ulla, danes bi bilo pa bolje kar sanke uporabiti za prevoz v vrtec, a?user posted image  Našega voza se sploh ne da riniti po tem snegu....
madejka, poročaj, me firbec matra.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4544
14.1.2009 9:59:39   
siskamiska
Rumba a ga kupiš v lekarni? Bom tud to vzela. Pa zadnjič sva se z mojim pogovarjala da sploh nimava prve pomoči user posted image . Matr res je cajt da ratam odgovorna mama user posted image .

Madejka ja poročaj dons. samo da ti ne bojo rekli da je eskim glede na vreme user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
14.1.2009 10:00:59   
siskamiska
Punce v Šiški je tako začel snežit da se komaj kej ven vidi user posted image . Kar plahte dol padajo.

Neposredna povezava do sporočila: 4546
14.1.2009 10:04:56   
rumba
siskamiska, ja v lekarni. Ko pridem domov, ti prepišem s flaške, da bo ziher prav.
Ja, kako sneži. Tu pri nas se vsi sprašujejo, kako bodo kidali avte za domov.user posted image user posted image user posted image  Jaz sem danes s trolo, sem možu pustila avto, pa sem rabila slabo uro do službe! Pa nisem niti enkrat čakala, samo skočila gor, samo kaj, ko se po cesti leze, da se še v drugi komaj vozi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4547
14.1.2009 12:32:37   
Ajvy
Jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj...midve  sva pa bile na snegecu...sva se sankali....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem vesela.......

Ulla,....ne ne....red je red...kr prvo ti...pol pa lepo jst.......

Siskamiska....midva imava kar paket prve pomoči - unga za v avto doma...je fino ko je vse notri..pa še domačo lekarno seveda.....
pri nas je pa leden dež začel padatuser posted image

Madejka..
..super urihtej na morfo....me prav zanima...stavnica...user posted image

Rumba...sej vem ,da nimaš časa....samo moram te malo pohecati....izkoristit priliko ko si tu.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
14.1.2009 12:38:08   
pupi
Dan!

Sem malo preletela in vodim, da mamo spet dve novi nosečki, JEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image  Kristina in Tejči iz srca čestitam, sem ful vesela za vaju, tak kot za ostale tudi seveda. Se mi zdi , da te vaše nosečnosti tak ekspresno potekajo vsakič ko tiker pogledam steuser posted image bliže poroduuser posted image .
Tini lepo, da si se javila.... Špela pa je prava lepotička, pa ka je zrasla user posted image .

Jaz se bolj redko javim (kot da me pogrešateuser posted image ), ker sem vsak dan v šoli in je prava norišnica. Non stop neke seminarske oz. raziskave pa izobraževalni programi,.... Kot, da ni dovolj, da je ful seminarov na faksu še doma se je treba fajn  namatrat. Ajvy že zadnjič si me spraševala kako hrbtenica, ne vem če sem povedla, da mam po novem (no po novem, že nekaj časa) obojestransko vkleščen živec, tak da me obe nogi dajeta D bolj ko L, zato pa me L stran križa boli, kar me D ne. Vem ja malo sem zabluzlauser posted image .

Naja je prava klepetulja, skoraj ni besede, ki je ne bi ponovila, stavkov še ne tvori, je pa že to polna kapauser posted image . Zna že ful svojo voljo obveljavlat, amapk pridna pa tudi zna bit, igrače še vedno samo razmetuje in jih potm seveda ne uporablja, komaj čakam da dobi svojo sobico, upam, da bo pol samo tam kaos. Sanja svija,...user posted image

Zdaj pa  user posted image user posted image user posted image za naše nove in "stare" nosečke in vse Julijčke 07, da bodo zdravi in pridni!!!

Lepo bodite babike, čao

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
14.1.2009 13:56:58   
tejči77
pupi, pozdravljena, lepo te je brat. Kaj a ti tudi študiraš? Pa take težave z živcem imaš? Vsaka čast.

En komentar na otroško sobico - upam, da pri vas ne bo tako, ampak Larisa vse igrače iz njene sobice vedno privleče v dnevno sobo - kar vse boxe poriva ali vleče, ko pa prispe v dnevno jih pa lepo obrne naokoli. Tako je ponavadi tudi pod kavčem svašta. Da bi se igrala v svoji sobici ni govora. Je pa res, da opažam, seveda če je pri volji, včasih tudi vse lepo zmeče nazaj v boxe. Ampak leti vse križem kražem, pajaci in kocke skupaj....Sem se že navadila, ker itak imamo bombo!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?