|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
25.11.2008 19:55:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

No pa sem iz pregleda.Vse je uredu.user posted image je bil zelo aktiven.Se je premikal sem ter tja.Prav lepo ga je bilo videti.In tudi ta G je super.VSe mi je lepo razložila in mi tudi rekla da bove glede na Žanino porodno težo med 20 in 24 tednom naredile test za sladkorno.Zelo sem vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa noseča 12 tednom in je user posted image velik okoli 6 cm.Od glave do trtice.No toliko da sem vam sporočila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
25.11.2008 20:49:00   
Anonimen
bačkouser posted image user posted image user posted image no vidiš, sam da je vse ok....zdej pa lepo mirno naprejuser posted image

mi smo pa postlo dons dobili, sam so uni kekci prevozniki zaj...pa pozabli jogi dostavituser posted image k tam na firmi so ga poslali, tud v naročilnici je napisan, samo blo ga pa ni zravnuser posted image tko da morm poklicat jutr, pa da vidim kaj ga tupijo...
drgač je pa mega postlcauser posted image user posted image Ula je skoz plezala po njej, pa se razburjala, k so ji noge uhajale med late, k pač ni jogijauser posted image   najbolj ji blo pa všeč, k ma spodi ful prostora za ku-kuuser posted image facko moj...

sem pa jaz zbolela očitno, neka viroza, z vročino, neznosnimi bolečinami, drisko...user posted image vsake tolk lekadol vzamem, da je vsaj za zdržat, k drgač se mi blede skor, tolk me vse boli....brezveze...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
25.11.2008 20:49:07   
madejka
A veš Ajvy zdaj se pa že važiš ti s tem urejanjemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
25.11.2008 21:11:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A veš Ajvy zdaj se pa že važiš ti s tem urejanjemuser posted image

no...sam da si opazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hec.....

mau mam časa zdejle zvečer....nič drugega...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
25.11.2008 21:13:04   
Ajvy
Ulla....bogica...pa boš šla kaj k zdravniku.....???
Jst mam pa zgleda grlo vneto...mam tak basovski glas....pa čist sem podrta...mam pa jutr pregled ....tak da bom tam vprašala......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
25.11.2008 21:15:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst mam pa zgleda grlo vneto...mam tak basovski glas....pa čist sem podrta...mam pa jutr pregled ....tak da bom tam vprašala......

dons sm misla it, sam se enostavno nisem mogla vlečt do tjauser posted image pa mi je kr lubi nesu papirje za bolniško itd. itak mi nima kaj...viroza pač....vzamem lohk sam lekadol...tko da...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
25.11.2008 21:30:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dons sm misla it, sam se enostavno nisem mogla vlečt do tjauser posted image pa mi je kr lubi nesu papirje za bolniško itd. itak mi nima kaj...viroza pač....vzamem lohk sam lekadol...tko da...

sej to je to...k itak ti noben ne more pomagat....beda....upam, da se čimprej poceliš....se mi pa tud smiliš...skoz nekaj...revca....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
25.11.2008 21:40:49   
Anonimen
user posted image sj bo bolš...enkratuser posted image

je pa res vrag to, k nič ne smeš...pa k mam še tamalo za pedenat...k še sebe komi...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
25.11.2008 21:57:02   
rumba
Ćer!user posted image
Češnca, Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ČESTITKE!!!!!user posted image  Pa čim lepšo nosečnost ti želim.user posted image
bačko, user posted image user posted image user posted image  za pregled. Me veseli, da je vse OK in da ti je ta G uredu.user posted image
ulla, ajej, bogica.user posted image user posted image user posted image
Ajvy, a ti si se pa čisto v sezname vrgla?user posted image user posted image user posted image  Pridna si.  Klinc, k na nobenega ne pašem...........user posted image
madejka, ti si tudi pridna s seznamom.user posted image user posted image

Jaz imam pa občutek, da se bolj kot ne še samo nosečke javljate...user posted image  
Kje je pa corfu? Upam, da je Manca že ok.
kapica, kako je s slikcami? Jaz jih še vedno ne vidim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.11.2008 8:05:58   
Freycha
Dobro jutro!

Po dolgem času imam spet neko željo kaj napisat. Pa najprej za nazaj:

baja* sej sem se veselila, da grem v toplice, ampak sem bila tudi vesela, ko smo prišli domov. Vse je šlo narobe in samo vesela sem, da smo imeli čas skupaj biti, vse ostalo je bil pa bolj poden. S corfu se nisva srečali, mi je poslala sms, ko smo bili že pri Slo. Bistrici user posted image

Sanekova hvala za obroč, sej ti ga moram enkrat v naslednjih dneh dostaviti (a bi bilo v soboto prepozno?), ampak si imela prav, da ga v bistvu ne rabiš. V ta velikem bazenu se me je držala ko klop, v malih se pa ne more utopiti, pa če bi se hotela user posted image

Sicer pa sem zdej full v gužvi. Naslednji predmet je gospodarsko pravo in sem včeraj naredila en test za temeljne prvine sodobnega prava, pa sem odletela, kot sem dolga in široka. Očitno bom rabila še več energije za učenje, kot pa jo sedaj dajem (pa še to ne delam več drugega, kot da se učimuser posted image ).

V službi so začeli uporabljati mobing in ravno včeraj sem bila žrtev tega. Ne moreš verjeti, kako te lahko tako je.bejo v glavo in se sploh ne obremenjujejo s tem. Mene pa tako načrtno je.banje psihično full uničuje. Sicer se jim ne dam, mi pa porabi toliko energije, da to ni res. Pa bi to energijo za faks rabila. Tako me ima, da bi dala odpoved, pa da doma ostanem, pa kaj, ko to finančno ne gre....user posted image  mi pa kar slabo rata vsakič, ko pomislim, da bi šla v službo......

Dita je pa ok, raste in se ji dogaja. Vedno večja trma postaja, ampak sva se zdej odločila, da nema več na soft, ker naju je začela okoli prsta sukat, ampak kdaj pa kdaj tudi ne bo po njenem. Se mi pa zdi, da je sedaj za malenkost bolje, ker vidi, da misliva resno in da ne bova popustila in ona popusti in gre stran. Ima pa fazo mami, mami, mami in samo po naročju bi mi visela. Se zaprem v kopalnico, da bi se uredila in se dere pred vrati mami, mami, mami...... bog ne daj, da grem ven in da ona to vidi, ker je vik in krik. Jo morajo vsi zaposliti, če hočem kam it, ker se sicer kar ob tla meče. Upam, da bo te faze kmalu mimo, ker jo imam več ali manj skoz na nogo nalimano, pa mami, mami, mami se dere user posted image
Drug problem je pa ta, da se je začela ob 6h zbujat. In to kar sama od sebe. Včeraj zvečer sem jo dala kasneje spat samo zato, da bo dlje spala, a je bila malo pred šesto uro spet zbujena user posted image user posted image user posted image  Jaz bi pa kdaj pa kdaj z veseljem še kakšno minuto, dve, tri odspala......

nič, to je to, zdej grem pa pod tuš, potem pa v službo.

Lep dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.11.2008 8:30:34   
bačko
Ulla upam, da se boš čim prej pozdravila.user posted image user posted image user posted image
Freycha tudi naša se zbujala okoli 6 ure.Pa sem jo tudi zadnjč dala kasneje spat pa ni nič pomagalo.Ampak fora je v tem ko pa pri tašči spi pa do 8 zjutraj.Res da jo mož zbudi okoli 5.40 in jo pelje v Ljubljano potem pa jo da tašča še spat.Zgleda da imajo neke svoje muhe.Škoda da ste imeli težave v toplicah.Bo pa drugič bolje.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.11.2008 11:45:31   
Ajvy
no-...mi smo spet zakuhali....noč je bila porazna.....sem dobila kar eno špikanje ke v trebuh...tak da je možek danes ostal doma in pedena TArjo....ker mene full trebuh boli....čist sem zanič...še dobr da imam dans dohtarja...drgač bi se kar sama tja nalimala....
to je to zanekrat....grem raje počivat...ker me takoj začne špikat....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.11.2008 11:51:00   
Anonimen
ajvy user posted image user posted image madona pa kaj je zdej to...kr neki nas haklauser posted image

pa sej bo bolš...

moj otrok pa spi...prej je bla pri tašči...pa tast jo je ven peljal, na sneguser posted image pol je pa čist hin pršla nazaj, zdej pa aja....jst grem pa zravnuser posted image sem pa boljš...tko da ne bo hujšga zgleda...hvalaboguuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.11.2008 12:04:41   
Freycha
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
26.11.2008 14:00:24   
kapica
Cesnca, najprej tebi cestiiiitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , kaaak sem vesela. Res, se mi zdi da vas kr dezuje noseck tukajuser posted image .
Backo, super da je vse okej.
Ajvy, res je bolj kot ne zamrla tule debata, ne vem, verjetno povsod ni casa in volje. Dobre seznamcke delas, pridna si.
Rumba, ti bom kr emajl poslalauser posted image .
Freycha, se predobro poznam tale odnos v in do sluzbe. Sem zeloo vesela da sem doma, drugo leto bom pa probala kaj drugega najt, ker sem rekla da tja ne grem vec.   Mores bit mocen, al preslisat , ignorirat al pa takticno vrnit. jaz sem vse poskusila in po ca. 3 letih bila psihicno fertig, nisem mogla vec. Upam da je to samo faza in da jih mine.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
26.11.2008 14:01:29   
kapica
pa seveda se za vse bolanckeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
26.11.2008 14:30:11   
bačko
Za vse bolane pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da se čim prej pozdravite!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
26.11.2008 20:07:20   
Ajvy
Freycha...kaj je to mobing???

PUnce...danes ne bom nič pokomentirala ....brez zamere....sem čist hin....sem bla na pregledu...UZ mi je storila...naše dete je težko okoli 1600 g....v glavne mvse zgleda ok...kaj je bilo to nočno špikanje...se ne ve.....
V glavnem...Tarja je bila cel dan full bogica...najslabš do sedaj...vročina jo je nosila....pa padla...pa spet zrasla....pa iz učk ji kar teče...še huje ko iz noska.....
Hvala vsem za pikepoke....držim pestke da pomagajo......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
26.11.2008 20:11:30   
baja*
ćer

bačko super za pregleduser posted image user posted image  pa si pomirjenauser posted image
ulla in ajvy user posted image user posted image  za vajino počutje! Čuvajta se!
freycha te čisto razumem glede šihta.user posted image Sem mislila zadnjič skor isto napisat pa se mi pol ni dalo, ker sem itak že nekaj jamrala o tem. Pa bom zdaj še vseeno enkrat.user posted image  V glavnem, sfu.kalo se mi bo počasi zaradi šihta!user posted image Prvo kot prvo mi je področje dela čisto tuje (ja, morš bit malo blesav, da greš študirat nekaj, kar ti je v praksi tuje), drug problem pa je tim. Sploh se ne morem vklopit, mam tak filing, da me vsi postrani gledajo. Pa skoz nekaj šimfajouser posted image . Hb je vsaj ta, ki je z mano v pisarni, ok. Splošno vzdušje za skozlatuser posted image  ene me še pozdravijo komaj... Moja samozavest pa strmo pada. Psihično sem zmozgana.user posted image Ko se peljem domov, sem pa najsrečnejši človek na svetuuser posted image čisto prerojena! Kar smeje se mi od sreče. Pol pa šibam po malega in domov, v naše malo toplo gnezdeceuser posted image
Fora je v tem, da sem v času šolanja sebe skoz vidla kot žensko s kariero pa 100% sem bla, da bom šla še na magisterij. Zdaj pa so se mi vsi cilji postavili na glavo. Če bi finančno zneslo, bi takoj pustila šiht in se samo familiji posvetla. Al pa delala nekaj čisto na izi, tak za mojo dušo. Je.beš kariero...
Pa nasploh sem čisto zgubla zaupanje v ljudi. Se mi zdi, da so vsi tak nesramni pa hinavski... Groza no, da lahko en šiht tak vplivauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
26.11.2008 20:13:49   
baja*
ojej ajvy boga Tarjauser posted image  da še jaz pristavim par pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A mate kapljice za očke? Reneju so ful hitro pomagale...
Pa super za UZ, da je vse tak kot mora bit!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
26.11.2008 20:30:40   
madejka
Ja revice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baja, Freycha mater tole je pa šit glede služb.user posted image user posted image user posted image Sem si tak misla, mah HB vsaj imata službe, ampak ko pa to slišim (berem) pa je skor boljš da je nimam, ko da mam takouser posted image Ne zastopim kaj je folku tega treba... če že morš oz. lahko hodiš v službo, bi naj vsaj imel kaj od nje, al? Mislim na to šimfanje pa mobing pa to... mi je čisto mimouser posted image V čem je fora, da 8 ur težiš drugim in sebi in si otežuješ delo? Nikol nisem zastopla tega, ker sem bla ful pozitivc povsod kjer sem delala do zdaj. Na žalost pač taki ljudje obstajajo in Baja ti čisto verjamem, da izgubiš zaupanje vanjeuser posted image Imaš vsaj par ljudi okol sebe, s katerimi je fajn delat? Pa se s tistimi malo bolj poveži... ko j... čudake.user posted image

Ajvy, Ulla za vaju in vajine pike (velike in male)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli pa včeraj noč brez spanja. Že uspavala sem ga 1 uro in čez 3/4 ure se je zbudil in ni več kaj dost spal...samo dremal. Ostalo pa je jokal pa se premetaval, pa še zdaj ne vem kaj mu je bilouser posted image Celega sem pregledala, pretipala, slekla, oblekla... mislim svašta, pa ničuser posted image Zjutraj pa je bil ko rožica, dobre volje, poln energije in cel dan nič tečenuser posted image Zdaj mi je pa v 5 min zaspaluser posted image Sem se že umila pa večerjala, če bi slučajno spet začel, da smuknem k njemu pa vsaj malo spimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
26.11.2008 20:42:53   
Freycha
Ajvy mobing je načrtno jeb.anje ljudi v glavo. Več pa tukaj!

joj baja, te čisto razumem, ker se čisto isto počutim. Pa sploh ne pašem v ta resor, pa kar tu visim, pa tako bi rada zamenjala službo, po drugi strani pa so delovna mesta, kjer bi jaz delala full nižje plačana..... to pa finančno ne gre... mah kur.ac vse skupaj........

madejka, včasih je fajn biti doma ja, pa bit na nek način "izoliran" od vsega tega, samo kaj ko nam finančno enostavno ne gre skozi..... pa tudi dolgoročno gledano bi jaz znorela doma. Zavedam pa se, da to delo ni več zame.....

ma bo že boljše! Zato sem pa na faks šla, ne?

joj, zdele sem 20. minut gonila sobno kolo, pa nardila 60 trebušnjakov pa ne vem koliko vaj za roke, pa sem zdej tolk zmatrana, da se komaj spravim za knjige. Ampak sem kar nekaj že predelala, pa še malo bom, potem pa spat....user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 26.11.2008 20:43:14 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
26.11.2008 20:43:46   
baja*
madejka kaj pa če ga je kak zobek mučil?user posted image
glede šihta... ja ta, ki je z mano v pisarni, je v redu pa še ena mi je kr taka domača, z ostalimi smo pa po 3 mesecih še vedno kot tujci. Drugače mi je pa fajn, ko imam kako nadomeščanje al pa podaljšano bivanje al pa učno pomoč, samo tega je bolj malo...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
26.11.2008 20:44:13   
Freycha
aja, pa še enkrat en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke in za vse nespančke user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
26.11.2008 20:47:06   
Anonimen
baja, freycha ma ejbem tak šiht...je res muka to...baja ti tko veš kaj morš nardituser posted image

ajvy boga tarjauser posted image pa ti tud seveda, da nom diskriminatornauser posted image a lohk še sebe zravn prlepim, a boš hudauser posted image

moja pupa pa dons v novi postlci spiuser posted image user posted image zaenkrat se fajn obnese, upam da ne bo zaorala dol ponočiuser posted image k zdej ma na zunanji strani ograjco samo pri glavi in nogah, tako nizko, vmes je pa plac da lohk gor pa dol hodi...sam kokr se rita ponoči in obrača, zna točno tja utrofituser posted image bomo vidl, hvalabogu je nizko...

se je pa tale  moj otroček dons dvakrat obrnil user posted image tko da tdej je spet z glavo goruser posted image se je obrnil dol, mal prejle pa nazaj goruser posted image sam to zdej konkretno boli, sem mela tah filing da mi bo potrgalo vse, kr mal ustrašla sem se, taka akcija je blauser posted image pol pa začutim nogice pod rebri, sem bla kr vesela...prejle pa ponovi vajo, tko da spet sedi...me zanima kolkrat se še misliuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?