|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.7.2008 22:18:25   
*Junona*
jjasna, kak lep bušiuser posted image , pa že sedaj tako velik, kaj šele bouser posted image user posted image user posted image

Js  bi tudi rada, da bi se mi že kmalu začelo poznati, ko bom user posted image .

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.7.2008 22:32:26   
lejca
Cer..

JJasna hvala za nasvet, seveda zvecer jo bom se mela nekaj dni noter , da se pocasi navadi.. Sem tud jaz pogledla slikce tvojga busija, ful fajn, sej men se ze tud mal poznauser posted image . Ves,me zanima kak si si ti kolendarcek naredla, namrec ce se malo dotaknem tvojega nika se prikaze ta kolendarcek nosecnosti, jaz bi ga tudi rada imela?!user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.7.2008 22:46:36   
Anonimen
user posted image Ja, buši se mi že kar pozna. Sem res ornk napihnjena, čeprav me ne muči zaprtost.

lejca - Trakec lahko kreraš TUKAJ ali TUKAJ. Potem pa greš v  Moja Ringaraja desno zgoraj in pod Moj profil in greš pod dodaj opis, kjer prilimaš kodo, ki si jo ustavrila na enem od prvih dveh linkov (ta kod a se vedno začne z   <a href......). Upam, da si razumela, drugače pa mi povej, pa ti bom še kako drugače pomagala.

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
16.7.2008 7:31:03   
spps
dobro jutro,drage moje...
kako ste mi kaj?se vse dobro počutite?jaz sem se spet pred sedmo vstala,dva dni še preguram,do pregleda,živčki delajo 300 na urouser posted image user posted image user posted image vprašanje kolk bom sploh spalauser posted image user posted image user posted image user posted image še dobro,da imam pregled zjutraj,da mi ne bo treba čakat na popoldneuser posted image user posted image user posted image
JJasna,hvala,ker si uredila seznam-bodi še prošenauser posted image user posted image user posted image
kayica dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image Odkod si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.7.2008 7:56:35   
Anonimen
pozdravljene.

Tudi sama sem noseča. Trudili smo se kar leto in pol, doma imamo že fantka, zdaj pa 11.3.2009 pričakujemo še enega. Pregled imam šele konec julija, tako da je pred menoj še kar nekaj časa. POsebnih znakov nimam, včasih me obide slabost in na vonje sem bolj občutjiva.  Tako to je kratek opis, malo vas bom spremljala in občasno oglasila. Če ima katera vprašaje, pa bom rade volje tuid odgovorila.

Uživajte punce.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
16.7.2008 8:20:07   
dana
Hojla punce,

jaz sem ravno klicala G in imam pregled 14.8. To je še tako daleč, a ni? Pa saj bom itak na dopustu in mi bo hitro minilouser posted image . Mi je pa že tudi kar za NS dala termin, če si bom pa premislila bom pa na pregledu rekla da ne.
V prvi nosečnosti nisem šla.

Drugače pa zaenkrat nobenih znakov, edino šravfa me po trebuhu.

Zasavka koliko pa je tvoj ta prvi star?
Mejte se !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.7.2008 9:16:40   
Anonimen
Moj prvi je star 19 mesecev. Izredno živahen in radoveden, tako da z njim ni nikoli dolgčas.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
16.7.2008 9:56:23   
mama_milchy
Pozdravljene,

še jaz se vam pridružujem;

doma imamo enega navihančka - Žiga, ki je star 3 leta in sedaj sem v drugo user posted image , moj PDP je nekje okoli 11.3. - tako mi je sestra, ko sem klicala G na hitro zračunala; prvi pregled imam 31.07., kr dolgaaaaa je do takrat.

Kako se pa kaj počitite? Jaz nimam nobene slabosti, bruhanja ali utrujenosti, mogoče se mi  mal več spi kot ponavadi; sej pri Žigcu sem prve tri mesece kr veliko spala morda bo sedaj tudi tako....

Povedali??? Mojim staršem, njegovemu bratu in najboljši kolegici; če bo na pregledu vse OK bomo pa povedali še drugim....

Boste pogledale spol? Mi2 najbrž ne in bo zavito v user posted image

Lep pozdrav z user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.7.2008 10:14:22   
Anonimen
Sam tolk na hitro od mene, ker moram krotiti zelo živahnega ovnčka. user posted image Danes je na ekstaziju se mi zdi... user posted image user posted image user posted image

zasavka, čestitke in dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

dana
- kar pozno te je naročila ja. Če greš kam daleč na morje bi jaz prej šla na kakšen samoplačniški pregled, da imaš vsaj nosečnost potrjeno v maternici. Ker to je edino treba nujno in hitro ukrepanje, če poči jajcevod v primeru IMN in je treba urgiraj takoj.  Vsaj jst sem takšnega mnenja. Ker če veš, da ni IMN in krvaviš, potem ni take panike, ni dobro, ampak sej na začetku se ne da veliko pomagat, če želi narava opraviti po svoje. Ma ja odvisno kam greš in kako je z zdravstveno oskrbo.

mama_m - tebe se pa iz foruma hujšaric spomnim. user posted image Še ena, ki se ej od tam preselila sem. user posted image (No, tkrat sem imela nick EnaNobena user posted image ).

spps - še dva dni.... upam, da bova obe zdržali, sem tolk živčna in komaj čakam, kot ko sem čakala zase. user posted image Moj MSN zadnje dneve ni dopoldne skor nič v obratovanju, ker mam tolk dela, pa s tamalim hodim spat opoldne. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
16.7.2008 10:14:26   
ključek
ja iskrene čestitke....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............sem ful vesela zate..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.7.2008 10:45:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Sam tolk na hitro od mene, ker moram krotiti zelo živahnega ovnčka. user posted image Danes je na ekstaziju se mi zdi... user posted image user posted image user posted image

zasavka, čestitke in dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

dana
- kar pozno te je naročila ja. Če greš kam daleč na morje bi jaz prej šla na kakšen samoplačniški pregled, da imaš vsaj nosečnost potrjeno v maternici. Ker to je edino treba nujno in hitro ukrepanje, če poči jajcevod v primeru IMN in je treba urgiraj takoj.  Vsaj jst sem takšnega mnenja. Ker če veš, da ni IMN in krvaviš, potem ni take panike, ni dobro, ampak sej na začetku se ne da veliko pomagat, če želi narava opraviti po svoje. Ma ja odvisno kam greš in kako je z zdravstveno oskrbo.

mama_m - tebe se pa iz foruma hujšaric spomnim. user posted image Še ena, ki se ej od tam preselila sem. user posted image (No, tkrat sem imela nick EnaNobena user posted image ).

spps - še dva dni.... upam, da bova obe zdržali, sem tolk živčna in komaj čakam, kot ko sem čakala zase. user posted image Moj MSN zadnje dneve ni dopoldne skor nič v obratovanju, ker mam tolk dela, pa s tamalim hodim spat opoldne. user posted image

user posted image user posted image user posted image jjasna,saj midve sva že skoz na nek način povezani,odkar si piševa na RRuser posted image user posted image user posted image se nama dogajajo iste stvariuser posted image user posted image user posted image

mama_m. in zasavka -DOBROdošliuser posted image user posted image user posted image user posted image kako je lepo videt seznam,ki je iz dneva v dan DaLJŠIuser posted image user posted image user posted image
dana-jaz se strinjam z jjasno-bi tud šla samoplačniško na pregled pred morjem.

Jaz pa dans ,že cel dopoldan hodim po kafejihuser posted image user posted image user posted image user posted image
počutim se super-dokler ni vročine in sparine,mal sem utrujena,drugače pa gre.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.7.2008 11:26:13   
dana
Na morje gremo šele v začetku septembra. Si ne predstavljam kako bo, če mi bo tako slabo kot je bilo v prvo. Dobro da sem imela takrat ravno dopustuser posted image

Sem že razmišljala ja, da bi poklicala Šelihovo. Ma bom vidla.

Tiste ki imate težave s prabavo, naj vam povem moj recept, ki je deloval tudi v prvi nosečnosti. Vsak dan prva stvar ki jo pojem je jabolko, potem polnozrnat kruh al pa kako sosedovo pecivo, velik vode. S prebavo nisem imela nobenih problemov, kljub jemanju tablet za železo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.7.2008 11:41:16   
juli@
Jutro punceuser posted image , pa smo pokonci... Skoz vas samo berem, napišem pa nikoli ničuser posted image .
Ada2 v kirem tednu pa si? No, jaz mam pa jutri UZ, upam, da se sedaj kaj več pokaže...

Vsem, ki ste slišale user posted image čestitam, pa tudi vsem novim srečkam user posted image user posted image user posted image .

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.7.2008 11:59:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: juli@

Jutro punceuser posted image , pa smo pokonci... Skoz vas samo berem, napišem pa nikoli ničuser posted image .
Ada2 v kirem tednu pa si? No, jaz mam pa jutri UZ, upam, da se sedaj kaj več pokaže...

Vsem, ki ste slišale user posted image čestitam, pa tudi vsem novim srečkam user posted image user posted image user posted image .

ti se kr potrudi,in mal več sodeluj z nami,da ne bo že tečno enih in istih bratuser posted image user posted image user posted image
a ti imaš pa jutr UZ?superuser posted image user posted image user posted image user posted image sej,ko bodo naše pikice mal večje,bomo mele več tem za obdelatuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj še je večina od nas v šoku in ne dojemamo,da v nas raste novo življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image no,raten tistih,ki jih mučijo slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu juli@)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.7.2008 12:16:30   
Anonimen
dana - aha, pol greš na morje šele po pregledu, sem te zastopila, da greš prej. Pol ni takšne panike glede pregleda, le majčkena neučakanost. user posted image

juli@ - javi se nam jutri po pregledu. Držim pesti, da bo vse OK! user posted image

Jaz pa sem se naročila na NS k Pušenjaku v Dravlje in imam pregled 19.8! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tko, da bom najino pikico videla 7.8. in pol še 19.8.! Juhuhu! Če katero zanima za plačat je 60€, pa še telefonska, če bo šla tudi katera v Dravlje na NS: 051/321 224 ali 01/510 68 00. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
16.7.2008 12:55:33   
lejca
Dan ..

Jaz sem glih zdle prisla domov, zjutraj sem sla na depilacijo, ker grem popoldne na poroko .. sam user posted image  ko me pa vedn tak boli... potem sem se hotla pa mal potolazit pa sem sla v soppinguser posted image user posted image user posted image . Tak,da sem sele zdej prsla.

JJasna hvala za pomoc glede trakca,si mi prav fino razlozna in ni blo problemov.
Tudi jaz imam jutri prvi UZ, ob 17.uri. Moj je ze cist nestrpen ,da mu sporocim kako in kaj. Danes sem mu rekla ,da se mi zdi ,da se mi ze kej vidi , pa mi je rekel: "tak hitr pa ne , verjetno si kej pojedla in te je mal napihnal".user posted image user posted image user posted image  Ja no,hvala. user posted image

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.7.2008 13:06:45   
dana
lejca jaz že nekaj časa zbiram pogum za depiliranje nog in bikini predela pri kozmetičarki. A res tok zlo boli ??? Ker noge bi po mojem še lohk zdržala, bikini pa ... aučuser posted image .

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.7.2008 13:14:40   
*Junona*
Pozdravljene!

Da še jaz z vami delim svojo izkušnjo z brazilsko depilacijo:

Prvič sem šla letos junija, bolelo me je tako, da so mi kapljice švica tekle po čelu, v glavnem zelo me je bolelo. Odkar pomnim, sem se brila in dlačice so bile zelo goste in močne. Korenine so bile tako močne, da so imele bunkice na koncu in iz tistih luknjic, kjer je bla prej dlaka sem krvavela med depilacijo. Saj veste, kaj mislim. Rekla sem si, da nikoli več, ampak.... dnevi so minevali, dlačice pa kar niso in niso hotele na planouser posted image user posted image user posted image . Po treh tednih so prišle, vendar so bile redke, šibke, tanke. Čisto nasprotje! In odločila sem se, da bom redno hodila. Nato sem šla spet prejšnji teden in presenečenje: sploh me ni bolelo, edino malo je zacukalo, ko je potegnila, ampak to ni omembe vredno. Celo pohvalila me je, da sem zelo pridna in da ne more verjeti, da takole držim.

Punce, splača se, res je fajn.
Bila sem v Celju, cena je 19EUR.

Slišala pa sem tudi, da se lahko hodi tudi v nosečnosti, le da je fajn, če je ženska to že prej opravljala, to pa zaradi bolečin.

papauser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.7.2008 14:14:53   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.,
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.07.
user posted image   11.03  juli@                              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)     (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)     18.08.
user posted image  11.03  zasavka                         (št. 2  user posted image , št.  user posted image 1)      konec julija
user posted image  11.03  mama_milchy               (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      31.07.
user posted image   13.03  Dali*                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   15.03  lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   15.03  tina_r                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  Aninimna K. (29)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image   0)    01.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      18.07. 
user posted image  xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)      18.07.
user posted image  xx.03. dana                                 (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      14.08.
user posted image  xx.03. imam                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image  xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.

Trentno je 24 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

< Sporočilo je popravil jjasna -- 16.7.2008 14:15:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
16.7.2008 14:38:03   
_andreja_
Živjo punce jaz se vam tudi pridružim, mi je danes pokazalo dve črtici... user posted image user posted image

drugače pa imam že enega živahnega fantička, drugega pa pričakujemo tm nekje sredi marca po mojih izračunih... prvi pregled imam 5. ali 12. avgusta bomo videli...  povedali nismo nobenem razen moj pa jz veva zaenkrt pa šefici v službi sem povedala.... bomo povedal ko bo čas... vsaj upam da moj ne bo takoj vsem povedu kot v prvo... počutim se pa kot običajno nič posebnega....  zdej pa šibam v vrtec po fantička...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.7.2008 14:44:13   
Anonimen
Se pridružujem še jaz. Tudi jaz bi še malo ostala anonimna, ne zamerit. Smo v 2. noseči, doma že imamo eno malo razgrajačico, za ponovno nosečnost smo se borili 13. mesecev.

Pregleda še nimam, je moj G na dopustu do konca meseca, potem pa mi gremo na morje za en teden, torej avgusta. Sicer pa vidim, da imete roke pregleda ene še zelo pozno v avgust.

Moj PDP je ravno na moj rojstni dan, zato ga še malo zamolčim. Konec marcauser posted image

Tako Auser posted image

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
16.7.2008 15:25:26   
dana
Uf Junona, če pa tako boli, potem tega ne bom zdaj v nosečnosti prakticirala. Jaz sicer nisem mislila it na brazilsko, samo noge. To pa menda ni tako hudo.
Ko bom šla na brazilsko, bom prej kakšen štamperle spila za pogumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.7.2008 16:18:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Uf Junona, če pa tako boli, potem tega ne bom zdaj v nosečnosti prakticirala. Jaz sicer nisem mislila it na brazilsko, samo noge. To pa menda ni tako hudo.
Ko bom šla na brazilsko, bom prej kakšen štamperle spila za pogumuser posted image

To sem js taprvič pozabla, jauser posted image user posted image user posted image

Ampak sem se pa na nekaj spomnila med depilacijo in sem se skoraj začela smejatuser posted image user posted image user posted image : Enkrat sem dobila mejl, ko si je ena ženska delala sama brazilsko(mislim celo, da je to iz enega filma, v katerem igra Tori Spelling) in ko je potegnala trakec, ji je gor na njem ostal ščegetavčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Neka komedija je to, ampak ne vem naslova.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.7.2008 17:27:58   
imam
Pošiljam malo podatkov za naš marčevski seznamček. Prvi pregled imam 4.8., PDP je po mojih izračunih kdaj je bila ovulacija 13.3., vendar to je bolj na približno-zagotovo pa tam nekje user posted image   Stara sem 24 let in prvič user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.7.2008 17:47:40   
sonček85
čveke čvekaste.vas je pa že veliko.le tako naprej.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?