|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.9.2008 14:13:46   
Naja30
mojčika, tole sem že vidla. Dobra zadeva, ampak kaj ko trebušček tako hitro raste, da za tistih nekaj tednov se ne splača tega dajat gor.

yania, super za pregled. user posted image

Jaz sem pa malo spala, zdaj grem pa jest špagete s tuno. user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.9.2008 15:35:52   
Grahec
Ojla user posted image !

jaz imam tako gužvo v službi, da sem takoooo utrujena, da zeham sto na uro user posted image .

Me je vse počakalo, ker  sem bila prejšnji teden na bolniški, sem ugotovila, da moram drugič res prit na bolniški popolnoma k sebi in šele potem pridet v službo, ker ko te pričaka cel kup zadev in še nisi povsem zdrav je res obupno...

Nekaj me vrtoglavica muči, ne vem ali imam nizek pritisk (spet) ali je kaj drugega, morda bi res morala se it komu malo pokazat, ampak mislim, da bom do 1.10, ko imam pregled kar počakala.

Drugače jaz kakih gibov user posted image  še ne čutim, čeprav sem že ful nestrpna. Se mi je pa kak teden nazaj zazdelo, da sem čutila kot bi se ena kepica mi prevalila v trebuhu malo nad sramno kostjo ni nič bolelo ampak je bil prev hecen občutek.

spps srečno v še zadnjih pripravah in čim manj živčnosti! Saj bo noro lepo boš videla! Sem pa sama prav vesela, da je že 15 mesecev od tega, ko sem se jaz ukvarjala s tem. Oh, kje je že to... res sem mi zdi kot da se je zgodilo enkrat v prazgodovini user posted image .

Tudi jaz bi morala it po nakupih in si priskrbeti kakšno nosečniško bluzo, majico, jopico ali kaj takega pa sploh nimam moči in volje za kam it in hodim naokoli malo čudno oblečena, se pravi v svojih nenosečniškim oblačilih, ki kolikor toliko  normalno stojijo na meni, mi ni pa nobena bluzica več prav, pa ni problem trebuh ampak prsi. user posted image

Nas je pa vedno več marčevk, super bodo naši user posted image  vse življenje imeli lahko družbo vrstnikov user posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.9.2008 16:29:07   
helimaša
čao!

punce mene pa zanima kolk se vam že kej bušiji poznajo.....jst sm v 16.tednu pa se mi že kr vidi.....recimo pr prvi nosečnosti je bil buši šele v 6. mesecu viden.....zdej pa že ful prej......tko da mi je ful zanimivo....pa me sam zanima če se še kiri tok pozna al sm edina......sicer do zdej ni še noben opazu da sm noseča.....tko da zdej bojo pa počas začel spraševat......

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.9.2008 16:31:26   
helimaša
drgač grem pa jst jutr mal v šoping......morm nujno ene hlače kupit pa par daljših pulovarčkov.....morm it mal v HM-ja pogledat.......ma mi je tok blesav zdele za cune zmetat.....ampak neki malga pa morm......dobr da sm v prvi rundi februarfja rodila.....mam kr neki cen za ponucat.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.9.2008 17:31:30   
Lolita23
Hey!!!

Jjasna85  hvala bom poskusila še s tem.

Prebrala sem, da če imaš kao ponavljajoča glivična vnetja lahko rodiš celo prezgodaj. Ve katera kaj o tem??

No jaz kot bodoča medicinska sestra bi naj vse vedela o nosečnosti, ampak vam moram povedat, da nam niso nikoli govoril, da te lahko špika v trebuhu celo nosečnost, pa da imaš glivična vnetja ali kaj takega...

jaz še tud ne čutim gibov, pa komaj čakam

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.9.2008 19:27:04   
Naja30
Lolita, v trebuhu te špika celo nosečnost, ker se maternica neprestano veča - ker otrok ves čas raste. Jaz sem vsakega špikanja vesela, čeprav je včasih malo zoprno. user posted image

Danes mi ni pomagalo, da sem po malo večkrat jedla. Postalo mi je slabo in to zelo. Sva šla ravno malo na svež zrak in je hitro minilo. Zdaj grem pa počivat.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.9.2008 20:00:11   
novo
Pozdravljene user posted image
pa takšen dan! Tapravi za počivanje in lenarjenje. Pa pravijo, da bi se mogli gibati na zraku. Naj nam dajo sonce že enkrat!
Glede vnetij pa sm js opazila pri sebi, da so mi po 13t pojenjali, sam mi še kr ne da miru zaradi teh mokrih izcedkov. Čeprav sm bila na pregledu, mi je tolk čudno. Mal sm brala o odtekanju plodovnice, tak da ne vem, če si ne bom kupila testa za ugotavljanje. Sm že vprašala v lekarni, sam ga nimajo, tak da bom morala ponj v CE. Kaj mislite, sem panična ali je to možno, kljub temu da je g. rekla, da je vse ok. Sam če je delala brez UZ pregled, ne vem ali je možno to videt skozi vaginalni pregled. Vsako vaše mnenje bo dobrodošlo.user posted image
Lep večer še naprej!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.9.2008 20:03:28   
novo
za znoret. Tolk sm napisala, pa me je vrglo ven.
no, pa na kratko. Razmišljam, da bi kupila test za ugotavljanje odtekanja plodovnice, ker mi še kr ne da miru. Imam kr naprej "mokro", je brez vonja in barve. Kaj mislite ve? Vsak nasvet mi bo dobrodošel!
LPuser posted image
Ps. zdaj sm pa 2x napisala, sploh nism vidla. Sorry, bo mal več branja. Mi očitno vse nagaja!

< Sporočilo je popravil novo -- 25.9.2008 20:14:05 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.9.2008 20:10:23   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., Izola, user posted image
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)   
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10. , LJ, user posted image
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., LJ, user posted image    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image
user posted image   08.03.  Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 02.10., CE , user posted image
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.09., CE, user posted image
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., MB,user posted image user posted image
user posted image  12.03.  helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)          
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image
user posted image   18.03.  buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., ?, user posted image
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., PO, user posted image

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  LJ, user posted image
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2) 03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 26.09., LJ, user posted image
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)              
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
user posted image   27.03. novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
user posted image   28.03. Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
user posted image   29.03. mikroB (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.09., KR, user posted image
user posted image   31.03. Naja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image
user posted image    31.03. frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   31.03. kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 61 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.9.2008 20:13:39   
Anonimen
Novo, plodovnica naj bi bila roza obarvana. Tako so meni rekli, ko sem proti koncu 1.user posted image mislila, da mi odteka plodovnica.

yania - Bravo za pregled! user posted image

Jutri pa ima pregled piamaria, držimo pesti! user posted image

(odgovor članu novo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.9.2008 20:33:30   
jadrnica
živjo marčevke 2009

jaz sem tolk zaspana in crknjena da spim po 15 ur na dan , pa sem še vedno čsit na tleh.

zato vam nisem uspela včerak nič pororčas s pregleda:  sem v redu , dete tudi, sem poslušala srček, pa na hitr vidla dete, je ok jke rekla G, pa me je še vprašala, a že čutite gibe ???jaz pa, kao da ne, da pa itak ne vem kako se čutijo, ker pač še nisem bila noseča user posted image user posted image user posted image naslednji pregled imam 24.10. in to že morfologijo user posted image user posted image user posted image

no jih boste pa kmalu. aja, želežo je šlo še dol user posted image user posted image mogoče sem zato tok zaspana in brez apetita in volje, se pa vsak dan spravim na dva sprehoda po slabo uro, da se prediham, ker drgač samo tle doma šarim po fletu. sem pa hvalabogu na bolniški ker taka sploh ne vem kako bi delala.

ja jaz imam tudi že buši, se že vidi, sem doma kar v pakjicah za zunaj so mi pa ene hlače še prav, sem pa tudi ene že v bušiju v v BTC nabavla z elastiko odzadej, pa so prav fletne.

sem pa tudi tolk zaprta, da že 2 dni nisem šla na veliko potrebo in me tolk tišči (pa jem slive, donat, pijem full, pa sajde pa pomarancen sok - pa nič) sem si sedaj grozdej nabavla, pa da vidno

lepo se imejte

cau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.9.2008 20:47:31   
jadrnica
hoj, sem še mal za nazaj prebrala

ja dana user posted image oblekce in cunjice so full drage, pa sem se zmotla, v kepici v BTC-ju sem si kupla hlače, pa še pordajlka je rekla, da bodo ta teden dobil eno bolj poceni športno kolekcijo tako da se kao splača priti malo pogledat, da skozi malo dobivajo pa kar gre in da pač ne more naekrat toliko naročit ker pač nimajo doti prostora, je pa res tale LaVie kr drag za moje pojme...tko da bom jaz bolj ker ene dve številki večje kuplila pa upam da mi bodo cunje prav.

s tole plodovnico ste me pa mal prestrašle...na upam, da se bom sedaj upala user posted image user posted image user posted image user posted image z mojim  ker me že itak strah, da bo vse ok

spps - joj ta vikend pa kar poroka, joj kolk je to lep dogodek, če se spominjam svoje, drzim pesti, da bo šlo vse po načrtih in da se boš imela nepozabno lepo, sedaj že imaš oblekico doma, tako da že v njej okol skačeš user posted image user posted image user posted image   pa res kakšno fino fotko za nas marčevke naredi pa bo....

ali drugače že kaj hodite na kakšno nosečniško telovadbo ? jaz kar tiste vaje iz nosečniške lnjižive izvajam , ker pri meni ni nobene telovabe tu blizu, v ljubljano pa po mojem med bolniško ne smem, razen na preglede seveda.

pa fajn se imejte drage moje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.9.2008 21:04:14   
trinity22
ojla nosečkice
sem vas prišla malo pogledat in pozdravit ... Jaz sem kar ok, občasno imam še ponoči glavobole in potem sem čist crknjena čez dan ... srčka poslušam skoraj vsak dan z AS in je to tak lep občutek, gibov pa še ne čutim, ker verjetno ne vem kaj naj čutim, bo že ...
začela sem hodit tudi na nosečniško telovadbo v CE in je ful fajn, nič se ne pretirava pa mal se že naučiš dihat, ful dobro res.

spps a poroka je že v soboto, joj kako je hiter minilo od dneva, ko si povedala, res ti želim, da bo ta dan najlepši v tvojem življenju, naj bo vse kot v pravljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.9.2008 21:08:59   
jadrnica
spet jaz tle morim, sem kot en duh na tem forumu:

malo gledam za nazaj, pa sem med prvimi ko so me naročili za morfologijo tako zgodaj ? user posted image user posted image ali so vam že določili datum za ta pregled? em gledala pri februrakah, pa imajo ene, ki imajo rok sredi februarja prglede za morfologijo šele sredi oktobra ?

no mogoče bom šla pa pol 2x na ta pregled

zdaj pa hitim posodo pomit , ker jo imam eno goro in izgleda takole

upam, da sem spela prilimat sliko ?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.9.2008 21:10:36   
jadrnica

http://www.slyskunk.com/images/dirty%20dishes.jpg

http://www.slyskunk.com/images/dirty%20dishes.jpg

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.9.2008 21:38:17   
Naja30
user posted image user posted image  jadrnica, faca si!

Kar se tiče telovadbe - jaz ne smem. Bom pa šla okoli 5m, ko se začnejo bolečine v križu in kolkih na nos. jogo. Prvič sem hodila in je takooo pasalo tisto raztegovanje! user posted image user posted image
In jadrnica imaš prav, da hodiš na sprehode. Jaz se tudi počutim kot da rohnim noter in sem še bolj zmatrana in polomljena. Današnji sprehod je prav pasal.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
26.9.2008 7:13:17   
spps
morgen beybe!
pravkar pijem kavico,potem pa malo peljem v šolo nato imam pa čez celi dan letanje sem in tjauser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte,pridno čvekajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim vam lep in sončen vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
26.9.2008 7:21:20   
Pupa7
Jadrnica - meni so dali datume za vse preglede do 13 februarja nato jih imam vsak teden. Naslednji pregled mam 6.10. nato morfologijo 7.11. PDP pa ima 21.3. tako da bo morfologija po mojih izračunih v 22 tednu, naj bi bila nekako na polovici nosečnosti, tako da mislim da ni nič narobe če jo maš mogoče malo prej. No po morfologiji ma pregled 12.11. še pri mojem G potem 11.12.,  23.1.09, 13.2.09 in na tem pregledu se bo odločil al bo na 1 teden ali več. No tako je pri nas.

Spps - še enkrat čudovit dan zate jutri in brez panike, če kaj zaškripa je vedno improvizacija najbolj lušna user posted image

Zdaj pa grem v Koper ker mamo v nečakovem vrtcu delavnico z glino user posted image to bo pestro, midve z mami in 14 malih navihanih 2-letnikov in ja hvala bogu še 2 vzgojiteljici user posted image Vam poročam kako bo user posted image

Papa bodite fino user posted image  

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
26.9.2008 7:39:58   
dana
Koliko časa pa porabite za sprehod? Jaz hodim cca. kako urco. Ampak počasi, ker gre z mano še naš tamali in pes, tako da gremo bolj po polžjeuser posted image , razen ko se onadva odločita da bosta lavfala po travnikih. Takrat moram pa mal hitreje stopiti.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
26.9.2008 8:06:12   
Grahec
Živjo, ja jaz sem bila tudi včeraj zvečer po kar dolgem času na sprehodu - zadnjič sem bila v nedeljo, ker pa nisem še čisto zdrava sem bolj doma počivala, a mi je včeraj prav zapašalo it ven.  samo sem bila ful hecna, nisem nič vedela, da dežuje in jaz se odpravim in stopim ven pa je kar fajn deževalo. Ampak se mi res ni dalo spet preoblačit in hotela sem na sprehod in pikqa. Sem vzela ta večji dežnik in šla. Pa je bilo prav fajn!user posted image  V nedeljo pa sva šla z user posted image  iz Rožne čez ves Tivoli v Center na čajčka in tortico pa nazaj in sva hodila približno po 1 uro v eno smer, sicer pa med tednom grem na sprehod za dobre pol ure (najkrajši krog) ali pa kaj več. Imam kar srečo, da imam okoli hiše kar nekaj lušnih neprometnih cest in makadamčkov tako, da bo tudi potem z vozičkom prav luštno... Aja, dana hodim pa brez psa in kakšnega malčka, če pa gre kdaj sestra z  dveletnim nečakom z mano pa tudi hodimo tisti polurni krog eno uro user posted image
Jaz pa nimam datumov za naslednje preglede in morfologijo, imam vedno samo za en pregled vnaprej, se pravi za drug teden. Mislim, da mi bo takrat dal datum za morfologijo, samo ne vem ali jo bo delal on ali ne. Če je ne bo delal on bom pomoje podobno kot ko sem imela NS dobila dva datuma, pač za morfologijo enga + za naslednji pregled pri mojem ginekologu drugega.

Sem pa prav vesela, da je danes petek in bo končno vikend. Čeprav spet ne bo časa za kaj več počitka, ker me čaka jutri kup dela v nedeljo je pa piknik s sestričnami in bratranci od moža. user posted image  je pa ubogi tudi čisto preutujen, pač osem ur službe potem pa do devetih pri tašči rihta kuhinjo -ploščice polaga..., upam da bo kmalu konec tega, da bova imela kaj več skupnega časa... V soboto bo pa drva žagal... Jaz pa že počasi odštevam kdaj se mi izteče pogodba o zaposlitvi (10.11), ker vem da ne bo s podaljšanjem nič  user posted image  , zdaj sem se že sprijaznila in po svoje že kar čakam da bom domauser posted image . Do takrat bo pa tudi možek že tisto kuhinjo skončal, tako da bo takrat res fajn in bolj mirno vsaj upam! Potem pa veseli december in še malček pa se bo začel marec in bo user posted image  ven prišel. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grahec -- 26.9.2008 8:09:02 >

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.9.2008 9:17:18   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

morgen beybe!
pravkar pijem kavico,potem pa malo peljem v šolo nato imam pa čez celi dan letanje sem in tjauser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte,pridno čvekajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim vam lep in sončen vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

aja kar tako - sej vem da je jutri dan DDDDDDDD.

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image   LEPO SE IMEJ IN UŽIVAJ - TO JE TVOJ DAN

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.9.2008 9:20:14   
KOKICA32
Evo spet mene malo tukaj..Sporočila na forumu berem sproti a se bolj malo oglašam.
No, moram vam zaupati, da sem včeraj (user posted image 15T6D) prvič začutila svojo pikico. Bilo pa je tako smešno, da sem se kar smejati začela, saj je bil občutek tak, kot da bi me pikica znotraj z malim nohtom žgečkala. Vauuu. Pa danes zjutraj sem že tudi čutila pikico.... Res enkraten občutek. Tega občutka ne bi mogla opisati kot metuljčke.user posted image

Drugače je vse okej, slabosti so minile, imam nizek pritisk in hemoglobin, zato še vedno pijem sirum Ferum Lek.
Naslednji pregled imam 13.10.2008, spol še ne vem, saj mi na NS ni želela povedati. Rodila pa bom v MBuser posted image , PDP 20.03.2008.

Čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in držim pesti za vse, ki jih imate danes in v prihodnjih dneh.user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.9.2008 10:19:36   
Naja30
Grahec, če veš, da ti ne bodo podaljšali v službi, pojdi pred iztekom pogodbe na bolniško. Lahko jo vlečeš do porodniške in boš potem dobila malo več denarja. Če te zanima podrobneje, ti na zs napišem svojo izkušnjo.

Ura je zgodnja, meni pa slabo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.9.2008 10:44:15   
Grahec
Naja 30 sem ti poslala ZS.

Upam, da ti ni več slabo! Pa hvala, da si se ponudila da mi zaupaš svojo izkušnjo!

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.9.2008 12:41:02   
Anonimen
jadrnica - Najprej bravo za pregled! user posted image A jemlješ kaj železa? Če ne drugega (sicer ne vem kolk ti je šlo dol in kakšne vrednosti imaš), ampak kaj pa če bi kakšen pesin sok pila ali pa železove šumeče tablete?  Glede umazane posode - user posted image user posted image user posted image ! Glede morfologije - mene je naročila, ko bom noseča 20t 6d.

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

ali drugače že kaj hodite na kakšno nosečniško telovadbo ?

Joj, jst jo izvajam vsak dan od 8-ih zjutraj pa do 20 ure zvečer (no, vmes mogoče kakšne 2 uri ne). user posted image Meni so to telovado in osebnega trenerja dali že v porodnišnici 21.3.07. user posted image
Zdaj pa zares - Veliko sva s tamalim zunaj in hodiva na sprehode, na igrišče brcat žogo,... no, tko da mi fajn paše zvečer ko zaspi.

spps - Joj, jutri že kr dan D! user posted image user posted image user posted image Bom cel dan mislila nate... user posted image

Grahec - Pa s kakšno nosečko iz okolice se dobi, če ti je dolgčas, ko moža ni. No, ampak sej bo kuhinja kmal gotova, razen če si tašča ne omisli, da bi nove ploščice dala tudi v kopalnici. user posted image

KOKICA32 - Bravo za brike! user posted image

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?