Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:27:22
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:29:11
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden. Ja res lahko - jaz imam čas cel teden, sem na porodniški
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:30:25
|
|
|
|
Golobček
|
Čer Sem prišla malo pokukat tukaj gor, imam zelo malo časa, je Nina zelo boga zaradi teh koz, jih ima po celem telesu pikico pri pikici in je kr slabe volje, sedaj je pa dobila še vročino in to skoraj 39 stopinj. Jan in Nik jih skupaj nista imela tolko kot jih ima Nina- upam da se začnejo čimprej sušit, ker se mi res smili. Pa še pri hrani je začela spet štrajkat, danes je pojedla 500 ml mleka in pet žličk kašice to je pa tudi vse. Zdaj pa grem ker ne vem kakšna bo noč pa bi se rada malo napančkala. NOČKO !!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:30:42
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ne, od tega vem da je pristen, ker ima lastno proizvodnjo. Imaš pa mislim da na Novem trgu trgovino Planet zdravja... Oni imajo njegovo orehovo olje. Če ti je bližje, je pa verjetno dražje. Samo imaš eno stekleničko za ful dolgo časa. Aja pa jaz sem si poporodne šive z njim mazala. Sem po 7 dnevih na svoji tazadnji sedela Kaj to nisem prej vedela, bi se tudi jaz mazala Ja tako se vidi, da nisem že prej na forumu sodelovala pa bi kaj pametnega zvedla tako pa zaostajam za vami Jaz sem že od samega začetka tukaj pa tudi nisem vedela za mazanje šivov.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:32:31
|
|
|
|
TRIŠ
|
Katarinas drug teden ga grem iskat ti pa mi pošlji naslov na ZS
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:32:32
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden. Ja res lahko - jaz imam čas cel teden, sem na porodniški To vem. Mogoče jih bo šlo veliko na dopust. Če ne bo pa srečanje v malo manjši obliki.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:34:01
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden. No saj to pa sploh ne bi bilo slabo .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:34:18
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček je Nina zelo boga zaradi teh koz, jih ima po celem telesu pikico pri pikici in je kr slabe volje, sedaj je pa dobila še vročino in to skoraj 39 stopinj. Jan in Nik jih skupaj nista imela tolko kot jih ima Nina- upam da se začnejo čimprej sušit, ker se mi res smili. IZVIRNO SPOROČILO: Golobček Pa še pri hrani je začela spet štrajkat, danes je pojedla 500 ml mleka in pet žličk kašice to je pa tudi vse. Tako je pri nas skoraj vsak dan.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:35:36
|
|
|
|
TRIŠ
|
Golobček upam da se Nini kmalu izboljša in da kozice čimprej izginejo.Sem mislila da je pri majhnih to v manjši in blažji obliki
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:35:56
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden. No saj to pa sploh ne bi bilo slabo . Jej! Saj počasi vas bom skupaj spravla. Bo že spet cel mesec okrog kar smo se dobile. Kako čas leti.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:37:26
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden. No saj to pa sploh ne bi bilo slabo . Jej! Saj počasi vas bom skupaj spravla. Bo že spet cel mesec okrog kar smo se dobile. Kako čas leti. No pa se zmenimo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:38:18
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz Pečariča poznam in ga bom nabavla.Če pa ga ne boš dobila pa ti ga lahko nabavim in pošljem Ja valjda boš na srečanje prinesla, samo kaj ko nobena ne pove kako imate čas naslednji teden. No saj to pa sploh ne bi bilo slabo . Ok, bom ti jaz vseeno poslala naslov, če se bomo pa v kratkem dobile potem pa prineseš na srečanje!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:42:19
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ No pa se zmenimo V sredo je praznik in ga bo najbrž večina preživela z družinami. V torek napovedujejo dež. Torej spet ostaneta četrtek in petek. Lokacija lahko ostane ista. Ura pa naj bo bolj zgodna, recimo ob 10.00. To je samo predlog in sprejemamo pripombe.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:44:34
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ No pa se zmenimo V sredo je praznik in ga bo najbrž večina preživela z družinami. V torek napovedujejo dež. Torej spet ostaneta četrtek in petek. Lokacija lahko ostane ista. Ura pa naj bo bolj zgodna, recimo ob 10.00. To je samo predlog in sprejemamo pripombe. Nimam reklamacije , meni je vseeno...lokacija je v redu, ker je dostopna vozičkom
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 22:55:59
|
|
|
|
dašabina
|
Miha in Žan vse naj, naj, zlata sončka naša!!!! Se vrnili iz ZOO, se tudi jaz pohvalim, da sem srečala Nalin, Jonasa in celo družinico. Prav prijetna punca!!! Nas je sicer enkrat dež dobil, ampak ta veče so še posebej uživale s sestričnama.... Vidim, da smo že v 3. razredu Meni odgovarja petek ob 10.00 uri
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 23:03:09
|
|
|
|
dašabina
|
Pa seveda hvala za vse čestitke, Mihec je res pravi cuker, se nasmeje vsakemu, ki ga vsaj malo pogleda.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 20.6.2008 23:10:39
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Miha in Žan
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 7:34:42
|
|
|
|
vaney
|
jutro....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 7:37:56
|
|
|
|
vaney
|
pa kaj sem prva? ja, kje so pa vse ob6-karice? mi smo spali za en drek, Anže je jedel ob 2.30 in 4.30 po 150ml, ne vem, kaj mu je, potem mu pa še položaji niso pasali....ob 7h je bilo veselja nepreklicno in glasno konec, sem ga šla previt in mi je polno nakakana plenice padla direkt na nogo lep začetek dneva, ne? pa saj bo dan boljši
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 8:33:07
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ No pa se zmenimo V sredo je praznik in ga bo najbrž večina preživela z družinami. V torek napovedujejo dež. Torej spet ostaneta četrtek in petek. Lokacija lahko ostane ista. Ura pa naj bo bolj zgodna, recimo ob 10.00. To je samo predlog in sprejemamo pripombe. Nimam reklamacije , meni je vseeno...lokacija je v redu, ker je dostopna vozičkom Se podpišem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 8:40:31
|
|
|
|
Golobček
|
Jutro ! Noč je bila za pop..., se je Nina zbujala na 10 minut, sem ji non stop popravljala dudo, tak da bo 1, 30 sem jo vzela k sebi v posteljo da mi vsaj vstajat ni bilo treba. Zdele je pojedla 170 ml mleka in zaspala- upam da bo vsaj 1 urco pančkala. Jaz pa si grem skuhat en dvoji kapučino, da me postavi na noge.
< Sporočilo je popravil Golobček -- 21.6.2008 8:42:52 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 9:54:27
|
|
|
|
mala pikica
|
vaney in golobček za neprespano noč. Saj bo boljše. Vaney mene je Gašper enkrat direkt v roko pokakal, še huje kot če ti pade samo plenica na nogo Jaz sem tudi bolj nenaspana. Sva šla z dragim čez polnoči spat, sva še delala okraske za torto. Danes pa naprej Sem kar dobre volje, zaenkrat gre vse kot po maslu Spet bo lep in vroč dan, predvidevam, da ne bo pretirane gneče tukaj. Bom se bolj sama s seboj pogovarjala. Gašperja ima cel dan babi, jaz pa imam izgovor, da pripravljam vse za jutri, tako bom lahko večkrat pokukala sem Konec monologa...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 9:57:30
|
|
|
|
Golobček
|
Veš TRIŠ tudi sama sem si želela da bi bilo v lažji obliki, pa tudi upala sem malo na to, ampak žal je Nina dobila v bolj hudi obliki, tako da mislim da bom v ponedeljek poklica pediatrinjo da vidim kaj bo rekla, ker Jana sem mogla pridit pokazat.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 10:45:25
|
|
|
|
mala pikica
|
golobček upam, da se stanje pri Nini kmalu umiri in da se bosta danes kaj napankali
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 21.6.2008 11:01:59
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Danes bo krasen dan! Lara je pa spala od 18.30 pa do 6.30 zjutraj, Lara! Zdajle se je najedla korenčkove+cvetačne kašice in mogoče bo še malo zadremala. Jo moram pa pohvalit, se je danes prvič obrnila iz trebuščka na hrbet - zdaj pa je ne bom smela več pustit na taveliki postelji, do zdaj sem jo tud spat dajala popoldne (sem vse s povštri obložila), zdaj pa najbrž ne bo več varno...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?