nana35
|
Danes pa je bil pekel na zemlji,mi je bilo tako vroče,za znoret.Pa ubogi Klemen,danes se je 2x kopal,dopoldan z mano popoldan pa z atijem.Potem sem šla v Europark,sem šla po ventilator,ker klime nimamo in ne vem če jo bomo imeli (no,upam že)pa sem že dva dni hotela kupit tehtnico in sem jo seveda pozabila kupit.Kaj pa je najhuje pa je to,da sem seveda vzela Klemna zraven in pridem v garažo,pa mi je kapnilo,da sem pozabila voziček.Takega težaka pa nisem imela namena nositi ne na rokah in ne v lupinici.Zato sem šla k prijateljici in si sposodila voziček.Hvala bogu ,ker če bi šla domov,nazaj več ne bi šla.Sem pa pozabila dvignit slike ob 16h,tako da v četrtek. lutiropan,vse čestitke sinku za izpit in seveda za 5ko. Alfabeta,joj se boste kopali,jaz si bom pa samo noge namakala v Klemnovem,ki nima niti meter premera.Pa lepo za zobek in potem še za enega,ki pride.Klemnu še nič ne kaže na to.Vsaj v ustih ne,vsi ostali znaki pa so. IZVIRNO SPOROČILO: katee Punce, jaz sem že milijonkrat rekla, da ste prave umetnice pri sladkarijah. Jaz se še nikoli v življenju nisem lotila delat drugega kot palačinke (če tudi te spadajo med sladice ). Res, svaka čast!!! Si raje kupim čokolado (sedaj kekse z malo maščobe), pa je. Tukaj pa se tudi jaz podpišem,edino ene kekse sem v nosečnosti spekla,prej pa mogoče kak štrudl (jabolčni zavitek)pa še to kar na kupljenem testu.Pa saj ne da ne znam,po resnici povedano mi ni,nisem navajena nekaj peči...upam,da Klemen ne bo imel nič proti kupljenim tortam in čokoladam. Zdaj pa grem še malo likat,ko se je shladilo,tale dežek pri nas danes zvečer je kar dobro del.Sem čakala na noč,da lahko likam,ker čez dan ni za vzdržat še pri eni vročini.