|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
14.8.2008 13:41:04   
nana35
VIVIEN,ANA KAROLINA,JAKOB,JONAS,LUKA, VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!user posted image user posted image

Klepetka,moj Klemen je zeloooo radoveden otrok,je kot vrtavka,sicer ne ko gre spat,ker poskrbim za to da ni preveč glasov okoli naju ampak ko je v vozičku in na rokah.On je zelo nemiren otrok in zelo,zelo živahen.Pa saj boš videla na pikniku,kakšnega divjaka imamo.Pa saj smo si ga želeli!user posted image

ursalara,če so tole sitnarjeneje za flaško in dudo krivi zobki,potem pa naj pridejo na plano,ker več ne vem kaj naj še počnem.

mml,lepo da se je Mojca spomnila tega,mene pa zanima če ima takele majhne majčke za Klemna,pa bi mu dala gor napisat Klemen.Prosim,če jo vprašaš in bi bila zelo vesela,če bi šlo,potem bi jaz takšno imela.Prosim,ko boš v stiku z njo, jo vprašaj.Med tistimi majčkami na n internetni strani so majčke od 1.leta naprej,no saj bi šli,če bi bila št.80,še boljše pa 74.Ali pa mi povej kako lahko kontaktiram z Mojco in bom tole poskusila sama uredit.Hvala.

Intruder,lepe slike tvojega Vida,je res že pravi dečko,upam,da ga bom kmalu kaj videla.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.8.2008 13:42:01   
limma
Aja, tudi naša noč je bila user posted image user posted image Do 3h trikrat duda, od 3-5h smo bedeli in spali do 6.10user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.8.2008 14:04:16   
mml
nana majčke za dojenčke imajo dve velikosti 3-6 mesecev in 6-12 mesecev. Preko tegale e-naslova pa jaz kontaktiram z gospo Mojco nalepkice@gmail.com

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.8.2008 14:08:48   
klepetka
joj, kako je Lana sitna danesuser posted image user posted image .Če je sitna zarad zob, bodo glede na sitnost vsi nakmalu prišli venuser posted image

anchikaa, vidim te.user posted image DAj se kaj oglasi  in potrdi udeležbo na pikniku

ursalra in mml, suepr ste se zmenileuser posted image .Jedilnik 1Auser posted image

nana, ga .Mojca napiše kar hočeš gor, ker sem jaz že dala za Lano narest.JI je tud Lana napisala.PA še res ekspresno hitro pošlje.SEm ji samo po mailu posllaa, kaj bi rada in čez dva dni je bilo že pri nas.user posted image PA 74 mu bo premajhna , ekr je Lani že čist na tesno.Ena je pa št. 80, sicer dolg rokav , ji pa samo 1 cm rokavčke zaviham, pa je .ZA jesen ji bo glih prav.

limma, pošlji Nežino sliko na moj malčekuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.8.2008 14:20:23   
Anchikaa
Oj.

Pa nimam časa kaj napisat,ker ma moj dopust in mi ne pusti kaj dosti za računalnik,češ naj se njemu posvečam,računalnik bo počakal.

Ne,žal mi ne pridemo na piknik.Zelo mi je žal,saj vas imam res željo spoznat,ampak ne gre,ker more it lubi 30.8. delat,ker si pač to zmislijo in ni šans da bi dobil dopust.In se mi potem popoldan ne splača več vozit v LJ.Žal.Sama  pa se tak daleč ne bom vozla.

Pa saj bomo drugo leto tut lahko kaj organizirale,pa bo.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.8.2008 14:35:25   
klepetka
IMam glih čas, pa bom kakšno sliko nalimala.

Maruša se drugače  zelo boji z motorjem peljat(kadar jo hoče brat ali pa ati peljat en krog), amapk za slikat pa taprvauser posted image

user posted image

tukaj pa prvič špinača na jedilniku, pa LAna glih ubijala zanjo ne bi, kar je tud videti po packanjuuser posted image
user posted image

ena pa kar tako

user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.8.2008 16:40:49   
septembrka
Ana Karolina se zahvaljuje za čestitke user posted image jaz pa kar ne morem verjet, da je že 7 mesecev mimo od njenega rojstva.
Ker se bolj malo oglašam beri skoraj nič napišem lahko vsaj naše mere pri 6 mesecih za tabelo... 74 cm in 7290g.
Imamo 3 zobke in to vse tri spodaj user posted image ... ugotovljeno pa imamo alergijo na kravje mleko. Tako, da... ima še kateri od vaših sončkov alergijo na KM? Sicer se še vedno dojiva in 1 mesec dodajava GH (sadje, zelenjavo...danes tudi pašto..). To obdobje cartanja in raziskovanje vsak dan kaj novega se mi zdi res eno najlepših obdobij v življenju... če že ne najlepšeuser posted image .
Vse, ki ste na dopustu uživajte, vse ki še greste tudi. Mi hodimo skoraj vsak dan plavat v morje... saj smo doma blizu Kopra in Ana Karolina uživa maximalno.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.8.2008 17:37:59   
koala
Jonas, Luka, Ana Karolina, Vivien, Jakob, vse naj naj ob obmesečnici

Matic in Katja, bravo za zobka!

klepetka, a se tvoj dragi prevaža z tem jeklenim lepotcem? Sem vam kar malo fauš, jaz bi tuuuuuuuuudiiiiiiiiii!!!!!!!!!

nana krasen avatar
limma tvoj tudi, Neža tako prisrčno zgleda.

,   ibibi@ b   jbvinbiu zjjkl fggggg jkfff
Zgoraj pa so Alexovi pozdravčki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.8.2008 17:54:06   
ursalara
Klepetka a je to od Boštjana motor kolikor je meni znano ima suzukija a ne?

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.8.2008 18:21:36   
klepetka
ursalara, ta motor je Boštjanov , ja.Dobro ti je znanouser posted image

koala, moj je imel glih takega , pa  je imel nesrečo.GA je pa zelo  razbil in  pol je bil in je še zdaj  in bo še nekaj časa(upam da za zmeraj) brez. zdaj pa gre včasih z bratovim.Zadnjič je še mene sabo vzeluser posted image .

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.8.2008 20:10:54   
klepetka
JA kje pa ste danes vse?Nekam mirno je tukajuser posted image

LAna že spi, je bila od sitnosti tako zmatrana.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Klepetka,zelo,zelo živahen.Pa saj boš videla na pikniku,kakšnega divjaka imamo.Pa saj smo si ga želeli!user posted image

Komaj čakam in se že veselim, da spoznam vašega prikupnega divjaka.In seveda ostale tud .Pa vse mamice-prijateljiceuser posted image

MA saj nimam kaj za povedat.... grem gledat NMK, pol pa še rože zalit , nato pa pridem pogledat , če je kaj čtivauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.8.2008 20:29:20   
Alfabeta
Čer!

Najprej čestitke za nove zobke!user posted image user posted image user posted image user posted image  Naši manjka samo še kak dan pa bo 3.zobek zunaj

VIVIEN,ANA KAROLINA,JAKOB,JONAS,LUKA, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.8.2008 20:35:23   
vaney
čer.

Midva sva imela zelo pester in poln dan, jutri pa gremo mogoče na morje, če bo vreme.

Anže že spi, Grega pa je šel pripravljat lovski dom za "karmino" (zakuska po pogrebu) za Jožeta Banovca (vsaj mislim, da se tako piše) - tisti, ki je par dni nazaj ubil partnerko in sebe, pa sta skupaj na jago hodila z Gregatom, zdaj pa grejo eni jagri na pogreb, eni pa pripravljajo zakusko...

Naše mere pri 6 (skoraj 7) mesecih 72,5cm in 9000kg. Nam je pa rekla, da naj pustimo vse mlečne izdelke na miru do vsaj 10 meseca (jogurti, skute...), mleko pa do 1. leta. Drugače pa je bil tudi cepljen, ampak sploh ne ve, ker je bil preveč zaposlen z gledanjem ene punčke v roza oblekiciuser posted image user posted image že zdaj je začel, kaj še bouser posted image

Ma, saj nimam nič pametnega za povedat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.8.2008 20:43:46   
katee
Čer še od mene!

Žam Luka je ravno zaspal.
Z Ursulino in Lenartom sva bila na kavi in je bilo lepo počvekati z njima. Lenart ima tako čupico, pravi mali koder je. Ursulina, hvala za družbo, enkrat se pa v vajinem koncu dobimo!

Jaz grem pa malo TV gledat. Si spet sama sebi družbo delam, ker mojega  user posted image ni in pride ne vem kdaj zvečer domov.

No, kaj več se mi pa ne da tipkat. Lep praznik jutri vsem! Predvsem pa mirno noč!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.8.2008 21:30:09   
mml
Čer,

a ste vse tako tiho, ker se pripravljate na čvekanje čez 14 dni na pikniku in vas je strah, da po tem tam ne boste imele kaj povedati user posted image ?

No saj pri nas tudi ni kaj dosti za pvoedat, Matic je po starem, samo malo mu manjka spanja, ker je popoldan premalo spal in po tem bi se kar nosil in nosil...

klepetka Lana je pravi sonček user posted image , upam, da ji bo špinača naslednjič bolj všeč. Sem pa dobila idejo, da bom jaz tudi jutri dala Maticu bltivo s krompirjem. Če mi niso srne vse blitve pojedle user posted image

vaney user posted image  za nove mere in dobro prestano cepljenje. Kaj pa če mu namesto navadnih jogurtov devaš sojine ali pa riževe - tako za popestrit jedlinik?

septemberka tudi Ana Karolina je že prav velika punca user posted image , upam, da vas ponoči ne bo preveč vznemirjala tramontana

Grem spravit otroke v posteljo user posted image

A TOLE ste videle user posted image ?

< Sporočilo je popravil mml -- 14.8.2008 21:32:39 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.8.2008 21:53:54   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mml

nana majčke za dojenčke imajo dve velikosti 3-6 mesecev in 6-12 mesecev. Preko tegale e-naslova pa jaz kontaktiram z gospo Mojco nalepkice@gmail.com

Hvala lepa za naslov,upam,da mi bo poslala obe skupaj,bom še danes napisala mail.

klepetka,a bo tvoja Lana imela tole majčko,ki si ji dala naredit gor oblečeno na piknik?Verjetno ne,če ima dolge rokave.No,jaz bom naredila tudi z dolgimi in mogoče s kratkimi,pa bomo videli.Se pravi da moram naročit št.80. Hvala.
Lepe slike naše snahe,res,tista tazadnja na stolčku pa je taka kot bi bila danes Klemnova,ko je jedel.Non stop je grizel(brez zob seveda) mizico na stolčku in gledal,kako lepo je zgledal grisek na njej.user posted image

anchikaa,škoda da vas ne bo na piknik,bi bilo res fajn,ko se že poznamo,pa nasploh,da se vidimo enkrat vse skupaj.

septembrka,lepo da si se javila,pa se lahko večkrat,če gre.user posted image In user posted image  za mere.

alfabeta,vi pa že kar tretji zobek. user posted image

vaney,user posted image za mere,je pa tvoj Anže že lepo napredoval s težo!
Sem nekaj slišala po poročilih,da je eden ubil svojo ženo in sebe...pa kaj je s temi ljudmi????

mml,pogledan link.Ja vidiš,ideja se že uresničuje,lepo pa da je vzorček vzela po nas.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.8.2008 22:07:05   
klepetka
nana, ravno tista majčka je od gospe Mojce ,ki je Lana oblečena na tisti sliki na motorju.In ji je že zelo tesna.JIh ima že kar nekaj časa.Je pa št. 74.JE s kratkimi rokavi,  z dolgimi je pa št. 80, pa ji je bolj prav.  Meni je obe poslala v enem paketu.
NA pikniku pa ne bo v tisti kratki majčki , ekr  jo res že špona, takrat sem jo samo za silo preoblekla , ko smo bili pri naših , ker  drugega nisem imela sabo.DRugače pa bi jo, ja ,da se še nje ne bi zgrešilouser posted image

mml,  upam da bo blitva teknila Maticu.In da si niso srne postregle z njo

PA prav lepo je pogledat na  stan od majčk kakšno ponudbo imajouser posted image user posted image

Punce , ali katera ve , sem glih danes slišala, da naj otrok do 1 .leta ne bi jedel špinače?!KEr naj bi škodila.ZAkaj in kako pa ne vem.TOle sem slišala danes od moje preljube..user posted image  .JAz sem tako MAruši kot DOmnu jo dala že pred 1. letom.PA sta jo rada  jedla.Zdaj pa je nobeden noče.Mogoče je to krivo , ekr sem jima dala prehitrouser posted image  

Moram vam povedati še Domnovo najnovejšo cvetko(mulo maliuser posted image user posted image )

Vprašam  jaz user posted image   , če ima čas da bi imel Lano, ker da bi šla jaz v Ribnico pogledat za en modrc.DA so mi vsi nekam preveliki, verjetno zato ,ekr manj dojim.In ta mulo mali mi pravi da res rabim novga ,ekr imam res same velike, da če bi ga čez okno vrgel  bi bil moj modrc kot padalouser posted image user posted image .NE vem od kje je to pobral, amapk je mogel nekje slišat. JAz res ne vem  od kje mu te ideje in to tako hitro

< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.8.2008 22:11:11 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.8.2008 22:18:09   
katee
Mene pa noče registrirat na majcke.net. Se je še katera hotera registrirat, pa ni šlo? Jaz bom za mojega user posted image tudi naročila majčko za na piknik! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
14.8.2008 22:33:30   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Punce , ali katera ve , sem glih danes slišala, da naj otrok do 1 .leta ne bi jedel špinače?!KEr naj bi škodila.ZAkaj in kako pa ne vem.

Prvič slišim; Kaji sem jo dala, Anže jo je pa tudi že jedel user posted image

Tolk napišete, da ne morem vsega komentirat user posted image

Lep vikend vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
14.8.2008 23:53:08   
ursalara
Nč čvekice lepo se imejte ter preživite praznik oz podaljšan vikend kar se da lepo mi pa gremo na mini dopust malo se še namočit,se pišemo v nedeljo zvečer ali pa v ponedeljek!Lep vikend!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.8.2008 7:10:17   
majra
Jutro!

Samo toliko, da pozdravim in vam zaželim lep praznik in vikend. Mi se gremo pakirat, ker gremo na obisk k Lenartu in Ursulini.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.8.2008 8:06:17   
Intruder24
Jutro,

prestali noč user posted image , glavno, da se ni jokal, čeprav se je najmanj 10x zbudil.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Punce , ali katera ve , sem glih danes slišala, da naj otrok do 1 .leta ne bi jedel špinače?!KEr naj bi škodila.ZAkaj in kako pa ne vem.TOle sem slišala danes od moje preljube..user posted image  .JAz sem tako MAruši kot DOmnu jo dala že pred 1. letom.PA sta jo rada  jedla.Zdaj pa je nobeden noče.Mogoče je to krivo , ekr sem jima dala prehitrouser posted image   

nekje sem prebrala, pa zdaj ne najdem kje, da lahko dobi otrok izsušeno kožo okoli ust in zadnjika in pol pač prekineš. Upam, da sem dala prave informacije. Jaz sem Vidu kljub temu že dala špinačo in ker on rad je zelenjavo jo je lepo pojedel in ni bilo nobene reakcije. So pa ugotovili, da špinača sploh ni tako zdrava kot so včasih govorili.

Lepe slikice!

alergija na kravje mleko..ne vem, ker še mu mlečnih izdelkov po navodilu P ne dajem.

Lep dan vam želim, nas danes obišče tašča user posted image , ampak mislim, da smo ji nekaj dopovedali, če pa smo ji res, pa se bo videlo v teh 4 tednih user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.8.2008 8:07:39   
katee
Še vse spite??? Alo, na noge!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se končno naspala, je Žan Luka spal od 20.30-6.30 brez vmesnih kolobocij user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj eno user posted image spiti. Kje je sedaj Sani???

< Sporočilo je popravil katee -- 15.8.2008 8:08:58 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.8.2008 8:38:00   
klepetka
Dobro jutro!

Naša noč je bila kar nekajuser posted image

Intruder, upa mda je tašči potegnilo in da boste kljub vsemu kolikortoliko uživali v druženju z njouser posted image

ursalara, prijetene mini počitniceuser posted image

user posted image  ŽAn LUka.

NIč, grem zdaj en kapučino narsest, ga bom v tišini spila, ker še vsi 4 spijo.

lep dan

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.8.2008 9:12:52   
klaja
Jutro!

Jaz pa sem včeraj imela prosti popoldan in sma šli z mamo v mesto po nakupih. Dragi pa je pazil in porihtal obe nagajivki.user posted image

Zdaj sma pa s Hano tudi sami, sta ati in Julija šla malo s kolesom naokoli.

Intruder upam da se boste sedaj malo lepše imeli s taščo!

Mi smo pa včeraj dobili novo živalsko pridobitev: par zlatega fazana, 2 grlici in 4 golobe. Sploh ne vem več kje bomo vse to imeli. Zdaj še samo načrtujemo mini himalajske koze, samo kaj ko so drage ko žafran, pa drugo leto še psa, pa mogoče bi se še kaj našlo. Sma z mojim user posted image oba ljubitelja živali, tako da bomo očitno imeli mini živalski vrt.user posted image

Lep praznični dan vsem!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?