vaney
|
čer se ve malo hecate z mano, ne loveforever pa sigurno ni Grega je prenežno za njega sicer po moje včasih kaj prebere brez moje vednosti (imam skoz spodaj povezavo direkt na januarčice), ampak danes pa sigurno ne, ker je šele pre pol ure prišel domov in jaz sem spet crknjena, dopoldne služba, popoldne druga služba+gospodinjstvo.....saj bo boljše, upam, da kmalu popoldne sva bila z Anžetom pri bivši sodelavki na kavi (doma je preveč tečen, drugje je pa ponavadi priden), je prišla še tista kolegica, ki nam je dala ful za oblečt za Anžeta in jaz glih razlagam, da gremo najbrž jutri v Lj, da moramo Anžetu kaj toplega kupit in kolegica pravi, da je čisto pozabila, da ima še eno jakno za nas in gre iskat (živi 100m stran), ful lepa svetlo modra jaknica, znotraj topla, s kapuco, za 9-12 mesecev, Anžetu je glih prav...mi je kar polepšala dan, tako da bomo obisk Lj še malo prestavili, da dobim porodniško, ker smo rahlo broke aja, ko ste debatirale o "skoz brez denarja", smo mi na istem...oba kredit za hišo, oba kredit za avto, položnice, tankanje, hrana, stvari za Anžeta in denarja zmanjka oz. smo že v minusu, pa si midva sploh ne privoščiva veliko, sploh zadnje čase si skoraj nič ne kupiva. Vse je takoooo drago Se pa tolaživa s tem, da bo moj kredit odplačan čez 2,5 let, njegov čez 4, pa bomo spet malo bolj na zeleni veji pa veliko ljudi mora preživeti še z precej manj kot mi, tako da ne bom preveč jamrala (tukaj lahko ), ker dokler je za sproti.... ful stvari sem mislila napisat, pa sem vse pozabila sproti, ker ste napisale materiala....uf, kot da ste na porodniški klepetka, ja, v skupini imam 14 novincev, saj počasi se bodo navadili vsak dan bo boljše majra, ne, staršev ne kličemo, če res ni kriza, ponavadi samo v primeru, da zboli, pa tudi oni ne morejo kar iz službe zato, ker njihov otrok v vrtcu joka...to je pač začetek, počasi se bo navadil, pa bo mala pikica, to čistilo za sedežno pa tudi mene zanima, ker naša sedežna (svetlo zelena, iz mikrovlaken) je že prav svinjska in je sploh ne morem spucat pa tolk so hvalili mikrovlakna, da so fajn za pucat...naslednja bo sigurno usnjena mah, grem spat, ker mi sploh ne pade na pamet, kaj sem hotela napisat nočka