Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 8:04:38
|
|
|
|
katee
|
Jutro! Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala. Grem zdaj eno ogromno skodelico kave spit!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 8:16:13
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Jutro! Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala. Enako pri nas.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 8:27:05
|
|
|
|
klepetka
|
jutro, za zdajle samo glede naše noči; se mi je zdelo da sem bila včeraj preglasna;danes 4x bujenje. lep dan, šibamo zdaj v šoping
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 8:34:06
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: katee Jutro! Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala. Enako pri nas. enako tu!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 8:51:42
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, sadje jaz sem mu ga prkuhavala kar nekaj časa, ko je vse lepo sprejel sem mu nehala, tako da zdaj že ena 2 meseca ne kuham. Skuham samo marelico al pa breskev, tak malo ZATo, ker mu drugače ni dobra, ker mu je prekisla. Kuhano pa poje! Seveda, pa je v nulo zmiksano in tudi olupljeno kopanje Vid na najino srečo uživa tako v kopanju kot tuširanju. Anchikaa poskusiš lahko tudi tak, da se skupaj tuširata pa ti tvoj dragi pomaga. Stopiš z njo pod tuš in jo držiš v naročju, pol pa vaju dragi stušira . Tako se mi tuširamo in lahko z Vidom delamo karkoli pa nič ne joka. klepetka jaz bi tudi kuhala gris, samo ne vem če AM lahko vre, ker pol nekaj prekuhaš, pa uničiš vse kar je not! Nimam pojma, samo razmišljam! TRIŠ super za zastojnski pregled suzana, da ne zboliš martinca, da bo s Patrikom vse ok sunny, da buška čimprej zgine lep dan vsem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 8:55:53
|
|
|
|
katee
|
Mi smo tudi dobili majčke!!!!! Ful so lepe!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 9:15:35
|
|
|
|
TRIŠ
|
mi imamo tudi majčko
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 9:29:38
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro... Pri nas pa še ni poštarja... Imam pa vsaj čas kavo v miru popit... Lep dan!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 9:31:46
|
|
|
|
Golobček
|
Ojla ! Samona hitro se javim, mi je crknointernet in sem na računalnikupri kolegici. Vsem se zahvaljujem za lepe želje ob rojstnem dnevu. Katera je moja največja si lahko mislite... No z Nino sva dobile v petek gips, se je dr. potrudil, ker drugače bi ga včeraj, tako pa smo bili cel vikend skupaj.Ko bom lahko vam prilimam slikico, do takrat pa se lepo imejte.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 9:35:09
|
|
|
|
ursulina
|
tudi moja majčka je prišla!!! lepe so! to bomo zažigale, punce!!! mi smo se tudi ponoči prebujali, ampak jaz ne štejem več, pa tudi z neprespanimi nočmi sem se sprijaznila.. kaj čmo. ko bo tri leta star, bo baje lepo spal, do takrat bomo pa že novega narihtali, pa bo spet veselica jaz sadja nikoli nisem prekuhavala, razen hruške, ki ga napenja kuhana ali neprekuhana, tako da mu je ne dajem oz. le redko. sem pa že za obrok pokuhala jabolko s cimetom in vmešala pšenični zdrob - mmmm, kako je to dobro! gres, polento, riž, krompir za pire... vse skuham na soljeni vodi in zamešam z vodo ali AM, če je pregosto. špinačko pa sem naredila zmrznjeno na maslu, dodala malo vode in soli in je ful bila dobra.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 9:37:28
|
|
|
|
Lusa
|
Gašper-čeprav malo prepozno ,pa vse naj ,naj za tvojih 8mesecev-joj sem ravno morala na prste preštet ,če je res že 8. ...in tud ostali vse najboljše ,posebaj pa golobček... Tudi naša noč je bila tako tako ,je dašo tud nekaj matralo. Bom pa kratka ,ker nimam kaj napisat ,le to ,da nas verjetno ne bo na piknik.Sem marsikaj grdega izvedela po zs ,ko se je pobiral denar za ajšo (ki ga recimo jaz nisem nikoli prosila)in sem zelo žalostna ,tako ,da ne mi zamerit.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 9:53:35
|
|
|
|
nana35
|
Midva s Klemnom imava tudi majčko,tako da veste .Je res lepa in Klemnova tudi! Jaz vse kar skuham dajem zraven nekoliko soli,ker Klemen zelenjave itak ne mara preveč,pa mesa tudi ne.Pa malo juhice mu dajem zraven ko zmešam,da je bolj okusno,no,vsaj meni,pri njemu je zgleda vseeno.Ne mara ne eno ne drugo,ampak se trudimo,da nekaj mesa in zelenjave poje.Dajem pa zraven tudi kislo smetano ali mleko. lusa,prosim pridite na piknik,saj me ti pa nismo nič naredila,kajne?Jaz in Klemen vas bova pogrešala...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 10:09:22
|
|
|
|
Twin76
|
Punce, hvala vsem za lepe misli za naše ceste So pomagale in ceste niso dodatno poslabšane, čeprav me res zdaj že vsak dež spravi v paniko, pa je na našem koncu samo ceste uničilo, si ploh ne znam predstavljat, kako mora bit hudo šele tistim, ki so ostali brez vsega Naših majčk še ni, je poštar ponavadi med bolj poznimi.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 10:17:37
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jutro! našega poštarja tudi še ni. Ponavadi je okoli 12 ure Lusa, pridite na piknik. Saj nismo me krive, kar se je pač dogajalo okoli denarja za Ajšo. Jaz bi te res rada spoznala, ker si mi zelo pozitivna oseba. Daj nooo! No, mi pa ponoči kar lepo spimo. Morda se 2x zbudi, pravzaprav ne zbudi ampak malo pojamra, narediva v spanju priklop in spiva dalje. Toliko zaenkrat. Pravzaprav nisem mislila nič pisati, potem sem pa od Luse post videla sem pa morala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 10:19:28
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Naša noč je bila za odtenek bolša, beri budnica na 2 uri. lusa ne hecaj se da vas nebi bilo. MORATE prit. OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saj nismo nič me krive, ali pač? Pri nas še tudi ni bilo poštarja, komaj čakam.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 10:44:53
|
|
|
|
mala pikica
|
Na hitro... Vidim, da majčke prihajajo Naša noč je bila tudi čudna Se je ob desetih zbudil z jokanjem in potem je bilo konec. Ni bilo variante, da bi ga položila nazaj v posteljico. Sem ga dala k nama spat in sem ga okrog pol dveh v spanju nesla v posteljico. In spet tak jok Upam, da bo danes boljše. špinača... jaz kupim skoraj pripravljeno, zamrznjeno. Jo dam v lonček, prekuham 5 minut, dam kakšno žlico smetane in mleko in to je to alfabeta meni je ta ideja z bidejem tudi zelo všeč. Bomo danes poskusili, samo se bojim, da mi bo kar ven pobegnil suzana upam, da nisi zbolela klepetka jaz mislim, da ji brez problema skušak gris v AM, zakaj pa ne. Glede darila pa sem brez ideje lusa no, morate priti na piknik. Me nismo nič krive. Veš, kako bomo žalostni, če vas ne bo. Prosim, prosim, prosim... Ta naš piknik nima nobene veze z RR, edino to, da smo se tukaj spoznale. Kaj več pa zvečer napišem...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 10:51:09
|
|
|
|
ursalara
|
Alfabeta lepe slikice! Tudi jaz sem danes dobila majčko za piknik je že v pranju! Kopanje pri nas ni večjih težav razen ko pa ni razpoložena se začne kar tresti in jambrati! Triš super da ti ni bilo potrebno plačati pregleda! Suzana upam da ne zboliš! Lusa hudičevo rada bi vedela kdo si je drznil na zs ti težiti in take stvari govoriti,prosim če se udeležite piknika če te ne bo bomo tudi razumele samo zalaj bi me trpele če nismo krive,če pa smo pa prosim povej!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 11:44:53
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: katee Jutro! Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala. Enako pri nas. enako tu! Tudi pri nas je bilo , sredi noči tak joook, da sem mislila, da je s posteljice padla pa ne vem kolikokorat duda, pa... ah, saj bo! Zjutraj sva štartali s sprehodom, prehodila sem 10 km, ampak gospodični je v vozičku preveč zanimivo, tako da je šele zdaj zaspala...jaz pa sem končno prišla do kave
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 11:53:07
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning klepetka meni so svetovali naj buško namažem s putrom ali pa svinjsko mastjo. Ja, z maslom ali pa s kalodontom. Ampak moraš takoj ko se udari, ne čez pol ure. No, imam za naslednjo buško en kup receptov. Zdaj je nisem nič namazala in je buška danes komaj vidna, tako da bom morala majco obleč v soboto. Sem pa ugotovila, da Neja ful lepše in prej zaspi kadar sva sami doma. Tudi ponoči se danes ni toliko zbujala kot ponavadi. Vidim, da bo res treba organizirat sobo zanjo. IZVIRNO SPOROČILO: majra Zdej ma pa ati surlo, ker jo on nima, pa sploh ne gre na piknik IZVIRNO SPOROČILO: katee Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala. A ni Žan Luka od začetka ful lepo spal? Prespimo pa itak 1/3 življenja, tako da imaš še čas. klepetka upam, da je shoping uspel. IZVIRNO SPOROČILO: ursulina ko bo tri leta star, bo baje lepo spal, do takrat bomo pa že novega narihtali, pa bo spet veselica IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Bom pa kratka ,ker nimam kaj napisat ,le to ,da nas verjetno ne bo na piknik.Sem marsikaj grdega izvedela po zs ,ko se je pobiral denar za ajšo (ki ga recimo jaz nisem nikoli prosila)in sem zelo žalostna ,tako ,da ne mi zamerit. Pridite, prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 11:53:41
|
|
|
|
limma
|
klepetka - lepo nakupujte Za darilo pa ne vem sadje - hruške ji pokuham, ostalo pa ne; nikoli nisem ničesar pasirala, samo pretlačim z vilico in lepo poje A ste jim že dale avokado? Midve bova danes najbrž pojedli malo mesa, prvič... z bučko, korenčkom, kolerabico in še čim. Grem malo pospravit, dokler sem "fraj" Pa hvala vsem za čestitke, Gapšerju pa za poljubček in objemček.. obema z mamico vračava
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 11:58:01
|
|
|
|
limma
|
Jaz sem spet na domačici , ampak bi raje čupavce katee, srčke pa zate hranim, če bo vas pot zanesla kaj v naše kraje Kam jo boste januarja mahnili na toplo? Imate že vsaj približno izbrano destinacijo? To bo pasalo se it pogret sredi zime in megle
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 12:12:11
|
|
|
|
koala
|
Dobila majčko in je fullllllll lepa. mml, super so. Saj veš, hvala ker si !
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 12:15:35
|
|
|
|
martinca
|
pozdravljene! zgleda da so vaše pikapoke in objemčki zelo pomagali, ker je Patrik že danes spet boljše. hvala vse še enkrat! sva bila danes pri P in je rekla da naj spet začnem postopoma mu dajat druge stvari, če pa bo bruhal pa naj bo te zaenkart samo na čokolinu ki ga ima najraje. je pa revež zdaj s tem njegovim bruhanjem shujšal za 140g. tak da sedaj imava 6660g. imava pa pregled 20.10. na gastro in naj tam povem da je bruhal in mu bojo naredili UZ želodčka. druga pa ni nič rekla. tak da upam da se bo zdaj spet normaliziralo naše stanje s hrano. sem mu že prej dala za drugi obrok sadno kašico in zaenkrat je še v njegovem trebuščku. mami. za tretji obrok pa bo dobil govejo juho z rezanci. spanje, naša današnja noč pa je bila super bi jaz temu rekla . se je prvič prebudil šele ob 4 zjutraj. drugače pa ga je zadnje dni nekaj sračkal. bolj mu je problem zaspat. upam, da tudi to čimprej mine. lusa, pa daj prosim pridite na pikinik. vsi vas bomo zelo pogrešali. tak zdaj pa grem na sprehod malo z njim da mi bo zaspal, ker zdaj ga že pol ure uspavam v kinderpetu pa mi noče zaspat. zunaj v vozičku ga bo pa takoj vzelo. pa pa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 12:17:33
|
|
|
|
Lusa
|
Zdaj mi je pa kar ,da me toliko prosite.Bomo videli ,čeprav majica je zelo lepa. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Lusa, pridite na piknik. Saj nismo me krive, kar se je pač dogajalo okoli denarja za Ajšo. Jaz bi te res rada spoznala, ker si mi zelo pozitivna oseba. Daj nooo! Seveda niste ve krive ,ampak določene osebe iz RR ,zato si včasih mislim ,bolje da se umaknem od vsega ...in ostanem z vami samo virtualna prijateljica.Ko se tiče kaj glede mojih otrok ,čeprav je Ajša v nebesih in je ni ob meni ,me hudo prizadene.Takšna pač sem. ursalara-ne niste ve krive ,saj tisti oz tista ve itak sama ,kaj je govorila.Boma z možem še premislila o tem.Saj bi jaz tud rada VSE vas spoznala ,ampak imam zdaj nek strah ,sama ne vem opisat ta občutek...eh bo že. nana-prej bom jaz tebe pogrešala kot ti mene ,ker si špica!!! mala pikica-Vem ,da nima piknik nobene veze z RR ,tudi prejšnji piknik ni imel ko smo se ga z Ajšo še zadnje dneve pred njeno smrtjo udeležili in so potem žal prihajale grde besede ,ki sem jih komaj zdaj po 2letih izvedela.Vse se izve. koala-ti si pa itak stara znanka RR in si to vse spremljala ,pa ti je verjetno vsaj malo jasno. ....tako ,zdaj pa vas več ne bom gnjavila o tem...grem moji punci zrihtat ,ker gremo na obisk k babici v bolnico...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.8.2008 12:19:44
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning A ni Žan Luka od začetka ful lepo spal? Vidiš, kako se stvari obrnejo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?