Češnca
|
madejka za še enga nagajivčka!!! Šit, pa sm zgubila stavo... ja, ja Freycha, res ni važn kaj bo, sam da bo fant zdrou! A ma Dita že kakšen nov zob, al je vsaj vročina padla? Pa spanje??? Sej mogoče si že kej napisala, pa sem spregledala... Z najino "zaroko" je pa tko... Zaročni prstan nosim že od aprila 05, zdej sva se sam končno spravla k stvari. Dons sm si zbrala blago za obleko in s šiviljo sva se zmenle kako in kaj, pa bodoči možek si je kravato kupu. Pa sm že čist čuf... Kaj šele bo! siskamiska ful fajn za hišo - upam, da se boste vse super duper zmenil in vas me bojo nateg*al kakšni obrtniki! Sej ko boste v hiški, bosta tud fanta celo noč spala - brez motanj! Ja, jst še delam, zdele je akcija, bo kmal ocenjevalna konferenca. Mah, jst sm tak butel pri teh stvareh... Se pa trudim pobolšat! kapica čestitke za nečaka!!! Veš, da ga morte prit pogledat! Dino te zna pa presenetit in bo čist drugi med vožnjo. Sej veš - če ne probaš, ne veš. ulla mogoče bo pa že kako leto prej tvoje leto! Bo drugo dete spalo ko pesmica in se bo še Ula navadla! Ajvy ful fajn, da sta uživale na snegu, upam da bomo mi nadoknadli v prihodnjih dneh, danes sva bla bolj malo z malim. Je pa pri babici sneg kidal, kar je itak zakon! pupi joj, ti res ne zavidam težav s hrbtenico! A plavat kej hodiš? tejči Anžej se tud najraje igra v dnevni in je pač kaos. V njegovi sobi se namreč aja! Česa se vse človek navadi, a ne?! Tko, neki mam še za šolo-službo za narest, pol grem pa kr počas proti postli. Lahko noč!