pocka
|
Ojla punce, sem šele zdaj prišla do računalnika. Me je zjutraj prijela volja za pospravljanje in sem jo hitro izkoristila, je vse posesano, pomito, cunje oprane in zlikane, rože zalite, zdaj me je pa začelo ful zategovat v trebuhu, tako,da bo počasi dovolj, sem malo pretiravala. Včeraj sem našla en dober recept in grem potem pecivo peči, tko malo za celulit nabirat . janaja - ti samo pridno počivaj, se splača, nabavi si kake dobre knjige, da boš lažje zdržala. Pa ne se sekirat, če so ti rekli,da je vse ok, pol že drži. umivanje zob - matralo me je na začetku, sem kar velikokrat bruhala zaradi tega, ampak kaj čemo, zobe je treba nekako umit . V prvi nosečnosti mi je pomagalo to,da sem zamenjala zobno pasto, zdaj, v drugo, me je pa kar samo minilo in mi ni bilo več slabo. jjasna85 - taki premiki v trebuhu so ful zanimivi, meni se je včasih v prvi nosečnosti dogajalo nekaj takega kot pravi piruri, se mi je nekje v enem vogalu naredila ena velika bunka,sem imela prav trebuh postrani , ali pa ful smešno je pol,ko so večji, ko se izboči majhna "bulica", kak komolec od otročička verjetno...no mi še čakamo na to, zaenkrat čutim samo brcike pikapoka12345 - jaz sem že 1 mesec na bolniški in še malo bom, pa moram povedat,da mi ful paše. Ko čutim,da je preveč, se uležem, drugače pa delam marsikaj, berem knjige, urejam sobico od naše pupe, trenutno rišem na steno, pa ene par slikic z živalmi sem ji naredila za na steno, v delu imam še eno veliko sliko za v dnevno sobo, pa počasi sem se lotila izdelave novoletnih daril, v glavnem časa mi še zmanjkuje. srccek - vse najboljše, sicer z malo zamude, ampak vseeno iz srca helimaša in naja30 - pri nas je isto, prej sem jo morala celo zbujat za v vrtec, zdaj pa smo, če je po sreči že ob 6.30 pokonci in je že cel kažin po bajti preden greva od doma , mora biti podnajemnik ful vesel ,ko tako zgodaj ropotamo. mediuhec - jaz sem tudi že spravila skoraj vse prednosečniške stvari, sem prav cela širša, samo roke so še ostale iste . Moj me že kliče bajsika. Tako,da imam bolj majhno izbiro oblačil, mi je pa škoda preveč nakupovat nosečniške robe, ker pol ne bom imela kam z njo, pa še draga je, da ni za verjet. grem pecivo peči...