|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.7.2008 12:31:28   
Anonimen
lejca, moje spanje je bilo tudi tako tako, najprej se nisem mogla namestiti udobno, potem se je pa tamal zbudu in sem ga dala k nama spat, pa se je pa on kr naprej zbujal in telovadil po postelji... Grem pa zdej za pol urce v mažule. user posted image

spss - ne tko počivat k una opica, k pol bo pikica imela premalo krvi, k ti bo vsa v glavo šla. user posted image Ti kr lepo vodoravno počivaj.

Drugače imam pa jaz jutri pregled! user posted image Juhuhu! Videla bom pikico! user posted image Ob 20:15! user posted image

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
13.7.2008 12:33:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

meni je pa slabo....

Ti čist nč nisem fouš! user posted image V prvi nosečnosti je bilo tudi na začetku meni občasno slabo, ampak bruhala pa nisem. Si sploh ne predstavljam une uboge punce, ki kar naprej objemajo školjko. user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
13.7.2008 12:46:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: spps
a lahko ugibam,kakšne so te vajinem skupne točke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa mal lumpa! user posted image user posted image user posted image

malo neuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.7.2008 12:48:21   
spps

meni je pa slabo....

Ti čist nč nisem fouš! user posted image V prvi nosečnosti je bilo tudi na začetku meni občasno slabo, ampak bruhala pa nisem. Si sploh ne predstavljam une uboge punce, ki kar naprej objemajo školjko. user posted image

jaz si sploh ne znam predstavljati te slabostiuser posted image user posted image user posted image pa upam,da tako tud ostaneuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.7.2008 12:49:23   
spps

lejca, moje spanje je bilo tudi tako tako, najprej se nisem mogla namestiti udobno, potem se je pa tamal zbudu in sem ga dala k nama spat, pa se je pa on kr naprej zbujal in telovadil po postelji... Grem pa zdej za pol urce v mažule. user posted image

spss - ne tko počivat k una opica, k pol bo pikica imela premalo krvi, k ti bo vsa v glavo šla. user posted image Ti kr lepo vodoravno počivaj.

Drugače imam pa jaz jutri pregled! user posted image Juhuhu! Videla bom pikico! user posted image Ob 20:15! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.7.2008 16:11:33   
lejca
EN a jutri vidis svojo pikico? kak fajn, v kterem tednu pa si?

Sem ti kr mal faus,jst morm se pa mal pocakat, do cetrtka popoldne,joj kok se bo vleklo!!!

Sem mogla it kr pod tus tolk je vroc...

Spps a neb prsla se k men nardit cistilno? user posted image  

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.7.2008 16:59:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

EN a jutri vidis svojo pikico? kak fajn, v kterem tednu pa si?

Sem ti kr mal faus,jst morm se pa mal pocakat, do cetrtka popoldne,joj kok se bo vleklo!!!

Sem mogla it kr pod tus tolk je vroc...

Ja, jutri vidim pikico! user posted image user posted image user posted image No, to je sicer samoplačiniško, ker imam pri svoji G 1. pregled šele 7.8., ampak ker gremo vmes na morje in ker se želim pred tem prepričati, da je vse ok. Bom pa jutri noseča 6t6d in pri teh tednih naj bi se že vse lepo videlo, najrž celo srček. user posted image

Jaz pa šibam sedaj pod tuš. Pri nas je bila nevihta, pa se je kar lepo shladilo, ampak potem pa je zopet posijalo sonce in je tolk soparno, da ni za živet.

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
13.7.2008 18:11:51   
ada2

meni je pa slabo....

meni je bilo v prvi nosečnosti tudi tako občasno slabo, ampak samo zjutraj, pa bruhala nisem nikoli, v drugi mi je bilo slabo od jjutra do kosila, bruhala sem nekajkrat, predvsem ko je bilo treba zgodaj vstat, ker sem takrat hodila še na prakso v bolnišnico, po praksi pa še delat (sploh ne vem kako sem preživelauser posted image ), no, zdaj v tretje mi je pa slabo kar pomalem čez cel dan, bruhala pa še nisem.

EN -si čisto predstavljam kako si nervozna za prvi pregled. jaz bom potem hitro za tabouser posted image

aja, pa prej ste o masaži govorile..... lahko kmeni pridete na masažo, zdaj še masiram, ko pa bo trebušček bol napet pa bom za nekaj časa prenehala z moo dopolnilno dejavnostjo, čeprav bom to kar pogrešala.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.7.2008 19:59:27   
juli@
Punce berem vas skoz...napišem pa ne ničuser posted image . No, jaz sem danes v 5t/4duser posted image . Glede NS jaz še ne razmišlam preveč, ker ne vem kako se bo vse skupaj končalo. Me je res strah! Eno črno piko mi je G vidla... Do četrtka bo še dolga.
A je mogoča kira na podobnem kot jaz? Dejte se mal javt, pa me potolažteuser posted image

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.7.2008 20:21:57   
sonček85
pri meni še ni nič.mogoč  je bila pa pozna O in bo mogoče že vidno v sredo na pregledu.user posted image user posted image user posted image upajmo.je še tri dni in bomo mogoče videli črno piko,če je.malo pikico.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu juli@)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.7.2008 21:40:31   
Anonimen
juli@ - če si šele tako malo noseča je normalno, da se ni videlo še srčnega utripa, včasih se nekaterim pri v teh tednih še pikica ne vidi, samo GV. Vse bo še v redu! Zato pa G tudi zelo neradi naročajo zelo zgodaj, da ne naredijo preplaha za prazen nič.

sonček85 - Ja, držim pesti, da se bo kaj videlo v sredo na pregledu. user posted image

ada2 - S katerega konca Slo pa si, da vem kje masiraš?

spps - Kje pa ti danes pohajaš? Si bila bolj redkobesedna, nisem vajena tega od tebe. user posted image

No, jaz sem danes malo pisala diplomsko nalogo. Gre počasi, a enkrat bo! Rok sem si zadala do konec septembra. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
13.7.2008 22:03:01   
KAHLO
spps in enanobena čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmm zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zdaj komaj zvedela, saj ne moram verjet, moji decembrski borkiuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  želim vama vse naj naj, in prečudovitih devet mesecev pa seveda lepa in zdrava sončka marca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.7.2008 22:17:10   
Anonimen
Oooooo Kahlo! Hvala za čestitke! Jah, sem hotla bit tvoja cimra takrat, pa si ti pohitela pri nas pa ni in ni hotlo bit, ampak bom pa od spps. user posted image  user posted image  user posted image Ti pa samo še malo več kot 50 dni do dneva D! Se mi zdi kot da smo včeraj ugibali zakaj se ti je naredil herpes. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
14.7.2008 7:19:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

spps in enanobena čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmm zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zdaj komaj zvedela, saj ne moram verjet, moji decembrski borkiuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  želim vama vse naj naj, in prečudovitih devet mesecev pa seveda lepa in zdrava sončka marca
ojlaaaaaaa!kahlo,hvala in kje se skrivaš?si vredu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.7.2008 7:22:21   
spps

juli@ - če si šele tako malo noseča je normalno, da se ni videlo še srčnega utripa, včasih se nekaterim pri v teh tednih še pikica ne vidi, samo GV. Vse bo še v redu! Zato pa G tudi zelo neradi naročajo zelo zgodaj, da ne naredijo preplaha za prazen nič.

sonček85 - Ja, držim pesti, da se bo kaj videlo v sredo na pregledu. user posted image

spps - Kje pa ti danes pohajaš? Si bila bolj redkobesedna, nisem vajena tega od tebe. user posted image

No, jaz sem danes malo pisala diplomsko nalogo. Gre počasi, a enkrat bo! Rok sem si zadala do konec septembra. Bomo videli. user posted image

user posted image user posted image user posted image si me pogrešila,ha?včeraj sem si jaz tud mal počitka privoščila,ker mi je bilo malo tečno,ker se mi ni dalo samogovorov pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.7.2008 8:56:03   
Nikita
Punce, jaz se poslavljam in vam želim vse naj in srečno v nosečnosti in kasneje z malčki.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.7.2008 9:09:20   
ada2

Prlekija.

Nikita kaj se je zgodilo? Zakaj se poslavljaš?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
14.7.2008 9:42:15   
Anonimen
Nikita user posted image user posted image user posted image

ada2 - pol si malo daleč za masažo. user posted image Razen če ne bomo z malčki pol organizirale en izlet v prlekijo in bo zravn še masaža, ko rpispemo na cilj. user posted image

spps - seveda da sem te pogrešala. Samogovorov pa ne bi imela, ker sem bila jaz skoz v bljižini. user posted image

Vreme je za znoret, pa še danes se bo dan toooooooooooolk vlekel. Ne vem, če bom dočakala zvečer. Pa še tamal je moral danes zjutraj bolj zgodaj vstat, tko da bo ja dlje za čakat. user posted image Še 10 ur.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
14.7.2008 9:43:07   
sonček85
kako se poslavljaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ni kaj narobe in da se poslalvlajš samo zato ker greste na morje.

držim pesti da je drugo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.7.2008 9:45:08   
sonček85
EN:še malo pa bo jupi.Tudi samak omaj čakam sredo ,pa čeprav ničesar kaj preveč ne pričakujem a bomo videli.a že imaš kakšne znake.

bi pa prosila ,če mi katerra prosim pove ki ste že tudi same mamice .če so vas vse bolele prsi še predno ste zvedele da ste noseče?hvala že v naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.7.2008 9:48:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita

Punce, jaz se poslavljam in vam želim vse naj in srečno v nosečnosti in kasneje z malčki.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.7.2008 9:49:44   
ada2
ada2 - pol si malo daleč za masažo. Razen če ne bomo z malčki pol organizirale en izlet v prlekijo in bo zravn še masaža, ko rpispemo na cilj.

lahko pa v jeseni pridete na trgatevuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 347
14.7.2008 9:50:23   
spps

Nikita user posted image user posted image user posted image

ada2 - pol si malo daleč za masažo. user posted image Razen če ne bomo z malčki pol organizirale en izlet v prlekijo in bo zravn še masaža, ko rpispemo na cilj. user posted image

spps - seveda da sem te pogrešala. Samogovorov pa ne bi imela, ker sem bila jaz skoz v bljižini. user posted image

Vreme je za znoret, pa še danes se bo dan toooooooooooolk vlekel. Ne vem, če bom dočakala zvečer. Pa še tamal je moral danes zjutraj bolj zgodaj vstat, tko da bo ja dlje za čakat. user posted image Še 10 ur.... user posted image user posted image user posted image

ti maš diplomo za pisat,tako,da te ne smem motit,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
tolaži se,da ti odštevaš ure,jaz pa dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image tk,da si na boljšem kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.7.2008 9:51:37   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

bi pa prosila ,če mi katerra prosim pove ki ste že tudi same mamice .če so vas vse bolele prsi še predno ste zvedele da ste noseče?hvala že v naprej

mene so samo v prvi nosečnosti prsi bolele predno sem izvedela, da sem noseča, drugič in tretjič sem vedela za nosečnost pred znaki.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.7.2008 9:53:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

EN:še malo pa bo jupi.Tudi samak omaj čakam sredo ,pa čeprav ničesar kaj preveč ne pričakujem a bomo videli.a že imaš kakšne znake.

to z bolečimi psrmi je tak,tak.včasih so me od O do M  bolele,včasih par dni pred M,včasih nič,pred testom pa so me bolele-pa še zdaj imam težkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Za prvo nosečnost se pa ne spomnim,da bi me kaj bolele.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?