|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.10.2008 6:53:56   
helimaša
jutro!

a še vse spite....en user posted image  za dobro jutro....sm dons tok slabo spala....je ful dž padu pa pihal je....tko da me je skoz neki budil.....zdej mi je pa tko neki slabo.....jao....ta vreme.....

grem kafe nalit....

papa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
30.10.2008 7:11:52   
novo
no, dobro jutro vsem po daljšem času!
Že pijem user posted image in vas berem.
Danes sm si vzela dopust, da bom imela daljše praznike.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
30.10.2008 7:16:02   
novo
Morem vam povedat, da me je že kr mal panika, ker še nisem nič čutla.
Včeraj pa sm začutila konkretne metuljček, brcik še ne, a sem zelo vesela. Neverjeten občutek.
Helimaša, tudi pri nas je zelo pihalo in dež, tak da je moje spanje blo podobno tvojemu. Pa sej se že mormo mal pripravljat na slab spanec, kaj ne!?user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
30.10.2008 7:16:07   
PERSIDA
Dobro jutro tud od mene!

helimasa - se ti pridružujem sem od dveh do štirih sedela za računalnikom,sicer sem mela za nazaj za brat,ko ,pa sem hotela nekaj napisat,pa me je ven vrglo,pa se nisem mogla več povezat user posted image .

tasa_m -jaz sem za user posted image .Časa kolk hočeš ,dan mi je pa vseeno,pa ura tud vedno na razpolago.Razen 11.11.ko se grem g kazat.
Sem vidla ,da ti g ni povedal mer otročka.Pa kaj pol glavno,da je zdrav.Tolaži se s tem men ,pa vedno pravi kako ste slabo prevodni.Vidi vse megleno.Zdaj ,ko grem naslednjič k njemu mu bom rekla,da imam v novembru doma koline ,pa se bom z mesarjom zmenla naj mi ta špeh dol pobere user posted image user posted image user posted image .No pol bo ,pa že lažje videl vse kar mora.Človeku ne moreš dopovedat,da sem šest let študirala kako bom zanosila ne ,pa kako bom shujšala.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
30.10.2008 7:28:30   
PERSIDA
spps - sem te ob dveh čakala na netu od tebe ,pa ne duha pa ne sluha.

jadrnica -moje mnenje glede morfologije: če ti  je g  v 18 tednu videl vse ,kar bi se na mor. naj videlo ,potem si ne delaj skrbi zakaj si ti imela tako zgodaj.Jaz sem bila zadnjič, pa mi bo še enkrat delal-vidi vse motno user posted image ,al ,pa je mogoče zjutraj kakšen štamperli rukno ,pa je zato tako videl.Kaj vešuser posted image user posted image user posted image .

steffi - dobrodošla

jjasna85 -čestitke za pregled,enako tudi Dali,pa še kateri ,če sem jo pozabila.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
30.10.2008 7:29:31   
helimaša
a kira še na trebuhu spi......jst vsake tolk mal še.....pol me pa začne že vse bolet pa ne morem več.....tko da zdej kr na boku....sm že pozabla kok sm bla v prvi nosečnosti boga k sm bla skoz navajena na trebuhu spat....pol pa šok....kok je pasal v porodnišnici k sm lahko na bušiju spet spala

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
30.10.2008 7:37:22   
PERSIDA
No ,da še povem ,da se je pri nas tud začelo nekaj dogajat.Tako rahle brce.Sicer ne pogosto kot pri nekaterih od vas ,ampak za začetek ,da vem da sta živa.

Pa sanjalo se mi je ,da mi je g spol povedal, enuser posted image  druguser posted image .no ,pa ,da vidimo marca če ne prej.V glavnem nora noč.

Sedaj ,pa pičim likat  me en kup čaka.Pol peljem taščo malo naokoli.Popoldan ,pa grem s sodelavkami na pijačo.Pa nikomur pravit.Dijo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
30.10.2008 7:44:24   
PERSIDA
helimaša - kaj misliš zakaj jaz ponoči hodim po hiši ,pa tračkam po računalniku.Ja trebuh je trd ,pa ne gre več na njem spat zapop.....user posted image .Tega sem se skoz najbolj bala in ravno to se mi dogaja.Sem zadnjič rekla eni sodelavki ,da bom sedaj počasi začela sede spat,pa mislim ,da se nisem kaj dosti zmotila.Sem se sprijaznila.4 mesece še pol ,pa juhu bo spet trebuh trpel.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
30.10.2008 7:48:01   
helimaša
ja čez komot ga ni a ne......

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
30.10.2008 8:00:48   
mama_milchy
Jutro,

pri nas pa je tako grdo vreme, dežuje in piha in moramo bit noter; noč je bila bol tako tako, Žiga je kr kašljal pa taki grdi šmrkci so mu nagajali, dihal je skozi usta. Sploh ne vem kaj naj mu še dam, da ga mine; ima kakšna morda kakšen nasvet. 
Sedaj pa moram na hitro pospravit predvsem cunje ostalo je OK pol pa šibam v trgovino neki malega nakupit, ker so trgovine zaprte mi pa nimamo ne vem kakšnih zalog, ker smo bili na dopustu.

Kaj pa boste kaj kuhale danes? Jaz grem zdaj brskat kak recept za kakšno dobro pecivo;

se beremo

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
30.10.2008 8:09:38   
Pupa7
jutro pupe,

madonca ste čveke, sploh komaj dohajam user posted image

Ja današnja noč je bla tud pri nas bolj ali manj neprespana, tko ene 5x sm vstala pa na wc, pa gledat če so okna zaprta, pa šla nazaj spat pa spet vstala pa šla gledat če so okna odprta (sem pozabla da sm to že nardila) skratka noro. Potem pa mi je neki norec zvonil ob 6.30 in seveda nisem vstala in šla gledat kdo je kaj je, kaj me briga dajte mi spanca hahahaha

steffi dobrodošla!

bi mogla it gume na avtu zamenjat, pa kar odlašam... da bom ja na konc v vrsti čakala ko kak bebec hahaha. Ni druge v avto pa ga peljat pa z marelo nazaj, jao jao jao user posted image

Naš poba brca kot za stavo in včeraj sem dobila otroške pesmice (tiste stare iz naših časov) in sm cel večer pela mačka murija in očitno je blo malemu všeč hahaha

No zdaj pa user posted image potem pa novim zmagam naproti!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.10.2008 8:16:09   
Pupa7
sm pozabla spps popek, moj samo narazen leze (hahaha) je pa res, da je zelo globok in tudi dvomim, da se bo popolnoma obrnil navzven  (tudi sestri se ni pa je imela ogrooomen buši).

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.10.2008 8:22:08   
tasa_m
dobro jutro.
Jaz tudi spim na trebuhu. Ne morem drugače spat user posted image . Je pa res, da imam na vsaki strani podloženo blazino, da nisem čist na trebuhu. Tak mi je svetovala sestrična, ker je ona imela enake probleme. Je pa res, da ne vm kak bo čez kak mesec. Pol pa bo verjetno bolje če bom spala na kavču, ker pred TV lahko spim tudi na hrbtu.user posted image Tv dela svoje.

Zdaj pa grem tudi jaz si nardit eno dobro user posted image te pa likat user posted image .

Persida- ja se bomo zmenle, pa bomo šle. Jaz načeloma imam tudi vsak dan čas, no saj tud jaz imam 11.11 G., pa če se ne motim tudi mediuhec? Več pa nas verjetno tak ni iz Mb.in okolice med marčevkami.user posted image Če pa se ne motim pa je tudi Trezika rekla da se nam pridruži ??
Zdaj se moramo samo za datum še zmenit pa je to to user posted image

mama_milchy- ja sem bila zainterisirana za ta voziček pa sva pol kupila (no bodoča babi in dedi sta kupila) Quinny Buzz. Imam slike v albumu. Ta PP mi je res tak lep..

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.10.2008 8:26:48   
pocka
jutro, se še jaz javljam na raport, kot kaže nas je kar nekaj,ki smo slabo spale, za dobro jutro me je pa še en konkreten krč v nogo zagrabil user posted image ...tukaj tako piha, da nas bo še odneslo
steffi - dobrodošla med nami, super, vedno več z obale nas je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps

aja ,sem vedela,da sem nekaj pozabila vprašatuser posted image user posted image user posted image se že kateri dogaja,da se popek leze ven?user posted image user posted image user posted image ne vbm kak naj napišem,saj ni še vzunaj, bla,bla bla,saj boste menda vedlejkaj hočem napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je zdaj v drugo že ful hitro skočil ven, že pred kakim mesecem najmanjuser posted image ,se mi je glih včeraj kolegica ful smejala, kako mi že štrli

helimaša - super, da so ti podaljšali bolniško, upam,da komisija odobri. Meni je zdaj podaljšala samo za 14  dniuser posted image , pol bomo pa videli.
spps - ti si bila pa v elementu za pisanje včeraj user posted image , saj je prev, moraš malo nadoknadit

tasa_m - če te kaj potolaži, jaz niti nimam pojma koliko je naše dete veliko ali težko, sem imela nazadnje UZ, ko sva bila na NS. Naslednji teden bomo končno dočakali MF, uf se vlečejo tej dnevi.

IZVIRNO SPOROČILO: yania
naša mala, je vednooooo...amoakj res vedno ko smo šli tako za en dan na izlet na obalo, malo naokrog in kavica, pa kosilo, no vedno je na poti nazaj v Lj. zaspala in grozno kašljala, no doma pa smo ugotovili še vročino, tko ene 38, tako da bi znalo biti kaka reakcija na podnebje,...ma ne vem,samo res sva se tudi z mojim spraševala, kako je to mogoče...

to se nam zelo pogosto dogaja, ko gremo v Celje za par dni,skoraj vedno zakuha,ko gremo domovuser posted image

spanje na trebuhu - jaz trenutno parkticiram eno varijanto med bokom in trebuhom, pa kar gre...joooj, samo,ko se spomnim kako so  me boki boleli prvič pol proti koncu, se nisem vedela več kako naštimat, pa sem povšter med noge dajala...grozno,bi najraje kar sede spala user posted image

uf, mama_milchy, še dobro,da si napisala, moram tudi jaz v trgovino, sem čisto pozabila,da so prazniki naslednja 2 dni user posted image , bi bili malo lačni,se mi zdi...

grem, moram še mojemu dragemu malo odstopit računalnik

lep dan...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.10.2008 8:45:22   
petrcaK
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: petrcaK

Dali, si me zredila.user posted image  Nimam toliko kg, imam pa zdaj 100 cm.user posted image

petrcaK, ma teh 6 kg je že ves čas na seznamu, pa tudi na tistem tvojem seznamu tko piše, zdej pa nevem. Sporoči torej, kako je prav, če nisi spregledala....

Daliuser posted image , ne, zraven cm si mi namesto cm napisala kg, torej 99,5 kg.user posted image  No, zdaj je 100 cm.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.10.2008 9:08:51   
Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dali, si me zredila.user posted image  Nimam toliko kg, imam pa zdaj 100 cm.user posted image

petrcaK, ma teh 6 kg je že ves čas na seznamu, pa tudi na tistem tvojem seznamu tko piše, zdej pa nevem. Sporoči torej, kako je prav, če nisi spregledala....

Daliuser posted image , ne, zraven cm si mi namesto cm napisala kg, torej 99,5 kg.user posted image  No, zdaj je 100 cm.user posted image

Ojej, ma sem videla šele takrat, ko sem popravljala. user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.10.2008 9:12:37   
mediuhec
pozdravljene!

končno sonček v MB! pa te jesenske barve, ful lepo.

teža pikija: nimam pojma, do sedaj mi niso nič povedali, čakam na M

srečanje MB: tasa_m, persida. še katera kandidatka (trezika ali kokica32)? jaz imam pa pregled 10.11. kaj potem bi se dobile tisti teden po pregledih, popoldan?

tasa_m: kdo ti je delal NS

jadrnica: o tale tabela za težo pa je super. nekaj malega imam fore.

nosečk je zmeraj več na seznamu, jaz pa še vedno sama na PDP datumu.

punce, ne preveč o hrani tle gor, ker bom lačna (požrešna user posted image ). sploh peciva, pa milke....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.10.2008 9:14:21   
petrcaK
Končno sem vas uspela prebrat.

Jasna in dali, čestitke za preglede!!!!

Dobrodošla nova!!

spps - meni se tudi popek počasi ven obrača.user posted image

Beli tok - jaz ga tudi imam.

Danes ful piuha, meni je pa grozno vroče.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.10.2008 9:14:51   
Dali*
Jutro!

Ma jaz sem že od 6.00 pokonci, ker itak celo noč nisem nič spala. Vse me je motilo...dež, veter, vroče mi je blo za znoret. Včasih sem se full pokrivala, ker me je vedno zeblo, zdej pa so mi hormoni čist podivjal in mi je vedno vroče.

Jooooj....spet dežuje in noro piha, tako da ne morem niti na jutranji sprehod...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.10.2008 9:15:36   
Pupa7
Dali - meni lahko napišeš 104 cm, juuuj kak buši hahahaha kaj šele bo user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.10.2008 9:16:42   
Dali*
http://www.youtube.com/watch?v=HXSZHOi4I0I

Ecco...prijetna glasba za nosečke. Paše v tem turobnem, vetrovnem in deževnem vremenu...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.10.2008 9:20:23   
pikapoka12345
živjo,

kako ste punce? Dons je res žalost od vremena, se če vreme pripravlja na november. Meni ta mesec sploh ni všeč.
Moje zdravje gre na bolje in upam,da se s ponedeljkom vrnem v normalni ritem življenja. user posted image

Za izračun vpišeš bruto plačo, vidiš jo na plačilni listi. Upošteva se zadnjih 12 mesecev. Se pa res pozna, če si na bolniški... :( baje, se včasih ni...

Pozdravljam nove!!!!

yania - jaz tudi hodim na imunoterapijo... pršica...

Kaj pa Ljubljana in okolica- se bo tudi dobila na kavici? ne moremo zaostajatiuser posted image

Dobr bodite in naj vam sije sonček

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.10.2008 9:21:06   
Pupa7
 dali kok lušno!!! moj mali pleše user posted image

mediuhec - blagor vam štajerkam ko mate sonček, tu pa dežuje in piha kot za stavo user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.10.2008 9:21:20   
lejca
Buon giorno..

se javim tud jaz,sem se zbudla zgodaj,ceprav sem nacrtovala za malo dlje,pa je mene tud krc prijel v nogo ,da je bolel ko user posted image . potem sem prpravla zajtrk, zdej se grem pa ucit,ker mam predavanje sele popoldan. user posted image .
Tud pr nas je malce slabo vreme, pa upam da se bo kej postimal.
dans mam za kosilo lazanjo,sem jo vceri delala prvic in je ful ratalo,njami.user posted image

se oglasim se kasneje,vam pa zelim eno lepo jutro.

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.10.2008 9:21:58   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+3,5 kg, 83 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., TRB, user posted image  +0,5kg, 118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 58 presenečenj

Trentno je 74 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!