|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
26.8.2008 8:04:38   
katee
Jutro!

Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala.

Grem zdaj eno ogromno skodelico kave spit!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
26.8.2008 8:16:13   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Jutro!

Mi smo se spet zbudili vsaj 5× z jokom. Joj tele noči, za znoret!!!! Jaz res ne vem, kdaj se bom naspala.

Enako pri nas.user posted image

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
26.8.2008 8:27:05   
klepetka
jutro,

za zdajle samo glede naše noči; se mi je zdelo da sem bila včeraj preglasna;danes 4x bujenje.

lep dan, šibamo zdaj v šoping

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
26.8.2008 8:34:06   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Jutro!

enako tu!

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
26.8.2008 8:51:42   
Intruder24
Dobro jutro,

sadje jaz sem mu ga prkuhavala kar nekaj časa, ko je vse lepo sprejel sem mu nehala, tako da zdaj že ena 2 meseca ne kuham. Skuham samo marelico al pa breskev, tak malo ZATo, ker mu drugače ni dobra, ker mu je prekisla. Kuhano pa poje! Seveda, pa je v nulo zmiksano in tudi olupljeno user posted image

kopanje Vid na najino srečo uživa tako v kopanju kot tuširanju. user posted image  
Anchikaa poskusiš lahko tudi tak, da se skupaj tuširata pa ti tvoj dragi pomaga. Stopiš z njo pod tuš in jo držiš v naročju, pol pa vaju dragi stušira user posted image . Tako se mi tuširamo in lahko z Vidom delamo karkoli user posted image  pa nič ne joka.

klepetka jaz bi tudi kuhala gris, samo ne vem če AM lahko vre, ker pol nekaj prekuhaš, pa uničiš vse kar je not! Nimam pojma, samo razmišljam!

TRIŠ super za zastojnski pregled user posted image

suzana, da ne zbolišuser posted image

martinca, da bo s Patrikom vse okuser posted image

sunny,  da buška čimprej zgine user posted image

lep dan user posted image  vsem

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
26.8.2008 8:55:53   
katee
Mi smo tudi dobili majčke!!!!! Ful so lepe!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3706
26.8.2008 9:15:35   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo tudi majčko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
26.8.2008 9:29:38   
sani1
Dobro jutro...

Pri nas pa še ni poštarja...user posted image   Imam pa vsaj čas kavo v miru popit...

Lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
26.8.2008 9:31:46   
Golobček
Ojla !

Samona hitro se javim, mi je crknointernet in sem na računalnikupri kolegici.

Vsem se zahvaljujem za lepe želje ob rojstnem dnevu. Katera je moja največja si lahko mislite...

No z Nino sva dobile v petek gips, se je dr. potrudil, ker drugače bi ga včeraj, tako pa smo bili cel vikend skupaj.Ko bom lahko vam prilimam slikico, do takrat pa se lepo imejte.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
26.8.2008 9:35:09   
ursulina
user posted image user posted image user posted image  tudi  moja majčka je prišla!!! lepe so! to bomo zažigale, punce!!! user posted image

mi smo se tudi ponoči prebujali, ampak jaz ne štejem več, pa tudi z neprespanimi nočmi sem se sprijaznila.. kaj čmo. ko bo tri leta star, bo baje lepo spal, do takrat bomo pa že novega user posted image  narihtali, pa bo spet veselica user posted image

jaz sadja nikoli nisem prekuhavala, razen hruške, ki ga napenja kuhana ali neprekuhana, tako da mu je ne dajem oz. le redko. sem pa že za obrok pokuhala jabolko s cimetom in vmešala pšenični zdrob - mmmm, kako je to dobro! gres, polento, riž, krompir za pire... vse skuham na soljeni vodi in zamešam z vodo ali AM, če je pregosto. špinačko pa sem naredila zmrznjeno na maslu, dodala malo vode in soli in je ful bila dobra.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
26.8.2008 9:37:28   
Lusa
Gašper-čeprav malo prepozno ,pa vse naj ,naj za tvojih 8mesecev-joj sem ravno morala na prste preštet ,če je res že 8.

...in tud ostali vse najboljše ,posebaj pa golobček...

Tudi naša noč je bila tako tako ,je dašo tud nekaj matralo.

Bom pa kratka ,ker nimam kaj napisat ,le to ,da nas verjetno ne bo na piknik.Sem marsikaj grdega izvedela po zs ,ko se je pobiral denar za ajšo (ki ga recimo jaz nisem nikoli prosila)in sem zelo žalostna ,tako ,da ne mi zamerit.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
26.8.2008 9:53:35   
nana35
Midva s Klemnom imava tudi majčko,tako da vesteuser posted image .Je res lepa in Klemnova tudi!

Jaz vse kar skuham dajem zraven nekoliko soli,ker Klemen zelenjave itak ne mara preveč,pa mesa tudi ne.Pa malo juhice mu dajem zraven ko zmešam,da je bolj okusno,no,vsaj meni,pri njemu je zgleda vseeno.Ne mara ne eno ne drugo,ampak se trudimo,da nekaj mesa in zelenjave poje.Dajem pa zraven tudi kislo smetano ali mleko.

lusa,prosim pridite na piknik,saj me ti pa nismo nič naredila,kajne?Jaz in Klemen vas bova pogrešala...user posted image

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
26.8.2008 10:09:22   
Twin76
Punce, hvala vsem za lepe misli za naše ceste user posted image user posted image user posted image So pomagale in ceste niso dodatno poslabšane, čeprav me res zdaj že vsak dež spravi v paniko, pa je na našem koncu samo ceste uničilo, si ploh ne znam predstavljat, kako mora bit hudo šele tistim, ki so ostali brez vsega user posted image

Naših majčk še ni, je poštar ponavadi med bolj poznimi.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
26.8.2008 10:17:37   
Alfabeta
Jutro!

našega poštarja tudi še ni. Ponavadi je okoli 12 ureuser posted image

Lusa, pridite na piknik. Saj nismo me krive, kar se je pač dogajalo okoli denarja za Ajšo. Jaz bi te res rada spoznala, ker si mi zelo pozitivna oseba. Daj nooo!user posted image

No, mi pa ponoči kar lepo spimo. Morda se 2x zbudi, pravzaprav ne zbudi ampak malo pojamra, narediva v spanju priklop in spiva dalje.user posted image

Toliko zaenkrat. Pravzaprav nisem mislila nič pisati, potem sem pa od Luse post videla sem pa morala

(odgovor članu Twin76)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
26.8.2008 10:19:28   
koala
Jutro!

Naša noč je bila za odtenek bolša, beri budnica na 2 uri.

lusa ne hecaj se da vas nebi bilo. MORATE prit. OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saj nismo nič me krive, ali pač?

Pri nas še tudi ni bilo poštarja, komaj čakam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Twin76)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
26.8.2008 10:44:53   
mala pikica
Na hitro...

Vidim, da majčke prihajajo user posted image

Naša noč je bila tudi čudna user posted image  Se je ob desetih zbudil z jokanjem in potem je bilo konec. Ni bilo variante, da bi ga položila nazaj v posteljico. Sem ga dala k nama spat in sem ga okrog pol dveh v spanju nesla v posteljico. In spet tak jok user posted image  Upam, da bo danes boljše.

špinača... jaz kupim skoraj pripravljeno, zamrznjeno. Jo dam v lonček, prekuham 5 minut, dam kakšno žlico smetane in mleko in to je to user posted image

alfabeta meni je ta ideja z bidejem tudi zelo všeč. Bomo danes poskusili, samo se bojim, da mi bo kar ven pobegnil user posted image

suzana upam, da nisi zbolela user posted image

klepetka jaz mislim, da ji brez problema skušak gris v AM, zakaj pa ne. Glede darila pa sem brez ideje user posted image

lusa no, morate priti na piknik. Me nismo nič krive. Veš, kako bomo žalostni, če vas ne bo. Prosim, prosim, prosim... Ta naš piknik nima nobene veze z RR, edino to, da smo se tukaj spoznale.

Kaj več pa zvečer napišem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
26.8.2008 10:51:09   
ursalara
Alfabeta lepe slikice!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem danes dobila majčkouser posted image user posted image za piknik je že v pranju!

Kopanje pri nas ni večjih težav razen ko pa ni razpoložena se začne kar tresti in jambrati!user posted image

Triš super da ti ni bilo potrebno plačati pregleda!user posted image user posted image user posted image

Suzana
upam da ne zboliš!user posted image user posted image

Lusa hudičevo rada bi vedela kdo si je drznil na zs ti težiti in take stvari govoriti,prosim če se udeležite piknika če te ne bo bomo tudi razumele samo zalaj bi me trpele če nismo krive,če pa smo pa prosim povej!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
26.8.2008 11:44:53   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Jutro!

enako tu!

Tudi pri nas je bilo user posted image , sredi noči tak joook, da sem mislila, da je s posteljice padla user posted image pa ne vem kolikokorat duda, pa... ah, saj bo!

Zjutraj sva štartali s sprehodom, prehodila sem 10 km, ampak gospodični je v vozičku preveč zanimivo, tako da je šele zdaj zaspala...jaz pa sem končno prišla do kave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3718
26.8.2008 11:53:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
klepetka meni so svetovali naj buško namažem s putrom ali pa svinjsko mastjo.user posted image

Ja, z maslom ali pa s kalodontom. Ampak moraš takoj ko se udari, ne čez pol ure.

No, imam za naslednjo buško en kup receptov.user posted image
Zdaj je nisem nič namazala in je buška danes komaj vidna, tako da bom morala majco obleč v soboto.user posted image

Sem pa ugotovila, da Neja ful lepše in prej zaspi kadar sva sami doma. Tudi ponoči se danes ni toliko zbujala kot ponavadi. Vidim, da bo res treba organizirat sobo zanjo.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Zdej ma pa ati surlo, ker jo on nima, pa sploh ne gre na piknik user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni Žan Luka od začetka ful lepo spal? Prespimo pa itak 1/3 življenja, tako da imaš še čas.user posted image

klepetka upam, da je shoping uspel.

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
ko bo tri leta star, bo baje lepo spal, do takrat bomo pa že novega user posted image  narihtali, pa bo spet veselica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Bom pa kratka ,ker nimam kaj napisat ,le to ,da nas verjetno ne bo na piknik.Sem marsikaj grdega izvedela po zs ,ko se je pobiral denar za ajšo (ki ga recimo jaz nisem nikoli prosila)in sem zelo žalostna ,tako ,da ne mi zamerit.

user posted image  Pridite, prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
26.8.2008 11:53:41   
limma
klepetka - lepo nakupujte user posted image Za darilo pa ne vem user posted image

sadje - hruške ji pokuham, ostalo pa ne; nikoli nisem ničesar pasirala, samo pretlačim z vilico in lepo poje user posted image
A ste jim že dale avokado? Midve bova danes najbrž pojedli malo mesa, prvič... z bučko, korenčkom, kolerabico in še čim.

Grem malo pospravit, dokler sem "fraj" user posted image

Pa hvala vsem za čestitke, Gapšerju pa za poljubček in objemček.. obema z mamico vračava user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
26.8.2008 11:58:01   
limma
Jaz sem spet na domačici user posted image , ampak bi raje čupavce user posted image

katee, srčke pa zate hranim, če bo vas pot zanesla kaj v naše kraje user posted image
Kam jo boste januarja mahnili na toplo? Imate že vsaj približno izbrano destinacijo? To bo pasalo se it pogret sredi zime in megle user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
26.8.2008 12:12:11   
koala
Dobila majčko in je fullllllll lepa.

mml, super so. Saj veš, hvala ker siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
26.8.2008 12:15:35   
martinca
pozdravljene!

zgleda da so vaše pikapoke in objemčki zelo pomagali, ker je Patrik že danes spet boljše. hvala vse še enkrat!
sva bila danes pri P in je rekla da naj spet začnem postopoma mu dajat druge stvari, če pa bo bruhal pa naj bo te zaenkart samo na čokolinu ki ga ima najraje. je pa revež zdaj s tem njegovim bruhanjem shujšal za 140g. tak da sedaj imava 6660g. imava pa pregled 20.10. na gastro in naj tam povem da je bruhal in mu bojo naredili UZ želodčka. druga pa ni nič rekla.
tak da upam da se bo zdaj spet normaliziralo naše stanje s hrano. sem mu že prej dala za drugi obrok sadno kašico in zaenkrat je še v njegovem trebuščku.user posted image mami. za tretji obrok pa bo dobil govejo juho z rezanci.

spanje, naša današnja noč pa je bila super bi jaz temu reklauser posted image . se je prvič prebudil šele ob 4 zjutraj.
drugače pa ga je zadnje dni nekaj sračkal. bolj mu je problem zaspat. upam, da tudi to čimprej mine.

lusa, pa daj prosim pridite na pikinik. vsi vas bomo zelo pogrešali.

tak zdaj pa grem na sprehod malo z njim da mi bo zaspal, ker zdaj ga že pol ure uspavam v kinderpetu pa mi noče zaspat. zunaj v vozičku ga bo pa takoj vzelo.user posted image

pa pa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.8.2008 12:17:33   
Lusa
Zdaj mi je pa kar user posted image   ,da me toliko prosite.Bomo videli ,čeprav majica je zelo lepa.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Lusa, pridite na piknik. Saj nismo me krive, kar se je pač dogajalo okoli denarja za Ajšo. Jaz bi te res rada spoznala, ker si mi zelo pozitivna oseba. Daj nooo!user posted image

Seveda niste ve krive ,ampak določene osebe iz RR ,zato si včasih mislim ,bolje da se umaknem od vsega ...in ostanem z vami samo virtualna prijateljica.Ko se tiče kaj glede mojih otrok ,čeprav je Ajša v nebesih in je ni ob meni ,me hudo prizadene.Takšna pač sem.

ursalara-ne niste ve krive ,saj tisti oz tista ve itak sama ,kaj je govorila.Boma z možem še premislila o tem.Saj bi jaz tud rada VSE vas spoznala ,ampak imam zdaj nek strah ,sama ne vem opisat ta občutek...eh bo že.

nana-prej bom jaz tebe pogrešala kot ti meneuser posted image  ,ker si špica!!!

mala pikica-Vem ,da nima piknik nobene veze z RR ,tudi prejšnji piknik ni imel ko smo se ga z Ajšo še zadnje dneve pred njeno smrtjo udeležili in so potem žal prihajale grde besede ,ki sem jih komaj zdaj po 2letih izvedela.Vse se izve.

koala-ti si pa itak stara znanka RR in si to vse spremljala ,pa ti je verjetno vsaj malo jasno.

....tako ,zdaj pa vas več ne bom gnjavila o tem...grem moji punci zrihtat ,ker gremo na obisk k babici v bolnico...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.8.2008 12:19:44   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ni Žan Luka od začetka ful lepo spal?

Vidiš, kako se stvari obrnejo!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?