|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.9.2008 19:50:29   
Lolita23
Živjo!!!

Se javljam prvič sicer sem že večkrat brala vaš forum. Pdp imam 8.3.2009. Sicer pa je super biti v družbi nosečk.Spola sicer ne vem, imam pregled 2.10. pa baje naj pričakujem, da izvem šele konec oktobra. No Vsem čestitke za lučke življenja, ki jih nosite.

se slisimo

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
24.9.2008 20:12:11   
Pupa7
Lolita dobrodošla user posted image user posted image user posted image

joj kok bo enih cukrčkov pršlo na svet marca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
24.9.2008 20:45:33   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., Izola, user posted image
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)   
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10. , LJ, user posted image
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., LJ, user posted image    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10.
user posted image   08.03.  Lolita23                       (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 02.10., ? , user posted image
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.09., CE, user posted image
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 30.09., MB,user posted image user posted image
user posted image  12.03.  helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.09., CE, user posted image
user posted image   18.03.  buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., ?, user posted image
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 25.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., PO, user posted image

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  LJ, user posted image
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2) 03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 26.09., LJ, user posted image
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)              
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
user posted image   27.03. novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
user posted image   28.03. Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
user posted image   29.03. mikroB (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.09., KR, user posted image
user posted image   31.03. Naja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image
user posted image    31.03. frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   31.03. kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 61 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil jjasna -- 24.9.2008 20:48:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.9.2008 21:03:28   
Anonimen
helimaša - Ti si pa pridna, ker si v 1. user posted image pridelala le 13kg. user posted image

buksi - Bravo za pregled! user posted image Pršut? Pa kao ravno G nam govorijo, da ne tega - no, razen če si že prebolela tokso, potem je drugače. Mmmmm, jst bi tud mal pršuta, pa ga še lep čas ne bom smela. user posted image Se spomnim kakšne lušte sem imela po njem po porodu in sem samo eno rezino pojedla, pa je bil čez par ur tamal čist pikast po glavi - vzrok; pršut.

lejca
- Te smem vprašat zakaj bi šla na aminocintezo? Sej stara še nisi tolk... al sem kaj spregledala?

jjasna85
- Sej bodo prišli mehurčki, pol brcike, pol pa pravi potresi in cunamiji. user posted image

novo
- V prejšnji nosečnosti sem tudi jaz stala po cele dneve (predavanja). Pa sem bila kr super, edin na koncu sem pa začela zatekat... upam, da se sedaj temu izognem.

Naja30 - Res je bolje nizek pritisk kot pa previsok. In kako napreduje diplomska? Jaz bom jutri celo dobila dokumente od podjetja (ki sem jih čakala ene 5-6 tednov user posted image ), tako da bom končno lahko še zadnje poglavje napisala in oddala mentorju v ogled. user posted image Glede mozoljev - ma jst jih imam vsepovsod. Koža in lasje so obupni. V prvo sploh nisem imela teh problemov.

Pupa7 - Baje, da če te ne boli trebuh, ko ti otrdeva, naj ne bi bilo posebne panike. Spij mogoče kakšno magnezijevo šumečo tableto - pomaga. user posted image

Lolita23 - Dobrodošla! user posted image Za seznamček me zanima samo še tvoja leta, katera nosečnost je to, koliko user posted image že iamš, kje boš rodila... ostalo pa si povedala. Uživaj med nami! user posted image

Jutri pa držimo pesti za;
pocko user posted image , Dali* user posted image in evico23 user posted image
.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
24.9.2008 21:05:35   
Naja30
Sem vedla, da me bo ena na diplomo spomnila. user posted image   user posted image  Zdaj ko imam blažen mir in bi lahko začela... se mi pa ne da. user posted image  Čez dan sem pa preveč brez energije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
24.9.2008 21:44:07   
Lolita23
lp

Stara se 23 let, rodila bom prvič in to v Celju.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
24.9.2008 23:30:14   
yania
hojla....
jjasna napiši pri meni še , da bom rodila v Ljubljani...vsaj upamuser posted image , čeprav imam slabe izkušnje z oddelka ko smo rodili prvič, ampak se zdaj že psihično pripravljam, kako bom grizla nazaj, če bodo spet pametne sestre kaj pametovale....res...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, nič niste napisale, če se bo, ali je katera prijavila na miss buši?...pa bi bilo fajn jit na to...kaj mislite? Meni so všeč takšne scene, samo pogoj pa je da si na dan prijave vsaj  16 tedenčkov...no jaz sem že 4 dni čez...user posted image

grem ajat....lepo bodite, pa se tipkamo..

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.9.2008 5:51:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

lp

Stara se 23 let, rodila bom prvič in to v Celju.
dobro jutro,najprej dobrodošla med nami in midve se pa znava srečat v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.9.2008 5:53:02   
spps
punce, jaz ne morem spatuser posted image user posted image user posted image sem mela neke blesave sanje pa sem se zbudla.
obleka bo super,grem danes ponjouser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste?meni živčki delajo 3oo na urouser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo kmal vse za mano pa bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.9.2008 7:36:06   
mojčika
Glede mozoljev - ma jst jih imam vsepovsod. Koža in lasje so obupni. V prvo sploh nisem imela teh problemov

še ena v klubuuser posted image , me pa menda mozoljčki pomladijouser posted image

nove dobrodošle, jeeee, nas je velikuser posted image

Mene pa zanima, tiste, ki ste v prvo obiskovale materinsko šolo, jo boste tudi sedajuser posted image , jaz za moža v PO nič ne rabim, pa še veliko poti imam do tja...

spps- čist malo šeuser posted image , drži se, jaz sem imela včeraj obletnico, a me je utrujenost vrglauser posted image

Dobro jutrouser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 25.9.2008 7:38:08 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.9.2008 8:20:15   
dana
Ker si ne zapomnim katera je kaj spraševala bom kar po alinejah pisala:
- kar se mozoljev tiče je blo pr meni najhuje v prvih tednih; zdaj izgleda tako, da se stanje umirja. Pa tudi koža, ki je bila preje zelo mastna je zdaj v redu in tudi las si mi ni treba prat na 2 dni kot prej. Vsaj nekaj dobregauser posted image

- brcike tudi jaz čutim sem pa tja, ne vsak dan
- materinska šola naj bi veljala 5 let. Jaz še razmišljam ali bi šla ali ne. Saj kaj novega najbrž ne bomo izvedele, al kako?

Naja30 ti si pa kar lepo odpočij, zdaj ko imaš možnost.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.9.2008 8:28:48   
dana
Pa še poročilo o včerajšnjem nakupovanju cujn za mene

Najprej sem šla v HM kjer imajo še vedno 3/4 poletnih stvari. Edina stvar ki sem jo probala je bila ena jopica mal tanjša s 3/4 rokavi, ki mi je bila pa premajhna čez joške. Večje ni bilo.
Hlač imajo veliko, samo jaz jih ne rabim tako da jih sploh nisem gledala.

Potem sva šla (ja mož je šel z manouser posted image ) v Popek. Predvsem dragouser posted image  Majčke, pulijo po 30-40€. Zaradi lušta sem kupila samo majčko z napisom Pridem marcauser posted image

Naslednja postaja je bila LaVie. Spet vse drago. Probala sem samo eno žametno oblekco, ki je bla ful luštna, samo mi tudi 44/46 ni bila prav čez prsa. Pa da ne boste zdaj mislile da imam kako E košarco; 75C. In je prodajalka takoj rekla da so se očitno mal zmotili in jih bo opozorila na to, in bodo morali popraviti. Ker meni, ki nosim konfekcijsko številko 38/40 bi morala bit 44/46 pa obvezno prav. Sem si bla pa res prav všeč v tej oblekciuser posted image  Kot ena žogica.

No potem sva šla pa še v Kepico. Cene za malenkost nižje kot v LaVie. Tu sem potem kupila eno majčko za zdajle, en puli in en brezrokavnik s kratkimi rokavi. Se mi zdi kar praktična stvar. Ti ni treba imet ravno nosečniško majco, ker imaš to povrhu. Imajo pa tu tudi veliko izbiro, pa še meni so ble kar všeč stvari. Tako da sem bom šla še pogledat.

Upam, da nisem bila predolgauser posted image .

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.9.2008 8:52:44   
Pupa7
dobro jutro

komaj sem vstala, spet sem celo noč hodila na wc user posted image pa še nekaj me dol vse srbi, tako da si grem kupit canesten (sem že klicala G in je rekla da je ok)

dana - jaz sem si majčko pridem marca kupila že avgusta hahaha

mazolji pa me matrajo nepopisno hahahaa, v puberteti jih nisem mela, tako da plačujem očitno za nazaj hahaha

glede starševske šole, kdaj kaj mislite it? jaz sem razmišljala, da bi blo nekje januarja kar prav, ali se motim?

papa se beremo :)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.9.2008 9:11:39   
jjasna85
Dobro jutrooo!

Js sm pa danes spet ob 7.30 v službi, čeprav sem delala včeraj do 6.30 (11 pof** uruser posted image )... samo se vozim s tatijem v službo in ga ne morem prepričat, da bi šla malo kasneje user posted image   ma dobro... naj mu bo... vsaj on benz časti user posted image user posted image

Drugače pa sm js malo ta naš seznamček gledala in... vidim, da močno močno prevladujejo user posted image  user posted image user posted image  ne vem kaj je to... bomo mogle me ostale malo s user posted image  izenačituser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.9.2008 9:29:02   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: spps

punce, jaz ne morem spatuser posted image user posted image user posted image sem mela neke blesave sanje pa sem se zbudla.
obleka bo super,grem danes ponjouser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste?meni živčki delajo 3oo na urouser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo kmal vse za mano pa bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiii, še malo in spps bo gospa postala! user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da si živčna... saj bo vse kot mora biti! Samo sprosti se, to je vajin dan. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.9.2008 9:33:39   
Naja30
mojčika, jaz bom šla mogoče v materinsko samo na predavanje o porodu. Če se mi bo dalo. Itak je pol vse drugače. user posted image  Potrdilo za očeta pa tako še velja.

dana, v katerem hm si bila? ker v Celju vem, da so takoj po razprodajah umaknili poletno robo in je zdaj predvsem zimska.
Jaz sem pa skoz govorila, da si ne bom nič kupila, ker res nič ne rabim. Zdaj me pa daje, da bi si ene nos. kavbojke... mi tako fajn zgledajo na user posted image . Samo ne vem, kaj bom pol z njimi... pa še tako drage so...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.9.2008 9:34:12   
Anonimen
Jst sem se včeraj tolk napokala (2 pudinga, 3 nektarine, 3 kivije, palačinke, jagodni knedlčki, mufini - 3kom, velik krožnik goveje juhe in svaljki z bolonsko omako, potem pa še kruh s sirom in šunko), sem res jedla kot žužek, pa kamorkoli pridem mi dajo nekaj za jest, ker sem noseča. user posted image No, danes sem dan startala s mufini. user posted image

Naja30 - No, nisem hotla bit "policaj". user posted image Ti ap verjamem, da se ti en da in nimaš ne volje in energije. Sva že dve, ampak kar se mora se mora. No, men vsaj slabo ni in nimam drugim težav ala pritisk.

Lolita23 - Bom dopolnila seznamčka. user posted image

yania - Tudi jaz sem bila zelo razočarana nad osebjem v C oddelku, pa itak ne vem če bom tokrat zdržala notri 3 dni. Nekako se mi poraja ideja, da bi drug dan šla kar domov. Itak sem šele doma "zadihala".

miss Buši - Ma jst nimam "jajc" za kaj takšnega.

spps - Super za obleko! user posted image user posted image user posted image

mojčika
- Jaz materinsko šolo ne bom obiskovala, ker je preteklo šele malo časa odkar sem jo, pa se mi je zdelo, da sem na netu veliko več koristnih info. pobrala kakor tam user posted image

dana - Z eno besedo pol tale šoping za user posted image - drago k user posted image !

Pupa7 - januarja bo kar v redu, če boš šla v mat. šolo. user posted image

jjasna85
- Ja, več je user posted image , ampak lahko pa našim punčkam tud lulček še zraste do poroda. user posted image Itak pa so ti spoli predvideno po Ns, ki še ni tolk sigurno. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.9.2008 9:39:11   
jjasna85
Naja30 a ti uspe nosit iste hlače kot si jih nosla pred nosečnostjo?? Js sm že do tega tedna tudi ustrajala (sm si dajala daljše majce, da se ni vidlo, da mam odprte gumbe in zadrgo user posted image user posted image )... ta teden sem pa obupala in sm šla po prve hlače... sicer se ne počutim kaj preveč dobro v njih... bom mogla še kakšno kilco nabrat, ker zdej mi pri riti kar vse dol visiuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.9.2008 10:06:25   
Naja30
jjasna, sej je prav, da me kdo vsake toliko spomne... user posted image  Tako da - hvala. Se še priporočam. Ti si dobila tiste podatke?

jjasna85, imam ene malo večje hlače. Sem ji prav s tem namenom kupila, da jih bom dalj časa lahko nosila. Pa potem po porodu, ko paše bit komot. Nosečniške pa še nisem oblekla, mi bi dol padle. user posted image  št. L je, pa so še veliiiko prevelike. Na srečo sem doma in sem lahko večinoma v trenerki.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.9.2008 10:09:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Iiiiiiiii, še malo in spps bo gospa postala! user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da si živčna... saj bo vse kot mora biti! Samo sprosti se, to je vajin dan. user posted image
pa se je že začelo-prvo bruhanje zarad nervozeuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem da bo,sam ,da že bo enkrat sobota,da ne bo tolk laufarije

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.9.2008 10:22:33   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Po tem, da sem ves čas z odprtim šlicem po svetu hodila in me je bilo strah ker je mrzlo postalo sem obiskala hm Celje, ki ga vsi priporočajo in sem našala nekaj jesensko-zimske garderobe sicer, pa tudi sam veste da nosečniškle stvari stanejo, tak da sem za svoj proračun pustila malo bogastvo tam.

Sicer pa moja G ni mi nic predpisala za ponavljojoče glivična vnetja, sama pa sem si kupila multi gyn, ki lajša srbenje, ampak včasih je že bilo nevzdržno, pa me zanima če še katera to doživlja??(se opravičujem če je ta tema tekla že)
lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.9.2008 10:40:36   
trezika
novo telefonsko sn ti poslala v ZS

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.9.2008 11:15:22   
jjasna85
Lolita23 uhhhh... kako poznam to user posted image  js se s tem srbenjem kregam že več kot en mesec odkar sem noseča (drugače sem imela probleme tudi pred nosečnostjo). In najbolj so mi do zdej pomagale Borax ampulce... 10 dni zaporedoma imaš svojo mini terapijo in potem si načeloma ok user posted image  je pa res, da sm js ponovila to dvakrat, ker prvič očitno ni blo prav, ker sem imela vmes dneve, ko pač nism dala ampulce not... in se zgleda zato ni prav pozdravlo...
zdej pa naj bi blo vse ok... če se mi pa še enkrat ponovi bom pa user posted image user posted image user posted image user posted image  ... hihi

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 25.9.2008 11:20:12 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.9.2008 11:52:59   
mojčika
tiste, ki se vam še ne mudi kupovat nosečniških hlač, sem odkrila tole, no meni se ne dopade lih, mogoče se pa bo kateri, ki ima kake ljubljene hlače

http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=a65aaa53f821103ec2baf2c09fda7be8

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.9.2008 12:50:27   
yania
No da vam povem...danes sem imela odvzem krvi-THT...pa sploh nisem vedela, da bom imela tudi UZ,,potiho sem upala da ga bom imela in glej ga zlomka...no moja G.mi je spet (kot v 1.user posted image )rekla, kako da mojega ni zraven, pa sem ji razložila da ima službo, da sploh nisem vedela, da bo UZ in da je bil na NS prisoten,.,,,haha,,kako jo  to skrbi. No mali je baje kar velik...se je najprej ustrašila, da je prevelik za THT, ker mora biti še vedno 16 tednov...no in me potolaži da je glavica velika za 16 tednov in 5 dni, jaz sem pa 16 in 4 dni. No me veseli, da grejo mere lepo s časom...za en dan se mi je premaknil PDP piše na slikici..mah zdej jih imam pa res že celo zbirko. No in ko je hotela pogledati spol je user posted image nogice tako držal skupaj, da mi ni mogla reči nič...haha..sej sem kar vesela, da smo še vedno v pričakovanju...čeprav me firbec matra, ampak kot sem rekla, vseeno potiho upam da bojo nogice skupaj in so res....ko pa sem ji rekla,da imam en filing da bo spet punčica, me je pa kar utišala..nono, to bom jaz povedala...je rekla, zakaj tako mislim, pa sem rekla, pač 6.čut, kaj pa vem...čeprav je bila na začetku nosečnost čisto drugačna kot prva, in sem bila prepričana da je deček...no mogoče je spet to samo ena želja, da bi bila spet deklica...kaj pa vem, čeprav je moj prepričan da je Timi noter in se vedno tako pogovarja z mojim  bužijem: ooo..Timi...:)
no mere so takšne:
16 4/7 tednov
CRL 36 (16 5/7)
FL-femur 21 (16 0/7 al pa piše 16 6/7, nisem ziher ker je načičkano)
posteljica: v fund.zadaj

no sem si prej obseg zmerila okrog trebuščka, ta pa je: 86 cm

no pa lep dan...grem zdaj v službo..danes imam od 14.30 do 1900...se slišimo kaj...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?