pupi
|
Čer! Se na hiterco malo javim, vidim, da imamo novo nosečko ČESTITKE ČEŠNCA!!!!!!!!! Kaj, če vam uspe in bota vaša lumpa oba na isti dan rojena. Malo sem vas preletela, ker pač ni blo nekega časa, sem mela, prvo z mamo delo, zdaj pa s tem šihtom, ki se očitno ne bo obnesel, ker delodajalec ful šušmari, očitno ima preveč rad denar, pa ne vem, če bi zdržala zaradi hrbtenice, me je po nekem času začel ful križ bolet, ker se večina stoji v prisilni drži, posledično noga, zdaj me že L jezi....sem ful razočarana, da vse skupaj tak izpadlo . Pogodbe še nisem podpisla sem se samo uvajala tak, da mu moram v ponedeljek javit odločitev, kljub temu, da je šef res OK, samo za izgubo pa ne bom delala in sebe imam malo preveč rada, da bi se hecala s takimi stvarmi. Bo že prišel čas zame!!! Baja, Freycha, rumba mi je res hudo glede vaših služb! Kaj ne gre drugače. Kaj si morate to dovolit!! Madejka tebi, pa se iz srca opravičujem, ker ti nisem nič javila glede obiska, je pa res, da sta ga še vidva nama z najo dolžna . Če ti odgovarja, bi se jaz za naslednji teden dogovorila, pa če Sanekove in Žive še ni bilo pri tebi, bi prišle kar takrat ko oni dve, da še malo Živo vidim in, da bo seveda bolj pestro, če bo več otrok .
< Sporočilo je popravil pupi -- 26.11.2008 22:33:01 >
|