nana35
|
Sunny m.Klemen je včasih res zelo lepo in veliko jedel,pa zelooo rad tudi.Ni bilo problema,je pa vedno jedel manj kot npr.nekateri dojenčki,dalje kot do 150ml sploh nikoli nisva prišla.Res pa obožuje sadne kašice,tako da vsaj tega poje več,če druga noče.Zdaj v tem obdobju pa tudi teh ne je toliko,pravzaprav mu jih ne dam preveč,rada bi,da bi jedel še kaj druga rszen mleka in sadja,ker počasi bodo naši malčki morali jesti še kaj druga.Se pa jaz ne obremenjujem glede teže in hrane ker je lepo rejen,pa zaloge ima več kot preveč. Zato sem se odločila,da ga ne bom več silila in se sploh ne sekiram,ko greva kam ven,če je jedel ali ne.Velikokrat sploh ne je,pa vzameva hrano zraven in če je lačen,že pove po svoje.Velikokrat pa sploh ni. Golobček,saj ne mislim vlačiti kožice gor,pa sem mislila,da ti to kdo pove.Meni namreč nihče ni,razen prijateljic,pa še te so govorila vsaka drugače.Ena mi je celo rekla,če še mu nič to ne delam,ker ona je že začela ko je bil mali star 14 dni .To mi je bilo pa res prehitro.Sicer pa si vedno mislim,da pride vse ob svojem času in ko bo čas za to,bom že vedela,kako in kaj.Kaj preveč pa se ne sekiram. majra,čudovito za mere še posebej za gramčke,pa veliki ste tudi že. Kaja vse najboljše!! Tudi Klemen hoče biti samo na rokah,prej je hotel sedeti,pa še ni smel,zdaj bi pa že hodil ,tako pa to ne bo šlo.Ko pa gre spat pa imamo še vedno borbe,ker je zaspan,kot ,pa se non stop obrača,danes npr.sigurno 1.uro,meni se je že mešalo.Ne more in ne more zaspat.Pa mu pojem,si pesmice kar zmišljujem,ker nimam pojma o njih, pa pripovedujem mu pravljice,tako da šepetam,ker ga to pomirja,pa nič ne pomaga... ne vem več,kaj naj.Se obrača,meče po posteljici,potem se obrne na trebuh in kar pase kravice,pa ga moram obrnit nazaj,pa duda ven in duda not...100x sem mu jo dala v usta.Če je ni,pa joka,vsaj dokler ne zaspi.Ah...