nana35
|
Lunca,dražim ti pesti,da bi na razgovoru za službo vse potekalo v tvojo korist. Klemen se pa dviguje v bani ko ga kopam.Se prime za rob in leze gor.Nogice pa ima tako narazen pokrčene,da je prav smešen. klaja,nič se ne sekiraj za poroko,ko bo že bo,naj se ne mudi. Važno je da se imata rada in da imata dve prekrasni punčki.Vse ostalo še pride,saj sta še mlada.Sicer pa jaz osebno denar za poroko porabim kako bolj koristno. Mi smo kupili zemljo za vikend in bi ta denar za poroko veliko raje vtaknila tja,kot pa za ohcet.Je pa lepo,to pa nimam kaj reči. Glede kakanja-Klemen z velikim veseljem polni plenice in mu sploh ni problem.Če ti Hana tako lažje kaka,jo pa daj na kahlico.Jaz vem,da Klemna ni treba .Mi kaka po 5x na dan in to včasih tako,da gre po hrbtu gor. ursalara,pozdravi se čimprej,da ujameš še nekaj poletja.Upam,da ni prehudo in mislim nate.Zelo lepo si to napisala... klepetka,upam,da se je tvoja jeza ohladila.Kdo pa je tvoja preljuba.... . Tašča? Lepo posvetilo naši nevesti. ursulina,mislila sem da si mi tako znana in sem napisala,da sem te mogoče videla v kaki reviji ali pa na reklami.Ker drugače ne vem kje bi te lahko srečala. Triš,pa saj ne rabiš majčke oblačit v mesto,imaš jo lahko doma,pa za na vrt... bila pa bi za lep spomin.Po moje... vaney,uživajta na srečanju VW (sem prav napisala??). mala pikica,midva sva včeraj govorila o tem kdaj bova dala Klemna v svojo sobico,ker sem rekla da nekateri januarčki(decembrčki,februarčki ) že spijo v svojih sobah,pa je moj rekel,da še ne,ker mu pri nama nič ne manjka in zakaj bi vstajala ponoči če bo treba...naj kar lepo aja zraven.No,jaz se strinjam s tem,ker moj Klemen sploh ne preštima kje spi,mu je čisto vseeno v kateri sobi je njegova postelja,ker on spi in spi....Je res priden,pa naj ostane. Mi smo z uspavanjem imeli probleme-se spomniš ko sem pisala,kako težko je zaspal in da ni imel niti sekunde miru,pa skoraj nobena ni nič rekla,razen mogoče intruder.No,stanje se je umirilo,mislim,pa da se je pri vas začelo.To je trajalo sigurno več kot mesec dni,kaj,mogoče celo dva,ne vem.Zdaj odkar smo z morja prišli je veliko bolje.Takrat pa nisem vedela,kako ga naj uspavam. Največ mu dajem čaj,pa dudo,pa obrnem ga na bok in spredaj dajem odejico da mi ne začne kravic past,pa gledam da mu ni prevroče in ga pokrijem šele ko spi.Ko joka,vedno dam čaj in pustim da ga veliko popije,pa kako čudežno kapljico koroških lekarn ali Daktarina na dudko.Druge metode nimam. Ali pa se naj malo zjoče.Res ne vem.Na rokah pa moj Klemen samo še bolj bedi,nikoli mi ne zaspi v rokah. Je pa Gašper pravi as,kako stoji ob ograjici.Ne,Klemen še tega ne počne,hopsa pa že po rokah in poskuša vstati,v posteljici pa mu še ni kapnilo,da bi to počel. alfabeta,kakor pravi mala pikica,se previjemo 4-5x in je vedno plenička mokra.Pediatrinja mi je rekla,da če otrok normalno veliko pije mora biti plenička mokra vsake 2 uri.No,za vsako lulanje ga res ne previjam,ker potem bi šlo ohoho pleničk.