|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.10.2008 14:16:50   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +5kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.,

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 24.10.2008 14:17:12 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
24.10.2008 14:19:35   
Dali*
Glede plačila - Ma sej to je zlata luknja. Glede na to kolk je porodov zadnja leta in da hočjo bit skor vsi očetje zraven je to super kasirat. Ja, denar je sveta vladar. To so si prišle gor tudi javne ustanove. Na leto jim nanese cca. 5000-6000€, kar pa sigurno presega vse stroške materiala, ki nastanejo s tistimi haljami in copatami za atije. Sam nevem kolk kej gre v posodobitev CE porodnišnice. Odkar pomnim je vedno isto, sploh pa za vsako stvar ki jo hočjo nabavit fehatjo denar in odpirajo neke sklade...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.10.2008 14:22:37   
Naja30
Dali, dvoje bi te vprašala.
1. Imaš še kakšno dobro knjigo na zalogi?
2. Si ti enkrat pisala, da se po elevitu super počutiš, polna energije in nisi utrujena? Jaz še kar čakam, da začne delovat še pri meni. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 24.10.2008 14:23:16 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
24.10.2008 14:34:27   
Dali*
Sem prebrala samo povzetke teh...
- La Cucina
- Poker za punce
- Reci, kdaj
- Beli oleander
- Spletke
- Puščavska pesem
- Jej, moli, ljubi

Sem pa že prebrala:
- Ukradena čast - avtobiografija
- Bila sem princesa - biografija
- Dekle na poziv - avtobiografija
- Služi ljudstvu
- P.S. Ljubim te
- Pod marmornim nebom...
- Tisoč veličastnih sonc

...se bom probala kej spomnit. Tiste zgornje (neprebrane) pa so sami fajni sodobni romani. Za lahko branje.

Ja, jst mam čist preveč energije pravi moj lubi. Že tko sem energična in neustavljiva, zdej pa sploh. Držim pesti, da ti Elevit hitro primeuser posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 24.10.2008 14:35:42 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
24.10.2008 14:55:34   
Naja30
O super, ampak kje v knjižnici naj to iščem? user posted image  Ok, bom na rač. pogledala, tepka jaz. user posted image
Hvala ti za tale seznam.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
24.10.2008 17:19:41   
helimaša
hej!

mi je kooončno uspelo mal it na net.....zdele sem se lahko v miru usedla in mal prebrala kaj ste kej napisale.....ma sm cel dan pospravlala....pol sm šla po tamalo v vrtec.....zdej sm pa še skuhala pa pospravla......jao.....jutr bi mogla okna pomit pa zavese oprat....pa še peglat.....bljak......to je pa ena izmed stvari ki je ful ne maram.....drgač pa sm bla dons kr pridna....
glede brcik pa tko.....ene 14 dni nazaj sm ful čutla.....zdej pa kr nč.....ful čudn....vem pa da je Maša tud začela okol 21 tedna intenzivno brcat....tko da upam da ni kej narobe.....sicer srček poslušam in čist lepo bije.....ma kaj pa vem....očitno panika.....

zdej pa grem za 10 minut v vodoravni položaj pred TV.....dokler Maša ne pride.....je šla mal k babici.....

papa

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
24.10.2008 17:46:29   
Infinity1
Zivjo user posted image !

Evo še mene po dolgem časuuser posted image Sem vas kar redno brala user posted image in brala user posted image in brala user posted image in ko sem končno vse prebrala, mi je zmanjkalo časa za pisat user posted image user posted image .

Lejca čestitke za amniocentezo in za user posted image , sem ful vesela zate.

Cita jaz sem imela nuhalno v Domžalah v ZD, kjer privat dela ena super zdravnica, dr. Meglič Petra, tam se opravila tudi DHT in ko so bili rezultati slabi, me je poklicala po telefonu in se kakšne pol ure z mano pogovarjala o tem in kaj mi priporoča in kaj ne, kaj bi ona naredila v podobnem primeru... res zdravnica, ki si jo lahko samo želiš. Pa lepo prosim, za hujšanje boš še imela čas, nikar med nosečnostjo.

Naja30 tale Elevit jemljem tudi jaz, sicer neke spremembe v razpoloženju po treh mesecih jemanja še nisem opazila ali pa kakšen višek energije, sicer smo pa vse različne, mogoče je tudi to... sem pa opazila, da imam ful močne in lepe lase, pa nohti se mi ne lomijo kot včasih. Torej nekaj koristnega že mora biti v njih. Pazi pa na to, da če jemlješ dodatno še kakšen kalcij, magnezij.... da se skupaj z Elevitom ne boš predozirala user posted image user posted image user posted image .

Zaenkrat LP

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
24.10.2008 18:00:44   
mihaela01
Pozdravljene punce...
Ravnokar odhajam na morje za čez vikend-dalmacja-juhuhu, tako, da bom imela očitno v ponedeljek, ko pridem nazaj kar velio dela z branjem-RR-je.

Skratka lep vikend vam želim in se javim kako je bilo.

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
24.10.2008 20:08:52   
sanna
Zdravo! Spet je minilo kar nekaj časa od zadnjega obiska. Še vedno se zelo slabo počutim, še vedno bruham in sem utrujena... Včeraj sem bila pri G, vse vredu, histologijo pa imam šele čez tri tedne. Malo mi je čudno, ali ni v 20. tednu ta pregled? In grem počivat...

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
24.10.2008 23:40:36   
yania
Pozdravček punce...
ravno sem iz super predstave 5žensk.com...jaja, vem, malo z zamudo, samo res sem se nasmejala, sploh pa ko smo bili v prvi vrsti in je bil moj 2x na plaketi..haha,,,kako mu he bilo nerodno...

Ej, imela sem Morfologijo...z mojo pikico je vse uredu....no spola ne bom izdala, naj bo še skrivnost, za vsak slučaj....je pa vse kot mora biti, če katero zanimajo moji podatki, no ne mojiuser posted image :
20 tednov 4 dni:
BPD 48 (20+4dni)
AC  161 (20+6dni)
FL  33 (tu nič ne piše zraven?)
ostalo pa primerno in uredu....

skratka vse uredu...
Dali popravi prosim moje kilograme na +3, obsega pa si nisem merila...naslednji pregled imam 11.11.
mislim pa da me bo kar razgnalo, tako imam trd trebuh-napeto vse, ko tako hitro rate......sem pa bila danes spet pri zobozdravniku, mi je popravljel dvojko..ojej, in spet me skeli...groza..upam da mine...
Nisem imela časa brati nazaj, sem pa res utrujena, bom jutri, da vidim kaj se kaj dogaja...
Lahkonočko...vsem...

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.10.2008 8:58:35   
Pupa7
Dobro jutro tako bolj megleno pa vendar user posted image

dali in seveda ostale, preberte knjigo Jej, moli, ljubi, je fenomenalna!

Jaz pa sem bila včeraj na obisku pri prijateljici, ki ma rok konec novembra sva nardile ornk čvek od treh popoldan pa vse do sedmih zvečer, mi je pokazala kaj vse je nabavila (ima praktično vse) tako da sem si potem doma nardila seznamček (ko bom bolj pri času ga spišem na računalnik, morda pa kateri pride prav).
Naš mali user posted image pa je pridno sodeloval, sicer hahaha z morsejevo abecedo, saj je celo popoldne neustavljivo brcal in se vrtel ko vrtavka user posted image

Sedaj pa šibam na celodnevni obisk k staršem, prišla je namreč sestra in njen cukerček 2.5 leti star Maks (prava ropotuljica, govori da ga ni za ustavit in včeraj se je prvič peljal z vlakom in mi po telefonu vse razložil, na koncu pa dodal, : "no saj ti pom vse povedal se jutli" hahahaha srček naš zlati).

Bodite lepo in božite bušije!!!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.10.2008 10:08:45   
Naja30
Dobro jutro tudi od mene in sicer s sončne obale. user posted image  Res je lepo vreme in sem že bila vzunaj na sprehodu in obvezni kavici. Malo piha, pa še dobro, ker imam veliko za oprat in posušit. user posted image

Pupa, to knjigo sem imela zadnjič doma,  ampak me ni pritegnila. user posted image  Mogoče sem prehitro odnehala. Ah, včeraj pol nisem šla v knjižnico in sem brez čtiva. user posted image  Si pa pišem seznam, tako da če ima katera še kaj dobrega na zalogi, naj napiše.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
25.10.2008 11:05:50   
trezika
Dan! Kaj lepega počnete v tem sobotnem dopoldnevu? Js sn za štedilnikom in vmes še rr malo kontroliramuser posted image ...po kosilu pa se bom spravla puzzle sestavljat...je tašča dobla ful lubane tigrčke za sestavit in sn čist not padlauser posted image user posted image
Vidim pa, da ste ve vse pridne pri branju knjig...js že ful dolgo nisn prebrala kakšne knjige tako za sprostitev...zdaj berem samo tiste, ki mi pridejo prav za diplomo...pa še za to zmanjkuje časa...če pa dnevi tako hitro minevajo....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
25.10.2008 13:00:18   
spps
ojla punce!
kako ste mi?
jaz sem danes mal dalj poležala-verjetn predolgo,ker sem se vstala z glavobolom,potem pa sem šla mal pospravit.
zdaj pa čakam,da moj pride iz službe,potem pa gremo k sosedi(beri tašči) na kosilo,ker še nam niso kuhinje pripeljali-upam,da bo ta tedenuser posted image

in kako ste ve? se dobr počutite?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
25.10.2008 13:16:40   
Naja30
Jaz sem ravno najedla ko user posted image . Sem sama, skuhala sem pa za vse 3.user posted image  Tak da imam še za večerjo. user posted image
Zdaj grem pa na sončka na čvek in kavico. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.10.2008 13:26:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Jaz sem ravno najedla ko user posted image . Sem sama, skuhala sem pa za vse 3.user posted image  Tak da imam še za večerjo. user posted image
Zdaj grem pa na sončka na čvek in kavico. user posted image
a sončka mate pri vas?pr nas je pa oblačnouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.10.2008 15:20:39   
Naja30
Baje, da je sam na obali sonček. In tooooplo je! Prav super vreme.
Kavico sem spila, načvekala sem se... zdaj pa spet počitek. user posted image

Ej punce, tako sem ratala pozabljiva. Skoz razmišljam, kaj vse vas moram vprašat, ko sem pa na forumu, mi pa čisto zablokira. user posted image  In kar naprej pozabljam, res. Prav zapisat bi si morala vsako stvar. Ko hočem kej mojemu povedat in če isti trenutek ne odprem usta in začnem govorit, čez minuto pojma nimam, kaj sem hotla. Kot da imam prazno glavo. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.10.2008 16:32:27   
petrcaK
Nosečniška pozabljivost.user posted image  Mene tudi pogosto daje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
26.10.2008 8:38:06   
trezika
Vau, dans sn pa prva, mislim, da se to še ni zgodilouser posted image
Smo spali dans ko angelčki, prestavljena ura ni nič vplivala na nasuser posted image  Pa še kuhat ne rabim dans nič kr sm povabljeni k matejevi babici pa botri na kosilouser posted image user posted image  bomo kremšnite jedliuser posted image user posted image  aja, pol zvečer pa me čaka eno delo: dragi ma jutr rojstni dan pa mu bom torto spekla...ga morn pol z nečim zamotit, da me bo pustil samo v kuhinjiuser posted image user posted image
Zda pa grem spet malo nad puzzle...mi bolj slabo gre to sestavljanjeuser posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
26.10.2008 8:54:26   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

ste se naspale, jaz sem pokonci že od zgodnjih jutranjih ur, seveda po novi uri, to pa je tko ko hodim s kuram spat user posted image user posted image user posted image

Naš mali cel dan brca, okrog 9 zvečer pa se umiri, upam da bo tko tudi ko bo na drugi strani bušija user posted image Drugače pa smo spet v borbi pred napadom mozoljev, grooooza user posted image A mogoče še katera z AS sliši prekopicavanje otročka in klokotanje plodovnice?

No pa grem spet v akcijo in se beremo popoldan!

Uživajte in se crkljajte!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
26.10.2008 11:24:27   
Naja30
Pupa, moja pikica v trebuščku je pa ravno zvečer in ponoči najbolj aktivna! Sem se danes 2x zbudila ponoči in čutila brcanje. user posted image  Z AS tudi jaz slišim premetavanje. Najbolj smešno je, ko najdem srček in se po 3 sekundah obrne in ful premetava zraven in v ušesih mi vse piska. user posted image  Potem ga spet poiščem in spet se obrne... kot da se igrava skrivalnice. user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
26.10.2008 11:40:12   
helimaša
hej!

pr nas je že ta drug dan slab vreme....ful je mraz....piha.....oblačno.....groza.....še vn ne morm s tamalo.....ful kašlja pa sploh ne upam....je mela včer mal vročince.....je pa en cirkus v centru pasm mislna da bi šli vsaj mal živalce pogledat....tko da upam na vsaj malo sončka.....
zdejle kuham južno.....toook sm že lačna....Maša je danes spala pri babici(v zgornjem štukuuser posted image )tko da sva se midva mal naspala....je bla pa baje zlo pridna....in je celo do osmih spala....očitno sm pr nama razgraja sred noči....zdele je pa zaspala k je gledala risanke....nč jasn....po navad gre med dvanajsto in eno spat....bo pa pol bla aktivna in bomo lahko kam šli....če bo vreme kokr tok.....

grem počas vse prštimat da bomo lahko jedli....lepo nedeljo....in pa....dober tek

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
26.10.2008 11:57:38   
spps
ojla! se vidi,da je nedelja,ker je malo več zatišja tu kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa zanima,a je katera takšna,ki ji je sedaj začela hrana smrdet?
ma jaz ne prenesem vonja,ko se praži kak čebul,jajca ipd.user posted image user posted image user posted image user posted image  sam jest mi še pa vedno paše,tak,da ni straha,da se mi bi kilce nehale nabiratuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
26.10.2008 12:30:23   
petrcaK
Jutro!
Jaz sem že od zgodnjih ur pokonci, ker je dete vadilo brcanje, tako da nisem več zaspala; no, prejle sem šla še za eno urco.

Spekla sem pecivo, zdaj pa čakam na kosilo.user posted image

Ko poslušam z AS, tudi jaz slišim premikanje in šklopotanje, pa cvili mi po ušesih, ko se premika ali brcne.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
26.10.2008 13:43:12   
Naja30
spps, meni je hrana smrdela na začetku dokler mi je bilo slabo. Zdaj mi pa še preveč diši. user posted image  Imam probleme bolj z drugimi "dišavami" kot npr. mehčalcem. Mi je prejšnji zasmrdel in sem kupila novega. Zdaj po ene 5-ih pranjih mi pa tudi ta že vleče na nedišeče. user posted image   user posted image  Kaj naj zdaj? Še enega kupim? user posted image
Da ne govorim o milu za roke. Imamo 3 na umivalniku in sam en mi diši. user posted image

Hotla sem vas vprašat, če in kdaj se doma tehtate? Jaz se zjutraj npr. in po zajtrku imam že skoraj kilo več. No, če se bo kateri dal odgovorit, ker me res zanima. Čeprav je kr neki. user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

izbrani ginekolog
photo

Je vaš ginekolog ...

moški (38%)

ženska (62%)

Število vseh glasov: 569

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!