|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
12.9.2008 20:11:11   
Pandica
Kje pa ste vse?

Joj, pri nam pa tak dežuje, grmi in se bliska, da je joj   user posted image

Me je kuj strah imet rač. prižgan, da mi strela ne vdari ki v njega, ko je vuni, ko sodni dan user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
12.9.2008 21:11:29   
VANILI
helou mamčice!
uf pri nas je tako soparno, prej smo bli v trgovini in ko smo stopili ven, je kao padal dež, a je bilo tako soparno, da so tla kar puhtela, ojej. zdaj ni nič kaj bolj sveže. Jutri pa mamo en rojstni dan od ene male pupike, in to zunaj pod enim kozolcem. Upam, da ne bo ful dež in ful mrzlo. brrr.
sicer bo mi pasalo malo dežja, da noter kaj pospravim - zdaj smo non stop zunaj, koristimmo lepe dneve.

ja, kje pa ste vse??
pandica, računalnik ok??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
12.9.2008 21:13:22   
VANILI
sem si prinesla iz službe polmetra visok kup papirjev za uredituser posted image . To bom danes počela.

Živa je danes pojedla v vrtcu vso juhouser posted image user posted image user posted image user posted image  (do zdaj je v dveh tednih skupaj kosilo in zajtrk pojedla mogoče en cel obrokuser posted image )

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
12.9.2008 21:14:09   
Alina_alin
Čer,
tu pa tako zatišje danes.user posted image
Imate vsi ugašnjene računalnike zaradi neviht? Hm,pri nas je nehalo in se ne sliši nič več -ne dež, ne grmenje.

2ursae-pozdravite se vsi povrsti! Čimprej! Te razumem in sočustvuvujem s tabo. Smo bili februarja na enakem- oba otroka z visoko vročino, moj z visoko vročino-koma, jaz pa se nisem dala-sem se nafilala z medom, čaji  itd, in sem bila samo nahodna. Ker sem si samo govorila- ne smem zdaj zbolet, kdo bo skrbel za otroka. Ker moj je bil čist adijo- 3 dni sam ležal, pa ko si ne vzame nikol bolniške... Tak, da ti pošiljam pikapoke tudi jaz:user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakega po eno.

sanwebdra- ste v nizkem štartu za party?

Pingi, joj, ko bi ti vedela, kako se jaz max trudim z gh pri Tjaški... ne bom več pisarila, ker me imate itak poln kufer že tu s tem.  Sem vsaj 6 mesecev za vami z jedjo na žlico - zadnje 3 dni: ko vidi žlico (sploh ne poskusi kaj je gor) samo glavo dol, odkimava in se stran obrača.user posted image Ne glede na čas, animacijo itd itd. Še mlečnih kašic več noče- zajtrk in večerja je bila to doslej in edini konkretni obrok. Na flaško ne ve pit.
No pa sem ji danes dajala juhico z roko- ja, dobro ste prebrale- natančneje: zdrobove knedlce, mesek v koščkih. In to je bilo to.

Popoldne smo šle punce v mesto (sem imela za malco za Tjašo: grozdje belo in črno v celem seveda, makarone kuhane in cele, mesek kuhan - v koščkih, žemljico).  Kašico hip sem imela tudi zraven, je niti nisem odpirala, ker je itak nebi.
No Tjaša je na koncu v Mcdonaldsu pojedla par pomfrijev user posted image - to ji pa gre.

pandica, srečanje pri meni: ja, fino je,da je lepo vreme. Ne vem pa, kak še so punce kaj fraj...saj veš-uvajanje, služba... Če ne dopoldne, pa se za kako popoldne zmenimo, ko bo lepo vreme.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
12.9.2008 21:16:49   
Alina_alin
Vanili,  si že pripravila material za Živo? No, jaz pa razmišljam, kak izgovor naj si zmislim, da sem zdaj pojedla LIndovo čokolado-s pistacijami. In, valjda, ni je več. user posted image Večja bi bila, več bi pojedla. Aja moje opravičilo: sem s tem malo pospravila shrambo- ker je ni več tam.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
12.9.2008 21:19:23   
Alina_alin
Moj pa gre danes ven- k prijatelju, ki je včaraj "rodil". Ubogi atiji...Ja, tak se dedi meniijo - meni pa pokonc lasje, ko čujem to izjavo.
In prej je šel s Špelo ajat, sedaj ga ni ven - beri: je zaspal zraven. A ga naj zbudim, da gre čagat, al ga naj pustim, in bo prespal fešto?user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4681
12.9.2008 21:20:27   
Alina_alin
janja,kaj se natančneje dogaja na otroškem bazarju? nisem nikoli bila tam. hm, bi pa mogoče lahko šli. a lahk prosim malo več napišeš- saj veš, imamo 3-letnico tudi... 

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.9.2008 21:21:28   
sanwebdra
Pandica - Zdaj torej veš, kje smo! Pri oknih čekiramo, ali je najhuje že mimouser posted image . Saj ne, priprave za jutrišnji veliki dan so v polnem teku - pa kot izgleda bo dežuser posted image . In ful mrzlo.

Pripravljam par filmčkov iz vrtca, kjer je Julija danes praznovala PRVIČ, seveda, svoj rojstni danuser posted image . Evo za pokušino še slikce:

tako se uživa
user posted image

tako se časti
user posted image

prižgali so ji svečko
user posted image

in prijazen fantek je pomagal pihati
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.9.2008 21:21:38   
Alina_alin
Pandica, daj oglasi se še ti kaj, da nem sama tu gor imela monologe. Že mal čudno zgleda. Saj če ješ- lahko- dober tek- pa saj lahko ješ hkrati tudi z eno roko...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.9.2008 21:25:54   
Alina_alin
sanwebdra,JUlija važička z novimi patiki... user posted image Vidim, da so otročki uživali- samo 5 otrok je v skupini? Si bila zraven- da si slikala?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.9.2008 21:28:08   
sanwebdra
Ne, otrok je 12, samo so vsi zboleliuser posted image .

Slikala pa je pomočnicauser posted image .

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4686
12.9.2008 21:29:51   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
sanwebdra,JUlija važička z novimi patiki... user posted image

Evo, suzanamai - prva reklamna akcija se je pričela .... dovolim uporabo  te fotke v propagandne nameneuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.9.2008 21:31:28   
Pandica
Alina_alin & VANILI   jaz sem tut zdaj ko en user posted image   Spekla sem si 3 jajčke na oko, zdaj pa še gor k rač. prinesla celo skledo napolitank, hmm, njami, kak so dobre, ko so sveže in tako hrustajo user posted image

VANILI   ja, rač. še je hb ok user posted image   malo cvikam zato, ker ga nisem ugasnila pa je tako grdo vreme.

Alina_alin   a pri vas res ne bliska in grmi? Ker pri nam pa full, resno. Pa tak daleč pa spet nisma narazen ali user posted image
Pa včeraj mi nisi odgovorila, si mogoče spregledala. Kako to, da si kupla zdaj še ta PP voziček za Tjaško? Si zadovoljna z njim?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4688
12.9.2008 21:32:31   
2ursae
uaaa, uf, sem utrujena. Mal sem se prišla razvedrit, čeprav me že nevihta začenja priganjat, da ugasnem mašinerijo.
Morje: imali smo ene par res luškanih dni, smo se kopali (Bor obožuje vodo, Anže pa mivko), sprehajali (trampolin, kokice, lučke, tortica - pač vse, kar paše skupaj). Pol se je pa en dan slabo počutil Bor, pol je bilo spet ok, pol je nakej popadlo Anžeta, pa je bilo spet še kar ok, pol je Bor dokončno totalno podlegel in po parih dneh, ko je bil že mal boljši in smo želeli domov, je pa postal bogi še Anže. Zunaj je bilo vroče in vetrovno, tako da smo se skrivali doma, kar ni bilo ravno prijetno, ker je hiša bolj tako-tako, stari tepihi (zoprnija za male bolne plazilce), malo prostora, mi pa praktično brez igrač (ker seveda - kdo jih pa na morju potrebuje, ne user posted image ).
V najlepšem spominu mi bodo pa ostali najini jutranji sprehodi z Borom user posted image  - je frajerček vstal ob pol sedmih in sva jo kar mahnila na rivo na kavico in žemljico, nakrmila golobe, pol pa šla gledat morje, galebe, ladje, se mal poguncat in počasi domov. Res, moj najljubši del dneva, bi mi bilo zjutraj kar žal, če bi dlje spal user posted image . Enkrat mi je res zgledal zjutraj še mal utrujen in sem ga hotela nazaj uspavat, pa se mi je takoj začel upirat in govorit "pa pa", zraven pa mahat user posted image  ... ej, pobalinko že ve, da zjutraj uživava user posted image .
Se je pa čist zaljubil v trto na dvorišču, je govoril "t'ta" in kazal z roko in bil sploh čisto blažen, če sem ga odnesla do kakšne veje, kjer je lahko ubogo trto vlekel in utrgal kakšen list user posted image .

tko, to bo to, vas grem še malo prebrat, spit mal čaja - zdaj izključno dojim, Borči ničesar drugega noče user posted image , pol pa nina nana. kako bom z dojenja spet prešaltala na GH, nimam pojma, sploh, ker se mi je porodniška že iztekla user posted image , in moram pikca oddat k taščici user posted image user posted image user posted image , mojga malega pikca ...

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4689
12.9.2008 21:34:13   
Kasija
Suzanamai user posted image  za nov posel!!! Pa po moje boš z lahkoto prodala, ker so cene za copatke drugje res navite. Ko boš imela kaj že na zalogi in na spletu, pa povej, da razširimo novico. Mojo sosedo že zanima user posted image

Na otroškem bazarju je res fino. Andraž je pa tak cuker user posted image  Pa Urban seveda tudi.  Andraža je bilo res veselje gledat, ko je kar tekal od ene stvari k drugi in se ene parkrat skoraj zgubil od hudega razburjenja...

Alina_alin so tam stojnice z raznovrsno ponudbo - zdrava hrana, časopisi, igrače, šole in vrci se predstavljajo, športna društva... Sicer pa je kar nekaj igrač in igral na voljo - sparova napihljiva skakalnica, v eni od treh dvoran so športni ponudniki in imaš žonglerske pripomočke, tenis za tamale, rolarje za sposodit, za plezat steno. Za z dojenčkom se je za sprehodit in mogoče na 2 mestih poiugrat, za predšolske je pa kar nekaj stvari. Aja, pa recimo fitnes za otroke je tudi.

2ursae pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Pingi Restavracije v ljubljani je meni svetovna indijska user posted image na bregu ljubljanice namaste. midva sva bila z elianom za obletnicoi poroke. raje prinesiu svoj stolček - sva imelaikeinega. je pa elian jedel različne kruhe in kar je bilo nepekočega. meni je to med najljubšimi restavracijami! naročiš pa tako ene tri jedi na malih krožnikih in jaz obvezno kruh nan in se dva najesta da komaj hodiva /ne, nikoli me ne izuči/. plačilo pa je tam nekje v rangu kitajske ali malo nad - kakor zbereš.
sicer obstaja japonska sušimama na wolfovi, pa še nisem bila. ne maram sušija, ampak moji starši so bili in je baje ful dobro in imajo tudi une japonske velike juhe z rezanci. je dražja.

Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.9.2008 21:35:39   
VANILI
sanwebdra- joj kok zgleda julija že velika!! Prava damica!!!user posted image user posted image

alina_alin, sem se nažrla pistacij za 100 zajcevuser posted image . zdaj pa jem planico in se pripravljam da kaj naredim za službo.

joj joj joj tjaška, daj začni že kaj papat!! Vem, kako je to,če nič ne je.. no da ti povem, teo je zvečer, pred svojo ečerjo pojedel še zelenjao, ki sem si jo dala v šalico in je ostala od kosila - vse živo noter, paradajz, bučke, melancan, tudi kuskus, korenje, brokoli cvetača...ampak je jedel samo, če sem mu dala koščke z VILICO... mislllllllm...

ti pa svojga kar pusti spat (buuhahaha - to je privoščljiv smehuser posted image user posted image ) - ma ne, saj ne. Jaz sem mojga res enkrat, ko mu je ura zvonila, pa ni slišal, sem ga pustila spat - je sicer zamudil službo, a se je vsaj enx pošteno naspal. pa še vedla sem, da ne bo nič hudega zaradi službe.

Neposredna povezava do sporočila: 4691
12.9.2008 21:36:48   
2ursae
hvala za vse pikepoke in ostale bube, super ste user posted image

suzanama in copatki: če bomo ok, bi prišli na kakšno srečanje drug teden.

ju3, v ned. in pon. moram Borčija peljat k P inhalirat ... bošček, se kar fajn upira, ko ima uno maskico na nosiju user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
12.9.2008 21:37:01   
Pandica
Sanwebdra   full lepe slikice, joj, še čisto malo res pa bo Julija stara 1 leto user posted image   Že lahko začnemo odštevati, ne? user posted image
Kdaj se je rodila, mislim uro?

Alina_alin   ja, ja, saj sem tu, ne se bat, da bom kam pobegnila user posted image
Edino ta malo bom nesla počasi v njeno sobico, ker mi zdaj še spi tu na rokah in upam, da se nebo zbudila.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.9.2008 21:39:12   
Alina_alin
Pandica, zdaj tu mirno dežuje, pa tu pa tam malo zagrmi. Ko sem se peljala iz mesta ob 18.30, pa me je kar stiskalo. Ker je pihaaalo, listje kar letelo po avtu, pa taka črnina, grmenje. Jaz pa s svojima prinčipesama v avtu na poti domov. Smo prišle glih 5 min preden se je konkretno vlilo. Pa še ziher nisem bila al bom z avtom lahko prišla do hiše- nam ulico asfalitrajo in sem ta teden puščala avto kakih 100 m stran. In sredi naliva, toče ipd mi rese ne bi bilo prijetno maširati pešaka z dvema otrokoma. V avtu pa tud ne. No hb, smo bile prej doma.
Voziček- ker v spedeyu sx se Tjaša zgubi in sedi čist spigana, v Mclarnu malo boljše- ampak v obeh se zgubi not in ji zgleda ne ustrezata-ker je zmerom jokala not - razen če je bila zasapana in sem jo uspavala z vozekom. V tem pa sedi, je budna, in lahko greva na sprehod brez jamranja in protestiranja, da noče bit not. user posted image Danes smo že bile v mestu in pešaka prevandrale in G. trga (kjer smo pustile avto) do igral v parku. In ni nič jamrala- v drugem vozičku bi bilo to nemogoče. Špela je nazaj grede še malo stala gor. Sem obe peljala.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.9.2008 21:39:49   
*kinnie*
Dober večeruser posted image
Sem morala še mal spet na RR pogledatuser posted image

Hrana v vrtcu, gosta hrana: Pri nas HB ni težav. Mali v vrtcu poje vse in še več kot je treba, se vzgojiteljice rade malo pohecajo na njegov račun, pravijo, da ima najmanj zob, poje pa največuser posted image user posted image ....pa bo kar držalo, ker ko pride domov odspi 2 uri, potem pa kakor kdaj...včasih je z nami, danes pa je zdržal do 5h....ta večja pa tudi je....

Mala 2 sta sedaj že pri botrci, v našm stanovanju pa takoooo prazno user posted image .....se vidi da mi je hudo, predvsem zaradi Žanija....Anja bo  itak uživala....mali se m i pa kar smiliuser posted image user posted image , se tolažim s tem, da v ponedeljek ne gresta v vrtec in bomo nadoknadili.....

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.9.2008 21:41:51   
VANILI
suzanamai - čestitke in svaka ti čast, ti biznisvomen!!user posted image user posted image user posted image

zadnič mi je tašča rekla, da je teo, ko sem odšla zjuraj in ga pstila tam, šel iz dnevne v kuhinjo, jo pogledal in pokazal k vratom, rekel: ma-ma in pomahal... češ, mami je šla...user posted image user posted image user posted image user posted image
2ursae, saj bo, boš vidla, najlepše pa je, ko prideš domov, zagledaš lučke v malih očkih in rokice, ki se stegujejo proti tebi... vsa utrujenost dneva izgine, ko se bubica mala stisne k tebi... oooohhhhhh

dojenje:jaz mam spet bolj polne joške, pa si črpam, delam zalogo - vsa skrinja je žepolna vrečk z mlekom, ne vem, kako bom to ustavila??!!se pa še vedno rad doji, teeko mali moj in ko pridem ponj, me že tolče po joških, vleče za majico pri izrezu in kuka noter, ko zagleda modrc, se mu pa kar smeje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.9.2008 21:43:23   
*kinnie*
Hmmm ta mala Slovenija, pa tako različno vreme....pri nas je malo poškropilo...nič vetra, 10 km stan pa je odkrivalo streheuser posted image ....no tudi zdaj nič ne grmi, bliska, ne piha....

Kakšno je kaj vreme v Ljubljani?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.9.2008 21:44:43   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Sanwebdra   full lepe slikice, joj, še čisto malo res pa bo Julija stara 1 leto user posted image   Že lahko začnemo odštevati, ne? user posted image
Kdaj se je rodila, mislim uro?

07:35user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.9.2008 21:44:53   
VANILI
kinnie, lahko ti povem, da 35km iz ljubljane rahlo grmi in je ful romantično

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.9.2008 21:46:22   
VANILI
sanwebdra, danes je pa imel eno leto fantek od prijateljice, včasih je prišla na sreanje ljubljančank - ljubljančanke, Mojčin Mark, če se spomnite. saj ne morem verjet - se mi zdi, da je bilo včeraj, ko mi jepovedala veselo noico,da je noseča..

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?