ursulina
|
pozdravljene! mi imamo dež pa zgleda da bo kaka nevihta tudi... prehrana; očitno lenart kar pridno papa... zdaj imamo nekako takole. dopoldan sadna kašica, včasih s piškotkom ali za spremembo ovseni kosmiči z banano, za kosilo zelenjava, rižotka ali kaj podobnega, piščanček ali puran 3-4-krat na teden, kakšen teden tudi namesto mesa rumenjak, čeprav ga je težko mešat med zelenjavo, da je dobra, meni se zdi najboljša kombinacija s porom ali špinačko, popoldan skuta s sadjem ali lca junior jogurt s piškotkom ali prepečencem, zvečer mlečna kašica (riževa, s sadjem ali kak lino), pred spanjem mogoče flaška z max 100ml mleka, okoli dveh ponoči cca. 160ml in okoli pol šestih cca. 160-180 ml mleka). evo, to je nekako program zadnji teden, se pa ful spremnijajo ure predvsem papanja ponoči. včasih je že okoli polnoči, včasih šele ob treh, štirih... no, to mi je najbolj hecno, ker imava tako rekoč dvojno večerjo, ob sedmih kašico in potem po kopanju in pred spanjem ponavadi še kaj mleka...nama je ostalo od dojenja, ena stran pred in druga po kopanju po nasvetu MŠ. kravjega mleka samega ne bom dajala do enega leta, če bo lepoi pil AM, verjento pa po desetem mesecu delala kašice z njim, ker se AM pač ne kuha. čokolino tudi ne bom še dala, čeprav ati komaj čaka, da bo lahko on zraven papcal, sva pa že probala rižolino in keksolino, tako malo za spremembo. sani, bom slikala in dam gor, lenart jo obožuje. včeraj sva probala keksolino, pa mu je bil všeč, dva dni nazaj pa lca junior jogurt in je tudi lepo pojedel za malico. pa presenečena sem bila, ker ima ful rad borovnice in maline z banano, meni je pa ful kislo