|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.9.2008 18:17:07   
spps
Spps, nate sem se spomnila ob današnji vremenski napovedi - v soboto je napovedan cel dan sonček in 19 stopinj čez dan
user posted image user posted image user posted image vsi spremljamo vremensko napoved,tak kot,da bi loto igraliuser posted image user posted image user posted image
oma od mojga je rekla,da še nikol ni tolk spremljala vremena-2krat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da bo res ok vreme,da ne bomo zmrzniliuser posted image user posted image user posted image me je bilo najbolj strah,da bi kak sneg padeluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.9.2008 18:18:07   
spps
Mi smo meli dans pregled, vse ok, pikec veselo raste Samo js sn se malo preveč zredila Sn bla kregana Sploh ne vem, kako se mi kile tk lepijo gor...če bo šlo tako dalje bom šla s stotimi kilami rodit Eh, saj se bom začela zdaj še malo bolj pazit...

super za pregled,ma kilce bodo pa že pol skopneleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.9.2008 18:19:04   
spps
Spps - želim ti najlepšo in najboljšo poroko kar jih je svet videl tvojemu pa povej, da te mora skoz po rokah nosit in še enkrat čestitke
hvala,moj me bo pa bolj težko nosil,ker ga v kilogramih že vodim-bom verjetn jaz njega noslauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.9.2008 18:21:44   
spps
helimaša dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsem pa hvala za lepe želje za poroko-par dni še....
jaz sem se mal prej zbudila,sem morala po kosilu it mal spat,ker ne zdržim drugač,zdaj pa še nasploh,ker je vse tako natempiranouser posted image user posted image user posted image
in kako ste mi?
smo pa res pridne,da smo že na 100.strani-kje je še marecuser posted image user posted image user posted image

cita,kako si?saj bo vse ok.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.9.2008 18:58:38   
novo
Trezika, kaj ti si iz Ptuja? Pri vas naj bi bil eden dober g. za 3D, kaj mogoče veš?

spps, tebi pa poroko, ki ti bo ostala v večnem spominu.user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 23.9.2008 18:59:20 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
23.9.2008 20:30:12   
Anonimen
Oooo, stotka je padla! user posted image user posted image user posted image
Skratka, danes je bil pester. Že zjutraj sem se zbudila s trdim vratom, potem sem speglala en kup cunj, me je še v križu prijelo in kot da ne bi bilo dovolj, me je še glava začela boleti.

trezika - Ne se sekirat zaradi kil, ob dojenju in neprespanih nočeh bo šlo vse dol. user posted image

Grahec - Kakšna pa je izbira nosečniških hlač v H&M na Rudniku? Jaz bi kakšne kavbojke?

Helimaša - Dobrodošla! user posted image

cita - Upam, da ti G kljub vsemu podaljša bolniško, pa da se ti tile izcedki končajo.

Tejči H - Glede imen - baje bo pri nas user posted image in mož je že kar določil ime in ne odstopa. No, sej meni je tudi všeč, mi je pa eno še bolj. No, do marca je še daleč. user posted image

1hruška - Jaz ti toplice, masažne kopeli odsvetujem. Če ne drugega je notri v bazenih tolk svinjarije in klora, da... dobro da ne vem kaj vse je v vodi.

spps - Glej, da boš slikce potem delila z nami. Pol bo poročno potovanje selitev, ane?! user posted image In potem pot v "Rim". user posted image

(odgovor članu novo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.9.2008 20:42:31   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)   
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10. , LJ, user posted image
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., LJ, user posted image    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.09., CE, user posted image
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., MB,user posted image user posted image
user posted image  12.03.  helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.09., CE, user posted image
user posted image   18.03.  buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 25.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., PO, user posted image

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.09., LJ, user posted image
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2) 03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 26.09., LJ, user posted image
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)              
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
user posted image   27.03. novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 24.09., CE, user posted image
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
user posted image   28.03. Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
user posted image   29.03. mikroB (25)                   (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 15.10.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.09., KR, user posted image
user posted image   31.03. Naja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image
user posted image    31.03. frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   31.03. kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 61 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil jjasna -- 23.9.2008 20:44:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.9.2008 21:21:10   
spps
user posted image user posted image seveda bom pripopala slikce od poroke.komaj čakam,da grem jutr na probo user posted image user posted image user posted image
jutri je moj zadnji delovni dan pred poroko.
naša mala je pa tolk utrujena,ko se mora ta teden ob 5ih vstajat,ker sva ta teden oba zjutraj,da je zaspala ob 16ih in se sploh še ni zbudla,se mi je revca,kar zasmilila.Jutr jo še peljeva ob 5.30 v šolo v čet in pet,pa gre ob 7.30.

te dni se bom verjetn bolj mal javljala,ker imam še dost stvari za opravit,tako,da upam,da se ne boste preveć načvekale med tem ,ko me ne bo na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce,lepo se imejte ,jaz bom probala čimmanj stresno vse opravituser posted image user posted image user posted image sej,če bom pa imela še kaj časa vas pridem kaj pogledat.leo bodite in pazite na svoje pikice (no,zdaj že niso več pikice)user posted image user posted image user posted image  in božajte trebuščke.

pa -pa in lahko nočuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
23.9.2008 22:45:42   
yania
Spps žeilm vama sončno soboto....če bo pa dež, pa pravijo, da je veliko otrok, a ni tako...ali denarja?...ma ja...samo da bo družba in veselje....haha
Glej, ne vem katera je spraševala za nosečniške hlače....jaz sem se malo po trgovinah podala že kar nekajkrat. Pa mi je kolegica rekla, naj grem v beneton. Vam povem sem šla v Emporium (BTC), pa so me presenetili. Cena kavbojk v HM je bila 55 E (ki sem jih kupila kake dva meseca nazaj) no tu so pa 49...pa fuuul lepe ....streetch-tako da se malo raztegne. Pa dve ful lepe majčke sem si kupila- eno športno črno, navadno dolg rokav, črna...z srebrnim napisom....no ena je pa tko malo za bolj zrihtat, pa daljša je, za zavezat nad bušijem...črne-sive črte...ma imajo kar nekaj no. Jaz nasplošno pogrešam bolj športna oblačila, ali pa kako luštno srajčko...mi je zdej šivilja rekla, naj ji prinesem eno, ko me je videla zadnjič v njej, in mi skoraj že gumbi pokajo pri trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image , da mi bo pri straneh všila trikotnike, elastičen material, da bom lahko celo nosečnost nosila, potem pa bo lepo dala stran in zašila, da bom nosila ko ne bom več user posted image . Faca je res....pa dvoje hlače mi je predelala, noro dobro. Iz Ihana je drugače (pri Domžalah) in zeloooo ugodna...ma sem dala za ožanje dvojih hlač od naše male, ko ji  je itak vse od HM preširoko in predelava dvojih hlač, s tem da je sama dala material (elastičen črn)....ja kolk že? natanko 4 in pol evre...poceni a ne...sej vam pravim, če bo katera kaj rabila...pa krajša hlače z original robom....no ja..
Čez 2 dni grem v porodnišnico na THT....upam da bo vse kul, kot na nuhalni. Ali je katera od vas šla na to? Ozirima, namerava iti?...

lepe sanje vsem....
Yania

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.9.2008 8:58:15   
dana
Glede Centramed mami tablet (je ena spraševala) - so kar velike. Sicer ne vem koliko so velike Elevit, ampak so tud tele kar konjske. Jaz jih jemljem (ko se spomnimuser posted image ) pa mi ne delajo nobenih težav. Jih pa na začetku nisem mogla jemati, ker se mi je kar dvignilo vse skupaj. Samo takrat so ble še slabosti.

Trezika 4 kile se men ne zdi tok velik. Imam pa v tej nosečnosti cilj, da se ne bi toliko zredila kot sem se v prvo, ko sem se za 20 kg.

jjasna HM ima veliko izbiro kavbojk. Vsaj tako je blo ko sem bla jaz kake 3 tedne nazaj tam. Samo jih pa nisem šla nič probavat, ker sem jih kupila v Benettonu. In so mi res ful fajne, tako model kot barva.

Jaz grem dons še mal pogledat v BTC pa okolico tam kjer so nosečniške trgovine. Bo treba še kako majco al pa pulover kupit. Hlač mam kar zadosti.

Sem si pa včeraj prvič zmerila trebuh - pri svojih 163 cm in (trenutno) 66 kg imam obseg 92 cm. Kar velik a ne?user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.9.2008 9:46:02   
Naja30
cita, pa kako to, da greš delat, če imaš izcedek? Kaj ti ne more G napisat, da rabiš strogo mirovanje? Čudno mi je to. Ponavadi so ženske, ki so imele izcedek, na bolniški.

Grahec, centramed so tudi konjske tablete.user posted image  Na srečo nimam problemov s tem in z lahkoto popijem.

Včeraj  me je spet matrala slabost celo popoldne tako da nisem bila za nikamor. Danes gre pa mala na počitnice h babici. Sej ne vem, kaj bom par dni brez nje?? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
24.9.2008 10:39:26   
evo mene znorela bom res sedaj sem mal pomirjena...so mi napisala v službi tako kot so rekli da nimajo primernega delovnega mesta zame in grem po potrdilo in nesem do svoje zdravnice in mislim da mi potem komisijia podaljša stalež sam me zaniam a moram komu rečt ker pol pa mi ni treba bit glih doma a ne če mi v službi tko npišejo sej če bi lahk šla delat pa če nimajo delovnega mesta za mene to so oni krivi...izcedek spet tišina ga ni upam da ga ne bo več tulk sem že jezna zarad tega ne vem kaj se dogaja z našo malo pikico pa še miga nč ne prava borka je najraj jo mam...

no letim na upravo pa se pol javim...hvala

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
24.9.2008 11:06:48   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Trezika, kaj ti si iz Ptuja? Pri vas naj bi bil eden dober g. za 3D, kaj mogoče veš?

Iz okolice Ptuja sem, mam pa G na Ptuju, in sicer Lukmana. Pa sn mela pr njemu že NS... Dela pa vse ostale preglede tudi. Res je ful vredu.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
24.9.2008 11:14:25   
janaja
Ojla punce,

morm rečt da sem kr mal presenečena, ker sem v prvi nosečnosti čutila prve gibe ( no sicer so bli res močni gibi šele v 18 al  19 tednu), zdej sem noseča 13t in 3 dni in ko sem popolnoma umirjena in tiste dneve ko nisem napihnena od zaprtja (to je zdele 2 dni ko se mi je prebava v red spravla)čutim metuljče, pol pa grem hitro na angel sound pa še slišim srček in nato čutim metuljčke in srček se prestavi na drugo stran ( da ga moram spet iskati), se pa srček sedaj že super sliši.

No zdej mi pa povejte a je to to a ni to to user posted image ?

Gibi namreč user posted image

Kompliciram kajne user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
24.9.2008 11:54:12   
Naja30
Verjetno je to to! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
24.9.2008 12:02:58   
mikroB
Hay!

Ne folgam brat sproti tolk čvekate, ne da bi še kaj napisala.

Sem staknala eno virozo, sem bla včeraj čist fuč, dans je že mal bolje, vročine zaenkrat še ni, čeprav so moji sinusi še vedno čist zaštofani. Sem mela burno noč in sem ob 4 zjutri vzela en Lekadol, pa sem tk zaspala, da mojga fanta sploh nisem slišala, ko je galamu za v službo. Se čist nč ne spomnem.

janaja - srečna ti! Jaz sem noseča prvič in še kr nekaj tednov ne pričakujem metuljčkov.... Sem pa isto 13 tednov in 3 dni.user posted image

spps - uživajte na poroki, pa tud če bo dež, sej sploh ni pomembno - sam, da se mamo radi!!user posted image  Pa fejst naj vaju z rižem posujejo, da bo velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Drugač pa midva za spol (verjetno) ne bova vprašala, pa iz Velenja sem.

Mejte se, pa čimmanj virusov nabašte....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
24.9.2008 13:01:35   
Anonimen
spps - Naj ti bo danes na probi obleka kot ulita in da bo v soboto sonček! user posted image

yania - Hvala za info. Pa na THT bo vse v redu - držim pesti!

dana - Poročaj kam se splča it za nosečniškimi hlačami in majčkami. Da nam en bo treba vse okol obrnt, bo dovolj, če boš samo ti. user posted image

Naja30 - Vem, da boš težko brez tamale, ampak moraš počivat, pa še te slabosti... tamali, pa verjamem, da ji pri babici ne bo nič manjkalo.

cita - No, mogoče pa bo le kaj in boš še najprej na bolniški. Glede gibov je pa tudi naša mala prava lenoba. Le vsak drug dan mogoče zvečer, ko se umirim malo pomiga. Pa me kakšen dan tud že kar panika zagrabi, če je vse v redu.

janaja - Ja, po mojem je to to. user posted image

mikroB - Pocajtaj se! user posted image

(odgovor članu mikroB)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
24.9.2008 13:17:55   
helimaša
joj spps kok sm ti nevošljiva.....jst bi se še enkrat oženla.....pr nama bo čez tri tedne dve leti.....je blo prov luštn......sm k sm bla noseča pa sm se mal odpovedala določenim stvarem......drgač je blo pa nooooro........uživej maksimalno kukr boš lahko.....to je tvoj dan.......
jst pa zdele kuham kosilo za tamalo ko pride iz vrtca.....midva z možekom pa sva že jedla......tko da za bolho bo pa ena zelenjavna čorba z makarončki.....jo ful obožuje tko da je prov luštn kuhat.......
drgač sm pa dons kr kul.....ni blo nč bruhanja......trenutno se nism še nč zredila ......sm pa shujšala....mam pa občutek da se bom hmau zredila.....ker ko bodo slabosti ponehale in bom normalno začela jest bojo šle kile kr gor......v prvi nosečnosti sm se za 13 kil zredila......tko da zdej bomo pa vidl kaj bo.....

se še tipkamo

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
24.9.2008 15:03:00   
buksi
pozdravcek po dolgem casu.
MI smo tudi imeli pregled vceraj in je bilo vse v redu. Z otrocickom je vse ok. Seveda pa nisva zelela vedeti spola. imam super g. Imam pa se vedno tezave s pritiskom in mi je rekla, da naj pojem takrat ali nekaj slanega ali pa sladkega. Najbolje pa da kar prsut ( je primorka)  Naslednji pregled pa je 21. 10.
Danes je po dolgem casu spet malo topleje, in komaj cakam da pride moj dragi domov in greva malo ven.

lepo se imejte punce.user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
24.9.2008 15:25:43   
lejca
Lep pozdrav punce,

sva se vrnila z dopusta malce prejuser posted image  ,je namrec kr naprej dezevalo razen enega dneva,ko sva se imela priliko tud naplavati v morjuuser posted image . To je blo res super!Zdej sva doma in ze nacrtujeva ,da morava it mal nabavit hrane.Hladilnik je prazen. drugace vse v redu.
Jjasna lahk pripises ,da bomo imeli user posted image  . Ime je ze skoraj doloceno,moj se ga drzi kot klop.user posted image  Te dni sva razmisljala, ce bi sla delat amniocentezo pa me je strah. A se bo katera od vas odlocila za to?

No,se slismo kej kasneje,grem zdej nabavljat

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
24.9.2008 16:26:48   
jjasna85
Uhhh... človek si more res vzet čas, da prebere vse te vaše čveke user posted image

Meni je prow čudno, ko govorite, da čutite metuljčke že v 13. tednu.. js sm že v 18. pa niti približno ne čutim nič user posted image  je pa res, da nosim mičkenega spredaj in baje, da tiste, ki ga nosijo zadaj prej čutijo te metuljčke (sm tle na RR prebrala). Ne vem no... upam, da bo kaj kmalu, ker sm reeeees že nestrpnauser posted image

JJasna js bom rodila v Izoli, spol je pa še user posted image . Mu bom pa v torek ko mam pregled zatežila pa rekla, da naj mi že enkrat pove. Sm bla prejšnji teden na pregledu pa sm ga prašala, če bi se mogoče spol že vedlo pa me je tako debelo pogledal pa reku, da to se pa še ne more vedet in ni niti pogledal! (v 17.tednu?!?!?!) ne vem no... u torek ga bom za ušesa user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 24.9.2008 16:28:03 >

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
24.9.2008 17:08:21   
novo
Pozdravljenauser posted image !
Js sm danes imela pregled. Sem bla zelo presenečena,razočarana!?, ker mi je naredila vaginalnega brez UZ. Pogledala mi je maternični vrat. Mislim, da zato, ker sm dejala, da imam mokro, kot bi se polulala. Sam sva pol skupaj ugotovile, da mi pritiska na mehur, poleg tega da se mi bolj pojavlja v dop. času, ko sem v službi. Moja služba me zahteva max., vsedem pa se mogoče za 15.min v celi službi.
Nasledni pregled imam 22.10.-morfologijo, tak da že komaj čakam.
Uživajte še naprej.user posted image user posted image user posted image
Trezika, kaj mi prosim lahko napišeš tel od Lukmana, ker razmišljam, da bi šla k njemu na 3d. Vnaprej hvala.

< Sporočilo je popravil novo -- 24.9.2008 17:10:41 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
24.9.2008 17:40:53   
Naja30
novo, sej UZ ni na vsakem pregledu. user posted image  Če se G drži zakonov, je samo 2x v vsej nos. user posted image  Na srečo pa je večina G tako dobrih, da nam delajo večkrat.

Evo, mala je šla. Jaz pa sama doma. Kaj naj pa zdaj delam?user posted image   user posted image
jjasna, imaš prav, počitek mi bo prav prišel. Res se slabo počutim in še nizek pritisk imam. user posted image user posted image  Vesela sem pa zato, ker sem imela vedno težave z visokim. Raje pretrpim nizkega kot da se sekiram zarad visokega.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
24.9.2008 17:56:07   
Naja30
Kaj imata skupnega nosečnica in srednješolec? Podivjane hormone in mozolje.  user posted image user posted image

To mi piše na rr nosečniškem koledarčku za 14.teden. Pa še res je. Po obrazu sem kot tahuj pubertetnica, lase imam po 2 dneh mastne... mah, upam da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
24.9.2008 18:35:24   
Pupa7
Hojla punceuser posted image

končno sem prišla domov, cel dan po sprehodih in sem utrujena čist :)

mal mam trd trebuh, ampak samo zgoraj in grem kar malo počivat. Vsak dan, ko se uležem čakam ali bom že začutila metuljčke, pa kar še nič user posted image mogoče zato ker jih tok čakam user posted image

grem mal pred tv, moj je šel namreč dans nazaj v švico tako da sem sama in se nameravam maksimalno razvajat in načvekat z vsemi prijateljicami :) vsak dan mam ene 2 zmenka hahahaa, tko da če bo dež, prevzemam odgovornost user posted image

bodite lepo!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?