mala pikica
|
Mi smo nazaj Predčasno... Smo imeli stanovanje sredi mesta, bilo je grozno vroče, oken nismo mogli imeti odprtih, ker nismo vajeni prometa, po vrhu vsega pa je bila tik pod nami okrepčevalnica s kebabom, odprta do dveh zjutraj in se je naš sonček zbujal vsako uro, potem pa je zaradi vročine spet trajalo po eno uro, da je nazaj zaspal. Oh, home sweet home Drugače pa je Gašper zelo užival. Se mi zdi, da je pravi 'vodni' otrok. Bolj kot šprica voda po njem, bolj je vesel in nasmejan Slikice... Prevod: Še, še, ati še!!! Veselje na toboganu... ni lepšega kot naravnost v mamičin objem Na vsakem koraku hočem biti veliki... Pa še tole... Ko smo se tako namakali v vodi, sem ves čas opazovala mamico, ki je tako lepo dojila na ležalniku. Bila mi je znana, pa nisem bila sigurna. Sem gledala po otročku, pa bi tudi lahko bil tu nekje. No, in sem se ojunačila in vprašala, če je njenemu fantku ime Miha. In seveda, bila je dašabina Oh, zdaj pa ravno berem, da ji je umrla tašča Dašabina, moje sožalje Zdaj pa vas še na hitro preberem... Upam, da vaši sončki že kaj bolje spijo. Za vse velik ursalara meni je že prav sumljivo vse to s klepetkinim bratom IZVIRNO SPOROČILO: mml A TOLE ste videle ? Sem skoraj dobila solzice v očeh Jaz res že komaj čakam na naš piknik. mml za vso organizacijo!!! Pa tudi ursilari, ki ti pridno pomaga IZVIRNO SPOROČILO: katee Jaz bom za mojega tudi naročila majčko za na piknik! Kkao pa naj jaz mojemu dragemu prinesem majčko 'Ponosni očka januarčka' Če pa bo ppisalo 'decembrčka' pa nekako ne bo pasalo na naš piknik špinača... naš Gašper jo prav občuduje. Upam, da ne bo kaj narobe golobček obema z Nino vama pošiljam nešteto in triš in kaj si naj človek še lepšega zaželi ob rojstnem dnevu So mi kar solze pritekle. limma hvala, ker misliš na nas Pri nas doma na srečo ni bilo hudo, je pa bilo res hudo na Ptuju. Bratu je avto čisto stolklo. Zadnje steklo v prtljažniku, prednje čisto razbito, zunanjost čisto potolčena, razbito okno v dnevni sobi, strešniki na avtu, na njegovo sosedo je padla toča in so jo odpeljali na šivanje, voda v kleteh... In še in še bi se dalo naštevat. Res je bilo hudo Kaj še nas le čaka?!? alfabeta tudi vsem vam iskreno sožalje martinca je brat, da ste res uživali, kolikor se je le dalo suzana uživajte!!! In seveda te bomo pogrešale!!! piknik... Super, da so majčke naročene Za Gašperja bom pa jaz tudi kakšno naročila Mi bomo vsekakor imeli kakšno dekco za na tla, kam pa naj dam drugam našega hitrega fantiča. Na tleh še ga imamo edino pod nadzorom Kako se bomo dogovorili za pijačo? Prinese vsak zase? Kaj pa krožniki, pribor, kozarci, serviete... Se dogovorimo, da kupi ena, pa potem damo denar na kupček? Zdaj pa sem bila neverjetno dolga Kar grem, da še slučajno kaj ne napišem... Nočko vsem