limma
|
mala pikica, res imaš prelep avatar Pravi fantiček lepotiček je Gapšer, pa malo svetlejše laske je dobil ali se mi samo zdi? Super, da si zadovoljna v službi in da ti čas hitro teče.. še malo malo, pa bo še diploma tu Mene bi tudi zanimalo to čistilo, imamo vse popackano, tudi od mlekca, ker še vedno kaj priteče nazaj in jaz ne pazim preveč, da je vedno založena, niti ne podiram kupčkov s pleničko, itd., se bo že počistilo, saj je samo stvar Da nam ne bi slučajno ušla, ker boš obupala od preveč branja, se bom razjokala Meni tudi manjka več kot 30 strani novičk, pa kar gre Alfabeta, skoraj 5 zobkov že imate? Mi pa še vedno le sprednja dva, tako so lepi ti mali zobki.... Suzana, zbirka kapučino je super, jaz sem jih tudi že dosti prebrala, bolj na izi, za zabavo Jaz sem zaljubljena v Barcelono, tako da bi bila knjiga zame... Šoping je uspel, še preveč... smo v Muellerju pustili toliko denarja, da bi kupili rabljen stolček, ki ga ti gledaš Malo smo obnovili zalogo - pleničk, kašic, par malenkosti za prijatelje iz Poljske, ki se v soboto oglasita pri nas, ko se vračata z morja, in konec oktobra pričakujeta - btw, stara sta 47 let in imata že najstnika in študentko - in to je to.. Ko smo šli v Interspar po kruh, nisem mogla mimo malih cotik, pa sem vzela še trenirkico, krasen bel flis in nogavičke (jih imamo že za izvoz) in še ene žličke in en slinček.. aja, in še dva bodyja za malega Vojteha s Poljske Pa v BC smo tudi šli; meni je velenjski super, v SGju je pa res spufan - bivši Ariel, vse stvari so stare in "obšajnane" od sonca
|