Alina_alin
|
Jutro! Vanili, držim pesti! Kar optimistično in res ti želim, da dobiš službo. Mehurčica, hvala za pojasnilo o korakanju Eni. Pa ful dobro! Bravo Eni! In ful dober predlog glede označevanja teksa - svetlo moder, ki je res čvek. Za tiste, ki ne utegnete/mo vsega brat. Pa saj včasih vse berem, tak kot včeraj sem skupaj smetila tukaj s čvekami, ampak po večini mi ne znese. Pandica, bravo za zobka Zala! Je bilo hudo? Lane31, in naši zobki: evo danes je bila Tjaša pri zobarki (meni): ugotovitev: zunaj ima 2 zobka od marca, sedaj so prikukali ven 3, in zdaj zdaj bodo zunaj spet trije, ne en!!! Pa ni čudno, da jo pol tako matra. Sklep: Tjaša ne bo jedla kašic, ker ji ne teknejo, ona bo menda kar začela grizljat meso in zelenjavo, ker bo imela že tolk zobkov. In glede pitja: naši ne ustreza lonček od Klaudie, niti Avent. Ona lepo pije iz navadnega kozarca, mojega. Ko pijem jaz, prime, grabi, ji prislonim in naredi 3 požirke brez polivanja. Torej mi bomo tokrat brez dud, cucljev, flašk ipd. Naš vrtec: dali smo vlogi za obe punci (1x jasli, 1x vrtec - obe novinki). Za vrtec, malčica, blizu doma, jasli na matični enoti, vstran, ker blizu doma enota nima jasli. Odločba: dobili sta obe vstran na matični enoti. Itak sta jasli in vrtec tam posebej zgradba,se ne bosta nič videli. Ampak mi smo želeli, daje malčica tu v bližini doma, najbližji vrtec, ker bo tu spoznala frende za v OŠ. Kličem in mi reče, da ja tu vse zasedeno. Sedaj mi pa ena kolegica reče, da ona svoje ne bo vpisala jeseni v vrtec, je pa dobila ravno tukaj - zato bom šla v akcijo, da ko se fiksno odloči, da je ne bo (do petka), mi javi, in jaz v akcijo, da našo dajo tu blizu. Za Tjašo pa še tak nisem ziher ali bi jo dala v jasli ali privat, kjer je zdaj malčica (smo ful zadovoljni)... atiji : v soboto je našemu s postelje padla Tjaša. No koments. Sem bruhala ogenj. Ko sem bila pred 10 sekundami tam in mu rekla, da jo naj prestavi višje, da ne bo 30 cm od roba, da ne pade dol. ON: ne, ne bo, saj jo pazim. On pa piha balone zraven za party od Špele. In odidem v kabinet, si mislim, zdaj grem nazaj, in jo sama lastnoročno prestavim bolj na sredino. V isti sekundi slišim pok, sledil jok. Mislim, dedi! Hb ni bilo nič hujšega, malo samo pojokcala in je že bilo ok. ker pri ta prvi, ko mu je padla dol, je bilo veeelik huje. SEdaj sam malo jokca za par sekund. takrat smo kar na urgenco hodli, ker ji je za 15 min začela iz nosa tečt kri (ne takoj). pa saj sem to že pisala.