nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa nana-seveda si nepoštena maš za norca občino.Brez zamere ;ma ne ,ti samo oguli kjer se da.Sicer si pa že veliko prijetnega kot neprijetnega dala skozi in ti že veš kako!Pa naj te nič ne boli ,ker mene bi že moralo raznesti Te bom počakala,da naju bo razneslo skupaj . Tudi Klemnu malo teče iz noska,smo danes zjutraj že uredili s sesalcem.Joj,je težje zdaj,ko je večji,nisem vedela,da je tako močen. intruder,priden Vid,da je vse pojedel,saj Klemen je tudi vse pojedel,ampak sadje z jogurtom. Bo koslio jedel z nami,naredila bom ohrovt in pire krompir. On itak je z nami,če mi jemo,sam pač zelenjave in mesa ne.... sunny m.ja vem da lahko danes samo priimek spremeniš,to je najbolj enostavno.In najceneje .Glede sušilca se kar strinjam s tabo,ne vem zakaj bi dajala toliko zanj,če drugi,ki ni ravno neke ful nobel znamke,ravno tako suši perilo.Smo ga mi tudi imeli z mamo,pa ni bil "neki" sušilec,posušil je pa vseeno. Triš moja RR zgleda čisto običajno. Jaz sem tudi takoj pogruntala,kdo je na sliki ,ki jo je nalepila sunny m.pa jih ravno tako ne poznam. mml,joj,kje je že ta Toblerone,pa se še spomnimo,kajne? Povejte,kdaj bo odprt nov del januarčkov .