|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
3.9.2008 15:01:23   
Intruder24
user posted image user posted image user posted image Gašper, da si pustil mamo spat user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.9.2008 15:22:18   
sani1
Pozdravljene!

luša- evo ti naslov zavoda www.cudvcrna.si pa najboljše, da kar tja pokličeš vprašaš kako in kakšna je cena  in se zmeniš, da ti pošlejo. No pa kaj te učim saj si velika punca.user posted image  

KatrinRR-  v BTC ju se dobivamo predvsem zaradi mene, ker nimam avta in mi je to peš najbližje. Druge opravijo še kakšen nakup pa je.  Bom pa mogoče zdej kaj bolj mobilna in se lahko dobimo tudi kaj na tvojem koncu. Jaz do tja ne morem, ker ne vem niti katera trola vozi do tja.

suzana- kamot daš gor slike, sploh če fajn zgledamo.user posted image

mml- dobrodošla v klubu. Mogoče se nam še katera pridruži.

čokolino- sem vprašala, ker ga mi še ne prakticiramo...

rumenjak- jaz ji ga že dajem pa ni ravno najbolj navdušena nad njim. Enkrat na teden. Ga pa dam v zelenjavo pa ni najboljš sem sama probala. Pa tudi meni ni dišalo...user posted image   Bogi naši otročki kaj vse morajo jesti, pa mi tudi povohamo ne...user posted image

plavanje- začne se plavalni tečaj za otroke v Atlantisu 17. septembra. Ob sredah ob 11 en trmin in ob 12ih drug. Boste hodile?

Jaz sem ji pa danes naredila za kosilo meso riž in zelenjavo. Prelesičila sem jo zraven še z slivami. Pojedla je pa 5 žlic in po pol ure je popila mleko. Tako je pri nas. jaz kuham ona pa mleko... Pa sej ne veš kaj bi. Najboljš bi bilo ji kar samo mleko dajat pa bi blo.user posted image  

Zdej pa ne ve kaj bi. Spala se igrala al se drla.... pa ni čudno, da me pol zvečer boli glava...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
3.9.2008 15:29:29   
sani1
nana- ja vem, da sta vidva že na kravjem mleku. Si enkrat napisala. Jaz bom počakala še malo. Bom vidlla kako dolgo bo hotela še tega pit. Ja seveda se ne držimo vsega kar je napisano. Kam bi pa prišli?user posted image   Bo pa problem, ko bo začela čokolino jest, ker to pa imam tudi jaz rada in se bo potem šele moja rit večala...user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
3.9.2008 16:07:30   
ursulina
pozdravljene!

mi imamo dež user posted image  pa zgleda da bo kaka nevihta tudi...

prehrana; očitno lenart kar pridno papa... zdaj imamo nekako takole. dopoldan sadna kašica, včasih s piškotkom ali za spremembo ovseni kosmiči z banano, za kosilo zelenjava, rižotka ali kaj podobnega, piščanček ali puran 3-4-krat na teden, kakšen teden tudi namesto mesa rumenjak, čeprav ga je težko mešat med zelenjavo, da je dobra, meni se zdi najboljša kombinacija s porom ali špinačko, popoldan skuta s sadjem ali lca junior jogurt s piškotkom ali prepečencem, zvečer mlečna kašica (riževa, s sadjem ali kak lino), pred spanjem mogoče flaška z max 100ml mleka, okoli dveh ponoči cca. 160ml in okoli pol šestih cca. 160-180 ml mleka). evo, to je nekako program zadnji teden, se pa ful spremnijajo ure predvsem papanja ponoči. včasih je že okoli polnoči, včasih šele ob treh, štirih...user posted image  no, to mi je najbolj hecno, ker imava tako rekoč dvojno večerjo, ob sedmih kašico in potem po kopanju in pred spanjem ponavadi še kaj mleka...nama je ostalo od dojenja, ena stran pred in druga po kopanju po nasvetu MŠ.

kravjega mleka samega ne bom dajala do enega leta, če bo lepoi pil AM, verjento pa po desetem mesecu delala kašice z njim, ker se AM pač ne kuha.

čokolino tudi ne bom še dala, čeprav ati komaj čaka, da bo lahko on zraven papcal, user posted image sva pa že probala rižolino in keksolino, tako malo za spremembo.

sani, bom slikala in dam gor, lenart jo obožuje. včeraj sva probala keksolino, pa mu je bil všeč, dva dni nazaj pa lca junior jogurt in je tudi lepo pojedel za malico. pa presenečena sem bila, ker ima ful rad borovnice in maline z banano, meni je pa ful kislo user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.9.2008 16:13:39   
katarinas
Dan!

Piknik: me veseli, da ste se imele tako fajn, naslednjič morda tudi mi pridemo (vam povem, da na 70-letnici ni bilo tako fajnuser posted image user posted image )

No zdaj pa malo pokomentiram:
Rumenjak: sem ga ji že 1x dala pa ji ni šlo preveč dol, sem ga skuhala tudi danes pa bom videla kako bo.

Mi jemo pa tako: zjutraj mleko, sadna kašica doma narejena ali pa kakšen keksolino, frutolino...potem za kosilo zelenjavna kašica, za posladek včasih fruchtzwerge in zvečer še flaša mleka.

Me pa nekaj zanima: tiste, ki dajete Aptamil2 - ali boste zdaj po 8. mesecu dajale Aptamil 3 ali boste nadaljevale z 2 (ali kakšno drugo mleko)? Jaz razmišljam o uvedbi 3, je tudi nekoliko cenejša od 2....user posted image

Naša Lara je zdaj tud ko vrtavka...sem jo prej dala spat v posteljico, sem bila ziher da bo uspelo. Ji naštimam dudo, rečem zdaj pa spat in grem. Nič se ni slišalo iz sobe in sem bila prepričana, da že spi.....ahaa... grem pogledat in ona lepo sedi v posteljici in pobira stvari s poličke, ki je poleg posteljice....user posted image user posted image no spanec pa tak!!! Jo je bilo treba kar popokat v voziček in it na sprehod! No zdaj bo treba pa poličko premaknituser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
3.9.2008 16:17:23   
katarinas
Še tole sem hotla povedat: zdaj ko naša obvlada to, da se sama usede je imela ponoči spet akrobacije v spanju - sredi noči je začela nekaj jokcati, se ustanem da ji bom dala dudo...jo začnem iskat na strani kjer ponavadi spi...in tipam tipam...Lare ni!user posted image  Prižgem luč....in gospodična v spanju sedi!!user posted image user posted image user posted image  Sem jo sam hitro položila, dala dudo in ugasnila luč! Mi je še zdaj hecno....a potem ko bo stala, se bo v spanju tudi vstala?!user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
3.9.2008 17:11:16   
ursulina
http://www.hipp.si/index.cgi?m=6&c=65

sani in ostale, tole so hipp-ove kašice za npr. večerjo. lenart ma ful rad zadnjo na strani, z jabolkom in komarčkom, je res okusna, še jaz kdaj pojem, kar ostane :) rita gor ali dol user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.9.2008 17:33:04   
Katrin
mml, sani1: OK user posted image user posted image user posted image  (ni problem user posted image ).

Anže se je tudi pričel dvigovat in bova morala jogi v posteljici spustiti, da mu ne bi uspelo čez ograjo past user posted image  

Lep dan

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.9.2008 18:43:40   
sani1
ursulina- hvala ti. Pa sem jo danes ravno v DM ovem katalogu videla tako, da sem končno videla katera je to. Je pa do zdaj nisem zasledila v mulerju. Bom šla jutri v DM pa jo bom kupila...
Midve greva pa zdej jest eno sadno kašo oz. ji bom raje naredila tisto za lahko noč...

Grem...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.9.2008 18:49:50   
sani1
katarinas- sem že jaz to razmišljala, da bomo po 8 mesecu lahko šli na Milumil 3. Ampak za enkrat bomo popili vse škatle 2jke. In ti povem, da jih ni malo. Bodo do 9 meseca al pa še čez... Tako je to, ko kupujem na zalogo...user posted image

katrin- ja ti se nikoli nisi javila, da prideš na kofe. Pa so se pol ženske meni prilagodile, ker toliko čvekam tukaj. user posted image   Se bomo pa zdej kdaj vse tebi pa bo...Anžetu pa le spustite posteljo, da ne bo kakšne buške po nepotrebnem. Mi smo ravno danes eno pridelali...

zdej pa res grem...

Moj je pa kupil aparat za britje in zdej testira to v kopalnici. Me prav zanima kakšen bo? user posted image   Glede na ceno bi mogu biti popoln...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.9.2008 19:19:28   
Alfabeta
Čer!

Sunny, vem, da se ne more kar tako zredit. Jaz pa sprašujem za recept za hujšanje a ne?user posted image  Aja, pa tvojega peciva jst tud nisem verjetno probala. A je bila Pijana nevesta?user posted image

klepetka, lubca draga. Hvala, ampak jaz imam še 6 kg nosečniških in ene 4 stare grehe. Tako da se moram kar potrudit, da bom spet fit.user posted image  
Ja, Filip je pa res faca. Al take prinese...No, še ena frišna... V nedeljo je tašča spodaj skuhala kosilo za vse in mi 3 (jaz in otroka) smo šli takoj po kosilu počivat, mož je pa še jedel. In ob ene pol 2, torej 1 uro po končanem kosilu me mali vpraša kje je oči. In rečem, da verjetno se je ulegel dol na kavč in kaj mi tamau reče? "Veš mami, ko bo oči prišel zvečer k meni spat (a Filip hodi po njega, da gre k njemu na posteljo) mu bom rekel:" Oči, kjer si popoldan spal, pejt pa še zdej!"
user posted image user posted image user posted image  Jst sem mislila, da bom dol padla. Pa ma take močne kar vsak dan.

mml, ne ni bilo hujšega. So izgleda te njegove ustnice že vajene tega razbijanja, pa se jim ne da več otečtuser posted image . Ah, tisti zbiti zobki mu takoj predrajo ustnico. Saj bo menda kmalu bolje, ko zrastejo novi

sani, glede hranjenja.... Moja ne prebavi dol nič, ampak res nič. Mami kuha, ona pa spljuva ven vse, pa postrani nagne glavo, tako da ji v tekočem stanju ne morem nič spraviti noter. Se pa zgodi vsake 3-5 dni da pa cel tamali kozarček kašice poje. Ampak frajla bi kupljeno, ker je slajša, očitnouser posted image . Tako da mi imamo res posebne scene z GH, ona bi samo Joškote

Anita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
3.9.2008 20:01:20   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Aja, še tole moram povedati.... Sem pridna in sem malo striktna ratala pri hrani. Ne jem belega kruha, slaščic (v soboto sem tole prekinilauser posted image ) in ne jem po 18 uri. Bravo jaz!user posted image user posted image

Svaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bom tudi to delala ko bom velikauser posted image user posted image user posted image user posted image

No se vidi da se je začela šola in da dan ni več enak dnevu in da je tempo za znoret.Samo vozimo se iz glasbene v krožke,verouk....to bo še vsega.Ne vem kdo ga bo razvažal ko bom jaz v službiuser posted image Sem pa utrujena da grem samo spat in niti cunj iz sušilca več nisem zmožna zravnat.Nisem vas pa uspela vse prebrat ker ta zbujanja ponoči in non stop v pogonu od 6.30 mi ne gre več najboljeuser posted image (se vidi da so30-ta)

LAHKO NOČ DRAGE MOJE PRIJATELJICE IN LEPE SANJE VSEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.9.2008 20:02:55   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ja, Filip je pa res faca. Al take prinese...No, še ena frišna... V nedeljo je tašča spodaj skuhala kosilo za vse in mi 3 (jaz in otroka) smo šli takoj po kosilu počivat, mož je pa še jedel. In ob ene pol 2, torej 1 uro po končanem kosilu me mali vpraša kje je oči. In rečem, da verjetno se je ulegel dol na kavč in kaj mi tamau reče? "Veš mami, ko bo oči prišel zvečer k meni spat (a Filip hodi po njega, da gre k njemu na posteljo) mu bom rekel:" Oči, kjer si popoldan spal, pejt pa še zdej!"
user posted image user posted image user posted image  Jst sem mislila, da bom dol padla. Pa ma take močne kar vsak dan.

No tole sem pa mogla še prebrat ker ima pa ta tvoj otrok res svetovne izjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.9.2008 20:04:13   
Golobček
Pozdravček še od nas !

Moja dva sta v vrtcu zdržala, Nik je malo mene pogrešal pa so ga pol zamotli tak da se bosta že navadla.

Jaz pa grem jutri z Nino v bolnico pokazat gips, ker se mi zdi da ni več stabilen in raje vidim da ga oni pogledajo prej kot pa da ga bova imele 6 tednov, pa mi bojo pol rekli da kje sem prej hodla.

Pol pa dobim obisk, pride kolegica, ki je hodla k Nini čez dan ko sem jaz šla domov k Janu in Niku . 

Želim vam lep večer, moram zrihtat otroke za v vrtec.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.9.2008 20:06:53   
Golobček
No tole pa je pozdravček od Nine za lahko noč

jlč   ćl                   ,.zhmjlč ,l
cfvfb,               m,..,                -   k

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.9.2008 20:12:56   
Alfabeta
O, Triš,...ej majčka čaka za odpremo. A ti jo pošljem ali bomo to izkoristile za izgovor za kavo? Ali celo kaj več. Moj mali bi rad da bi se kmalu dobil z Maticem in Lano. Sta ga čist navdušila.

Glede izjav pa user posted image , ma non stop take. Pa si vseh niti ne zapomnim

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.9.2008 20:29:33   
lutiropan
Pozdravljene!

Zgubljena se je vrnila. Računalnik je sedaj popravljen, no pa to je bil še najmanjši problem zadnje dni pri nas.

V sredo , par dni pred piknikom je mož  začel jamrat da ga boli oko, da sploh nič ne vidi, komaj je iz službe prilezel. Sem ga peljala k svojmu zdravniku, mu je dal eno kremo , naslednji dan kontrola. Nič bolje, napotnica nujno k okulistu, še tisti dan okulist, pa napotnici za okul. kliniko, v primeru poslabšanja, pa še napotnica za laser.
Nekak se je stanje počasi boljšalo, tko da v bolnico ni blo potrebno, je pa imel 3 vrste kapljic za dajat, pa še eno kremo. Še sedaj je doma v petek kontrola spet....

Zelo mi je žal, da se nismo srečali na pikniku, ampak res mi ni zneslo, da bi sama prišla z otroki, pa še mož doma, katermu sem na vsako uro dajala zdravila....

mala pikica  majico sem pa dobila, sem jo potem naknadno za vami naročila, kakor sva po melu kontakltirali in je super Me je  sine z s Kajo slikal v majici, pa vam jo prilimam jutri gor, pa še kakšno slikico z morja, kjer smo se imeli 14 dni fantastično.....

Danes sem bila v Ljubljani na izobraževanju za novo službo, kot sem vam enkrat že omenila, še jutri in v petek grem, pa potem drugi teden dvakrat, tko da imam sedaj res natempirano.

Šola se je začela... A saj bo...
Zaenkrat toliko, se jutri kaj več javim.
Ja še to. Vsem hvala za čestitke ob rojstnem dnevu.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.9.2008 20:43:53   
majra
Čer!

Tako, ozimnica je!
Katja se uspavljuje. Je pa prava vrtavka, ni niti sekunde pri miru. Tako da smo aktivirali Antilop stolček, čeprav še ne sedi sama. Malo jo je lažje hranit, ampak hrane je povsod. Glavna fora zadnjih dveh dni je, prhat s polnimi usti in zafrajhat mami in pol kuhinje. Pa škripanje z zobki. Non stop, a meni dlake pokonci. To je pa zvok, ki ga ne prenesem user posted image

Ursulina, user posted image user posted image  za nogo. Pa hvala za darilno vrečko user posted image  Upam, da mi bo zdaj ratalo sprobat sling in da ti ga čim hitreje vrnem. Sicer ne vem kako,glede na aktivnost Katje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

triš- jaz se pa še nisem spravila v štikle. Nimam za kam se tako obut. Ker se mi zdi, da zraven vozička to ravno ne gre. Vsaj pri meni ne.user posted image

Sani, a ti pol ne obuješ štikle za vozičkanje, al kaj? Mater si čudna user posted image

Nina user posted image user posted image user posted image , pa naj hitro mine ta mesec

Ja kaj zdaj pa kar vse manjšate riti user posted image  Jaz tudi, intenzivno

Sani, čokolina še nismo probali, papamo pa keksolino, grisolino in rižolino. z Mlekom bomo pa tudi počakali do 1 leta

Pa hvala vsem za odgovore user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.9.2008 21:22:05   
klepetka
Dober večer,
samo da se obkljukam za danes, ekr sem zmatrana do nezavestiuser posted image .Nič brala nič komentirala danes... bom jutri.
SAm ona kratko naše poročilo;
Z domnom sva bila danes ob pol osmih zjutraj že v PeK , domov iz bolnice pa sva šla ob 15.15user posted image .Ja , cel šiht sva tam naredila.V glavnem vsi izvidi so bpuser posted image user posted image .Je bil pa fantina razočaran u nulo , ko mu je sestra v roke potisnila pižamo ,pa čeprav je vedel da bova šla še danes domov.Ampak baje pravila so za vseuser posted image .In je začel jokat, ker je mislil, da bo res tam ostal.Za čez dan je pa itak brezveze bit v pižami..je rekeluser posted image
Ampak moram ga kljub vsemu pohvalit(ker je zajec za take stvari), ker ni ob odvzemu krvi, za moje pojme enormne količine(5 epruvetk), kar pa v bistvu niti n idost. SEm cel opodvomila , če so mu še kaj krvi pustili.user posted image

PA prav posebej se je matral, da je spil 40 g laktoze, komaj je zmogel.user posted image Prav malo je manjkalo da n i bruhal.

Jaz pa tam vsa živčna kako je Lana doma, ker ne vem če je zaspala(ke rni bil omami in joške), če je jedla,...

No , Lana je spala 2 x po  2 uri, zaspala sama v posteljiciuser posted image user posted image (kar ni že od kar smo prišli z morja), pridna , jedla.... vse super.Mami in joške niti malo pogrešala.Tako da očitno moram večkrat kam sama itiuser posted image

Vsi pa pogrešamo Marušo.Domen se m izdi da še najboljuser posted image .Ona pravi, da je tam res superuser posted image .Sicer pa še par dni pa pride.

ANITA VSE NAJ NAJ 

To je to, zdaj pa bežim spat

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.9.2008 21:30:07   
Alfabeta
O, Klepetka.... vsaj nekaj nas je danes...pa vse ste zmatrane... Sem vesela, da je z Domnom vse o.k.user posted image user posted image user posted image . To testiranje je imel tudi moj sin, pri 1 letu starosti. In je komaj spil tisto laktozo. Smo pa bili tudi mi cel dan tam. Do 14 ure.

No važno da je vse b.p.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.9.2008 21:38:39   
mala pikica
Še moje večerno javljanje user posted image

Najprej ena pomembna stvar za vse, ki ste se že hotele veseliti na moj račun; nisem noseča!!! user posted image

katarinas pri nas je velikokrat tako, da najdem Gašperja ponoči sedeti in zraven jokati, kar v panju vse skupaj user posted image Je pa stal že tudi, na pol buden seveda.

za večerjo je pri nas še vedno keksolino. Pri nas te Hippove kapice sploh ne zaležejo, pa še meni so user posted image Sicer pa jaz nikoli nisem z navdušenjem dajala hrane, ki se meša z vodo in z mlekom. Kaj pa vem, se mi vseeno ne zdi zadostna količina mleka.

sunny jaz tudi mislim, da si delala pijano nevesto, vsaj po naninem opisu. Mene zanima, katera je pekla tisko podolgovato skutino? mml je bil to tvoj dragi? user posted image Dušan ga namreč ni mogel prehvaliti. Je rekel, da bi vse pobasal v škatlo, če bi vedel, da je tako dobro user posted image Bi prosila za recept, bo treba kar spečti. Prosim...

alfabeta meni so izjave takšnih majhnih navihančkov tudi tako srčkane. Že komaj čakam, da naši sončki kaj spregovorijo user posted image

lutiropan res škoda, da vas ni bilo. Sicer pa te razumemo, da je s 4 otroci res težko. En otrok pa še doma user posted image Upam, da ne bo tvoj mož prebral tega user posted image

klepetka super, da je z Domno vse v redu user posted image Veš, sem prešpricala, kje imate Marušo user posted image No, kje pa je? user posted image Sicer pa je važno, da čimprej pride user posted image

mml hvala za vso razlago in vse nasvete user posted image Prebavne motnje pa so še kar naprej. Zdaj že trajajo en teden user posted image Bo treba vseeno do zdravnika.

Pa še eno vprašanje... Kaj so vaši sončki tudi dopoldan veliko bolj razpoloženi kot popoldan? Saj ne ravno, da bi bil Gašper siten in tečen, ampak čisto vse pa mu tudi ne paše. Medtem ko dopoldan pa je več kot zlati user posted image

Lepo spite! Jaz upam, da bo takšna noč kot je bila prejšnja user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.9.2008 22:16:10   
nana35
sani,HB da jaz teh pi...ne jem kot so čokolino,keksolino...meni to ni dobro, ampak če bi se že mogla odločit od česa bi mi zrasla rit,bi se odločila za keksolino.Ti pa se boš morala zadržalti,če boš hotela manjšo rit,sicer pa sploh ni tako velika,jaz sem si po vsem tvojem pisanju predstavljala ogromno.user posted image  Pa sploh ni,te pa razumem,da se tako počutiš,ko praviš,da so tvoje prijateljice vse suhe...in še jamrajo.

Moj Klemen meni sploh AM noče jesti in če mu ne bi dajala navadnega mleka,mislim,da ne bi pojedli čisto nič mlečnega.

Alfabeta,tale tvoj Filip pa jih res trese,je pa fajn,ko se lahko nasmejiš in je lepo,ko je tvoj otrok tako navihan.Meni se to zdi super,če se takole znajde ob vsaki priložnosti,ko bo večji,ne bo imel težav in se bo hitro znašel ob vsakem trenutku.user posted image

klepetkauser posted image za Domnove izvide.In še kako prav ima,podnevi je v pižami res brezveze,jaz vedno jokam,ko dobim v bolnici pižamo,ker to vedno pomeni,da moram ostati tam.Vsaj za nekaj uruser posted image .

mala pikica,zdaj pa ne vem,ali ti naj čestitam ker nisi noseča ali rečem,škoda ker nisi??

Tako,sem se javila za danes in zdaj grem pod tuš in verjetno spat.Sem danes bolj slabe volje,sita vseh mojih "prijateljic"in dedca.Jutri je nov dan in upam,da vstanem na desno nogo.Požvižgam se na vse omenjene,glavno,da se imava midva s Klemnom lepouser posted image .

Lahko noč.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.9.2008 22:30:34   
Sunny Morning
Sem recept za "easy ko pasulj" pijano nevesto kar skenirala.
user posted image

mala pikica tisto podolgovato skutino pecivo je naredil user posted image od mml. Meni je bilo tudi dobro za umret.

Pri nas navadno mleko že ful jemo, ker flaške sploh več noče, če ji pa naredim Grisolino z AM ga pa ven meče. Navadno mleko ji je zakon in prav lepo vse poje, zato bom jaz kar nadaljevala. Mi je bolj pomembno, da lepo napreduje in je. Alergije nima, tako da nima smisla, da ji ga ne bi dala.
Pri nas imamo 4 obroke. Zjutraj Grisolino, Rižolino. Med 11-12.00 imamo sadno malico, ki ji zadnje čase ne gre preveč v slast. Dodam FruchtZwerge, če ne poje. Okrog 15.00 je zelenjava, ki je zadnje čase zakon in jo ful lepo je. Meso jeva 3-4x na teden. Sva pa probali že vse razen svinjine. Zvečer jeva Hippovo kašico za lahko noč ali pa Hippovo jogurtovo kašico.

Kar se razpoloženja tiče se mi zdi, da je Neja popoldan še veliko bolj živahna kot dopoldan. Tečna ali sitna glih ni, je pa zahtevna, ker se mora vedno nekdo ukvarjat z njo...dama ima rada pozornost.user posted image

Grem počasi spat, ker me je spet zmozgala predno je zaspala. Noč.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.9.2008 22:31:12   
Lunca1
Čer. No mi smo se po štirih dneh vrnili z morja. Bilo je super, no vsaj za druge, ker jaz sem pa staknila virozo in tavala 3 dni naokrog z 38 in 39 stopinjami vročine.user posted image zbolel je tudi luka, samo je prišel k sebni že po enem dnevu. Smo se pa  nazaj grede srečali s Katee in vas vse lepo pozdravlja. No zdaj grem pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.9.2008 22:32:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Moj Klemen meni sploh AM noče jesti in če mu ne bi dajala navadnega mleka,mislim,da ne bi pojedli čisto nič mlečnega.

Pri nas je čisto enako.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?