|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
27.11.2008 20:07:11   
rumba
Kje se skrivate?user posted image
kapica, kako je šlo z varuško? Se je že kaj razgovorila?
madejka, fajn za boljšo nočko. A Maj ima pa vnete oči? user posted image user posted image user posted image  pa še za očke in zobke.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
27.11.2008 20:38:25   
Freycha
evo mene.. sam odhajam. Se grem učit gospodarsko pravo user posted image  kako si lahko Rumba zdržala 4. leta na faksu... jaz bom 1. mesec težko, pa sam upam, da ga naredim user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
27.11.2008 20:56:16   
rumba
Freycha, sem ti v moralno podporo, jaz tudi ravnokar sedim za skriptami.user posted image  Pa na monitor špegam...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.11.2008 22:06:48   
Ajvy
nočko punce....sem čist zdelana...no, sva čist zdelana user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.11.2008 8:12:13   
Freycha
Včeraj zvečer smo imeli pa mi malo pestro. Sva se glih dobro ulegla v posteljo, pa se tamala zajoka in v.d. možek še en čuden glas vmes sliši.... zalaufa v sobico in je bruhala. Jo vzame k sebi v naročje, še enkrat bruhne, da je oba pobruhala. Pa čist zelena je bila v obraz..... sva potem vse spucala, preoblekla in je šla spat nazaj. Pa je bil mir do zjutraj. Ampak v izbruhanem so bili še čisto celi koščki mesa. Očitno od kosila v vrtcu user posted image  ker popoldne ni hotela nič jest (očitno ji je bilo slabo), pa tudi kaj pretirano razpoložena ni bila. No, danes pa jo počasi spravljam v vrtec, se je pa še ulilo iz nje, da je šlo takoj čez plenico.... Upam, da je to res od hrane, da ni kak adeno virus ali kaj podobnega....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.11.2008 9:27:17   
bačko
Jutro!
Freycha upam da ni z Dito kaj hujšega in da je res samo hrana kriva.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa grem zdajle v Ljubljano po bolniški list potem pa grem v btc in ob 17 uri imam NS.Upam da bo vse uredu.No se vam javim jutri.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.11.2008 12:57:01   
kapica
Hm, z varusko sem rekla, da bo ostala. Sem ji pa tud povedala kaj pricakujem in da ce ne bo uspela tak, pol pa ce ne bo slo. Zunaj na sprehodu ej bilo okej, je pa sama rekla, da drugace ni taksna, ampak vedno rabi mal cajta. Tako da bom videla.

Popoldan gremo na igrisce, ko se Dino zbudi, ceprav se je soncek pravkar skriluser posted image . Sedaj pa morem se sestavit jedilnik za drug teden.

Freycha, upam da je res od hrane in da ne bo kaj hujsega.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.11.2008 20:27:09   
madejka
3 posti cel danuser posted image user posted image user posted image Babe babeuser posted image

Nas ni bilo doma, smo bili v Ikei. No, midva z dragim sva bila, Maj je bil pa pri babici in dediju. Sva nakupila kar nekaj robe in porabla pol dneva ter skor ves dnaruser posted image user posted image
Sem bila kar zmatrana in ko sem šla na Wc preden sva šla domov, sem opazila krvav izcedekuser posted image Ni bilo dosti, ampak glih tolko, da sem se ustrašila. Zdaj ga ni več... in upam, da se ne vrne! Dragi je vse komplet rihtal malega in ga zdaj uspava. Peekola, upam, da je blo samo od napora in bo zdaj po počivanju boljše. Če ne, grem pa jutri kar k zdravniku. A to bi mogla it k dežurnemu al na urgenco al v porodnišnico??? Sploh nimam pojma!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.11.2008 20:27:26   
madejka
Freycha poročaj kako bo z Dito!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.11.2008 20:51:54   
rumba
Ojoj, madejka, držim pesti, da je res samo od napora.user posted image user posted image user posted image user posted image  Če ne bo bolje, pa res kar pokliči G, kam iti. Jaz nimam pojma, kako v taki situaciji....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.11.2008 20:54:01   
madejka
Rumba hvala user posted image Če pa moja G ne dela? Kaj naj pa pol?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.11.2008 20:54:53   
rumba
Jaz bi šla kar na urgenco.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.11.2008 20:55:52   
rumba
Boš vsaj pomirjena, pa še bebija boš spet videla.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.11.2008 21:05:20   
Anonimen
čerrruser posted image

joj madejka jst tud pojma nimamuser posted image zdej če je blo sam mal rjavkastega izcedka, zdej pa je vse ok in se ne ponovi, verjetni ni nič nevarnega...samo vseeno vsaj pokliči pa vprašaj, da boš mirna, če drugega neuser posted image

rumba a se spet učišuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.11.2008 21:07:03   
rumba
Ulla, čer! Ja sem se do pred pol ure. Sedaj me pa glava že tako boli, da ne gre več nič not. Po moje je placa zmanjkalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.11.2008 21:37:54   
Anonimen
boš mogla si umisli še kak zunanji diskuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.11.2008 22:02:59   
Anonimen
user posted image sm lih TOLE prebrala na monu, pa sem čedaljbolj sigurna, da točno tega vraga Ula prebolevauser posted image

sam sej nimamo kej....al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.11.2008 8:07:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image sm lih TOLE prebrala na monu, pa sem čedaljbolj sigurna, da točno tega vraga Ula prebolevauser posted image

sam sej nimamo kej....al kaj?

Se kar podpišem pod tole...pa še zaradi vseh teh vnetij je postala slabokrvna....ah ja....ponoči. .pa  še vedno kuha za znoret.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.11.2008 17:49:07   
madejka
Skoraj smo z DRUGE strani padleuser posted image

Kje ste punce? se vse sankate kje zunaj?user posted image
Mi smo danes pohištvo sestavljali, ki smo ga včeraj kupili... no, moj ga je šraufal. Če bi bila jaz ok, bi blo že zdavnaj vse gotovouser posted image Tak se pa pazim in nič kaj ne dvigujem... Pa je zaenkrat vse vredi.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.11.2008 19:15:17   
kapica
Jaz sem danes dopoldan spala, popoldan pucala, mal lenarila, mal smo se cartali in igrali. Zdaj pa gre Dino v posteljo, Nias se bo verjetno zbudil in bo treba njega zabavat. Je danes cel dan prespal, ker je bilo ponoci pestro. Tako da vprasanje kako bo nocoj.

Imamo pa tako cudovito vreme, soncek, brez oblacka, res sanjsko...

Madejka, mislim da je normalno menda, ce pride do manjse krvavitve v nosecnostiuser posted image . Ampak nic ne bom pametovala, tako da upam, da se ne bo vec zgodilo. Jaz vem da bi isto paniko zagnala in verjetno kr pristala pri G, sploh ker je moj tak, da me kr k dohtarju posljeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.11.2008 19:53:38   
Češnca
Hej!

Čist sm zmozgana in noro mi je slabouser posted image  pa se nimam niti volje oglasit. Upam, da ste vse ok! Mogoče jutri mal preletim, kaj se pri vas novega dogaja, ker bom mal k sebi pršla! user posted image

Sm vam hotla pokazat Anžeja, kako pridno kida sneg, pa mi neki nagaja... Pa drugič!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
29.11.2008 19:57:49   
Ajvy
PUnce...se opravičujem...ker nisem nič sledila....

Freycha...tale mobing....moram pokomentirat....to pa je ena svinjarija....in kolkr te razumem ne moreš nič proti temu.....
Želim ti ,da čimprej dokončaš faksič in skočiš v željeni poklic.....do takrat..pa le pridi sem in se malo spihaj, da ti bo malo manj hudo.....

Madejka....jst bi na tvojem mestu kar orenk počivala in ob ponovnem pojavu kar skočilla na urgenco...mislim, pa da je bilo to zato, ker si bila preutrujena....
Kar lepo počivaj---nič se naprezat.....

Kapica...upam, da boste imeli boljšo nočko....da Nias ne bo preveč zahteven.....
Pri nas je pa snegec in komaj čakam ,da bomo zdravi, da se gremo mau posankat.....user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
29.11.2008 19:59:02   
Ajvy
KApica....jst še zdej nisem imela sreče videt tvojih dveh fantov user posted image user posted image

Češnca....drži se....user posted image user posted image user posted image  da slabosti čimprej izzvenijo.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.11.2008 20:40:21   
Ajvy
Včeraj sem bila na knjižnem sejmu.....koliko lepih knjigic user posted image user posted image user posted image user posted image  vse bi pokupila....samo ni šlouser posted image
Sem pa vidla Kreslina, pa Predina in Svetlano Makarovič user posted image user posted image user posted image  sem si jo full želela poslušat....samo nisem mogla več stat....so mi noge zatekle po triurnem obhodu sejma...pa še lačna sem postala....sva šli potem s prjatlco na pico...in naju je skor fršlok koj e v tem času zapadlo toliko snega.....

POnoči je Tarja spet zakuhala----smo imeli pestro....full se mi že smili.....ampak kaj čmo....treba je prebolet...pa upam, da bomo čimprej fertik....

Sem šla pa danes na 1. rojstni dan...mojih nečakov- dvojčka....kolk sta fletkana.....edina bedna stvar je..ker TArja in moj nista mogla bit tam...ker sta oba bolčkana.....mi je bilo čudno po pravici povedano......
Sta pa super enoletnika....ki sta danes dobila veliko novih igrač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
29.11.2008 21:31:23   
majrim
evo,zakaj vam zavidam ljubljancanom...vsega i svasta imate....sejem lahko samo sanjam...user posted image ...pa ne samo to...se vidi,da smo provinca,a pri cenah pa smo na   prvem mestu    user posted image user posted image user posted image
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjj,kolko casa nisem bla tleuser posted image user posted image user posted image ...ampak to so krive tiste,ki so me potegnile na facebookuser posted image user posted image user posted image ....kaj je spet katera na novo noseca????...ne grem brat nazaj,ker bi rabla dva dni ,ce ne vec user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?