|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.9.2008 10:07:17   
Anonimen
Spps, želim vama lep dan, ter mirno in čudovito skupno življensko pot! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
27.9.2008 11:53:52   
Naja30
Pupa, AS se dobi v BC.
Kar se tiče kg, sem jaz na +1 kila. Pa G nič ni omenila, da kaj ne bi bilo ok.

spps, želim vama čudovit dan in prelepo skupno pot. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
27.9.2008 13:02:01   
Lolita23
Živjo!!

Zanima me, če katera ve, kaj pripada po rojstvu materi, ki je na zavodu. Sem se sicer pozanimala, ampak so mi doslej vsak drugače povedali.Sicer imam opcijo, da se zaposlim pri fantovem očetu, če bi bilo to boljše(porodniški dodatki)!!!

spss veliko sreče v zakonu in naj vama po življenska pot posejana z srečo in user posted image (upam, da se spozanava v porodnišnici)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
27.9.2008 14:14:03   
lejca
SPPS user posted image user posted image user posted image , verjetno si ze sedaj postala gospa. Vse cestitke in vama zelim nasmejano skupno zivljensko pot!!!

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.9.2008 16:21:51   
Nina00
spps čestitke!!! Veliko sreče, potrplenja in vzajemne pozornosti vama želim!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.9.2008 16:25:52   
Nina00
Ta teden se nisem nič javljala, ker je bil tako aktiven, da joj. Vsak dan smo po službi še nekam letel - sicer same prijetne stvari, a sem bila vseeno tako utrujena, da sem trikrat zvečer na kavču zaspala in se nato šele sredi noči prestavla v posteljo. danes pa spet akcija, tako da grem zdajle mal počit.
Ne mi zamerit, če se ne bom redno oglašala. Vas bom skušala saj brat - ste pa zelo pridne s pisanjem, tako da upam, da mi bo uspelo user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.9.2008 19:38:58   
Anonimen
Lolita23 - Imaš ZS.

Nina00 - Ti kar lepo počivaj, pa na vsake toliko se pa le oglasi. user posted image

(odgovor članu Nina00)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.9.2008 22:02:32   
Naja30
Punce, danes sem si umila lase tako, da sem se sklonila nad banjo. Groza! Kakšne 3 ure me je ful bolel trebuh! Sem samo ležala in ga božala. user posted image  Zdaj je že bolje.
Se še kateri to dogaja? Se mi zdi, da me prejšnjič ni tako zgodaj bolelo, če sem se sklonila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.9.2008 22:18:05   
Anonimen
Naja30 - Meni se isto dogaja, že če grdo sedim, da sem full sklonjena naprej in nisem lepo vzravnana. Pol me pa buši boli kr lep čas. Pomaga pa če greš potem počivat. Se mi je pa to dogajalo tudi v prvi nosečnosti, ampak šele proti koncu. Pa drugače si tudi jaz umivam glavo, da se sklonim nad banjo, ker ne prenesem, da se tuširam in umivam lase in da gre pol tist šampon po meni user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.9.2008 22:31:18   
Naja30
Ja, sam druga nam ne bo preostalo kot umivanje las s tuširanjem. user posted image  In ja, tule ko sedim za rač. me tudi včasih malo boli, ampak tu se nekak naštimam v dobro pozo. user posted image  Iiiii, sem prav vesela, da bušiji rastejo. user posted image
Men je to tak smešno, ker se drugače nič ne redim, trebuh je pa vedno bolj trd in napet. user posted image user posted image user posted image  

Še to sem misla vprašat - je katera razmišljala o oddaji popkovne krvi? Zdaj obstaja javna banka, kjer ni treba plačat. Sicer je pa na tistem forumu vse napisano.
Jaz sem se pozanimala in bom prosila za hrambo. Zgubit itak nimamo kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.9.2008 23:48:04   
marec2009
Ojla punce sem rekla no zdaj je pa že čas, da se tud jaz pokažem na to listo,
sicer imam rok 25.3., od 11 tedna drugač krvavim in sem v bolniški z detetem
je pa vse ok na vsakem UZ pleše.

Ali mogoče še katera krvavi ?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.9.2008 9:07:47   
Pupa7
Naja30 - jaz sem se že odločila da dam hranit izvorne celice, mene bo sicer ker precej stalo ampak sem mnenja da je vredno, če pa imaš možnost hrambe zastonj pa sploh.

Mene bolj kot trebuh grozn boli glava zdaj že 4 dan, vsakič ko se mi pulz malce poveča se mi zdi da mi bo razneslo čelo. Ima še katera podobne probleme? Tak občutek je verjetno pri migreni... ki je prej nikol nisem mela ... Lekadola niti ne vzamem več, ker je tako brez učinka, pol pa ležim v temi pa je mal bolš.

Marec2009 - dobrodošla med nami!!! Upam, da ne krvaviš preveč in da bo hitro minilo, bodi pridna in počivaj!

jjasna - sva na istem tud jst si ne maram prat glave pod tušem tist šampon... pa itak ni druge, drugač pa mene za enkrat ob tej pralni telovadbi ne boli trebuh ampak križ :)

No zdaj pa pod tuš in v trgovino,mi je zmanjkalo jogurtov :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.9.2008 9:20:16   
sonček85
Najprej dobro jutro vsem bodočim mamicam 03-09

Naj pa hkrati zaželim naši spps veliko sreče za njeno poroko ,
ki jo je imela včeraj.
Da bi bila srečna ,vesela in da bi povila zdravega in lepega otročka .
Vse to in še več ti iz srca želi sonček 85,pikica in njen dragi marko

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
28.9.2008 11:15:40   
mojčika
spps tudi od mene vse iskrene čestitke in želje, da bi bil vajin zakon popolnuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
28.9.2008 11:24:46   
mojčika
No jaz si bom pa tokrat 16. teden zapomnila po metuljčkih v trebuhu, hehe, kako me žgečka cel dan, se moram prav praskatuser posted image

Sicer se mi ob zdravilih astma umirja, a večjega napora nisem zmožna, takoj začnem hudo kašljat in dobim težko sapo. Je pa bolj obvladljivo, nisem pa čist prepričana, da bi obvladala, če bi šla delat. Vsako uro med 25 otrok zahteva veliko kondicije in živcev. Rada delam, a včasih je potrpljenje res treba iz pete ven povleči. Zaenkrat sem do 22. 10. doma. Bolj mi je pa to, da noben starš nima rad, da učitelj prihaja in odhaja, sem mnenja, da otroci samo trpijo, če stalno menjajo učitelja.

Trebuh raste, še bolj pa zadnja platuser posted image , se vidi, da tokrat nosim zadaj. Sedaj ko so zdravila prijela, pa res pridobivam na teži, je že čez 60kg, a moj cilj je, ne več kot 70kg, upam, da bo, čeprav se prav veliko ne da naredit. Je pa tako, da imam slabo prebavo in zeloooooo težko shujšam. Sladko bo moralo z jedilnika stran.

Tako na kratko, lepo nedeljo vsem.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
28.9.2008 12:32:24   
Lolita23
Živjo!!

jjasna hvala mislim, da bom storila nekaj podobnega

Jaz še nisem začutila nič, mislim parkrat se mi je že zdelo, potem pa nisem bila ziher. Mi pravijo da lahko začutim šele v 20 tednu ali kasneje. Ve pa že vse čutite svoje malčke???

Aja sem zmotila in imam pregled v sredo 1.10 in 2.10.

Čaw

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
28.9.2008 13:19:46   
Anonimen
Danes sem imela zopet klistiranje - nehote, da ne bo pomote. Sploh ne vem kaj se dogaja. Karkoli pojem sem potem na wc-ju, in to vsake 2-3 dni je fejst hudo user posted image user posted image Pa najina pikica je začela že fino brcat. Sedaj jo čutim tudi sredi dneva - prej sem jo le zvečer, ko sem se resnično umirila. Sedaj jo pa tudi če samo stojim pri miru ali sedim. Juhuhu! user posted image

Naja30
- Sem šla brat o tej javni banki - sploh nisem vedela zanjo do včeraj, ko si jo omenila. Sliši se super in zanimivo. Prvič pa nismo nič shranjevali.

marec2009 - Dobrodošla! user posted image Želim ti, da se krvavitve čimprej prenehajo in boš lažje zadihala. Ene res krvavijo skozi celo nosečnost (pa je s pikci potem vseeno čisto vse v redu), ampak upam da ti ne boš med njimi. Bi te pa za seznamčka prosila še, da nam zaupaš starost, katera nosečnost po vrsti je ta in če imaš doma že kakšnega nagajivčka. user posted image

Pupa7 - Ne meni o blečinah v križu, ker sem že čist obupana. Komaj se iz postelje prikažem. Včasih se sploh ne morem premakniti, ker me še v nogo uklešči. Noro!

sonček85 - Te najprej nisem prepoznala, ker imaš nov avatar. user posted image

mojčika
- Jaz sem v prejšnji nosečnosti posteljico imela zadaj in nikjer nobenega trebuha - še 6 dni čez PDP ni bil kaj hudo velik. Pa super, da je astma ob zdravilih obvladljiva. Pa raje bodo kar doma, zaradi sebe, pikice, pa na koncu res tudi zaradi otrok, ki bi bili zmedeni.

Lolita23
- Prvorodke lahko začutijo gibe otroka zelo pozno, nekatere šele okoli 22t. Tako, da imaš še čas.

spps - Slikce čakamo! Pit itak nisi smela, tko da nimaš izgovora,da se trezniš. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
28.9.2008 16:40:26   
marec2009
Sem prvič noseča in imam 31 let tako, da je zame vse čist novo
Se pa z mojim zelo veseliva in drživa pesti.
Na nuhalni je bilo vse super se je mali prav nastavlju za fotke user posted image , čutim ga še ne.

Zdaj me samo skrbi ta krvavitev, pa ko bo nehala, da bo posteljica zdržala.
Ves čas samo gledam ali je kaj plodovnice vmes ali ne.
Moj pravi, da bo vse ok, vendar sem bila 3 tedne nazaj 1 teden na urgenci sprejeta in je bilo čist mim te čist zatre.

Tako, da držimo pesti in ležimo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
28.9.2008 18:34:28   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., Izola, user posted image
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)   
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10. , LJ, user posted image
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., LJ, user posted image    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image
user posted image   08.03.  Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.09., CE, user posted image
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., MB,user posted image user posted image
user posted image  12.03.  helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)          
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
user posted image   18.03.  buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., ?, user posted image
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., PO, user posted image

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2) 03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   25.03. marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
user posted image   27.03. novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
user posted image   28.03. Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
user posted image   29.03. mikroB (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.09., KR, user posted image
user posted image   31.03. Naja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image
user posted image    31.03. frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   31.03. kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 62 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil jjasna -- 28.9.2008 18:35:27 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
28.9.2008 18:36:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Tako, da držimo pesti in ležimo.user posted image

Ti se kar pusti razvajat in počivaj. user posted image Za spol sta na NS vprašala ali bo to skrivnost do konca? Kje pa boš rodila?

(odgovor članu marec2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
28.9.2008 19:49:00   
Naja30
Pupa7, preberi si podforum matične celice, boš izvedela vse o tem.user posted image
Mene tudi boli glava, ampak šele ko sem tole o pulzu prebrala, sem dojela, da verjetno res zato. Srce mi kot noro včasih razbija. Glava pa pogosto boli. Lahko pa tud zarad pritiska.

jjasna, tudi če pogosteje hodiš na wc, nima kej bit otročku. Počakaj, boš še zaprta! user posted image

Danes smo bili cel dan skupaj vsi trije in ker Tija ni nič spala, sem pošteno utrujena. Grem na kavč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
28.9.2008 19:57:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna, tudi če pogosteje hodiš na wc, nima kej bit otročku. Počakaj, boš še zaprta! user posted image

Ne, sej vem da pikici nima kej bit. Me sam skrbi, da ne bi dobila spet tiste smotane hemeroide. Jao mene, kolk so bili nadležni po porodu in kolk se je vse skupi vleklo! V prvi nosečnosti sem bila zaprta, pa se mi zdi, da si sam Donat spil al pa jabolko natešče, pa je bil problem rešen. Tu pa zgleda, da pomaga edin zamašek v r*t! user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
28.9.2008 20:07:31   
Naja30
Probaj kaj, kar zapira. Nezrele banane, riž, čokolada (čeprav ti ne paše, se malo pomatraj user posted image ), čaji tudi zapirajo ipd. Mogoče poješ preveč česa, kar odpira ali pa ti kakšna hrana pač ne paše in te potera.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
28.9.2008 21:07:56   
Anonimen
Naja30 - Bom še čokolado napadla. user posted image Ne,s ej drugače jem full riža, pa kakšen prepečenec, pa podobno, ampak mislim, da mi ne pašejo jogutri, siri in pa jajca. Danes zjutraj sem si privoščila po dooolgem času jajčka na oko, ker mi je tolk zapasalo, pol sem pa dežurala. Sedaj zvečer pa sem zbasala pa še tunino pašteto. Fino! Sem čist pozabila, da me ej danes sekret kar naprej vabil.

Drugače sem pa pozabila povedat, da sem danes sanjala, da sem rodila - fantka, pa čeprav smo vsi čakali punčko. Sem rekla, da hvala bogu, da sem kupovala obleke v nevtralnih barvah. Sam nisva pa imela imena za fantka, pa je naslednji dan mož naumil tolk, neumno, staromodno, čist zgrešeno ime. Tko, da sem pol se kar sama odločila za bolj normalno in ga vpisala v papirje. Nore sanje! user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
28.9.2008 21:44:50   
Naja30
jjasna, sej sanje pomenijo ravno obratno. Ko sem bila noseča s Tijo, sem prav v živo sanjala, da sem rodila fantka in tako lepe sanje so bile. user posted image  No evo, pa je pupika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?