pupi
|
Dan! Sem malo preletela in vodim, da mamo spet dve novi nosečki, JEEEEEEEEEEEEEEEE Kristina in Tejči iz srca čestitam, sem ful vesela za vaju, tak kot za ostale tudi seveda. Se mi zdi , da te vaše nosečnosti tak ekspresno potekajo vsakič ko tiker pogledam ste bliže porodu . Tini lepo, da si se javila.... Špela pa je prava lepotička, pa ka je zrasla . Jaz se bolj redko javim (kot da me pogrešate ), ker sem vsak dan v šoli in je prava norišnica. Non stop neke seminarske oz. raziskave pa izobraževalni programi,.... Kot, da ni dovolj, da je ful seminarov na faksu še doma se je treba fajn namatrat. Ajvy že zadnjič si me spraševala kako hrbtenica, ne vem če sem povedla, da mam po novem (no po novem, že nekaj časa) obojestransko vkleščen živec, tak da me obe nogi dajeta D bolj ko L, zato pa me L stran križa boli, kar me D ne. Vem ja malo sem zabluzla . Naja je prava klepetulja, skoraj ni besede, ki je ne bi ponovila, stavkov še ne tvori, je pa že to polna kapa . Zna že ful svojo voljo obveljavlat, amapk pridna pa tudi zna bit, igrače še vedno samo razmetuje in jih potm seveda ne uporablja, komaj čakam da dobi svojo sobico, upam, da bo pol samo tam kaos. Sanja svija,... Zdaj pa za naše nove in "stare" nosečke in vse Julijčke 07, da bodo zdravi in pridni!!! Lepo bodite babike, čao
|