|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.7.2008 9:48:09   
Anonimen
Hvala punce!

Julam se pa ni nič javila včeraj po pregledu? No, upam da je vse OK in da je tudi ona že videla srčka.

spps, lejca - EN se kr dobro sliši, ampak sem imela tale nick jjasna že od prej, pa mi je nekako ljubši, kaj pa vem zakaj. user posted image

jjasna85 - ja, sam da naju ne bodo mešali zdej... user posted image user posted image user posted image

ada2 - držim pesti in sporoči kako je bilo.

Ko sem včeraj zvečer klicala mami da ji povem, da je vse ok, ker mi ej naročila da jo moram takoj poklicat, še zazvnilo ni, se je že javila. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
15.7.2008 10:15:01   
lejca
user posted image user posted image user posted image seveda,nase mami so nestrpne ...bodo babice...user posted image ..kljub temu,da nekatere ze cuvajo vnucke...user posted image user posted image user posted image  

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.7.2008 10:18:33   
KOKICA32
Jaz sem nova med vami user posted image , včeraj, 14.07.2008, mi je test pokazal dve črtici. Prvi pregled imam pa že 01.08.2008, v sedmem tednu. Upam, da bo vse okej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.7.2008 10:51:10   
dana
No še ena nova, ki je tudi včeraj zagledala plususer posted image . Zadnjo M sem imela 9.6.
Sem pa zanosila po enem letu v 2. ciklusu Klomifena.
Zaenkrat vse v redu, samo šravfa me kot da se bo glih zdaj ulila M. Ker sem že mal pozabila kako je bilo v 1. nosečnosti, me zanima a je to običajno? Izcedka nimam.
Za pregled bom poklicala jutri, ker danes moja G ne dela.

lp dana

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.7.2008 11:06:51   
spps
kokica ,dana dobrodošleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vama bo lepo v naši družbi naslednjih 8-ih mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa šraufanja tiče,nič batuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.7.2008 11:11:24   
dana
No kukr sem vidla na hitrco, ko sem mal preletela, vas je kar nekaj iz sosednjega foruma Klomifenke user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.7.2008 11:56:34   
spps
ni važno od kod,sam da nas je največuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.7.2008 11:56:51   
imam
Tudi jaz se vam pridružujem, ker rabim družbo do marca user posted image Noseča sem prvič in vse je zame novo. Zaenkar se počutim super, ginekologa pa imam 4.avgusta, prej pa še na morje user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.7.2008 12:09:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: imam

Tudi jaz se vam pridružujem, ker rabim družbo do marca user posted image Noseča sem prvič in vse je zame novo. Zaenkar se počutim super, ginekologa pa imam 4.avgusta, prej pa še na morje user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.7.2008 12:21:33   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.
user posted image   03.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      15.07. 
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.07.
user posted image   11.03  Nikita (27)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)      18.07.
user posted image   11.03  juli@                               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)     (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)    18.08.
user posted image   13.03  Dali*                              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  Aninimna K. (29)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03.  spps (26)                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      18.07. 
user posted image  xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     18.07.
user posted image   xx.03. KOKICA32                       (št.  user posted image ? , št.user posted image   ?)       01.08.
user posted image  xx.03. dana                                  (št. user posted image ? , št.user posted image    ?)
user posted image  xx.03. imam                                  (št. user posted image ?, št.user posted image   ?)

Trentno je 19 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.7.2008 12:22:04   
Anonimen
KOKICA32, dana, imam - Dobrodošle! user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za nosečnost! user posted image Mogoče bi še kakšne podatke dale za naš seznamček - starost, katera po vrsti je to nosečnost, koliko otrok imte, PDP. user posted image

Jaz sem tolk utrujena in zaspana, ker ga že dve noči naš tamal serje. Prejšnjo noč ga je grmenje, bliskanje, dež in veter motlo, to noč pa se je premetaval kot nor. Skrbi, da bo mami v kondiciji glede nočnega zbujanja do marca 09! user posted image Grem s tamalim v vodoravni položaj. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
15.7.2008 12:22:56   
Anonimen
spps - si bila pridna, še število nosečk popravi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
15.7.2008 12:32:14   
dana
Stara sem 30 let, to je moja 2. nosečnost, doma imava že enga   3 letnika, kdaj imam pa PDP pa težko rečem, ker so bili moji ciklusi v zadnjem letu zelo različni (od 28 pa do 39 dni)

jjasna če sem prav brala prejšnje strani si šla ti v Kalliste na UZ. Jaz sem bila kar nekaj let pacientka dr. Šelihove in mi je zlo žal ker ne dela več na koncesijo. Zdaj imam novo G - dr. Lomšek. Če bo mogla prav dolgo čakati na prvi pregled, bom šla tud jaz kar k Šelihovi na samoplačniški UZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.7.2008 12:51:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

spps - si bila pridna, še število nosečk popravi. user posted image
upsuser posted image user posted image user posted image spregledalauser posted image user posted image user posted image bom jutri naprej,ker danes sem uničenauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.7.2008 12:51:52   
KOKICA32
Stara sem 32 letuser posted image , to je moja druga nosečnost, vendar se je prva končala žalostnouser posted image , v osmem tednu sem namreč imela abrazijo dvojčkov. Otrok še torej nimam. PDP 20.03.2009.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.7.2008 12:57:30   
ada2
Evo, jaz sem že doma.

Vse je ok,  srček sem videla, pikica je velika 9,3 mm, naslednji pregled imam 13.8.
Za PDP sem se zmotila za 1 dan, tako da je zdaj po novem 2.3. - prosim jjasna, če popraviš na seznamuuser posted image

In zdaj pazite:
pri Nuši sem imela rok 5.7. 1999 - ponedeljek, rodila sem jo točno na rok, pri Adamu rok 21.11. 2005, ponedeljek, rodila sem ga točno na rok, zdaj je pa 2. 3. 2009 spet ponedeljekuser posted image

še to: glede NS - koliko so kaj cene drugje? Moj G ima licenco in pri njem stane 70 eur, do naslednjega pregleda se moram odločit, če grem ali ne.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.7.2008 13:40:05   
lejca
Vsem novimuser posted image  user posted image user posted image user posted image  in dobrodosle pri nas...

Mene je zacela grabiti slabost in utrujenost,pa mal me glava boli...pa kr neki bi ,pa ne vem kajuser posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.7.2008 14:04:19   
julam
Ojla user posted image !

EnaNobena, jjasna user posted image , čestitke, da je vse kot treba!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas srček bije, vse OK, velikost 6mm, starost 6t2d. Imam pa drug teden še enkrat pregled, že tretji, da mi natančno zračuna (ker seveda jaz kokoš ne vem datuma ZM), da se potem naročim na NS - okrog 20.8. naj bi bila. Ja, pri nas tudi samo en srček bije user posted image .

Mi smo tašči in tastu povedal že 14 dni nazaj, včeraj sem pa povedala še moji mami - sem mislila vse bolj romantično naredit, da bi bili mi2 z user posted image  in moja starša, pa se nikakor ne spravimo skupaj. Pa sem ji kar povedala, ko sva bili sami. Zdaj pa ona drži pesti, da gre še pred marcem v penzijo, da bo lahko z mano in mojimi tremi sončki uživala. Joj, to bi bilo že prekičasto, če se to uresniči, ker si najbolj želim ob sebi mojo mati v prvih mesecih. OK OK, sem že osladna.

Skratka, moj G mi je obljubil na naslednjem pregledu zdravniko opravičilo, če se moje slabosti ne nehajo, tako da bomo lahko skenslal Turčijo. Mi je pa že nekoliko boljše, samo kavica mi gre težko dol, potem pa ves dan prespim. Jutri se bom spet spravila delat, danes pa še na easy.

Toliko od mene. Čestitke vsem novim + in vsem uspešnim pregledom!

papa

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.7.2008 14:21:55   
Anonimen
spps - bom pa jst zvečer popravila in dopolnila kar se bo še čez popoldne nabralo podatkov. user posted image

dana - ja, v Kalliste sem šla k dr- Šerlihoi. Je full prijazna in imajo res enkratno urejene prostore. Sestra je rekla,d a že od lanskega septembra nimajo več na koncesijo. Pa je moj vprašal koliko bi pa rpišlo za celo nosečnost € pa je rekla da okoli 500-600€.

KOKICA32 - Moraš gledat, da bo sedaj vse OK.

ada2 -Najprej čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image Cene NS so tudi tam nekje v Lj.

lejca - svetujem ti, da greš na popoldnasko spanje, bo bolje. user posted image

julam - Fino,d aje vse OK! Tud moja mami naj bi šla januarja v penzijo... samo živi 90 km stran od mene, ampak bo pa na začetku živela malo več pri meni. Moški doma se bodo pa tud mogli mal znajti brez nje.

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
15.7.2008 14:22:51   
kayica24
Halo souser posted image !
jaz sem sicer pri februarčicah,ampak mislim da zadnje čase spadam bolj k vam...Moja zgodba je takšna:
Zadnjo user posted image sem imela 12.maja, toraj bi zdaj morala biti v 9mesecu..Ker pa je prišlo do kasnejše zanositve, sem danes noseča točno 7t2d..
1.pregled sem imela 26.6.,ko sem bila noseča nekje 4t.Takrat se je videla samo še gestacijska vrečka, brez plodeka..Naročili so me teden kasneje-4.7.,ko pa je bil plodek že viden in je meril 4mm,srčka še nismo videli...Danes sem šla na dodaten pregled,na svojo željo(seveda k drugemu ginekologu-preko vez) in smo pri 7t2d končno zagledali srčka,pa mala pikica v meni je kar lepo zrastla na 12,5 mmuser posted image user posted image user posted image

Če me boste dali na seznam pa še moji podatki..Starost 24let, to je moja prvauser posted image ,naslednji(že 4.)pregled imam 29.7.(če pride do sprememb sporočim),datum poroda pa sedaj še res ne vem..Sprva sem ga imela 16.2.,ampak je moj plodek 2 tedna mlajši,tako da bo PDP po moje konec feb.,začetek marca..
Vsem vam želim lepo nosečnost in upam,da niste take tečkice kot jazuser posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.7.2008 14:23:56   
kayica24
user posted image popravekuser posted image user posted image

sedaj bi po pravem morala biti v 9tednu in ne mesecu...bi pa lo fajn, da bi bla že tik pred porodom jauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.7.2008 16:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

sedaj bi po pravem morala biti v 9tednu in ne mesecu...bi pa lo fajn, da bi bla že tik pred porodom jauser posted image

Najprej dobrodošla! user posted image

Uh, ko boš v 9 mesecu si boš po eni strani želela, da bi bila noseča še vsaj kakšen mesec. user posted image Ampak sej bomo kmalu tam. Marec bo eš tolk hitro prišel, da ne boste verjele. user posted image Te bom zvečer dodala v seznamčka. user posted image

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
15.7.2008 19:40:30   
lejca
Ciao..
kak ste vse?user posted image  Jaz dones prav nc nardila, upostevala sem jjasnin nasvet in sem sla pocivat, je prav pasalo. Zdajle sem se pa nekako morala lociti od moje mucke,ker se mora navaditi ziveti zunaj hise. Ima 3 mesece,je se majhna ampak sedaj je v hisi  ne morem vec obdrzati. Se mi prevec smili. Zdaj me pa skrbi,da se bo zgubila al pa da jo bo kdo odpeljal,saj je prava lepoticka, je europska perzijka crne barve,ime ji je pa Biba.
Kr naprej hodim na okno in balkon gledat ,kje je.user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.7.2008 20:29:14   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.07.
user posted image   11.03  juli@                              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)     (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)    18.08.
user posted image   13.03  Dali*                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   15.03  lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   15.03  tina_r                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  Aninimna K. (29)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image   0)      01.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      18.07. 
user posted image  xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     18.07.
user posted image  xx.03. dana                                 (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image  xx.03. imam                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image  xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)     29.07.

Trentno je 22 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
15.7.2008 20:36:50   
Anonimen
kayica24 - če je tvoja pikica danes velika 12,5mm, po tem boš imela res rok prvi dan marca lai pa zadnji dan februarja. user posted image Evo eno stran, ki kaže mere ploda po posameznih tednih in dnevih. KLIK

lejca - ti samo počivaj dokler še moreš. Drugače pa jo imej ponoči še vseeno notri, pa zjutraj in čez dan naj bo zunaj, ker če je stara šele 3 mesece potem se res rade izgubijo. Perzijke bi res še kdo ukradel, ampak pri nas imamo pa kontra problem. Smo na obrobju Ljubljane, v vasi in ljudje predvsem poleti puščajo mucke in kuže iz avtov. Koliko muck smo že tako dobili. Amapk uni k jih ven spustijo imajo ornk srečo, da jih jaz njih še nisem dobila. Grrrr user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?