pupi
|
Čer! Jaz ne morem verjet, kolko so vaši otroci bolani, to pa verjetno res vrtec dela. Mi še bomo dobli vse te porcije, ko bo Naja šla v vrtec . Drugače smo OK, vidim, da naša Naja ni edina ko trmari, samo jaz tako kot sem in pač ne morem iz svoje kože, včasih tudi konkretno glas dvignem . In mi je valda pol ful žal, ampak ko mi pa na živec stopi si ne morem pomagat. Mam zaradi tega ful slabo vest, se mi zdi, da sem edina ko kdaj pa kdaj dvigne glas na otroka. To so res zelo, zelo osamljeni primeri, so pa vseeno,... Da se še malo pohvalim, ne pa da samo pluvam po sebi . Sem začela plavat v četrtek in je fenomenalno, res, da me ful roke bolijo, pa v križu sem tudi čutla (upam, da je to samo reakcija), je blo super!!! Madejka moram te skregat, še pd zadnjič!! Prosim, da ne pišeš takih norij, da se ne javim, ker sta se mi zamerla na obisku al kak je že blo. bojo posledice . Bi bla ful vesela, če bi se še kaj dobile, da te vidim s tem tvojim trebuščkom, pa Maj že more bit pravi dedek. za fanteka. Jaz sem si predno sem zanosila vedno želela dva fantka, ko sem pa bla noseča pa mi je blo taaaaaaaak vseeno!! Bi kaj pokomentirala pa sem tak pozabla kaj sem prebrala tak da ne zamerit za vse pa bo OK, ne? Lepo spite
|