|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
7.7.2008 20:48:32   
majra
Pa moram še pohvalit vse prekrasne januarčke in kako eni že lepo sedijo user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.7.2008 20:52:09   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Mala pikica tudi jaz sem na koncu z živci pa ne zato ker noče jesti ampak zato ker hoče vsako sekundo pozornost ja danes nisem mogla iti normalno na wc res ne ne vem več kaj ji je že en teden je taka nimam pojma pa spi mi čez dan tudi nič ne ker ponavadi je spala vsaj nekaj uric čez dan zdaj pa niti pol ure ne šele zdajle je zaspala pa spet ne vem za koliko dolgo!
Samo zate user posted image user posted image in za Gašperja da bo malo več papcal!

Mala pikica in Ursalara, upam da bo čimprej bolje, tole s hranjenjem in pozornostjo.
Mala pikica te čisto razumem da si živčna jaz sem se tudi trudla pri hranjenju. ko je imela Nina koze, pa je potem začela nazaj jest, ker je bila lačna.
Mogoče pa bi Gašperja pustila da bi bil ornk lačen, pa bi mu pol dala za jest.Meni je zadnjič v lekarni rekla da nastopi obdobje ko otrok noče jest in da starši delamo napako in se preveč sekiramo, pa še silimo jih kar pa baje ni prav.
Ursalara drugače se pa Nina tudi hoče sam po rokah nosit, če pa je slučajno v ležalniku pa hoče da sem skoz zraven nje- saj ne vem kam to pelje.

Upam da bo nocojšnja noč boljša od ostalih.

Vsem želim lahko noč, se bom izklopla ker grmi.

Suzana in Aljaž pa uživata na morjuuser posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.7.2008 22:00:18   
nana35
Sunny m.Klemen je včasih res zelo lepo in veliko jedel,pa zelooo rad tudi.Ni bilo problema,je pa vedno jedel manj kot npr.nekateri dojenčki,dalje kot do 150ml sploh nikoli nisva prišla.Res pa obožuje sadne kašice,tako da vsaj tega poje več,če druga noče.Zdaj v tem obdobju pa tudi teh ne je toliko,pravzaprav mu jih ne dam preveč,rada bi,da bi jedel še kaj druga rszen mleka in sadja,ker počasi bodo naši malčki morali jesti še kaj druga.Se pa jaz ne obremenjujem glede teže in hrane ker je lepo rejen,pa zaloge ima več kot preveč. Zato sem se odločila,da ga ne bom več silila in se sploh ne sekiram,ko greva kam ven,če je jedel ali ne.Velikokrat sploh ne je,pa vzameva hrano zraven in če je lačen,že pove po svoje.Velikokrat pa sploh ni.

Golobček,saj ne mislim vlačiti kožice gor,pa sem mislila,da ti to kdo pove.Meni namreč nihče ni,razen prijateljic,pa še te so govorila vsaka drugače.Ena mi je celo rekla,če še mu nič to ne delam,ker ona je že začela ko je bil mali star 14 dniuser posted image .To mi je bilo pa res prehitro.Sicer pa si vedno mislim,da pride vse ob svojem času in ko bo čas za to,bom že vedela,kako in kaj.Kaj preveč pa se ne sekiram.

majra,čudovito za mere še posebej za gramčke,pa veliki ste tudi že.user posted image

Kaja vse najboljše!!

Tudi Klemen hoče biti samo na rokah,prej je hotel sedeti,pa še ni smel,zdaj bi pa že hodiluser posted image ,tako pa to ne bo šlo.Ko pa gre spat pa imamo še vedno borbe,ker je zaspan,kot user posted image ,pa se non stop obrača,danes npr.sigurno 1.uro,meni se je že mešalo.Ne more in ne more zaspat.Pa mu pojem,si pesmice kar zmišljujem,ker nimam pojma o njih, pa pripovedujem mu pravljice,tako da šepetam,ker ga to pomirja,pa nič ne pomaga... ne vem več,kaj naj.Se obrača,meče po posteljici,potem se obrne na trebuh in kar pase kravice,pa ga moram obrnit nazaj,pa duda ven in duda not...100x sem mu jo dala v usta.Če je ni,pa joka,vsaj dokler ne zaspi.Ah...

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 22:15:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.7.2008 22:31:16   
Alfabeta
ČER!!!!

Mi še nismo nazaj, smo malo potegniliuser posted image .

Vam pa pošiljam malo fotoreportažico:

user posted image
Takole vas pozdravljata moja sončka

user posted image
Kako me srbijo dlesni. AJA, IMAM 2 ZOBKA!!!!

user posted image
Sanjam, kako lepo je na morju

user posted image
Malo skomin... Tole ni na Karibih, ampak na Jadranu!!!

Kaj več pa ko se vrnemo.

Aja, še to. Sem dobila odločbo in NISMO dobili vrtcauser posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj bom naredila decembra.

Sicer pa moja otročka zelo uživata na morju, tudi midva "tastara 2", da ne bo pomote.
Smo pa oddelali cca. 6 ur plovbe, smo šli do Oliba, pa do Ista, pa do Dolgega otoka, vsak dan na enem prespali in potem malo krožili. Ker pa napoved ni bila dobra smo se bili primorni vrniti nazaj na Pag, tako da se obračamo po vremenu. Je pa vroče, ob 18 uri je še vedno 30C, voda pa ima 26C, če ne piha. Sicer pa med 23-24C.

Ne zamerite, ker nisem brala ostalega, ampak ste enostavno preveč naklofale. Bom poskušala, ko se vrnem. A sem kaj pomembnega zamudila?

Vsem ki praznujete in ste praznovali user posted image user posted image user posted image

LP A.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 22:43:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1106
8.7.2008 7:17:01   
koala
Jutro!

Mi smo pa spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je svet kar lepši, kljub temu da dežuje in je dan žalovanja.

mala pikica se mi kar smliliš. Gašper papaj, da se mamica ne bo sekirala.

alfabeta lepe slikice.

nalin dobrodošla nazaj.

nana hvala za informacijo grem v šoping.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.7.2008 7:18:25   
nana35
Dobro jutro.
Spala sva do pred kratkim,zdaj se Klemen malo igra,jaz pa sem prebrala tistih nekaj postov-Vreme je danes milina,samo dežek nagaja,da ne bova mogla ven.Ali pa,kaj pa vem,mogoče bo prenehal.Jutri pa se nadaljuje sončno vreme,zato uživajte v današnjem "hladu".

Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.7.2008 7:19:17   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Na hitro... že grmi...

Popoldan so mi spustili živci zraven hranjenja. Sem še samo jokala. Enega normalnega obroka na dan nimamo. Pa sem mu naredila banano, marelico in še bebi keks sem dala zraven, pa nič user posted image

Tole se je pri nas dogajalo pri prvih dveh,sedaj pa tudi pri Žanu.Daj poskusi mu dat jest ko jesta vidva za mizo.Naš Žan vse spljuva ven kar je narejeno izrecno zanjuser posted image .Vem ,da moraš bit ti bolj pazljiva zaradi alergij ampak poskusi mu dat vsaj takrat ko imata vidva kosilo,če bo seveda kaj pomagalo.Naš Žan uživa kadar smo vsi za mizo in je z očmi ter odpira svoj mali kljunčekuser posted image

Majrauser posted image user posted image user posted image user posted image za merice in pogumno Katjo

Ursalara user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalin daj kakšno slikico,namreč mi gremo tudi v kampuser posted image

Alfabeta
fenomenalne slikice.Ne vem če ne bo ta tvoja Ajda res mornarka.Manjka ji samo še črtasta modro-bela majčka in flaša ruma v rokah in bo popolnauser posted image .Voda pa je krasna.Sem se kar malo ustavila pred slikico in zasanjala,kako bi bilo lepo......user posted image

Tako naš Žan pa spi od 7 zvečer in sem ga pod prisilo 2xzbudila da je jedel,ker bi mi drugače nekaj razneslouser posted image .Ubogi revež se bo le naspančkal.Antibijotiki so prijeli tako da upamo da smo sedaj na konju in da bolezni rečemo papauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.7.2008 8:28:14   
vaney
dobro jutro.

Za nama je precej dobra noč, je Anže jedel samo ob 4.30, smo spali do 8h. Se takoj boljše počutimuser posted image

Vsem user posted image  za slikice, kakšni lepotci so vsi.

triš, samo, da gre na boljšeuser posted image  kam pa greste v kamp?

nalin, jaz bi tudi kakšne slikice gledalauser posted image

majra, user posted image za mere, zdaj si pomirjena, neuser posted image

mala pikica, user posted image  zate, pa res ga probaj pustit, da je, ko hoče. Mogoče bo pa boljše. Anže zdaj, ko smo spet na Milumilu, ne je niti na 3 ure, 4-5 ur noče jest, pa mislim, da imam s tem bolj jaz probleme kot on. Tako kot je napisala nana, ne računam več, kdaj bo jedel. Če kam gremo, imam hrano s sabo, ko pokaže, da je lačen, dobi, drugače ga sploh ne silim.

Zdaj pa moram po opravkih...morje se bližauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.7.2008 8:31:40   
mala pikica
Jutro!

Oh, saj je že pol devetih, jaz pa še kar jutro user posted image Jutro je že daleč... Sem že gledala Alvina in veveričke danes user posted image Se vidi, da je 11-letni nečak pri meni, gre z nami na morje.

hranjenje... pri Gašperju je problem, da tudi po šestih urah noče jesti. Kaj mi potem preostane drugega, da vsaj nekaj malega spravim na silo vanj. Jaz ga res ne bi rada silila, ampak ne gre drugače. Sem že poskusila vse variante, pa ne gre. Jaz res upam, da bo na morju boljše. triš tudi to smo že poskusili, da je jedo takrat ko midva, pa tudi nič... Jaz res več nimam idej. Pustimo zdaj to....

nalin welcome back user posted image Lepo, da je Jonas tako užival.

alfabeta res uživate, ni kaj user posted image Slikice pa so tako super.

Punce, da ne pozabim.... Bi bila zelo vesela, če bi mi v tem času, ko me ne bo, mere vaših sončkov poslale na ZS. Ne vem, če bom kasneje uspela vse prebrati za nazaj. V 14 dnevih kar veliko načvekamo user posted image

Še pridem danes user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.7.2008 8:40:17   
mml
Jutro

Pri nas se je pa Matic po dolgem času spet ponoči zbudil in hotel dudo user posted image , po tem je pa spal do 5.30, samo sem jaz mislila, da je manj, ker je bilo še temno in sem mu spet tišačala dudo, pa ni bil za stvar user posted image , no zdaj pa še kar spi...saj jaz bi tudi, pa je Manca že ob 7.25 privihrala v spalnico kot metek in je bilo konec spanja...pa tako bi pasalo v tem vremenu

mala pikica  poskusi se ne preveč sekriat zaradi Gašperjeve hrane, ker to čuti in po tem še slabše je. Tako kot so ti že punce napisale...počakaj da bo lačen in ne mu dajat obrokov na ure, ker se tebi zdi, da je tako prav...očitno trenutno potrebuje manj hrane, kot si ti misliš, da jo...saj vem, da je to lažje reči kot narediti...user posted image

alfabeta lepo uživajte še naprej user posted image

triš  super, da je Žan lepo prespal noč in držim pesti, da bodo vsi trije korenjaki kmalu čisto zdravi user posted image

koala user posted image  za prespano noč, držim pesti, da jih bo čim več

nalin super, da ste se imeli na morju lepo user posted image

nana saj bodo minile tele težave s Klemnovim uspavanjem...user posted image . Kar se pa kože na lulčku tiče...jo jaz po nasvetu patronažne vlečem dol že od prvega kopanja dalje, tako čisto nežno in nič na silo, Matic nima nič proti, in kožica gre že čisto lepo čez glavico...brez stresov in pretresov

majra user posted image  za Kajine nove mere

Zdaj se grem pa malo igrat z Manco, ker imam sicer slabo vest, da se z njo nič ne ukvarjam

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.7.2008 8:51:31   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mml

nana saj bodo minile tele težave s Klemnovim uspavanjem...user posted image . Kar se pa kože na lulčku tiče...jo jaz po nasvetu patronažne vlečem dol že od prvega kopanja dalje, tako čisto nežno in nič na silo, Matic nima nič proti, in kožica gre že čisto lepo čez glavico...brez stresov in pretresov

A res? Mene ni nihče razsvetlil glede tega,bom pa že poskusila. A misliš,da bi kasneje lahko imela težave s kožico,če že zdaj ne bova "trenirala"?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.7.2008 8:55:45   
mml
nana nimam pojma...mnenja glede tega so povsem različna (naša pediatrinja je mnenja, da to sigurno ne škodi, če je narejeno nežno med kopanjem)...je pa res, da je, odkar so priporočila, da s kožico nič početi do 3. leta, več operacij...kaj pa vem...meni se zdi logično, da se kožico nežno poskusi potegnit, da se spodaj ne nabira svinjarija, ker to še dodatno povzroči priraščanje kožice in je zato po tem kasneje potrebna operacija...samo strokovnjak za to pa nisem...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.7.2008 9:34:23   
Intruder24
Oj,

mi smo se imeli zelo lepo, tako na primorskem kot na gorskem zraku user posted image . Vidov karakter pa se zaradi zraka ni spremenil, tako da nismo nič drugače spali niti zaspali, nit jedli, je bil samo mala sitka v vozičku, ker mu je bilo vroče in se je pač samo nosil...kopali v morju se nismo, ker je za moje pojme premrzlo se doma nikoli ne kopa al pa tušira v vodi pod 30 in se mi je zdelo brezveze, se je kopal v bazenčku s segreto morsko vodo in je bilo veselje, v veliki luži pa smo le nogice namakali. Tudi mazali se nismo z nobeno kremo s faktorjem, ker se ne priporoča in ker nobena ni brez kemije, pa če še tak piše da je naravna user posted image pa itak je otroček lepo v senčiki, na sončku malo do 10 in po 17 uri pa ga ni nič opeklo...

nana te povsem razumem glede uspavanja...Jaz bom po dopolnjenjem 6. mesecu začela metodo spi dete spi, če ne bo bolje...zdaj še je ne morem začeti, ker je Vid čisto mimo ( ima še namreč tašča sindrom...)je pa na srečo že šla in je ne bo do avgusta...takrat pa kar 3-4 tedne, ampak se ne jezim več. sem ga odnesla stran in je bil mir, ko smo pa šli k njim pa ni šlo in je kar v njega pa je tast pop..in ji rekel, pa moj user posted image  itak že 100x prej pa to pomaga za 5 min. Mah kaj čemo, eni pač ne spadajo na moj planet. čestitke za opravljen izpit, sem pa itak vedela, da boš nardilauser posted image  lepo pozirata Klemen in Patrikuser posted image  

kožica na lulčku, sem že spraševala 1x pa se nobena ni zmenila...jaz mu jo pri kopanju malo gor pa malo dol, ker mi je tako priporočila P (ki ima sama 4 sinčke) in moja mama, ki dela na pediatriji in je res ogromno operacij...tako, da jaz bi se jokala, če bi moj otrok moral pod narkozo zaradi neke kožice na lulčku, ker mi je bil problem to pri kopanju nardit (ko je že ena napisala, da ji gre na jok zraven ko mu to počne), sej ne nardiš nič na silo, Vid sploh ne ve user posted image

mala pikica samo tako naši malčki so pravi heckoti in čutijo, če si nervozen, če se ti kam mudi in podobno, tako kot vedo ko smo vesele ... poskušaj boš videla, da bo sprejel hranjenje...Sem pa prebrala, da je hranjenje navada in  da je fajn, da vedno isto počneš tako kot pri rutini pred spanjem...če ni z njim nič narobe in je vesel (kar sem po slikicah videla), živahen bo čisto zares minilo...zakaj pa je tečka pa sej mi smo tudi včasih on pa ima srečo, da ima tebe in ga lahko tolažiš...
Vid ima zdaj obdobja, ko se pri meni full potoži in to prav kriči in se dere pol pa se skašlja in je bolje.user posted image za vaju
Aja, za morje in jokanje se ne sekiraj, jaz sem se prva 2 dni pa sem se kr nehala po pogovoru z mojim, pač pove da mu nekaj ne paše pa vsi smo se drli in tudi tisti ko te gledajo in še kakšno pripomnijo so se še bolj kot tvoj...to sem sama eni tečnobi kar povedala, ko mi je kar nekaj pametovala...HALO prvič me vidiš!!user posted image

Vid je odkril svoj palček na nogi in ga veselo sesa...sedi še četrtinsko, tako da ga sploh ne dajem v ta položaj, ker me zraven vse boli user posted image  

Slikice vseh so tako lepe me je pa prav groza, da bomo kmalu dale na forum slikico prvi dan v šoli...user posted image  

Tale hlad pa paše user posted image  

Lepo se mejte.

VSEM KI STE PRAZNOVALI, ko nas ni bilo pa VSE NAJLEPŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.7.2008 10:19:15   
klepetka
ojla

samo da se pofočkam, ker nekam kritično primanjkuje časa, ko pa se že spravim za rač. pa net ne delauser posted image .Bo boljeuser posted image .Mi smo drugače vredu;po staremuser posted image

Bom pokomentirala čist na kratko; slikce so super,vsi sedečki januarčki  res vas je lepo sede videtiuser posted image ,vsi bolančki pozdravite seuser posted image , vsi ki odhajate na dopust, se imejte skrajno lepo, vsi slavljenčki vse naj najuser posted image user posted image user posted image

MArušina rana je še precej sveža, veselo  teče ven , predvidevam da gnoj, tako da sva kot inventar pri zdravniku na previjanju  vsak  dan.Ravno danes je zdr. pri pregledu nekam odkimaval z glavo.Upam da ne bo nič hujšega in da bo morska voda pozdravila vse.user posted image

lep dan pa se oglasim še kaj zvečer-upam , če bo rač. delaluser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 8.7.2008 10:20:51 >

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.7.2008 10:35:16   
Intruder24
mala pikica  za kolena mam jaz Voltaren kremo, sem jo imela že doma pa ne vem kako se dobi al na recept al v prosti prodaji...mi full pomaga, sem imela včeraj tako zatečena kolena, da sem, nogo komaj iztegnila...no pa je pomagala mažica user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.7.2008 10:47:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: mml

A res? Mene ni nihče razsvetlil glede tega,bom pa že poskusila. A misliš,da bi kasneje lahko imela težave s kožico,če že zdaj ne bova "trenirala"?

Pri nas je tako na tesno da se vidi samo mini luknica kjer lulauser posted image

Mala pikica uživajte na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Te bomo kar pogrešale,ker spadaš v aktivneuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.7.2008 10:47:27   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
triš, samo, da gre na boljšeuser posted image  kam pa greste v kamp?

V Porečuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.7.2008 10:58:27   
martinca
majra, user posted image user posted image user posted image za nove mere. no vidiš, sedaj pa se res ne rabiš več sekirat glede teže pri Katji.

ursulina, sem se odločila, da ne bom imela nakita. Swarovski so mi predragi, kaj druga pa ne vem kako bi izgledalo. kaj pa misliš kakšni uhani bi mi pasali zraven? kaki viseči ali nič oziroma kar te ki jih imam sedaj?

mala pikica, tebe zdaj 14 dni ne bo??? ojoj jaz te že zdaj pogrešamuser posted image . pa da se boste le lepo imeli na morju.

koala, so pomagale user posted image da je Alex lepo pridno spal.

nalin, dobrodošla doma

intruder, dobrodošla doma. pa upam, da tašča ne bo v avgustu 3-4 teden pri vas. če pa že bo morla bit pa da ne bo preveč v Vida silila.

ursalara, kako že Lara lepo sedi.

zdaj pa grem kosilo naret. je šla tašča frizerju.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.7.2008 11:02:53   
aurora6
Moja kolegica je imela s svojim sinekom ful probleme s kožico....sej ne bi rada strašila samo opozorila bi da je rahlo vlečenje dol potrebno da se kožica ne zaraste......to bi morala vsaka P opozoriti mamice.............no in moja kolegica je pol tamalega peljala na obrezovanje, ker je imel že probleme z lulanjem..........pol pa rana......... pa si je tamali to skoz hotu šlatat, pa seveda ga je bolelo.......Eh bom raje nehala tuki slabo voljo delat............

Kok je super ta ohladitev tud če bomo cel dan doma prou paše da ni vroče.......

Anita počiva jst sm si pa privoščila eno kavico.....vsem slavljenčkom čestitam.......
želim, da mali navihančki, ki ne jejo začnejo jest, da ne bojo mamice sekirali................

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 8.7.2008 11:04:17 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.7.2008 11:15:12   
mml
Z Maticem sva peljala Manco v varstvo in po tem sva mislila it v CP, pa sem si premislila in sem rekla, da grem pogledat, če imajo kakšno poeltno pižamo za Matica v C&A v Supernovi, no vmes je Matic seveda zaspal, ko sva prišla do Supernove je pa tako lilo, da se sploh ni dalo iz avta, kaj šele, da bi sestavljala voziček, tako da sva se odpeljala domov, kjer se je seveda takoj zbudil in zdaj nerga...no ja saj bo..

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Pri nas je tako na tesno da se vidi samo mini luknica kjer lulauser posted image

Pri nas je bilo tudi tako do pred ene 14 dnevi, po tem se je začela luknjica večati in sedaj gre glavica lepo ven. Sem pa to res vedno počela med kopanjem v vodi in ni nikoli protestiral ali jokal...

klepetka upam, da bo Marušina rana kmalu zaceljena in je morje ne bo preveč peklouser posted image

intruder upam, da boste preživeli avgust s taščo in da vas ne bo preveč živcirala

aurora uživaj v kofetkanju user posted image , se pa stinjam s tem, kar si napisala glede kožice na lulčku...

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.7.2008 11:29:00   
limma
Dober dan,
pri nas dežuje, ampak jo bova vseeno mahnili malo ven, ker je budna že od 7.15user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Ko pa gre spat pa imamo še vedno borbe,ker je zaspan,kot user posted image ,pa se non stop obrača,danes npr.sigurno 1.uro,meni se je že mešalo.Ne more in ne more zaspat.Pa mu pojem,si pesmice kar zmišljujem,ker nimam pojma o njih, pa pripovedujem mu pravljice,tako da šepetam,ker ga to pomirja,pa nič ne pomaga... ne vem več,kaj naj.Se obrača,meče po posteljici,potem se obrne na trebuh in kar pase kravice,pa ga moram obrnit nazaj,pa duda ven in duda not...100x sem mu jo dala v usta.Če je ni,pa joka,vsaj dokler ne zaspi.Ah...

Nana, pri nas je podobno, s tem, da tudi čez dan ne spi več praktično nič, pa očke si mane, se vleče za ušeska, zaspat pa še kar ne more...pa jo božam, mirim, itd. Potem je že tako zaspana, da joka in kriči in je niti dojenje ne umiri, kaj šele duda, roke, itd... včeraj sva po pol ure že obe jokali in potem je bilo še slabše, sem klicala user posted image , da naju je prišel rešit.. pri njem se je pa umirila in med božanjem zaspala za 20 minutuser posted image  Potem pa še zvečer za 30, v celem dnevuuser posted image user posted image user posted image

O naših nočeh sploh ne bom več pisala, ker če nam uspe spat 1,5 ure skupaj, sva že vesela... pa ni lačna, ponoči v bistvu sploh ne je, samo malo se pocartla, tako da vem, da bi zdržala 10,11 ur.. ampak jo moti vse drugo..

mml in ostale, a misliš, da je preveč stresno, če bi se poskušali zdaj znebiti dude? Malo sem razmišljala in ugotovila, da ko se je navadila nanjo - po krčih - od takrat naprej so same težave...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.7.2008 11:42:10   
sani1
No, da se vam oglasim. Včeraj ni bilo časa, ker je bilo treba stanovanje spraviti v red. Danes me pa čaka likanje. Ampak HB, da je tako vreme in ravno prav za to opravilo.

Na koroškem smo se imeli čudovito. Bili smo tudi na žurki so bili trubači iz Guče in Manja je res pravi ravbar. Nič je ni motilo, ne glasba, ne ljudje in ne gužva. Ona se je smejala in migala ko nora. Res je neverjetna.

Zdej, ko smo pa prišli nazaj pa joče in je kot vreme. Tečna...  Malo ji nagaja zobek drugi ni še prišel čisto ven. Pa jesti noče. Včeraj je za ob 18 pojedla malo krompirja in buč. Pa za navrh zmiksane borovnice. Je bila tolk smešna. Pol pa je popila samo vodo in šla spat. Noče jest in jaz je tudi ne silim. Hoče pa tudi ona zdej v naročju zaspat in je pred spanjem par minut nenormalnega joka. Ah bo že minilo. Samo, da posije sonce pa bo vse ok...

limma- tudi tebe je bilo super spoznati. Vidiš je človek iz skoraj istega kraja doma pa se mora v LJ dobit na kavi.user posted image   Upam, da tvoj dragi ni rekel kakšne čudne babe so to in da te bo še kdaj pripeljal in prišel zraven...

klepetka- no vidiš, da je prav, da si Marušo peljala k zdravniku. Pri takšnih stvareh res nikoli ne oklevaj. Bolje peljati kot pa ne. Nihče te zaradi tega ne bo grdo gledal. Naj se ta rana čimpej zaceli...

triš- super, da si dobila samo opozorilo. Vidiš, da so še dobri policaji med nami. Vprašanje kaj počne moj kriminalist. A le preiskuje moje zadeve glede denarnice.user posted image

ursulina- sem te klicala za kavo. Pa se nisi oglasila. Sem zdej prebrala, da ste potujoči. Lepo, lepo. Vi samo uživajte...

nalin- super, da ste se imeli lepo... Zdej bo pa čas že da vidimo tvojega Jonasa...

sunny- super za nove mere... Zdej sta pa z Manjo že na istem...

Tudi naša pupa je na koroškem čofotala v velikem bazenu. Pri sosedu ga imajo. Ampak je soseda takšna, da nič ne pusti še svojim vnukom ne. Ampak Manja se ji je pa tako smejala in ji nekaj grulila, da se ji je po hitrem postopku prikupila in ji je vse dovolila. Ni vedela kaj bi ji še naštimala. Mali bazen pa žoge oa deko je prinesla pa brisače. Skratka bilo je zanimivo. Če bi pa jaz rekla prej kdaj a se lahko grem malo sfrišat v vaš bazen bi bilo pa vse narobe. Ti naši otroci delajo rec čudeže vam povem.... 
Pa lep deževen dan vsem...  Grem likat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.7.2008 11:44:57   
sani1
Danes, ko sem pa vse lepo kopirala mi je pa uspelo poslati...user posted image

Že nekaj godrnja...

limma- probaj ji dati namesto dude malo za popit vode ali čaja pa boš videla. Mogoče bo zaspala in je ne bo potrebovala...  Čisto moje mnenje.

Grem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?