|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.10.2008 6:46:22   
helimaša
dobro jutro!

ena user posted image  za lep dan.....
mi smo dons kr dobr spal......sam je že ob šestih se zbudila in težila za vstat.....tko da sm jo nahecala do pol sedmih....tko da zdej gleda risanke....da lahko v miru kavo skuham in mal RR prečikiram.....

no pa se še kasnej kej tipkamo.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
28.10.2008 7:28:45   
tasa_m
dobro jutro drage moje,..
Sem mislila, da bom vsaj enkrat prva pa vidim da me je Helimaša že prehitelauser posted image .
Sem danes malo "našpičena" že navsezgodaj (sva se z mojim mal skregala oz. dovolj je bil samo en stavek,ki ga je izrekel pa sem mela lase v "luft" ). Hormončki delajouser posted image .
Bom mogla eno dobro user posted image si privoščit pol pa malo prečekirat RR pa bo moje razpoloženje tudi že boljše.
Imam pa danes namen posesat pa prah pobrist. se mi zdi da je glih pravo vreme, ker če je sonček se grem ponavadi mal pošprancirat, čeprav mi piše da lahko zapustim stanovanje samo v primeru obiska zdravnika. Pol pa naj bodo oni 24 ur med 4 stenami. Mislim haloo..

se tipkamo še kaj.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
28.10.2008 7:54:09   
mediuhec
dobro jutro iz službe!

janaja, mi smo v mislih s tabo in verjamem da bo vse OK!

ostalim pa sporočam, da dobesedno pokam po šivih, ha ha. danes sem nase komaj spravila eno lepo majčko, pa vidim da bo šla po pranju v "shrambo" - čakat moje bolj vitke čase.user posted image
tema je pa res že ob petih, če bo ta teden še dež, potem pa se ti tko ne da na sprehod. morala bi več migat!

včeraj sem bila v mestu in seveda prišla nazaj z dvema bodijema - kakšnega si seveda kupit še večje številke, bo že počakal.

lepo se imejte

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
28.10.2008 8:13:03   
tasa_m
janaja- včeraj sem zvedela, da je tudi moja kolegica v nedeljo (v sob. smo še veselo plesali na poroki) začela kr naenkrat krvaveti in sta seveda z njenim šla v P. pa ji je G. kateri je bil dežuren rekel, da je to čist ok in da se pač zgodi, ne da bi bilo kaj narobe. Še sami ne vejo zakaj,..
Zdaj pa ne vem.. user posted image
Ti samo počivaj pa božaj tvojga user posted image to bo mu najbolj pomagalo. Pa ne preveč skrbet, to ni dobro niti zanj. Vse je ok, marčevke mislimo nate..user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
28.10.2008 8:23:29   
peugeot
Dobro jutro tudi z moje strani - iz pisarne opazujem skozi okno in zdi se, da bo danes manj turoben dan...meni nič ne pomaga, ker pridem domov, ko je že temno.

Janaja, tudi jaz upam da bo vse ok - zdravniki naj bi že vedeli kako in kaj - če pravijo, da je vse ok, se ne sekiraj preveč (saj veš, da user posted image v mamici čutijo razpoloženje).

Lep dan vsem še naprej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
28.10.2008 8:45:30   
Pupa7
Dobro jutro,

v ta lep sončen dan user posted image tudi jaz imam dans namen posesat in pobrisat prah, pa kaj oprat user posted image Potem zamenjat gume na avtu in kofetkat strašno naporen dan bo vidim.

Se morda še kateri zdi na momente da ima kepico v trebuhu (se mali tako zvije v kot) da prav žuli taka čudna napetost in to malo nad sramno kostjo? Drugače pa me nič ne boli, samo občutek je čuden.... Verjetno kompliciram in je to čisto normalno, saj počas bo ta kepica čez cel trebuh ker drugam tko ne more it hehehe.

No pa grem odkofetkat pa vas še za nazaj mal prebrat.

papa

(odgovor članu peugeot)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
28.10.2008 8:45:34   
Piruri
Helooooouuuu še od mene...me ni bilo že en čas na RR, ki smo imeli kar pestre dneve...naša tamala se je namreč pred tednom prehladila tako, da je cele noči močno kašljala in nismo skoraj zatisnili očesa..ker pa smo že po dveh letih testiranj in vseh možnih preiskav bili označeni za "potencialne astmatike", nam je ta teden pediatrinja kar potrdila, da ima naša pupa zagotovo astmo...samo da so ugotovili, ji dali zdravila in upam, da se bo moj otrok zdaj manj matral...sicer je zelo potrpežljiva in vse prenaša z neverjetno kalmo...

Dali...nekje sem zasledila tvojo teorijo z meritvami trebuha...torej od sramne kosti do popka...hmmm...no pol imam jaz 18,5...torej se zna zgodit res, da bo user posted image  marčevski, tako, da mislim, kar z vami ostat....aja, obseg trebuha imam 87 cm...in rodila bom v Postojni, s kg sem pa prišla na začetno težo...torej 0 kg...naslednji pregled imam pa 18.11....

Hrbtenica...zanima me, če vas po daljšem sedenju oz. če ste dlje časa sklonjene, potem boli hrbet? Mene v prvi nosečnosti ni nič matralo, zdaj pa me mora moj zvečer izpred TV skoraj z dvigalko dvignt s kavča...in pol odšepam do kopalnice...Ne, da bi mi gibanja manjkalo, ampak se resno sprašujem, če so temu kriva leta? user posted image

Še nekaj sem hotela napisat, pa sem pozabila....user posted image ....upam, da vas bom lahko sedaj bolj redno prebirala...

www.by-ab.si

(odgovor članu peugeot)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
28.10.2008 9:08:12   
Naja30
Dobro jutro.

Srkam noro dobro kavico in berem vas čvekice.user posted image
Ponoči sem nekaj sanjala in se se ustrašila in zbudila. In mi je trebuh otrdel. Ampak čisto drugače, čutila sem prav eno kroglo, verjetno maternico. Nikoli še tako. Na srečo je hitro minilo.

helimaša, koliko je stara tvoja tamala?
Vem, kako je s tem zbujanjem. Te dni se še ni navadla na novo uro in bi zvečer šla s kurami spat, zjutraj pa se z njimi tudi zbudi. user posted image  Tako da preden gre v vrtec je že cela akcija doma.

tasa_m, privošči si kavico, ja. Bo svet takoj lepši. user posted image
In o kakšnem sončku govoriš? Ma, tole vreme je čisto obrnjeno. Ko je na obali sonce, je notri sivina in obratno. Tukaj dežuje. user posted image

Piruri, vse je normalno, kar se teh bolečin tiče. user posted image  Včeraj me je vse bolelo ko user posted image .

Sej res - kje pa je kaj Dali? Se mi zdi, da se že dooolgo ni oglasila. user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
28.10.2008 9:15:09   
Lolita23
Živjo!!!

Janaja drži se, ker bo vse v redu, samo verjet moraš.user posted image

Vsem novim dobrodošle

Srccek vse najboljše

Jaz imam pa juter dan D za pospravljanje,danes gre moj na kontrolo na primorsko, pa si bova vzela še malo čas za  izlet. Drugače pa mi je že danes postalo slabo, ko sem vidla koliko imam za pospravit.user posted image
Me pa zanima,če je kateri od vas od kar je noseča slabo pri umivanju zob. Men se ves čas gor dviguje, danes sem pa še bruhala. Krtačke si sploh ne porinem nekaj preveč nazaj. Ne vem ali sem mogoče postala občutljiva na zobno pasto, baje je kar pogosto to.

Nič gremo na izlet.

lep pozdrav

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
28.10.2008 9:23:10   
tasa_m
Naja30 - pri nam pa je zdaj posijal sonček ampak piha pa full. Že mora tak bit user posted image
Mislila sem da če je sonček takrat itak nič ne naredim, če pa je turobno vreme pa se še te zmigam pa naredim nekaj domauser posted image .
jeee sestra se je zbudila (je pri nama na počitnicah, ker jo moram učit matematiko) zdaj pa lahko grem sesat pa pospravljat. Od totih mladih tak nič ni, verjetno nebo niti opazla da sesam, da bi kaj pomagala. user posted image joj sem nesramna user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
28.10.2008 9:25:29   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps
in babnice,že spite?user posted image user posted image user posted image

hehe spps: je prav čudno, ko se tolko oglašaš.. prej te sploh ni blo, zdej bi pa čvekala, nas pa ni ne... gro-za user posted image
Sem pa vesela, da si spet med nami... smo te vse pogrešale...

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
Se morda še kateri zdi na momente da ima kepico v trebuhu (se mali tako zvije v kot) da prav žuli taka čudna napetost in to malo nad sramno kostjo? Drugače pa me nič ne boli, samo občutek je čuden.... Verjetno kompliciram in je to čisto normalno, saj počas bo ta kepica čez cel trebuh ker drugam tko ne more it hehehe.

Pupa7 js nimam lih tak občutek kot ti... mam pa podobno.. js sm sicer že v 23. tednu, tako da mam neprestano vse trdo.. mislim.. če dam roko gor, mam trebuh prav trd in ne moreš falit, da se notri skriva otročekuser posted image  sigurno je vse v redu!

Janaja važno je, da si šla na pregled... če ne bi šla, bi imela razlog za sekirancijo. Ma če so vse pogledali in so rekli, da je ok, potem se po moje lahko nehaš sekirat... samo močno počivaj, da ne boš spet krvavela... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
28.10.2008 9:29:05   
Piruri
Naja...ja, ma to je pa že prav za v kontejner, kar se dogaja z mojim hrbtom...Mi bo uspelo pridet do porodne sobe? user posted image ....Sem zasledila, da ti pričakuješ tretje...koliko pa imaš razlike med otročki?

Lolita...v prvi nosečnosti sem imela enak problem...pa še mojega nisem mogla poljubljat, ker mi je tako smrdel...v tej nosečnosti se pa ubadam s šamponom za lase...ampak me počasi mineva...

A, ni PUPA iz Švice?...No, tam pa lahko imajo sonček, a ne?...lahko bi se kar odpravile na izlet, da nas nebi tukaj namakalo....

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
28.10.2008 9:34:20   
jjasna85
Sm smotana.. sploh vam nism zaželela dobro jutrouser posted image

V glavnem.. DOBROOO JUTROOO... je tak gnil dan, da se mi prav nič ne da.. ma vsaj ko gledam v računalnik in ne vidim okoli, se delam da je zunaj sončekuser posted image

Kaj se je pa meni včeraj zgodilooooo... kot vedno sem se okoli 8:30 ulegla v pojstlo (včeraj sm bla še pozna user posted image )... in tamali počaka 5 min, da se mama umiri, pol pa začne izvajat svoje akrobacije... in včeraj ni blo več samo, da sm ga čutla, ampak sm prow gledala trebuh, ker je tako močno brcal, da sm bla sigurna, da bi mogla tudi kaj videt.. in reees... enkrat je tako močno brcnu, da se je premaknu cel popek za par cm ven!! user posted image  mooo.. je blo zanimivo za videt ampak morem priznat, da sm se tudi malo ''prestrašla''.. mislim.. nism navajena na te stvari in je blo prow malo čudnouser posted image  

Pa še ena stvar se je zgodila: sm odkrila mojo prvo strijo (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ni dovolj smajlijev, ki bi opisali kako sm bla ''jezna'')... sej se pridno mažem, samo priznam, da na tisti del (desni BOK- kolk!!) nisem dajala kej preveč pozornosti... je user posted image  i ga... kar je je user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
28.10.2008 9:41:22   
Naja30
tasa_m, iz kje si, kje je sonček?? Aaaa, tukaj pa tugaaaa! Meni vse dol pade, če je tako turobno vreme. user posted image

Piruri, med mojima bo razlike 28m. user posted image
Čuj, pa naj te tvoj malo zmasira ali pa nabavi v sanolaborju tako žogico za masirat. Ti povem, da je to balzam za križ! user posted image  Mene tudi kolk zna zelo bolet, ker sem imela izpah ob rojstvu (svojem user posted image ) in tole raztegovanje mu prav nič ne paše.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
28.10.2008 9:53:58   
babyg
Pozdravljene!

Še en delovni dan, "midva" sva pa polna energije!!

Dali* dobro opravi na pregledu,pa sporoči kako je bilo!!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
28.10.2008 10:11:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

tasa_m, iz kje si, kje je sonček?? Aaaa, tukaj pa tugaaaa! Meni vse dol pade, če je tako turobno vreme. user posted image

sem iz Maribora. Sva doma v stolpnici-12 nadstropje tak da sonček vidim prav lepo user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
28.10.2008 10:37:01   
pikapoka12345
Pozdravljene,

jaz še vedno na bolniški... Bom še cel teden. user posted image  Kaj počenjate tiste k ste doma? Men je prav bedno... Bo že....

Peugeot - dobrodošla, imava na isti dan PDP.

Pupa7 in ostale - hvala za vse info v zvezi z AS. Prej res nisem vedela.... Me pa prav mika... ne vem, če se bom lahko uprla.user posted image

Infinity1 - gled ena nosečniško pozabljivost lahko vse pozabim od MŠ, tudi če grem januarja... ta pozabljivost...user posted image

Janaja - upam,da bo vse uredu. Verjamem, da te je prestrašilo... Če zdravik pravi,da je ok, potem bo že. Verjemi mu.

Mihaela01- kam pa hodiš na telovadbo?

Glede umivanja zob... tud jaz si jih nisem mogla, na začektu... predvsem zvečer mi je bilo tako slabo.... sem si kupila novo ščetko, pa pasto drugo, pa ni nič pomagalo... mi je šlo tako na bruhanje... Sedaj je bolje... 

Lep dan... v Lj se je že kar pooblačilo.... Škoda....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
28.10.2008 10:59:51   
Piruri
Naja...glede previjalne, sem jo že pri prvi zelo malo rabila in mi samo "smetka"...sej je praktična zaradi predalov, ampak samo to...sem jo imela v spalnici in ker je nismo ogrevali, sem potem postavila eno mini mizico v kopalnico oz. kasneje smo kar previjalno podlogo postavljali na umivalnik...in mi je bilo bolj fajn tudi zaradi bližine vode in ker se je prostor hitreje segrel...v sobi pa lahko previjem kar na postelji, ker imamo kar visoko...zdaj bi se pa rada malo rešila "krame" po hiši, da ne bo prevelika gužva...

Hrbet...ma moj je v tej nosečnosti kar malo zablokiral user posted image  in mi še trebuha ne maže več, kaj šele, da bi me masiral...je preveč utrujen...user posted image ...

Gibi...zadnjič, kar iz ljubega miru se je moj user posted image  v trebuhu kar stisnil na en vogal in se mi je vse tako izbočilo...kot da se je revež ustrašil kakšnega pretakanja po črevesju user posted image  user posted image ...ja, res smo večer prej jedli kostanj...user posted image ...pa mojega dragega je brcnil v uho, ko se je naslanjal na trbuh...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
28.10.2008 11:06:55   
spps
ojla !
jjasna85 sem rekla,da bom nadoknadla ,kolk me ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image
Piruri,nič niso leta kriva-saj smo še vse mlade in nas je kr nekaj takšnih,ki nas dajejo nosečniške bolečine v križuuser posted image user posted image user posted image user posted image

no,danes moja mala pride v sobo ,ker sem se preoblačla,pa pride z izjavo "Mami,ti si pa prava hruška debeluška"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tk,da meddiuhec,nisi edina,ki pokaš po šivihuser posted image user posted image user posted image user posted image

in ostale kaj počnete?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3894
28.10.2008 11:14:15   
Naja30
Ostale se dolgočasimo. user posted image  Kaj naj, kosilo imam skuhano, speglala sem že vso kramo, prah sem tudi pobrisala, sesal je včeraj dragi... Ma, sej dleo se najde, ampak mi kar paše mal na off. Sej jaz nikol nisem zadovoljna. Enkrat se bunim, ker nimam kaj delat, drugič pa ker preveč. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
28.10.2008 11:18:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ostale se dolgočasimo. user posted image  Kaj naj, kosilo imam skuhano, speglala sem že vso kramo, prah sem tudi pobrisala, sesal je včeraj dragi... Ma, sej dleo se najde, ampak mi kar paše mal na off. Sej jaz nikol nisem zadovoljna. Enkrat se bunim, ker nimam kaj delat, drugič pa ker preveč. user posted image
user posted image user posted image user posted image  pol pa napiš kaj,da ti ne bo več dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
28.10.2008 11:32:17   
helimaša
Naja30 moja je stara 20 mesecev......je februarska.....a nimaš ti marčevskega user posted image ......

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
28.10.2008 11:37:15   
pocka
Ojla punce, sem šele zdaj prišla do računalnika. Me je zjutraj prijela volja za pospravljanje in sem jo hitro izkoristila, je vse posesano, pomito, cunje oprane in zlikane, rože zalite, zdaj me je pa začelo ful zategovat v trebuhu, tako,da bo počasi dovolj, sem malo pretiravala. Včeraj sem našla en dober recept in grem potem pecivo peči, tko malo za celulit nabirat user posted image .

janaja - ti samo pridno počivaj, se splača, nabavi si kake dobre knjige, da boš lažje zdržala. Pa ne se sekirat, če so ti rekli,da je vse ok, pol že drži.user posted image

umivanje zob - matralo me je na začetku, sem kar velikokrat bruhala zaradi tega, ampak kaj čemo, zobe je treba nekako umituser posted image . V prvi nosečnosti mi je pomagalo to,da sem zamenjala zobno pasto, zdaj, v drugo, me je pa kar samo minilo in mi ni bilo več slabo.

jjasna85 - taki premiki v trebuhu so ful zanimivi, meni se je včasih v prvi nosečnosti dogajalo nekaj takega kot pravi piruri, se mi je nekje v enem vogalu naredila ena velika bunka,sem imela prav trebuh postraniuser posted image , ali pa ful smešno je pol,ko so večji, ko se izboči majhna "bulica", kak komolec od otročička verjetno...no mi še čakamo na to, zaenkrat čutim samo brcike

pikapoka12345 - jaz sem že 1 mesec na bolniški in še malo bom, pa moram povedat,da mi ful paše. Ko čutim,da je preveč, se uležem, drugače pa delam marsikaj, berem knjige, urejam sobico od naše pupe, trenutno rišem na steno, pa ene par slikic z živalmi sem ji naredila za na steno, v delu imam še eno veliko sliko za v dnevno sobo, pa počasi sem se lotila izdelave novoletnih daril, v glavnem časa mi še zmanjkuje.user posted image

srccek - vse najboljše, sicer z malo zamude, ampak vseeno iz srca

helimaša in naja30 - pri nas je isto, prej sem jo morala celo zbujat za v vrtec, zdaj pa smo, če je po sreči že ob 6.30 pokonci in je že cel kažin po bajti preden greva od domauser posted image , mora biti podnajemnik ful vesel ,ko tako zgodaj ropotamo.

mediuhec - jaz sem tudi že spravila skoraj vse prednosečniške stvari, sem prav cela širša, samo roke so še ostale iste user posted image . Moj me že kliče bajsika.user posted image Tako,da imam bolj majhno izbiro oblačil, mi je pa škoda preveč nakupovat nosečniške robe, ker pol ne bom imela kam z njo, pa še draga je, da ni za verjet.

grem pecivo peči...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
28.10.2008 11:40:03   
pocka
spps - vidim,da so tudi tebe že okronali za "debeluško" user posted image  user posted image  user posted image

helimaša - mi imamo marčevsko, pa =jasna= tudi...user posted image

zdaj pa res grem

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
28.10.2008 11:40:34   
peugeot
Pikapoka12345 sem opazila - jaz bom rodila v KR. Moj sicer pravi, da lahko z rokom pohitim 2 dni in rodim 20., ker ima on takratz RDuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?