|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
25.8.2008 22:01:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Me pa zanima kako pripravljate špinačo? Samo skuhate na vodi, pa potem dodate mleko ali kako? 

Jaz sem včeraj blitvo naredila: v vodi sem jo skuhala, dodala malo, ampak res malo soli, potem sem še krompirčka skuhala in spasirala oboje. Jaz sem dodala še piščančka in je jedel kot veliki!

suzana se je pa meni oglasila in je rekla, da ima kuuupe perila za oprat, pa še sama je nekaj zbolela oz. jo je danes zelo bolela glava. Upam, da ne zboli.

mml: je pa OK, samo nekako ne najde poti do računalnika. So pa vsei dobro, super!

Jaz se grem pa še malo stisniti k user posted image , potem pa spat!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
25.8.2008 22:01:33   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
.... jaz jo okopam kar v bideju. Seveda je popolnoma čist, da ne bo katera kaj... Voda ji lepo počasi teče, lepo je zagozdena, ker je ravno prav velika,.... nikoli ne joka.

Zanimivo, jaz se ne bi nikoli spomnila na bide...no hvala za idejouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
25.8.2008 22:03:47   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

.... jaz jo okopam kar v bideju. Seveda je popolnoma čist, da ne bo katera kaj... Voda ji lepo počasi teče, lepo je zagozdena, ker je ravno prav velika,.... nikoli ne joka.

Zanimivo, jaz se ne bi nikoli spomnila na bide...no hvala za idejouser posted image

Prosim! Poskusi pa boš videla da je fajn. Vsaj meni. Ker ne rabim točit cele banje, pa ne rabim biti sklonjena čez rob banje,....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
25.8.2008 22:04:47   
Alfabeta
katee, hvala za info. Upam, da ne zboli Suzana in da se kmalu javi.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
25.8.2008 22:05:57   
katarinas

Jaz imam sicer tist stolček, podoben fliperju, ki mi je tudi fajn - če bi jo mogla tako dol v banjo skoz držat bi mi hrbtenica počla, samo pri nas je kar treba vedno polnit banjo, ker hoče potem k njej vedno zlesti še nečak (6 let)...v bide bi ga bolj težko stlačlauser posted image user posted image  - ampak bide bi pa tako na hitrico res prišel kdaj prav!

Prosim! Poskusi pa boš videla da je fajn. Vsaj meni. Ker ne rabim točit cele banje, pa ne rabim biti sklonjena čez rob banje,....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
25.8.2008 22:07:04   
katarinas

Jaz imam sicer tist stolček, podoben fliperju, ki mi je tudi fajn - če bi jo mogla tako dol v banjo skoz držat bi mi hrbtenica počla, samo pri nas je kar treba vedno polnit banjo, ker hoče potem k njej vedno zlesti še nečak (6 let)...v bide bi ga bolj težko stlačlauser posted image user posted image  - ampak bide bi pa tako na hitrico res prišel kdaj prav!

No tle sem nekaj zribala, Alfabeta menda si našla kar sem napisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3681
25.8.2008 22:08:38   
Alfabeta
katarinas, sem našla in prebrala. Ja, saj za na hitro je tole z bidejem. Sicer pa je tudi naša v banji z bratcem.

Neposredna povezava do sporočila: 3682
25.8.2008 22:10:37   
klepetka
dober večer,

evo mene user posted image .LAan je zaspala ob pol osmih , pa d avidimo kak obo do jutra.Čez dan pa je spala spet samo 2 x po pol ure.

katee, saj zdaj ko so se pojavile pike  je že skoraj dobro , tako da ste že na konju.Vsaj pri nas je bilo tako .
katarinas, super slikce vaše telovadkeuser posted image

suny, ja smola no za  buškouser posted image .Amapk tud to je treba vzeti v zakup.Veš kaj se je pri naših oz. Domnovih buškah, ko je bil še mlajši pokazalo za najbolj učinkovito?!med in sicer takoj po padcu namazat(on je obvezno zmeraj padel na čelo, jasno čist na isto mestouser posted image )in resnično je pomagalo.Je pa res da je bil  po tem še bolj sladek kot sicer user posted image

martinca, dobro opravita jutriuser posted image

nana, a krompirček da je pa po tebi?! No ,podoben ti že je, drugače pa ne , čeprav je pa res da ni močen ,ampak glih tapravuser posted image

sadje ; jaz ga kuham ne , olupim pa vedno

alfabeta, veliko user posted image zate , da nevšečnost čimprej  mine.Pa super slikce, naš Domen  se tud zelo rad nastavi za slikat kje blizu motorja ali pa na njem.ZA peljat mu pa ravno ni za ituser posted image

Ženske , dajte mi povedat, če bi jaz LAni skuhala gres al pa mlečni riž, ker unih kupjlenih kašic noče, ali je ok, če ji na adaptiranem mleku to skuham, ker za KM se m izdi še mal hitro.DA bi si pa stiskala pa mi ravno ni .. se mi ne da, ke rtraja da kaj ven priteče.OČitno ne znam.user posted image Ali lahko adaptirano mleko vre?Da ne bi kje zakisalouser posted image  med kuhanjem.Kak oto delate ve?

DAnes je pa Lana jedla špinačo + pire krompir+ četrt rumenjaka in je zelo lepo jedlauser posted image .Je bil veliko lepši prizor kot zadnjičuser posted image

Pa še ; dajte mi svetovat, kaj naj kupim prijateljici za poročno darilo.NI najboljša prijateljica tako da ne bi šla glih v nevem kakšen strošek , amapk tako nekaj za spomin.TIste tafrišno poročene  me ziher ne boste pustile na cedilu , zato z idejami na plan.PA ostale tud seveda.

Jutri me čaka pa pester dan; grem namreč z vsemi tremi sama v Ljublajno.Gremo  malo  po nakupih, akr še rabimo za v šolo in vrtec, pa za Marušo še kar rabi, ko gredo v Šolo v naravi 1.septembra.Tako da si bomo vzeli športni danuser posted image

Ja nič, to je to .Zdaj pa počasi v cunje
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
25.8.2008 22:13:44   
Alfabeta
klepetka, zakaj pa ji ga ne skuhaš na vodi in zaliješ potem recimo z Am? Jaz svojemu sinu vedno riž, gres ipd kuham na vodi, ker je alergik in samo na koncu malo zalijem z riževim (kar mislim, da bi tudi naši otroci že lahko) mlekom.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
25.8.2008 22:14:36   
katarinas
Aja še tole, sem hotla Vaney vprašat kam jo je dragi peljal za obletnico oz. kako sta jo proslavila...ja pa čestitke!!user posted image

Nič, bo treba it spat...danes je bil dolg dan, pa še dragi bo prišel iz šihta in bo vprašal če sem bila cel dan na računalnikuuser posted image

Naj predvsem user posted image  dobro pančkajo, da se bodo mamice naspale (naša spi že od osmih pa me je malo prej alarmantno jokanje vrglo pokonci - je že kdo pojasnil zakaj kar začnejo sredi spanja jokatuser posted image )!!

Nočka vsem

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
25.8.2008 22:15:41   
klepetka
alfabeta, nisem pomislila na to.user posted image MI je pa oproščeno , sem blond.BOm jutri probala.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.8.2008 22:17:31   
klepetka

me je malo prej alarmantno jokanje vrglo pokonci - je že kdo pojasnil zakaj kar začnejo sredi spanja jokatuser posted image )!!

to se tud jaz sprašujem, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3687
25.8.2008 22:18:19   
katarinas

klepetka, zakaj pa ji ga ne skuhaš na vodi in zaliješ potem recimo z Am? Jaz svojemu sinu vedno riž, gres ipd kuham na vodi, ker je alergik in samo na koncu malo zalijem z riževim (kar mislim, da bi tudi naši otroci že lahko) mlekom.

Ja jaz bi tud tako naredila; najprej skuhala v vodi, zalila z AM tudi zato da ne bo pregosto...
Jaz sem danes skuhala za nas riž na vodi, se pravi brez dodatkov razen malo soli, in sem ga Lari vmešala v zelenjavno kašico in je brez problemov celo zmazala.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
25.8.2008 22:21:22   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

me je malo prej alarmantno jokanje vrglo pokonci - je že kdo pojasnil zakaj kar začnejo sredi spanja jokatuser posted image )!!

To mi je danes P povedala, da otročki, ki so zelo aktivni čez dan, tudi burno sanjajo. Včasih lahko sanjajo tudi kaj grdega in potem se jokajo. Pri nas je bilo danes ponoči nekaj podobnega, ko je jokal skupaj 45 min.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
25.8.2008 22:22:14   
martinca
alfabeta, kaj ej to soor? fantki tudi to dobijo? in kako to zgleda?

klepetka, midva sva za dareila dobila večina denar, ostalo kar pa je bilo dail pas o bile: dariln kartice za Merkur, dva jedilna pribora, servis, sliko iz gobelina (jo je moja sestra sama naredila). takk da ne vem kaj naj ti rečem. tako sva midva dobila. mogoče pa ti bo kaj od tega všeč.

lahko noč vsem

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
25.8.2008 22:22:51   
katarinas
Klepetka za poročno darilo je sedaj se mi zdi najbolj "in" da daš kar nekaj denarja - koliko je sicer vedno vprašanje, ker se nikoli ne ve koliko je pač primerno. Jaz sem bila nedavno na eni dekliščini+fantovščini, sicer bivša sošolka samo tud nismo najboljše prijateljice in sem ji kupila en tak servis za kavo in pecivo...dobr, mogoče ima tega res že polno kuhinjo, samo če pa res nisem vedela kaj najuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3691
25.8.2008 22:24:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

alfabeta, kaj ej to soor? fantki tudi to dobijo? in kako to zgleda?

A, seveda. Tudi mamice lahko dobijo tole user posted image . To so bele zaplate po ustih, po jezičku, po stenah ličk in če podrgneš lahko rahlo zakrvavijo. Pečejo oz. bolijo in otroci nočejo jesti, ker jih boli. Pomaga Daktarin

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
25.8.2008 22:34:16   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katee

To mi je danes P povedala, da otročki, ki so zelo aktivni čez dan, tudi burno sanjajo. Včasih lahko sanjajo tudi kaj grdega in potem se jokajo. Pri nas je bilo danes ponoči nekaj podobnega, ko je jokal skupaj 45 min.

Mogoče res. Jaz sem pa prebrala, da večji ko je otrok in več veščin ko obvlada, hoče to vaditi tudi v spanju - no recimo tako da sanja in se prebuja...hja rečmo da je to res... no zgleda da jst pol nč novega ne znam, ker se sama od sebe nič ne zbujamuser posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
25.8.2008 22:41:07   
katarinas
No a nisem rekla da grem user posted image - ponavad tolk časa bluzim, da se mi potem še pod user posted image ne da it in bi kar
na sedežni user posted image , zjutraj je pa potem takole :
user posted image   he he!

user posted image Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 3694
25.8.2008 22:44:51   
TRIŠ
Samo na hitro.Imamo noro vse natempirano.Danes smo pripeljali domov še tasta in sedaj bo še bolj vse napeto.Na hitro pa vam povem da nisem plačala pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image to je najpomembnejša novica dnevauser posted image .Se vidi da so luknje v zakonu samo TEŽIT je treba prijaznouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
25.8.2008 22:45:12   
Sunny Morning
katarinas ja belo moko. Jaz ji dam tudi žemljico ali pa skorjo od kruha in ona to ful gloda. Malo bolj jo imam na očeh, če se ji slučajno odtrga kak večji košček, drugače pa ne kompliciram s tem. Na morju je tudi dobila skorjo od pice in jo je tako veselo malcala.

IZVIRNO SPOROČILO: katee

A zato Neja ponoči ves čas nekaj stoka?user posted image

Jaz pa Neji v vse zelenjavne kašice dam kar navadno mleko. AM ji ne diši in jo tudi ne utrujam z njim.

klepetka meni so svetovali naj buško namažem s putrom ali pa svinjsko mastjo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
25.8.2008 22:52:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

klepetka meni so svetovali naj buško namažem s putrom ali pa svinjsko mastjo.user posted image

Ja, z maslom ali pa s kalodontom. Ampak moraš takoj ko se udari, ne čez pol ure.

Neposredna povezava do sporočila: 3697
25.8.2008 22:54:35   
TRIŠ
No slikice sem pa vseeno pogledala in so vse tako sladke da se človek kar topiuser posted image .
Golobček ob tvojem prazniku ti želim vse najlepše in najboljše ter naj se ti ispolni tista najbolj skrita želja v srčkuuser posted image

Vaney a ti si se poročila srečka nosečkauser posted image .Čestitam za vajino prvo obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No sedaj pa grem spat.Vsi že spijo in je prav grda tišinauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
25.8.2008 23:01:07   
nana35
Ja res ne vem po kom je Klemen taki bucko,verjetno res samo po sebi kot pravi Koala.Pa saj ko bo večji pa po moje sploh ne bo takšen.Že ko bo shodil bodo kile kar padle dol z njega.

katarinas,jaz sadje vedno lupim.In tudi miksam s paličnim,ker ne mara koščkov in potem se lahko zgodi da user posted image bruha.In tudi tvoje slikice so krasne,kakor vse naše kajne?
Ja,pa jaz dajem Klemnu žemljico ko greva v trgovino.

martinca,tebi pa res Uroš nima kaj reči da samo na RR visiš,ker se res zelo redko javljaš.Pa dobro uredita jutri pri dr.user posted image za Patrika,da bo bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

No pa sem se končno danes nasmejala.

Nana- tvoji izjavi seveda. Klemen pa po tebi. Bi rekla. Prej je Manja po tebi in Klemen po meni...user posted image   Je sam svoj tako kot vsak naš mali sonček.

sani,mogoče pa si bila takrat v bolnici kot jaz in so nama otročke zamenjali??user posted image user posted image

Klemen je danes v trenutku zaspal,bil je siten in je jokaluser posted image ,da sploh ni mogel jesti.Revček,pa je bil samo takooo zelooo utrujen.user posted image Zato sem ga ravnokar nahranila v spanju,ker je nekaj cmihal že po malem,pa je pojedel 250ml.user posted image Drugače pa se mi res zdaj zdi da bo kmalu zobek.In res se ne hecam,ker sem že večkrat mislila,pa ga ni bilo.Zdaj pa se mi močno zdi.Bom povedala,če sem tokrat ugotovila.

sunny m.,upam,da Nejo buška ne boli več in da je ostal samo mali rožiček.Joj,veš koliko jih še bo.Važno je,da ni kaj hujšega. Vseeno vem da boli in pošiljam user posted image user posted image user posted image za tvojo Nejo.
Sadja jaz nisem nikoli kuhala,vedno sem dajala surovo sadje.

Oh,jaz upam,da ima koala prav glede vremena...user posted image

Anchikaa,mi nimamo problemov s kopanjem,imamo pa z oblačenjem ob vsaki dobi.Če je treba zjutraj obleči kaj čez glavo in zvečer pižamouser posted image .Če Klemna ravno ne zamotimo s petjem ali čem drugim je user posted image .Za znoret.Ampak tako je že skoraj od rojstva oz.ko se je začel zavedati takih stvari,tako da sem že vajena.

Ajdino sliko sem morala obrezati, ker moj mož noče da ga razkazujem po netu. Verjetno se boji, da bi ga katera ukradla user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  zdaj sem se pa nasmejala...In super slikice,sploh pa tista na motorju,user posted image za tvojega Filipa.

vaney,čestitke ob obletnici poroke!!

suzana,user posted image da ne zboliš!

klepetka,jaz tudi pravim,da je Klemen ravno pravi takšen kot je.user posted image Moj srček.
Jaz bi skuhala gris(ali gres po tvojeuser posted image )če kupljenih kašic ne je.Moj Klemen pa že je KM in to z večjim užitkom kot AM pa brez problemov.HB!Midva uporabljava KM že dober mesec.A si videla koliko kratic,kaj?user posted image

triš,user posted image za zastonjski pregled.

Zdaj pa grem pod tuš in spančkat.Lepo spančkajte tudi ve in vaši sončki.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
26.8.2008 7:48:22   
majra
Jutro!

Nimam časa, šibamo, ampak to moram povedat: Dobila sem majčko za  piknik!   Ful je lepa!

Zdej ma pa ati surlo, ker jo on nima, pa sploh ne gre na piknik user posted image user posted image user posted image
Lep dan

< Sporočilo je popravil majra -- 26.8.2008 7:51:21 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?