sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Ne, je Julijin boter 8 let mlajši od botre (in mene), je pa sin najinih najboljših družinskih prijateljev, mlajšemu sinu (bratu od botra) sva midva birmanska botra! Prvotno bi moral biti njen fant (sva rekla, dajva razširit familijo še na druge ljudi), pa sta po skoraj 5 letih na njegovo pobudo šla narazen ... pa sva se potem morala drugače odločiti, ker T. je le moja prijateljica že 15 let (nima pa cerkvenih zakramentov, naš župnik pa vseeno zahteva vsaj krst). Tako da ima Julija zdaj botra in botro, ki pa nista par ... kar je tudi super ... Mah, sva imela same sekirancije s krstom, da sem bla nakoncu že tako živčna, da ... Saj veš, ljudi prosiš, potem vzameš to nazaj, pa druge prosiš ... štala! Huh mislim sanwebdra , zgleda da sem blond, sem mogla tole prav počasi in pazljivo prebrat, pa ene 10x, da sedaj upam, da vem, kako gre Slikce so super, oblekca je pa itak zakon, jaz sem jo dobila za 2€ čisto na koncu zimskih razprodaj , vzela sem pa roza varianto, itak Ma ja, saj vem ... sem zapisovala tok misli ... se opravičujem .... Oblekce pa so zakon, saj sem jaz tudi hotla roza vzet, pa ni blo številke! IZVIRNO SPOROČILO: mišk Sanwebdra, res lepe slikice! Pa torta se mi ful dopade! Torta poiskana na netu, narejena pri botrini prijateljici ... me je malo presenetila, ker sprva naj ne bi šlo nardit oz. naj torta ne bi bila takooooo dobra, kot je bila. Pa najlepša hvala vsem za komplimente! Torej MB-čanke, ali jutri pridete???? Razen Pandice, seveda ... opravičeno! Srečanje Štajerk, sreda ob 11.00 v planetu Tuš: - sanwebdra - pikijakob