Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 7:55:53
|
|
|
|
ljubljana
|
Ševedno čudno A lahko kateri pošljem sliko v obdelavo?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:00:24
|
|
|
|
Intruder24
|
Samohranilnost ne morem mimo te vroče teme . Najprej naša zakonodaja je glede tega itak polna lukenj in v razsulu . Je nepomembna politična tema in zato za vse nezanimiva. Zanimiva je naprimer brezposelnost in tako je danes za nevem koliko procentov majnša brezposelnost, kot enako obdobje lani. Ja pa ja...ni manj brezposelnih, samo ljudi nad 50 let starosti so drugače poimenovali, kot pa brezposelne . Tako, da je vse stvar interpretacije in obračanje besed. Kaj hočem povedat je to, da meni ni pomembno, da se isto pišem kot moj, da imava isti naslov, da imam poročni list v predalu, poročne slike na stenah in albumu in poročni prstan na roki, ter lepe spomine na tisti en dan...pomembno mi je, da moj ve kaj si mislim, da ve kako se počutim, da me zna potolažit, nasmejat, objet in da mi pomaga in da je to vzajemno (tako je že 12 let). Veliko veliko je poročenih mam in so mame "samohranilke". Tako, da drage mame, meni je pa res vseeno, kaj si misli o meni delavka na občini, centru za soc. delo, sodišču (kaj si pač mislijo o meni v državni upravi in drugih organih), kjer je pomembno ali si ali nisi poročen. Moji starši niso poročeni (skupaj z vzponi in padci 35 let), ampak itak prijavljeni na enakem naslovu, tako sem jaz pred 25 leti bila pankrt in sem že 30 let. Full so se delali norca z mene in bluzili od vzgojiteljic do otrok...In kaj je danes 5 od teh kaj jaz vem so otroci ločenih strašev...in kaj so oni danes? To sem povedala samo za statistiko, da podpiram vse mame, ki so prijavljene kot mame samohranilke, ker so po zakonu lahko Podpiram tudi poročene pare, vendar sama ne bom nikoli ena izmed njih
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 12.9.2008 8:08:32 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:11:56
|
|
|
|
nana35
|
ljubljana ,lahko pošlješ sliko meni ,piši na ZS in se zmeniva. Intruder,
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:16:17
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Intruder, Danse grem pa v Tuša . Vid se je že zbudil...joj joj joj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:18:53
|
|
|
|
nana35
|
intruder,A tko??Kar u Tuša? Kaj pa greš ponj?Jaz grem slike dvignit,jih včeraj še ni bilo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:20:09
|
|
|
|
Intruder24
|
Eh tak malo, pogledat za dude Pa, da se sprehodim, samo se mi zdi, da bo dež
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:20:43
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 intruder,A tko??Kar u Tuša? Kaj pa greš ponj?Jaz grem slike dvignit,jih včeraj še ni bilo. Danes pa bodo slike?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:40:46
|
|
|
|
nana35
|
Jaz mislim,da bodo slike.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:46:13
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Jaz mislim,da bodo slike. Upam, da bodo. Mislim, da bom jaz šetala samo tu naokoli, ker je res že oblačno.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:53:29
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, ena današnja (spet)... Zunaj me sprašuje kdo je večji, on ali 1 leto starejši sosedov fant. In jaz rečem, da pač sosed, ker je res. Mali pa meni ves zgoržen: "Maaami, ti moraš vedno z mano držat, jaz sem vendar tvoj sin!Moraš rečt da sem jaz večji" Ti bi lahko pisala knjigo vicev Filip res si faca,le po komu Golobček za Nika
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:56:10
|
|
|
|
limma
|
Samo, da rečem dobro jutro... intruder, imaš lep avatar , pa že včeraj sem ti hotela - z zamudo - napisati VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan! Pa da najdeš v tem letu eno fajn službo (po tem, ko boš dala Vida v vrtec), karkoli to že v najini stroki pomeni... sem prebrala tvoj komentar o samohranilstvu in sem prepričana, da sva kolegici, kot bi rekel prof. Krajnc Midva nisva poročena, ampak smo vsi trije prijavljeni skupaj, midva sva bila skupaj prijavljena že v prejšnjem stanovanju; sicer pa - vsak po svoje. Zajtrkujem, Neža drema, potem greva pa še z eno mamico, s katero sva skupaj hodili na telovadbo, na kavico.. je treba izkoristit sonček
< Sporočilo je popravil limma -- 12.9.2008 8:57:00 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 8:59:00
|
|
|
|
lutiropan
|
Hello! Spančkamo spet normalno, sploh ne vem kaj jo je tisti dan pičilo. Smo pa včeraj ujeli prvi trdi pristanek na tla. Saj nekako sem jo še na pol ujela. Se je bolj ustrašila, kot pa hudo udarila. samohranilstvo kakor komu paše. Jaz sem se takoj prijavila na novem naslovu in skupno gospodinjstvo... Sva pa kravžljala živčke domačim kar nekaj časa, potem so tako ali pa tako obupal, da nisva bila poročena. 13 let sva bila na koruzi. Najhujš kaj mora biti, pa trije nezakonski otroci, pa take bedarije. Sva se potem poročila po tolkih letih, pa ne zaradi drugih, da ne bo katera mislila, potem je bilo pa vse ok. Bolano... Še ko se je Kaja rodila, je imela tšča v tem slmislu komentar, no kaja je pa rojena v zakonu.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 9:24:04
|
|
|
|
klepetka
|
Jutro, samo toliko da vas pozdravim zaenkart in našim slavljenčkom MONII, ALJAŽU IN LANI ZAŽELIM VSE LEPO OB MINI ROJSTNEM DNEVU za zdaj pa bi samo še tole dodala intruder , super napisan tisti post glede samohranilstva golobček, da težave čimptrej uidejo iz vaše hiše
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 9:36:45
|
|
|
|
limma
|
Zdaj pijem kavico, še ena za vas , sani - do večera jo boš že spila, kajne? , pa sem še par strani preletela... lepo, da ste me pogrešale klepetka, mml, m. pikica in ostale.. tudi jaz sem vas - vse. Pa hvala za dobrodošlico IZVIRNO SPOROČILO: klepetka limma pa bi mogla se že vrnit, ker se mi zdi da je rekla da grejo za 1 teden.Edin če niso podaljšali. Veste ko sem na pikniku pogrešala eno punčko oz . sem razmišljala katero sem spustila; NEža je bila mišljena .SEm se pol na poti domov spomila Klepetka, ti si pa sploh prijazna, da si Neži še na pikniku pogrešala... Čestitke za zobek!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 11:11:30
|
|
|
|
Lusa
|
triš-moja mama ima lubenice na vrtu ,ampak jo spelje v višave in seveda na sončno stran.So pa tako majhne ,sladke pa neverjetno. suzana-super da prideta nana-seveda si nepoštena maš za norca občino.Brez zamere ;ma ne ,ti samo oguli kjer se da.Sicer si pa že veliko prijetnega kot neprijetnega dala skozi in ti že veš kako!Pa naj te nič ne boli ,ker mene bi že moralo raznesti klepetka-face so ti naši otroci.Sem, se nasmejala domnu.Moja ni nič drugačna ,pa od triš lana tud ne ,a ne triš? mala pikica-saj si pa videla (na pikniku),da Tvoj sine sploh ni šmirglal moje lubice in je nepremično mene opazoval.Se mi zdi ,da ga je tvoj imel v rokah.Ej a pa ni danes moderno imet 20let mlajše ženske ?Aja daša mora imet rezervo jojo joj joj kaj bom rekla čez kakšnih 15let se mi že zdaj A zdaj sem pa jaz kriva za temo samohranilstvo saj veš ,da se niti malo ne sekiram ,ker te imam rada .Morave drugič raje šepetat Se strinjam poplnoma s teboj. alfabeta-ga pa biksne tvoj sine.Mene tud mala to sprašuje in ji žal moram vedno po resnici povedat ,pol pa je žalostna ,da je manjša.Če je pa res.Pa pametno ,da si včasih tiho a ne? vaney-točno to sem jaz pomislila ,to je prenežno zanj ,tisti vzdevek Daša še spi ,luša pa ima danes ob 16 nastop z vrtcem na otvoritvi novega vrtca in jo gremo vsi trije gledat ,potem jo peljemo na rojstni dan sošolki , gre nazaj v službo ,tako ,da bomo zvečer same.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 11:13:44
|
|
|
|
Lusa
|
...slavljenčki vse najboljše ..posebaj pa želim Niku vse najboljše in upam ,da danes lepo praznuje v vrtcu kljub gipsu...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 11:23:57
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Evo zdaj sem pa še jaz prehlajena, ja moram bit solidarna z Laro , zdaj obema curi iz nosu!! Bo že bolje! Jutri greva z na Bled na triatlon, on bo , in in na koncu , jaz pa seveda ter fotkala!! In na žalost je glih za jutri napovedan tako, da bo Lara rajši ostala doma pri babici! Zdajle sem jo dala spat, pa najbrž ne bo ne vem kako dolgo pančala, bo treba it rihtat malčko, danes bo jedla navadni jogurt+vmešano sadje!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:02:55
|
|
|
|
Intruder24
|
Vid že panka, je pri nas še lepo vreme in sva bila na eno urnem sprehodu in je bil kar priden. jaz pa zdaj razmišljam kaj naj kuham, če sploh . je pa jedel, danes za kosilo rjavi rižek, piščančje meso in brokoli...itak je vse pojedel
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 12.9.2008 12:03:46 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:07:55
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma intruder, imaš lep avatar , pa že včeraj sem ti hotela - z zamudo - napisati VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan! Pa da najdeš v tem letu eno fajn službo (po tem, ko boš dala Vida v vrtec), karkoli to že v najini stroki pomeni... sem prebrala tvoj komentar o samohranilstvu in sem prepričana, da sva kolegici, kot bi rekel prof. Krajnc hvala limma , upam, da res ker pri nas je težko najt nekaj fajnega in nekaj kar ne zamori. Zelo mi je v čast, da si ugotovila moj poklic preko moje strokovnosti . Hecam se, super super je ta profesore , kolegica!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:28:48
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana IZVIRNO SPOROČILO: Sunny morning Do pomladi bomo kupili samo še kakšne čevlje in to je to...upam Pol se boš pa zbudila in ugotovila, da je januar in zimske razprodaje pa tamali bo vse prekratko Hec (pa brez zamere, govorim iz izkušenj ) Zato je pa bil na koncu upam.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:29:25
|
|
|
|
Intruder24
|
No sem se že odločila in bom kuhala in sicer bomo danes jedli tortilje, ker je najbolj easy
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:40:02
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Z Nejo sva nazaj z vozičkanja in obvezne (zame voda ali pa Coca-cola). Upam, da jo bo kmalu zmanjkalo, da si grem tudi jaz malo odpočit, sem danes nekam zmatrana. Danes se ni treba poročit, da bi imele partnerjev priimek, ga lahko samo spremeniš in tudi potem nihče ne rabi glih vedet, da nista poročena. Si prstana ravno tako lahko kupita in je stvar rešena. Mi bomo pa danes ali pa jutri šli po sušilc. Smo si zbrali kar unega iz akcije v Tušu...ful ugodno. Ne vem zakaj bi dajala 600€, če ga lahko dobil ful ceneje, cote bo pa glih tako posušil, pa še prej ga bom lahko zamenjala, ker bodo vmes že kakšni novi, lepši...povdarek na lepši.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:40:49
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 No sem se že odločila in bom kuhala in sicer bomo danes jedli tortilje, ker je najbolj easy Jaz poznam še bolj easy varianto...greš k fotru na kosilo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:43:06
|
|
|
|
Sunny Morning
|
MONIA ALJAŽ LANA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 12:45:37
|
|
|
|
Sunny Morning
|
TRIŠ tale je pa samo zate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?