|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
3.9.2008 22:33:39   
Sunny Morning
lunca ti pošiljam neskončno user posted image , ker pri vas pa bolezen ne da miru. Ste prav bogi.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.9.2008 23:05:38   
aurora6
Jst se pa že doooooooolgoooo nisem nič oglasila..namreč sem polno zaposlena, ker se je moja Anita zalepila name...sploh ne vem več kaj naj...pa da ne bo kdo mislil da je ne maram, sam na wc pa grem ja menda lahko sama uf uf...k nobenmu drugmu noče, ok k atiju seveda, ampak tko da bi jo lahko dala ne vem za kake tri ure k kolegici al pa babicam ma ni govora. Pa mi pravjo, da sm jo razvadla, kar sploh ni res, vse do enega meseca nazaj se je znala tud po pol ure sama s sabo ukvarjat in sm jo tud pustila naj se...ampak kar se pa zdej dogaja je pa neverjetno...pol ša vse živo razmišljam..ne vem da ni kaj bolana, al pa da nisem jst kako napako nardila pa jo je zdej strah ne vem ne vem.......hvala bogu da je ponoči mir...drugače pa imamo borbe z zelenjavo...meso je zakon prav tako skute, jogurti, keksolino, grisolino....za lubenico pa ponori tok jo ma rada. Prou hecna je ko lubenico zagleda je čist adijo hahahahah....vsem slavljenčkom čestitam, zobkarjem tudi...odkar sem nehala poročat jih ima Anita 4. Zadnje meritve 8160 gr, 73 cm. Hvala lepa za čestitke. Fajn bodte..lahko noč.

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 3.9.2008 23:07:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.9.2008 6:50:29   
TRIŠ
Klepetkauser posted image user posted image user posted image user posted image za izvide
Lutiropan ti samo cartaj možička .Tudi mi smo te pogrešale ampak upam da nam drugič nič ne prepreči in da se vidimouser posted image
Golobček dobro opravita danes z Ninouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala pikica pri meni do kosila še nekako gre potem pa ne moram več nič naredit ker smo v fazi NEKOGA HOČEM SAMO ZASEuser posted image
Lunca upam da se tele viroze poslovijo od vasuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.9.2008 7:32:01   
majra
Jutro!

user posted image  za Domna, da je pregled pogumno prestal in seveda, da je vse bp
user posted image  za veliko in samostojno punco Lano, ki je bila pridna brez mamice. Pri nas tudi Katja spi stari mami veliko dlje. Kdo bi to razumu.

Lutiropan user posted image user posted image  za vašega atija. Pa user posted image  za uvajanje v službo

Mala pikica, naše razpoloženje je čez celi dan enako in HB, da je skor zmeraj dobro. Je pa bolj aktivna popoldan. Zgleda, da ni jutranji tip. Spet HB

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

sani,HB da jaz teh pi...ne jem kot so čokolino,keksolino...meni to ni dobro,

Meni tudi te zadeve niso dobre, ker ne jem mleka. Naš ati pa tudi ne more dočakat čokolinota

Lunca user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image  za Luko

Aurora user posted image , baje pride tako obdobje, ko se sončki prisesajo na mamice.

Kar se razvajenosti tiče, sem pa jaz zadnja 2 meseca naredila mali zmazek od Katje. Pa kaj hočem, če se prej ni hotela carkljat, sem pa morala sedaj vse za nazaj nadoknadit user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.9.2008 9:03:43   
nana35
Sunny m.hvala za recept,sem ga shranila.user posted image

Luncauser posted image ,za vse vas in želim vam poln košek zdravja!!

Anitauser posted image za nove mere!

majra,naš ati pa se veselo posladka s Klemnovimi ostanki,a je zelooo suh,mu izgleda nič ne hasne,potem pa kar dober tek.user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.9.2008 10:05:25   
Anchikaa
Jutro,
mene je danes gospodičnica zbudila ob 7:50.Ko sem na uro pogledala sem misla da je komaj pol sedmih ker takrat ponavadi zahteva dudo da potem še malo zadremava,pa me je skoraj s postelje vrglo,ker nisem mogla verjet da sma tak dolgo spale.

Vsem slavljenčkom vse naj naj,tudi za nazaj.
Samo nekaj probam ker itak nimam kaj pametnega za napisat.

tukaj
zaj pa da vidim če mi je ratalo....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.9.2008 13:14:51 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.9.2008 10:06:49   
Anchikaa
ni mi mogla bi se slikica videt pa se ne...

tukaj
kaj pa zaj

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.9.2008 13:15:50 >

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.9.2008 10:07:17   
Anchikaa
eh ne grem se več,

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.9.2008 10:28:09   
Intruder24
Jutro,

naša noč obup, jaz obup, zato ne bom nič komentirala, razen

nana jaz te čist razumem user posted image !

Lep dan vsem!

Radi se mejte!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.9.2008 10:37:41   
mala pikica
Jutro, če je katera prilezla iz postelje user posted image  Čeprav dvomim, da imamo kakšnega tako zlatega sončka.

Jaz sem točno vedela, da je celonočno spanje zaenkrat pri nas samo izjema, ki pa je še zdaleč od pravila user posted image  Danes sem vstala kar 4x, petič pa sem ga ob pol šestih odnesla k sebi.

mala pikica,zdaj pa ne vem,ali ti naj čestitam ker nisi noseča ali rečem,škoda ker nisi??

Trenutno sem zelo vesela, ker nisem user posted image  Zdaj si res ne morem tega privoščiti, ne vem, kaj bi se z diplomo zgodilo user posted image

lunca pri vas pa je res vedno nekdo bolan user posted image  Upam, da se hitro pozdraviš user posted image

intruder user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem dalje delat. Sem že začela za diplomo in prvi rezultati so super, upam, da bo šlo tako naprej user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.9.2008 10:43:56   
nana35
mala pikica,potem pa user posted image da nisi user posted image .

intruder,hvala za razumevanje,te pokličem zdajuser posted image ,če te bom dobila na tel.seveda.Pa tudi zate en user posted image .

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.9.2008 11:08:24   
klepetka
dan,
samo pozdravim vas zaenkart, ker imam "gužvo"user posted image .Bom zvečer napisala kakšen spisuser posted image .

lUnca, user posted image user posted image  zate , da se izkopljete iz tega že enkart ven

mala pikica, Maruša je od ponedeljka v Ankaranu v šoli v naraviuser posted image .

Tako,sem se javila za danes in zdaj grem pod tuš in verjetno spat.Sem danes bolj slabe volje,sita vseh mojih "prijateljic"in dedca.Jutri je nov dan in upam,da vstanem na desno nogo.Požvižgam se na vse omenjene,glavno,da se imava midva s Klemnom lepouser posted image .

a na nas tukaj tudi?user posted image  

lep dan

< Sporočilo je popravil klepetka -- 4.9.2008 11:10:33 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.9.2008 11:11:21   
mala pikica

Tako,sem se javila za danes in zdaj grem pod tuš in verjetno spat.Sem danes bolj slabe volje,sita vseh mojih "prijateljic"in dedca.Jutri je nov dan in upam,da vstanem na desno nogo.Požvižgam se na vse omenjene,glavno,da se imava midva s Klemnom lepouser posted image .

Pa glavno, da imaš nas, ne user posted image Upam, da bo danes res bolje user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.9.2008 11:27:58   
mml
Dan,

Matic je v postelji in se pripravlja na kratko dopoldansko spanje. Manca je v vrtcu, oči v službi, mami pa na RR user posted image

TULE je recept za skutine ledene kocke, ki jih je za piknik spekel moj user posted image

klepetka tole na PEK z Domnom se je pa res vleklo, ga čisto razumem, da se je razburajl, da mu ni všeč. Držim pesti, da so izvidi OK. Sicer pa user posted image  Lana za samostojno spanje, boše res morala še kdaj ponvoiti kakšen takšen izlet, samo na kakšno boljš lokacijo user posted image

nana upam, da je bila noč super in je danes razpoloženje boljše, prijateljice so pa takšne in drugačne, saj sama veš user posted image , se pa ne splača obremenjevati s takšnimi in drugačnimi mnenji, kot sama praviš, glavno da se imata vidva s Klemnom super user posted image

mala pikica upam ,da tvoje zdravstvene težave čim prej minejo user posted image

martinca hvala user posted image user posted image user posted image

lunca upam, da te prehlad kmalu mineuser posted image

lutiropan držim pesti, da bo tvoj user posted image  kmalu spet čisto dobro videl. Te čisto razumem, da ti ni zneslo priti na piknik. Upam ,da gre tvoje uvajanje po planih user posted image

intruder saj bo, boš videla, da bo Vid kmalu ugotoivl, da je ponoči prav suepr spati user posted image user posted image user posted image  Te pa razumem, da si utrujena in malo naveličana...jaz tudi pravim, da je "tečnega" otroka dosti lažje prenašati čez dan kot ponoči...

suzana si te kar predstavljam, kako razmišljaš kako dajem Maticu krompirjevo solato user posted image user posted image user posted image . Sem mu pa včeraj dala košček piščančjega mesa iz tortilje, ker smo šli na kosilo v mehiško restavracijo in je Matic dobil skoraj živčni zlom, ko je gledal, kako jemo...po tem je dobil pa par koščkov mesa in je bil ves srečen...posledic pa tudi ni nobenih...tako da smo tudi mi uvedli meso user posted image ...joj grozna mama sem...

anchikaa super, da ste se tako naspali user posted image

Jakob in Lara vse najboljše
user posted image
user posted image

...no Matic je mnenja, da ni zaspan, ker je za 5 minut zaspal v avtu, ko sva se vozila domov. Sem bila v E'Leclercu in dobila nekaj bolj "veselih" majčk za jesen in zimo user posted image , v naslednjih dneh grem pa pogledat še v Zaro in Promamon, pa v Okaidiju imam dve ogledani...tako da bo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.9.2008 11:36:19   
klaja
martinca user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.9.2008 11:43:28   
Golobček
No se javljam še jaz !

Tavelka dva sta v vrtcu. Sta zjutraj ful jokala ko sem šla, klicali me pa nič niso tak da očitno so se nekako zmenli.

Z Nino sva bili v bolnicvi pa so rekli naj jutri pridem, ker je bil ortoped že v operacijski. Mi je pa sestra probala gips, pa je rekla da ni še nič nevarnega, ampak jutri pa mislim da ga bodo malo otrdili.

No počasi se grem pripravljat na odhod , grem po otroke v vrtec.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.9.2008 11:52:05   
majra
Pozabila:

Lara in Jakob vse najboljše user posted image  user posted image

... oh, ta starostuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.9.2008 11:57:18   
mml
Sem prej pozabila...

ursulina kako je tvoja noga? Upam ,da je oteklina že splahnela in da te ne boli več user posted image

koala kako je Alex? Je že zdrav?

lusa je Daša že brez vročine?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.9.2008 12:03:12   
ursalara
Lunca user posted image user posted image

Klepetka super za izvide!user posted image user posted image user posted image

Lutriopan me smo te tudi pogrešale na pikniku in upam da se mož kmalu pozdraviuser posted image user posted image

Golobček user posted image user posted image le pojdi pokazati gips!

Martinca hvala!user posted image user posted image

Mml,majra Lara se zahvaljuje za čestitke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.9.2008 12:05:17   
ursalara
Jakob vse najboljše!user posted image

Moja mala princeska Lara vse najboljše!
user posted image    user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.9.2008 12:27:58   
TRIŠ

Nana zato pa smo mi tukajuser posted image user posted image user posted image ,tole pa vrjemi ,da mi je zeloooo znano ,še posebaj kar se tiče "prijateljic"user posted image .Zelo malo je resničnih in srčnihuser posted image
mml hvala za receptuser posted image .Ob prvi priliki spečem.Ni vrag da mi ne bi ratal,če je tvojemuuser posted image bo tudi vsem nam,kajneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.9.2008 12:35:54   
Sunny Morning
martinca in Uroš user posted image

user posted image   (thank you so much)

mml hvala za recept. Upam, da bo moje pecivo tudi tako dobro, kot je bilo od tvojega user posted image .

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 4.9.2008 12:38:55 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.9.2008 12:41:59   
Sunny Morning
LARA
user posted image

JAKOB
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.9.2008 13:02:44   
koala
Dan!

Najprej........

Jakob vse naj naj

Lara, vse naj naj tudi tebi od bodoče tašče in možeka.

mml, hvala za skrb, Alex se že bolje počuti ni pa še tapravi.

lusa kako pa je pri vas?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4424
4.9.2008 13:21:42   
Lusa
Martinca in uroš-hvala obemauser posted image

Danes bom hitra ,ker nisem najboljše volje.So se mi vsi mejli na volji izbrisaliuser posted image  ,pa bi nujno eno sporočilo morala napisat...

Daša je HB brez vročine ,ampak polno pikic ,tako ,da mislim ,da smo imeli 6-to bolezen ,mislim ,da se pove tako.

Koala -upam ,da se še alex čimprej pozdravi!In hvala , ker mislite na Dašo.

Zdaj pa grem kuhat ,nekaj spečt(nam vsem trem manjka cukeruser posted image )potem po Lušo in nato možev prihoduser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?