klaja
|
Zdravo! Tudi mi smo že z dopusta! Bilo je super, apartma je bil ful zrihtan, edino spucan ni bil najboljše, kopali sta se obe, s Hano sploh ni bilo težav, v vodi je čofotala kot velika, prav tako pa tudi Julija. Za par dni sta prišla tudi nečak in nečakinja oz. Julijina in Hanina botrca, tako da sma vmes bila malo fraj. Hana se je v teh dneh začela obračat iz hrbta na trebuh in obratno, saj ji je že prej včasih uspelo, samo sedaj se kar naprej obrača, ko leži tudi dviguje glavico kar naprej, pa na nogice bi se kar nekaj postavljala, če jo daš sedet, tudi v sedečem položaju ostane kakih par sekund, potem pa jo začne počasi vlečt naprej. Kar naenkrat je postala velika punca. Sem na hitro prebrala vaše poste in moram rečt, da mi je zelo hudo, ko berem, kaj vse se vam je dogajalo v otroštvu, res sem lahko srečna, da pri nas ni bilo takih težav. Vaney upam da je tvoj sedaj spoznal, da tako ne gre več naprej! Nana35 v trgovini nisem bila čisto sigurna, če sta to vidva s Klemnom, obljubim pa da ko se naslednjič kje srečamo, da te pocukam za rokav. Upam da ne bom koga drugega ustavljala. Moram pohvalit vse, da tako pridno lepite slikice, so pa vaši ful srčkani, v glavnem lepe slikice. Čestitke tudi vsem, ki ste že praznovali pol leta in pa seveda vsem, ki ste še v teh dneh prejeli Sveti krst! Slike iz dopusta bom probala v kratkem dat v album. Lepo bodite!
|