nana35
|
Ja res ne vem po kom je Klemen taki bucko,verjetno res samo po sebi kot pravi Koala.Pa saj ko bo večji pa po moje sploh ne bo takšen.Že ko bo shodil bodo kile kar padle dol z njega. katarinas,jaz sadje vedno lupim.In tudi miksam s paličnim,ker ne mara koščkov in potem se lahko zgodi da bruha.In tudi tvoje slikice so krasne,kakor vse naše kajne? Ja,pa jaz dajem Klemnu žemljico ko greva v trgovino. martinca,tebi pa res Uroš nima kaj reči da samo na RR visiš,ker se res zelo redko javljaš.Pa dobro uredita jutri pri dr. za Patrika,da bo bolje. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 No pa sem se končno danes nasmejala. Nana- tvoji izjavi seveda. Klemen pa po tebi. Bi rekla. Prej je Manja po tebi in Klemen po meni... Je sam svoj tako kot vsak naš mali sonček. sani,mogoče pa si bila takrat v bolnici kot jaz in so nama otročke zamenjali?? Klemen je danes v trenutku zaspal,bil je siten in je jokal ,da sploh ni mogel jesti.Revček,pa je bil samo takooo zelooo utrujen. Zato sem ga ravnokar nahranila v spanju,ker je nekaj cmihal že po malem,pa je pojedel 250ml. Drugače pa se mi res zdaj zdi da bo kmalu zobek.In res se ne hecam,ker sem že večkrat mislila,pa ga ni bilo.Zdaj pa se mi močno zdi.Bom povedala,če sem tokrat ugotovila. sunny m.,upam,da Nejo buška ne boli več in da je ostal samo mali rožiček.Joj,veš koliko jih še bo.Važno je,da ni kaj hujšega. Vseeno vem da boli in pošiljam za tvojo Nejo. Sadja jaz nisem nikoli kuhala,vedno sem dajala surovo sadje. Oh,jaz upam,da ima koala prav glede vremena... Anchikaa,mi nimamo problemov s kopanjem,imamo pa z oblačenjem ob vsaki dobi.Če je treba zjutraj obleči kaj čez glavo in zvečer pižamo .Če Klemna ravno ne zamotimo s petjem ali čem drugim je .Za znoret.Ampak tako je že skoraj od rojstva oz.ko se je začel zavedati takih stvari,tako da sem že vajena. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ajdino sliko sem morala obrezati, ker moj mož noče da ga razkazujem po netu. Verjetno se boji, da bi ga katera ukradla zdaj sem se pa nasmejala...In super slikice,sploh pa tista na motorju, za tvojega Filipa. vaney,čestitke ob obletnici poroke!! suzana, da ne zboliš! klepetka,jaz tudi pravim,da je Klemen ravno pravi takšen kot je. Moj srček. Jaz bi skuhala gris(ali gres po tvoje )če kupljenih kašic ne je.Moj Klemen pa že je KM in to z večjim užitkom kot AM pa brez problemov.HB!Midva uporabljava KM že dober mesec.A si videla koliko kratic,kaj? triš, za zastonjski pregled. Zdaj pa grem pod tuš in spančkat.Lepo spančkajte tudi ve in vaši sončki.