mml
|
Dan, Matic je v postelji in se pripravlja na kratko dopoldansko spanje. Manca je v vrtcu, oči v službi, mami pa na RR TULE je recept za skutine ledene kocke, ki jih je za piknik spekel moj klepetka tole na PEK z Domnom se je pa res vleklo, ga čisto razumem, da se je razburajl, da mu ni všeč. Držim pesti, da so izvidi OK. Sicer pa Lana za samostojno spanje, boše res morala še kdaj ponvoiti kakšen takšen izlet, samo na kakšno boljš lokacijo nana upam, da je bila noč super in je danes razpoloženje boljše, prijateljice so pa takšne in drugačne, saj sama veš , se pa ne splača obremenjevati s takšnimi in drugačnimi mnenji, kot sama praviš, glavno da se imata vidva s Klemnom super mala pikica upam ,da tvoje zdravstvene težave čim prej minejo martinca hvala lunca upam, da te prehlad kmalu mine lutiropan držim pesti, da bo tvoj kmalu spet čisto dobro videl. Te čisto razumem, da ti ni zneslo priti na piknik. Upam ,da gre tvoje uvajanje po planih intruder saj bo, boš videla, da bo Vid kmalu ugotoivl, da je ponoči prav suepr spati Te pa razumem, da si utrujena in malo naveličana...jaz tudi pravim, da je "tečnega" otroka dosti lažje prenašati čez dan kot ponoči... suzana si te kar predstavljam, kako razmišljaš kako dajem Maticu krompirjevo solato . Sem mu pa včeraj dala košček piščančjega mesa iz tortilje, ker smo šli na kosilo v mehiško restavracijo in je Matic dobil skoraj živčni zlom, ko je gledal, kako jemo...po tem je dobil pa par koščkov mesa in je bil ves srečen...posledic pa tudi ni nobenih...tako da smo tudi mi uvedli meso ...joj grozna mama sem... anchikaa super, da ste se tako naspali Jakob in Lara vse najboljše ...no Matic je mnenja, da ni zaspan, ker je za 5 minut zaspal v avtu, ko sva se vozila domov. Sem bila v E'Leclercu in dobila nekaj bolj "veselih" majčk za jesen in zimo , v naslednjih dneh grem pa pogledat še v Zaro in Promamon, pa v Okaidiju imam dve ogledani...tako da bo