|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
12.7.2008 16:14:42   
spps
spps je počivalauser posted image user posted image user posted image pospravljanje še čaka,nekaj je že gotovo,nekaj pa še me čakauser posted image user posted image user posted image

sem tv gledala,sem pol filma prejokala,zdaj sem pa okuser posted image user posted image user posted image user posted image  pri dramah je vedno problem,ker me ful potegne v filmuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.7.2008 16:19:00   
babyg
Mene pa zanima, če katera že razmišlja o nuhalni? Jaz bi poklicala v Domžale pa ne vem koliko prej morem poklicat? Sploh zdaj,ko so dopusti...

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.7.2008 16:22:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Mene pa zanima, če katera že razmišlja o nuhalni? Jaz bi poklicala v Domžale pa ne vem koliko prej morem poklicat? Sploh zdaj,ko so dopusti...
jaz bom v petek vprašala svojega G,koga mi priporoča.pol pa akcija,po iskanju fraj doktorjevuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.7.2008 16:34:00   
babyg
Mislim,da nekoga bomo že našle. Problem je samo to, da ne vem h komu bi šla, kdo je dober??

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.7.2008 16:46:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Mislim,da nekoga bomo že našle. Problem je samo to, da ne vem h komu bi šla, kdo je dober??
mal pobrskaj po forumu,da se boš lažje odločilauser posted image
a ni škoda,da v celju ni nobenga?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.7.2008 17:08:09   
pikica36
punce zgleda da se bom tud jaz poslovila od vas.včeraj sem namreč začela krvavet in sem šla v bolnico in so me čez noč obdržali not. naredili so mi uz- vidna je samo vrečka in zdaj bomo čakali še en teden če bi se po čudežu kaj pojavila, vendar mi niso dali preveč upanja in je zelo malo možnosti da bi bilo ok.
jaz mislim da se bo kar samo ščistlo, ker krvavim kot pri M in me spremljalo krči. tako da mislim da bodo čez en teden lahko pogledai e samo to, če je slučajno še kaj v maternici ne pa da bi se pojavil plodekuser posted image user posted image user posted image
v glavnem punce pazite nase in svoje pikice in naj se nobeni ne zgodi kaj takega.
meni se je zdaj že drugič v pol letauser posted image user posted image user posted image in res nevem če bi preživela, če bi mogla še enkrat čez to.mislim da smo zaključili s proizvodnjo- kar je preveč je pa preveč.user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.7.2008 17:10:23   
spps
pikica,upam,da se bo dobro izšlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne vdaj se,tudi če tokrat ne uspe,vzami si čas zase in naberi energije za nove boje,če bo za to potrebno.enkrat ti bo uspelo!!!!!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.7.2008 17:11:53   
lejca
Pikica36 zelo mi je zaluser posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 308
12.7.2008 18:35:39   
trinity22
pikica36 še tukaj zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 309
12.7.2008 18:41:47   
trinity22
punce hvala za lepe želje za potovanje, bomo uživali, upam da bo s pikico vse OK,  no kar se pa spočetja tiče, pa je bilo malo prej kot na poročno noč in sem mogla na poroki bit že noseča, vendar še sama tega nisem vedlauser posted image

aja greva pa v Ameriko - na zahdno obalo in že komi čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 310
12.7.2008 19:36:25   
spps
oj!
jaz sem zaključila s čistilno akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image kdo bi si misliluser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa zdajle takšna,kot,da bi pravkar prišla iz maratona,user posted image user posted image user posted image user posted image danes sem pa res čisto hinuser posted image user posted image user posted image user posted image
in ostale se potepate?
trinity-kdaj greš v ameriko?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.7.2008 21:14:06   
Anonimen
pikica36 - Mogoče pa le ni še vse izgubljeno... Vrečka se vidi, lahko pa se pojavi tudi srček. Mogoče si ap kasneje zanosila, ker se spomnim, da si tud test delala pozno. Samo še ta krvavitev naj se neha... Držim pesti zate in za tvojo pikico.

babyg - Glede NS (zdej se bo spps smejala user posted image ) jaz grem k Pušenjaku. Že v prvo sem bila in sem zadovoljna. Sem pa kolebala med njim in Strahovo, ki to opravlja v Domžalah, vendar sem od večih zanjo slišala, da je pri volji kakor ima dan. Včasih je zelo neprijazna. Baje. Iz prve roke pač tega ne morem ne potrditi ne zanikati. Ampak če že za nekaj plačam hočem nekaj za ta denar.

trinity22 - Za poročno potovanje sem ti pa kr malo fouš. user posted image Mene je moj peljal v Rim, ampak ne v mesto Rim, ampak v "rim" (beri porodnišnico). user posted image Poročila sva se, ko sem bila konec 5. meseca.

spps - Šparaj solzice... v teh poletnih dneh je treba že tolk veliko pit, da ne pride do dehidracije. user posted image Hmmm, pa zgleda da moram tud tebe še to naučit. Ko te prime, da bi delala se vsedi na zelo udoben stol, kavč, fotelj in daj noge v zrak. Full pomaga. Čisto res ni, ampak človek je pa pol spočit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
12.7.2008 21:45:15   
lejca
kak bi se mi prilegla ena masaza..ze tak dolg nisem sla....ne najdem dobre maserke.....
sem zmatrana kot vol..
Zdle sem bla pri tascici in tastu na vecerji, sta ful happy ker bosta nonna in nonno. user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.7.2008 22:32:57   
Anonimen
lejca, men bi tud kakšna masaža dobro dela. Tud izpod moževih rok... Kar se pa tiče starih staršev so pa itak vsi hepi. Moj oči je rekel, ko mu je moj povedu, da bo najin sinko (16 mes.) dobil sestrico, da je bil že skrajni čas. user posted image user posted image user posted image Mami mu pa najprej ni verjela, pa me ej še mene pol čez 15 minut vprašala, če je res. user posted image

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
12.7.2008 22:50:06   
tina_r
Pozdravljene! Včeraj sem naredila test - oz. 3 teste- vsi so pokazali enako ... 2 črtici. Predviden datum poroda po mojih izračunih je 15.3. Upšam da se vam lahko fpridružim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.7.2008 22:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tina_r

Pozdravljene! Včeraj sem naredila test - oz. 3 teste- vsi so pokazali enako ... 2 črtici. Predviden datum poroda po mojih izračunih je 15.3. Upšam da se vam lahko fpridružim.

Tina absolutno! Čestitke in dobrodošla! user posted image user posted image user posted image Vidim, da si imela na zalogi en kup testov, ki niso smeli v nič. user posted image user posted image user posted image Shrani jih za spomin. user posted image

(odgovor članu tina_r)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
12.7.2008 23:01:19   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image xx.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image 27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image 01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image 03.03.  EnaNobena (26)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      14.07., 07.08.
user posted image 03.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      15.07. 
user posted image 03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image 04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.08.
user posted image 04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       18.07.
user posted image 11.03  Nikita (27)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)      18.07.
user posted image 11.03  juli@                               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)      (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)  18.08.
user posted image 13.03  Dali*                              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image 15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image 15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image 16.03  trinity22                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image 17.03  Aninimna K. (29)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     12.08.
user posted image xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image xx.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      18.07. 
user posted image  xx.03. anonimnauser posted image (29)    (št.  2user posted image ,  št.user posted image  1)      18.07.

Trentno je 17 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 12.7.2008 23:04:32 >

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
12.7.2008 23:03:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živijo, da se vam še jaz pridružim. Bom pa zaenkrat še ostala anonimna, ker je še malo prezgodaj in določeni poznani berejo tale forum. Stara sem 29 let, to je moja 2. nosečnost, doma imamo že eno 16 mesečno pupo. Občasno čvekam z marčevkami 2007. Pregled imam 12.8., komaj čakam...! PDP sem si izračunala 17.3.2009. Prva slabost se me je lotila danes, tako,da bo še pestro...no ja,saj bo hitro mimo.user posted image

To bi bilo za danes vse od mene, se še kaj javim, lep večer... K.

Anoniman K. smo te čist spregledale. Evo sem te dodala na seznam. Čestitke za user posted image in dobrosošla! user posted image user posted image user posted image

Bi te pa prosila, če se mi lahko javiš na ZS, zakaj ti razložim tam, če pač želiš. Kako naj rečem... imava neke skupne točke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
12.7.2008 23:05:40   
lejca
Cestitjtke Tina_ruser posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
13.7.2008 8:09:04   
sonček85
moje še akr ni in še čakam da se vam pridružim.test je bil 10.7 negativen ,a kaj dokler se ne ulije .vam povem  sredo po ptregledu

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 320
13.7.2008 9:20:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živijo, da se vam še jaz pridružim. Bom pa zaenkrat še ostala anonimna, ker je še malo prezgodaj in določeni poznani berejo tale forum. Stara sem 29 let, to je moja 2. nosečnost, doma imamo že eno 16 mesečno pupo. Občasno čvekam z marčevkami 2007. Pregled imam 12.8., komaj čakam...! PDP sem si izračunala 17.3.2009. Prva slabost se me je lotila danes, tako,da bo še pestro...no ja,saj bo hitro mimo.user posted image

To bi bilo za danes vse od mene, se še kaj javim, lep večer... K.

Anoniman K. smo te čist spregledale. Evo sem te dodala na seznam. Čestitke za user posted image in dobrosošla! user posted image user posted image user posted image

Bi te pa prosila, če se mi lahko javiš na ZS, zakaj ti razložim tam, če pač želiš. Kako naj rečem... imava neke skupne točke. user posted image

a lahko ugibam,kakšne so te vajinem skupne točke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
13.7.2008 9:23:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

pikica36 - Mogoče pa le ni še vse izgubljeno... Vrečka se vidi, lahko pa se pojavi tudi srček. Mogoče si ap kasneje zanosila, ker se spomnim, da si tud test delala pozno. Samo še ta krvavitev naj se neha... Držim pesti zate in za tvojo pikico.

babyg - Glede NS (zdej se bo spps smejala user posted image ) jaz grem k Pušenjaku. Že v prvo sem bila in sem zadovoljna. Sem pa kolebala med njim in Strahovo, ki to opravlja v Domžalah, vendar sem od večih zanjo slišala, da je pri volji kakor ima dan. Včasih je zelo neprijazna. Baje. Iz prve roke pač tega ne morem ne potrditi ne zanikati. Ampak če že za nekaj plačam hočem nekaj za ta denar.

trinity22 - Za poročno potovanje sem ti pa kr malo fouš. user posted image Mene je moj peljal v Rim, ampak ne v mesto Rim, ampak v "rim" (beri porodnišnico). user posted image Poročila sva se, ko sem bila konec 5. meseca.

spps - Šparaj solzice... v teh poletnih dneh je treba že tolk veliko pit, da ne pride do dehidracije. user posted image Hmmm, pa zgleda da moram tud tebe še to naučit. Ko te prime, da bi delala se vsedi na zelo udoben stol, kavč, fotelj in daj noge v zrak. Full pomaga. Čisto res ni, ampak človek je pa pol spočit. user posted image user posted image user posted image

kako si vedela,da se bom začela režat?mogoč se še pa jaz k njemu naročimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede dehidracije pa ni panike,pijem dost -kar se pa počitka tiče.a tak tud veljauser posted image (kot pomoč pri zanositvi ni funkcioiniralouser posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
13.7.2008 11:27:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps
a lahko ugibam,kakšne so te vajinem skupne točke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa mal lumpa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
13.7.2008 12:26:40   
lejca
Evo mene,da se se jaz pofockam za dones...user posted image user posted image user posted image  
kak ste spale? Jaz kr nisem mogla zatisniti ocesa ,pa sem se pol cel cajt premetavala po postli, zjutri pa seveda podaljsala...user posted image  me je kr mal sram...user posted image
Danes bom po dolgem casu spet vidla svojo svakinjo, sem kr vesela, sam ko je pa tak razvajena ,da sem vcasih tolk jezna nanjouser posted image . Se ne ve,da bo postala tetka ,pa ne vem ce je ze cas ,da ji povem al ne...bi rada bila ziher ,da je s pikico vse v redu...

lp Lejca

(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.7.2008 12:28:18   
ada2
meni je pa slabo....

še dobro, da ne bruham....

upam, da bo čimprej minilo.....

pa dobro, da imam dopust, ker ne vem kako bi delalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?