|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.7.2008 9:56:24   
sonček85
hvala obema za odgovore in vam javim kako in kaj v sredo.ve se pA čuvajte .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 351
14.7.2008 10:00:08   
spps
nič punce,grem zdajle,na pokopališče svečko bratu prižgat,ker je nehalo deževat-zaenkrat.danes je leto mimo odkar ga ni.pridem kasnej nazaj.
papa

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 352
14.7.2008 10:06:20   
julam
Klepetulj user posted image !!!

Da se še jaz malo javim po dolgem času. Jaz sem ful boga user posted image , tale user posted image  me čisto zdeluje: slabo slabo slabo, bruham tudi že, utrujena, skoraj nič ne jem, ne pijem, skratka, user posted image . Pa sem še na samem začetku. Tamalčka sploh ne folgam, ju kar s kavča komandiram user posted image . Uh, upam, da čim prej mine!!! Niti ne vem, če bomo čez 14 dni prišli do Turčije, ker taka pač ne grem, brez veze.

OK, to je to. Sonček85, naj ti povem mojo zadnjo izkušnjo: PMS za znoret močan, bolelo me je vse, ves čas sem hodila WC čekirat. Na soboto sem dobila še rjav izcedek, šla po vložke, možeku povedala, da ta mesec ne bo nič... .Naslednji dan nič izcedka, meni čudno user posted image , bolelo še vedno kot da se mi bo zdaj zdaj vlilo. Potem pride ponedeljek, meni vsega dovolj, grem po CB rekoč "naredim ta test, da se mi končno psiha sprosti in se zadeva vlije" in glej hudiča, en lep moder +. Torej, glavo pokonci, punca! Držim pesti.

Danes grem na moj 2. pregled pogledat, če srček že bije. Držim pesti, da bo vse OK! Poročam!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 353
14.7.2008 10:27:10   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič punce,grem zdajle,na pokopališče svečko bratu prižgat,ker je nehalo deževat-zaenkrat.danes je leto mimo odkar ga ni.pridem kasnej nazaj.
papa

user posted image user posted image  

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 354
14.7.2008 11:10:51   
Anonimen
sonček85 - mene so v 1user posted image joške bolele za znoret, sedaj v drugi user posted image pa so bile samo malo bolj občutljive bradavice, pa še to ne čez cel dan.

ada2 - Mi pridemo kar na Martinovo pogledat kaj je ratalo. user posted image user posted image user posted image

spps - Malce me pa kljub diplomski lahko "motiš". user posted image Je, pa res lažje odštevati ure kakor pa dneve. Greva pa skupi z mojim, tašča bo dala pa tamalga spat. Ravno prav, ker je danes ena tečka. Je ponoči slabo spal, ker je grmelo, pa se bliskalo, pa pihalo, pa full padal dež in ga je kr naprej neki motlo. No, posledično tudi mami ni spala. user posted image

Za brata  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julam - Ojej, uboga! Če boš takšna jaz raje ne bi rinila v Turčijo. Držim pesti za pregled in da boste že slišali srčka! user posted image user posted image user posted image Pa po pregledu se javi! user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
14.7.2008 11:11:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

papa

user posted image user posted image  
eto sem že nazaj...smo bli glih brez dežja,kak smo pa svečke prižgali pa se je spet vlilo.
no,in sašika kako si mi ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 356
14.7.2008 11:23:13   
sonček85
julam in EN:HVALA IN upam da tudio meni pokaže kak teden kasneje veliki plus ,čene pa se naj že user posted image ulije tako kot danes ko ves čas dežuje.samo resnično upam da se ne ponavlja ista zgodba izpred 14 leta ko je nisem imela po 4 mesece.

jaz si pa želim slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.7.2008 11:24:38 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.7.2008 11:36:17   
spps
EN,naj ti ure d o  pregleda čimbolj hitro minejo-idi z malim spatuser posted image user posted image
jaz pa grem zdajle mal pospravit in kosilo kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,full mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image sam kar se mora,se morauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo mi boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če i bo ratal še kaj za comp,se še pa javimuser posted image
pa-pa

< Sporočilo je popravil spps -- 14.7.2008 11:37:29 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.7.2008 11:42:13   
sonček85
pa ne preveč migat da  tudi ti idi spat.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.7.2008 12:02:36   
Anonimen

di z malim spatuser posted image user posted image

Ne, ne, ker sem dokončala kosilo, pa še pojest moram, pa prebrat RR po dolgem in počes. user posted image Gradivo za diplomsko pa res...

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
14.7.2008 12:10:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

di z malim spatuser posted image user posted image

Ne, ne, ker sem dokončala kosilo, pa še pojest moram, pa prebrat RR po dolgem in počes. user posted image Gradivo za diplomsko pa res...

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tud kosilo kuham,pa sem brata enmal vrgla iz compauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.7.2008 12:25:37   
trinity22
pridne ste čvekice tukaj pri marčevkah user posted image

jaz grem pa jest, pol čez ene pol ure pa poskusim spet svojo G doklicat mogoče mi pa danes le uspe, držite pesti, jutri pa potujemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.7.2008 12:27:24   
sonček85
lepo potujte in uživajte koliko se le da.

papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 363
14.7.2008 12:46:46   
lejca
ciao punce

dans sem mal pozna ,ker sem bla na izpitu ...in enega sem naredla ta drugega je pa profesor rekel:" se vidimo v setembru!" no ja,pac ni slo, se je prevec vpiknil v dolocene stvari,zanj tako pomembne..user posted image
Kaj sem naredila mal prej? Sem sla se enkrat test delat za user posted image ..po teh dnevih brez znakov me je kr malo skrbelo ,da sem narobe vidla..ampak se je takoj pokazala crtica..torejuser posted image user posted image user posted image . Danes se mal spocijem potem pa v cistilno akcijo , potem pa spet knjige v roke..
Aja pa v cetrtek popoldne imam prvi pregled...sem tako neucakanauser posted image
EN danes bom mislila nate ,ko gres...sem nestrpna tudi jaz! Da takoj sporocis novice!

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 364
14.7.2008 13:12:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

ciao punce

dans sem mal pozna ,ker sem bla na izpitu ...in enega sem naredla ta drugega je pa profesor rekel:" se vidimo v setembru!" no ja,pac ni slo, se je prevec vpiknil v dolocene stvari,zanj tako pomembne..user posted image
Kaj sem naredila mal prej? Sem sla se enkrat test delat za user posted image ..po teh dnevih brez znakov me je kr malo skrbelo ,da sem narobe vidla..ampak se je takoj pokazala crtica..torejuser posted image user posted image user posted image . Danes se mal spocijem potem pa v cistilno akcijo , potem pa spet knjige v roke..
Aja pa v cetrtek popoldne imam prvi pregled...sem tako neucakanauser posted image
EN danes bom mislila nate ,ko gres...sem nestrpna tudi jaz! Da takoj sporocis novice!

lp Lejca
mislim,da smo vse nestrpneuser posted image user posted image user posted image tiste ,ki imajo pregled v avgustu se mi kr smilijouser posted image user posted image user posted image user posted image
zarad izpita,ki ga nisi naredila se pa nič sekiratuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 365
14.7.2008 15:48:00   
Anonimen
trinity22 - upam, da ti je uspelo prikilicati G. Pa lepo se imejta! user posted image user posted image user posted image Fouš, fouš, fouš...user posted image

lejca - No, vsaj enega si pa naredila. Mene je tud vedno jezilo, ker so se pol zapičli v kr neki drugega kar smo na predavanjih jemali oziroma so jemali. Ker sem bila bolj reko na predavanjih, le obvezne vaje sem obiskovala. Dobre novičke dobite takoj ko pridem domov.

spps-  joj, jst imam sicer prvi redni pregled v avgustu, ampak saj veš, da bi me do takrat iz firbca že pobralo. user posted image user posted image user posted image Ti bom sporočila, če boš rabla nabavit šajtrgo! user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
14.7.2008 15:48:53   
Anonimen
jjasna85 - te vidim, da si zgoraj prisotna! Lahko tudi kakšno rečeš, ne samo bereš... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
14.7.2008 21:15:16   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image xx.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image 27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image 01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image 03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.
user posted image 03.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      15.07. 
user posted image 03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image 04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.08.
user posted image 04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.07.
user posted image 11.03  Nikita (27)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)      18.07.
user posted image 11.03  juli@                               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)      (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)  18.08.
user posted image 13.03  Dali*                              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image 15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image 15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image 16.03  trinity22                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image 17.03  Aninimna K. (29)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     12.08.
user posted image xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image xx.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      18.07. 
user posted image  xx.03. anonimnauser posted image (29)    (št.  2user posted image ,  št.user posted image  1)      18.07.

Trentno je 19 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
14.7.2008 21:18:20   
Anonimen
Evo mene iz pregleda. Vse OK, videli smo srčka, PDP imam 3.3.09, tako kot sem izračunala. user posted image  user posted image

No, sedaj se ne bom več "skrivala" pod drugim nickom in bom jjasna in ne več EnaNobena. Ampak bosta na seznamu dve jjasni user posted image le da je ena konec februarja in ima na koncu 85, jaz sem pa kar samo jjasna. user posted image

spps sem pa tdui že sporočila, d ne rabi karjole kupovat, ker ne nosim dvojčkov. user posted image user posted image user posted image

Lp, ex EnaNobena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
15.7.2008 5:48:57   
sonček85
končno in še tukaj čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bijejo srčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.7.2008 7:14:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Evo mene iz pregleda. Vse OK, videli smo srčka, PDP imam 3.3.09, tako kot sem izračunala. user posted image  user posted image

No, sedaj se ne bom več "skrivala" pod drugim nickom in bom jjasna in ne več EnaNobena. Ampak bosta na seznamu dve jjasni user posted image le da je ena konec februarja in ima na koncu 85, jaz sem pa kar samo jjasna. user posted image

spps sem pa tdui že sporočila, d ne rabi karjole kupovat, ker ne nosim dvojčkov. user posted image user posted image user posted image

Lp, ex EnaNobena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jjasna dobrodošla,ampak men bolj leži nick ENuser posted image user posted image user posted image user posted image se bom poskušala navadituser posted image user posted image user posted image user posted image
res sem zelo vesela,da je s pikico okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.7.2008 8:37:15   
lejca
Dobro jutro..

tud jaz sem se navadila na EN , ampak te bom vseeno klicala JJasna...
SEm vesela,da je s pikico vse v redu,da bije srcek!user posted image user posted image user posted image

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.7.2008 8:38:45   
jjasna85
Hehe... čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image

Drugače sm šla pa js na novo računat (ena je dala link, kjer ti samo izračuna...) in po tistih izračunih naj bi mela PDP 2.3. tako da... khm... isti nick, skoraj isti rok... noro user posted image
ma bom počakala še do 4.8. ko grem na prvi pregled, pa bomo vidli, če bo dohtarca potrdila ta datum...

še enkrat čestitke!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 373
15.7.2008 9:09:02   
ada2
user posted image user posted image user posted image  jjasna!

Sem vesela, daje s tvojo pikico vse vredu.

Danes pa jaz odštevam ure.... še malo manj kot 3 ureuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.7.2008 9:32:54   
jjasna85
ada2 držimo pesti tudi zate!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?