Freycha
|
Dobro jutro! Po dolgem času imam spet neko željo kaj napisat. Pa najprej za nazaj: baja* sej sem se veselila, da grem v toplice, ampak sem bila tudi vesela, ko smo prišli domov. Vse je šlo narobe in samo vesela sem, da smo imeli čas skupaj biti, vse ostalo je bil pa bolj poden. S corfu se nisva srečali, mi je poslala sms, ko smo bili že pri Slo. Bistrici Sanekova hvala za obroč, sej ti ga moram enkrat v naslednjih dneh dostaviti (a bi bilo v soboto prepozno?), ampak si imela prav, da ga v bistvu ne rabiš. V ta velikem bazenu se me je držala ko klop, v malih se pa ne more utopiti, pa če bi se hotela Sicer pa sem zdej full v gužvi. Naslednji predmet je gospodarsko pravo in sem včeraj naredila en test za temeljne prvine sodobnega prava, pa sem odletela, kot sem dolga in široka. Očitno bom rabila še več energije za učenje, kot pa jo sedaj dajem (pa še to ne delam več drugega, kot da se učim ). V službi so začeli uporabljati mobing in ravno včeraj sem bila žrtev tega. Ne moreš verjeti, kako te lahko tako je.bejo v glavo in se sploh ne obremenjujejo s tem. Mene pa tako načrtno je.banje psihično full uničuje. Sicer se jim ne dam, mi pa porabi toliko energije, da to ni res. Pa bi to energijo za faks rabila. Tako me ima, da bi dala odpoved, pa da doma ostanem, pa kaj, ko to finančno ne gre.... mi pa kar slabo rata vsakič, ko pomislim, da bi šla v službo...... Dita je pa ok, raste in se ji dogaja. Vedno večja trma postaja, ampak sva se zdej odločila, da nema več na soft, ker naju je začela okoli prsta sukat, ampak kdaj pa kdaj tudi ne bo po njenem. Se mi pa zdi, da je sedaj za malenkost bolje, ker vidi, da misliva resno in da ne bova popustila in ona popusti in gre stran. Ima pa fazo mami, mami, mami in samo po naročju bi mi visela. Se zaprem v kopalnico, da bi se uredila in se dere pred vrati mami, mami, mami...... bog ne daj, da grem ven in da ona to vidi, ker je vik in krik. Jo morajo vsi zaposliti, če hočem kam it, ker se sicer kar ob tla meče. Upam, da bo te faze kmalu mimo, ker jo imam več ali manj skoz na nogo nalimano, pa mami, mami, mami se dere Drug problem je pa ta, da se je začela ob 6h zbujat. In to kar sama od sebe. Včeraj zvečer sem jo dala kasneje spat samo zato, da bo dlje spala, a je bila malo pred šesto uro spet zbujena Jaz bi pa kdaj pa kdaj z veseljem še kakšno minuto, dve, tri odspala...... nič, to je to, zdej grem pa pod tuš, potem pa v službo. Lep dan!
|