|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.10.2008 13:54:36   
spps
user posted image user posted image user posted image sem se nekaj časa vsak teden vagala.zadnje čase me pa nekak ne mika na tehtnico stopit.zakaj le ne????user posted image user posted image user posted image user posted image  ker sem se sprijaznila s tem,da če se vsak dan vagam,da ničkaj bolj počas kilce ne rastejouser posted image user posted image user posted image

najbolj pa me zanima,če bom presegla 80kg kot sem jih imela  v prvni nosečnosti(do 80kg mi manjka še 10kg)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
26.10.2008 16:09:53   
Pupa7
spps - meni smrdi piščanec in puran že od začetka, tko da noro če gremo ven jest je prov nadležno me mine prav vsak apetit ... glede tehtanja, pa se tehtam zjutraj in pa pri G (tam mi zmeri pokaže ene 2kg več, res pa je da stopim polno oblečena na vago).

In danes je moj nečak zapel pesmico Malušinemu dojenčku v tlebuščku (kok je bil cukr jooojjj sm bla cela raznežena) user posted image

Zdaj pa grem malo počivat pred tv.

Bodite lepo papa!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
26.10.2008 17:19:59   
tasa_m
hei nosečke!
Tak pa sem vas vse prebrala za nazaj (sem imela kar nekaj) tak da zdaj pa vas tudi jaz pozdravim. sicer komaj zdaj ampak sva proti jutru prišla iz poroke, pol kosilo pri tašči, obvezen počitek po kosilu user posted image zdaj pa malo pred računalnik..

Dali*- ko boš pisala seznamček mi lahko popraviš:  obseg na 98cm, kg pa +3.5

spps- zdaj te pa res dolgo ni bilo. sem te kr pogrešala..user posted image

Koliko vem pa v mb. ni potrebno plačat da je partner pri porodu.
Koliko časa prej pa se hodi v ? A ti to G. pove, kdaj moraš it ali se sam odločiš?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
26.10.2008 18:00:15   
Infinity1
Tasa_m jaz sem v 20. tednu in bom šla v MŠ nekje v januarju (po novoletni euforiji :), pri nas v novem mestu je tako, da moraš samo ujeti začetek in se pridružiš skupini, kdaj se MŠ začne, se moraš pa sam pozanimat. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
26.10.2008 18:08:46   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Hotla sem vas vprašat, če in kdaj se doma tehtate? Jaz se zjutraj npr. in po zajtrku imam že skoraj kilo več. No, če se bo kateri dal odgovorit, ker me res zanima. Čeprav je kr neki. user posted image

Js mam tehtnico v kopalnici in se stehtam takrat, ko se spomnim, ponavadi zutraj pred zajtrkom...sam mi zadnje čase res sploh ni gor za stopituser posted image
Z AS pa midva tut vsemogoče zvoke slišiva...je res zanimivo, ko najdeš srček, pa malo razbija, pol pa kr naenkrat zgine...kot da bi se mi nalašč stran obračaluser posted image user posted image  Moj je čist navdušen nad tem, sploh zdaj, ko js že brcike čutim on pa še neuser posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
26.10.2008 18:40:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Tasa_m jaz sem v 20. tednu in bom šla v MŠ nekje v januarju (po novoletni euforiji :), pri nas v novem mestu je tako, da moraš samo ujeti začetek in se pridružiš skupini, kdaj se MŠ začne, se moraš pa sam pozanimat. 

ja, saj v dvigalu ko se peljem G. sem videla da je vsako prvo sredo ali čet. (ne vem točno) v mesecu MŠ.
Hvala ti...sem pa videla da imaš 2 dni pred menoj rok..:)
tehtanje- jaz se tehtam kak mi je. Tehnico imam v kopalnici pa ponavadi stopim nanjo zjutraj..user posted image ko sem še na tešče.

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
26.10.2008 19:42:04   
Lolita23
Živjo!!!

Evo, da se še jaz mal javim. Danes smo imel fešto je tast praznoval rojstni dan in spet sem se najedla kot user posted image , prav boli me vse in slabo mi je.Sam  kaj ko tašča tak dober kuha pa peče pecivo.user posted image Seveda pa ne more bit dan popoln, če mi ga od mojega oma ne zamori.Kako??user posted image Ja spet je začela, da se ne smemo veselit, da zakaj bi kaj kupovali že, ona je imela  2x splav v 6. mesecu in če bi imela, kaj kupljenega ne bilo ji lahko.Saj jo razumem in sem previdna, sam ne bom in nočem bit negativna!!!

No mene pa spet špika,kljub temu da poznam še eno, me zanima če še katero od vas špika???Mene predvsem na levi strani trebuha.Aha men pa predvsem smrdijo čevapi in pleskavice, pače pečem kaj ali cvrem se moram po jedi takoj preobleči.

No lep pozdrav

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
26.10.2008 21:06:34   
Infinity1
tasa_m - hehe tile PDP-ji so res zanimivi, čeprav se meni zdi, da ne bom rodila glih na 16.3., ne vem zakaj, ampak imam tak občutek. 8.3. je recimo lep PDP, da presenetiš mamico za dan žena user posted image , ampak žal ne izbiram jaz user posted image

Lolira23 - tudi mene špika, čeprav vse manj, me pa špikne, kar precej, kot bi me zarezal po trebuhu, če se ponoči ali zjutraj pretegnem, če kiham ali kašljam, ob hitrih gibih. Spet drugačno špikanje je v mirovanju - občutek kot bi me kdo špikal s tanko iglico, to se pojavlja na istem mestu in mine po minuti ali dveh.
Se pa tudi jaz takoj po kuhanju preoblačim, ker ne prenesem, da mi oblačila smrdijo po tenstani čebuli user posted image user posted image , prav tako se slečem takoj, če kdo v moji bližini kadi in zavoham to na cujnah. Drugače pa jem tako kot prej, vse vrste mesa, zelenjave, ribe... skratka mi nič ne smrdi.

Lepo spančkajte user posted image in user posted image , pa lepe sanje.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
26.10.2008 22:24:27   
mihaela01
Pozdravljene

Javljam se vam po prečudovitem vikendu na morju...imela sva se lepo, naše dete pa je kar aktivno brcalo:)), najbolj pa zvečer in ponoči-očitno bo pravi ponočnjak ali ponočnjakinja:))).

Pupa7: ta seznamček, ki ga nameravaš dodati na RR bo koristil vsem, ki smo prvič noseče, tako da ti bomo vse zelo hvaležna

spps: meni je hrana smrdela na začetku, sedaj pa mi vse bolj diši in apetit imam tudi vedno večji. smrdi pa mi na primer, če je kdo preveč naparfuman

naja30: jaz se tehtam samo pri ginekologu, ko imam pregled, se ne mislim preveč s kilogrami ukvarjat, ker ko sem lačna jem in če bi imela ne vem koliko kg preveč ne morem biti lačna...tako da kg kako bo pač bo

nočko

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
27.10.2008 8:21:00   
helimaša
jutro!

ena user posted image  za lep začetek dneva....

se kasneje javim

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
27.10.2008 8:47:46   
Naja30
Dobro jutro. Nekaj besed preden grem v šoping.
Spala sem ok. Zdaj imam mehur naštiman tako, da grem okoli polnoči lulat in potem do jutra nič. user posted image  Seveda mi ga pa zjutraj skoraj raznese. user posted image
Hvala vsem, ki ste mi odgovorile. No sej, da ne boste misle, da se obremenjujem s kilami, sam tak me zanima.

helimaša, hvala za kofe, komaj čakam še na tapravega. user posted image

jjasna85, sem te vidla v sobotnem žurnalu. Lepo, lepo! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
27.10.2008 9:05:13   
buksi
lep pozdravcek!

ste bile pa res pidne med viendom.
Jaz bom tudi danes šla mal v šoping v Ljubljano. In mogoče kupim Angels sound. Si pamoram kaj za oblečt kupit, tako da upam, da bomkaj pametnega našla.

Sicer pa tud mene kar naprej nekaj špika pa včasih so kot kašni krči, predvsem zjutraj predno grem na stranišče.Poetm je pa v redu in se umiri. brcike pa čutim zvečer ko se umirim. malo pobrca in to je to. Čez cel dan še ne čutim.

Sem pa vceraj izvedela, da je noseča tudi moja svakinja, ima pa rok konec maja.  Pa se v isti hisi ziviva, tako, da bo veselo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
27.10.2008 9:09:48   
babyg
Dobro jutro tudi z moje strani!
Po tedenskem dopustu sem spet v službi,pa mi kr paše. Dete me tu pa tam malo spomni,da nisem samauser posted image user posted image ! Komaj čakam na četrtek,ko imam morfologijo. Upam,da se bo lepo pokazal.
A imate ve tudi težave z mozolji??Nikoli jih nisem imela,zdaj pa pravi naval!! Ne vem s čim naj grem nad njih? Nasvet?

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
27.10.2008 9:47:40   
tasa_m
hei punce,
samo pozdravim vas. Sem ravnokar zlikala 2 stroja tak da zdaj pa grem tudi jaz na user posted image ker si ga pošteno zaslužim.
No,pa tudi naše dete vas pozdravlja, veselo brca koda bi vedel da vam pišem...user posted image

Punce nekaj mi povejte prosim-kdaj ste začutle take močne brcike, da jih je lahko začutil tudi partner? Moj še jih ne začuti,če ima roko gor,jaz pa jih kar močno. Pol pa se mi zdi da je kr malo užaljen, ko tolko časa vzstraja pa nič od našega malega. Je pa res finta, kak da roko beg začne naš spet konkretno bincat,ko pa jo da dragi spet gor pa je spet mir. Očitno imata nekakšne skrivalnice..user posted image

Se še beremo in tipkamo..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
27.10.2008 10:31:57   
babyg
Moj je imel to srečo v sredo prejšnji teden. Ampak je res bil zraven,ko je začelo dete brcati on sem hitro dala njegovo roko na mesto brcik. On pa hitro odmakne roko in zavriska-"lej ga ,brcnil me je" Prav super občutek za oba. user posted image

Dante Alighieri

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
27.10.2008 10:42:13   
PERSIDA
Pozdravček vsem.

No lepo vas je brat ,ko že skoraj vse čutite brce.Jaz ,pa še do danes nisem ravno prepričana o njih.Bom morala očitno počakat na tiste konkretne brce ,pri katerih me bo ravno zvilo.Vem samo to ,da eden od njiju obožuje mehur ,eden ,pa želodec.Tako ,da včasih ne vem kje me bolj tišči.
Danes se še kar vredu počutim. Očitno ,pa je malo tud krivo prenajedanje čez vikend.Smo malo praznovali rojstni dan.Jaz kot jaz ,pa ker zelo rada pečem potem tud rada probavam stvari med samim potekom.Pri nas imamo ponavadi radi take stvari kjer je kremica zmes.No danes bom ,pa kar na vodi in sadju ,da se malo prečistim.Trebuh mi je začelo potiskati navzven.Sem prav hecna zavidet.Ta ki leži odzgoraj nad popkom se želi očitno pokazat.Pol si predstavljajte kako zgledam ,ko mi pod prsmi štrli ena taka bunka.Odspodaj ,pa se sploh ne opazi ,da bi bil še tam kdo.Je pa res ,da imam velikost maternice že veliko kot ,če bi bila v tridesetem tednu,tako je vsaj g izjavil.

No to je bilo malo o nas in našem izgledu.

Vonj -že od vsega začetka imam poostren vonj.Največji problem imam ,ko mi res nekaj zelo smrdi.Ne vem ,če je ravno primerno ,pa vseeno,ko grem na veliko potrebo ,pa ,če to ne opravim na hitro in odprem okno potem žeuser posted image .Malo noro se sliši je pa res.Ena stvar mi še dela probleme,pa mi je mal user posted image .

Lepo se imejte ,pa čimveč lepih trenutkov z vašimi brcikamiuser posted image .Dijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
27.10.2008 10:43:43   
pikapoka12345
Živjo nosečke,

kako ste kaj? Moje zdravje je vsaj malo bolje, vendar mislim,da sem še cel teden kar na bolniški. Danes sem govorila z zdravnico, pa pravi, da naj se šele v sredo oglasim... Ok. Ona že ve. Od kašlanja (beri:skoraj davljenja) me prav trebuh boli. Še tamalčka manj čutim, tako se se mišice napele.

Dajte mi prosim povedat ali je napravico AS za čisto domačo uporabo? Kje pa se kupi? Na kkašen način funkcionira?

Jaz se nič ne tehtam, ker doma sploh nimam vage. Tašča mi jo je hotla že stokrat dat... pa je nočem. Tehtam se pri ginekologinji. Glede hrane in kil pa nič ne kompliciram... jem, če sem lačna...gredo pa gor, seveda. Zvečer pa probam kaj lažjega pojest, ker mi težko niti ne paše.

Vozički... zdej, ko sem bila doma, sem malo gledala vozičke... ali ima katera izkušnje z quinny-freestyle 3cl comfort ali pa bebe confort high trek? Pri nas so kr dragi? Kaj pa tujina? Za bebe conforat nisem nič pametnega našla... Vesela bom kakšnih informacij...

Cune zame... tako sreči sem imela pri tem... enkrat sem šla na po nakuupih in sem dobila zadnje kose v emporiumu po zelo ugodnih cenah... sicer ni bilo prav veliko,  dvojne hlače  in par majčk... Nekaj pa sem si kar od kolegic sposodila...

Tudi mene zanima kdaj začeti z MŠ? Januarja... kaj pa če bo malo prehiteval?
Lep začetek tedna...  in en user posted image za brcike vseh nas... čeprav jih jaz ne čutim prav veliko... ampak malo pa že....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
27.10.2008 10:52:09   
peugeot
Pozdravljene vse skupaj.
Že večkrat sem se namenila, da kaj napišem, pa me je vedno nekako čas prehitel in delo obsulo.
No pa se javljam - da se vpišem še jaz pod marčevke 2009.

Pa še to - sem letnik 1974 - prva user posted image - rok 22.3.2008 in s partnerjem imava nekakšen dogovor, da naj ne bi vprašala na morf. pregledu, kaj nosim pod srcem - (pravi, da je bojše doživetje, saj ima on že enega od prej).

čestitke vsem nosečkam - posebej pa seveda Vam marčevkamuser posted image

< Sporočilo je popravil peugeot -- 27.10.2008 11:03:23 >

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
27.10.2008 11:25:36   
Lolita23
Živjo!!

Tasa_m moj mali je isto delal svojemu očku. Tak da mi je bilo že hudo mi včasih reči mu naj da roko na trebuščka, ker sem videla, kako je razočaran. Potem pa sem enkrat, ko je mali malo bolj brcal, dala roko gor od mojega in mali ga je končno brcnil. Samo potrpežljiv mora bit.user posted image

Pri nas pa so brcike čez celi dan in če je včasih mi je že čudno.

UŽivajte naprej

(odgovor članu peugeot)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
27.10.2008 11:37:46   
SRCCEK
Ojla so user posted image

In prišel je moj dan-moj rojstni dan.......tako da DALI, mi lahko napišeš v razpredelnico 28 let, ki sem jih danes dopolnila.

Kar se pa tiče mozoljev, ki so tudi mene napadli, jaz uporabljam od Vichy-ja kremo NORMADERM in mi zelo pomaga, tako, da vam jo priporočam.

Jaz že ene par tednov čutim brcike, ampak ne toliko močne, da bi jih lahko čutil, če položiš roko na trebuh.

To je tolk za enkrat, zdej moram pa mal sodelavce počastit s sladicami.

Uživajte

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
27.10.2008 11:46:42   
babyg
SRCCEK vse najboljše!!!!user posted image

Za svoje želje pa le poskrbi,tako se uresničijo!!

Dante Alighieri

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
27.10.2008 11:49:40   
spps
ssrcek vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m,sej zdaj bom bolj pogosto na RRuser posted image

peugot-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
27.10.2008 11:58:25   
Pupa7
Srccek - vse najboljše v najlepša leta user posted image user posted image user posted image user posted image

pegueot pozdravljena!!! in dobrodošla!!!

Jaz sem bila danes v shoppingu in sm si kupla 2 majci z dolgimi rokavi, ker s starimi ne morem več pokrit trebuščka user posted image in seveda nisem mogla it mimo otroških zadev in sem kupla 2 bodija pa dvoje žabice pa trenirko z napisom born this cute. Ma tok je lušnih stvari da bi najraj vse pokupla ahahahaa, pa saj bo še čas user posted image

pikapoka12345 - AS dobiš v Baby centru za mal manj kot 70€, je za domačo uporabo taka sondica s katero najdeš pikico in jo poslušaš preko slušalk (če te zanima kako zgleda loh tud na netu pogledaš na baby center spletni trgovini).

in moj mali srček ma spet ogromno dela očitno dela prevale, ker se vidi na trebuhu izboklinice hahaha kok lušno!!!

bodite fino papa

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
27.10.2008 12:34:19   
Naja30
Z mozolji nisem imela pa v nobeni nos. problemov in tudi zdaj jih nimam. Na srečo. No, tisto na začetku, ko se koža čisti, sploh ne štejem.

pikapoka, AS je naprava za poslušanje srčka, kakršno ima G. Namažeš gel in drsiš po trebuhu, dokler ne slišiš utripe in si v user posted image . Kupi se v BC.

Naše brcanje se še nič ne občuti tako, da bi on imel kaj od tega, sploh pa še ni izbolklin. Enkrat sem jaz dala roko na mesto, kjer je brcal in sem začutila. Pol pa konec, se je odmaknil. user posted image  Očitno ima rad svoj mir. user posted image  Ga pa zato s AS poslušava in sva blažena. user posted image  Imam pa občutek, da tokrat nosim čisto drugače oz. je otrok drugače obrnjen. user posted image  

SRCCEK, vse najboljše! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
27.10.2008 12:39:10   
an_angel
Angels sound

Pozdravljene še z moje strani,

že nekaj časa prebiram forum in hvala vam vsem za dobre idejeuser posted image . Bi pa prosila, da mi poveste kaj je to Angels sound oz. ASuser posted image .

Drugače imam v sredo morfološki pregled in se ga že prav veselim, da vidim svojo malo pikico/pikca.

Brce čutim tu pa tam, največkrat ko se umirim in božam bušijauser posted image . Tudi očka bi rad čutil kako brca pa žal ne gre.

Na srečo ali pa na žalost nimamo nobenih težav s pridobivanjem teže, ravno obratnouser posted image , kilogrami se limajo name. Tehtnico imam doma, pa se je raje ogibam in se vagam samo pri ginekologu.

Lep dan vam želim še naprej! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!