2ursae
|
uaaa, uf, sem utrujena. Mal sem se prišla razvedrit, čeprav me že nevihta začenja priganjat, da ugasnem mašinerijo. Morje: imali smo ene par res luškanih dni, smo se kopali (Bor obožuje vodo, Anže pa mivko), sprehajali (trampolin, kokice, lučke, tortica - pač vse, kar paše skupaj). Pol se je pa en dan slabo počutil Bor, pol je bilo spet ok, pol je nakej popadlo Anžeta, pa je bilo spet še kar ok, pol je Bor dokončno totalno podlegel in po parih dneh, ko je bil že mal boljši in smo želeli domov, je pa postal bogi še Anže. Zunaj je bilo vroče in vetrovno, tako da smo se skrivali doma, kar ni bilo ravno prijetno, ker je hiša bolj tako-tako, stari tepihi (zoprnija za male bolne plazilce), malo prostora, mi pa praktično brez igrač (ker seveda - kdo jih pa na morju potrebuje, ne ). V najlepšem spominu mi bodo pa ostali najini jutranji sprehodi z Borom - je frajerček vstal ob pol sedmih in sva jo kar mahnila na rivo na kavico in žemljico, nakrmila golobe, pol pa šla gledat morje, galebe, ladje, se mal poguncat in počasi domov. Res, moj najljubši del dneva, bi mi bilo zjutraj kar žal, če bi dlje spal . Enkrat mi je res zgledal zjutraj še mal utrujen in sem ga hotela nazaj uspavat, pa se mi je takoj začel upirat in govorit "pa pa", zraven pa mahat ... ej, pobalinko že ve, da zjutraj uživava . Se je pa čist zaljubil v trto na dvorišču, je govoril "t'ta" in kazal z roko in bil sploh čisto blažen, če sem ga odnesla do kakšne veje, kjer je lahko ubogo trto vlekel in utrgal kakšen list . tko, to bo to, vas grem še malo prebrat, spit mal čaja - zdaj izključno dojim, Borči ničesar drugega noče , pol pa nina nana. kako bom z dojenja spet prešaltala na GH, nimam pojma, sploh, ker se mi je porodniška že iztekla , in moram pikca oddat k taščici , mojga malega pikca ... nočko