|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
17.6.2008 21:56:33   
mehurčica
Mene pa bo moj zdajle zmasiral. Aaaaahhhhh...... Mi je katera fauš?user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.6.2008 21:56:50   
Alina_alin
Mehurčica,  ja, saj vem, da (mogoče) kompliciram. Pa ful dobro mi je videt, ko so otroci fleksibilni: jih prestaviš iz ene lokacije na drugo, (vrtec) in ni problemov. So prilagodljivi. Samo me je strah delat to z našo.user posted image In sedaj jo pripravljamo da gre v vrtec jeseni, kar sama pove in zmerom ko se v Malečniku peljemo mimo, mi ga kaže, kak bo ona  šla tja, (ko si točno mislim- upam, da se motim - da bo jeseni ona meni:ne v vrtec, jaz bi k teti Zdenki... k teti Zdenki...) in zdaj ji naj rečem, ne, ne boš hodila v ta vrtec, ker je poln in ni prostora zate, ti boš pa šla na Grinič. Ok, lahko ji rečem, tja kot Tjaša, samo kaj ko itak ne bosta skup - Tjaša jasli, Špela večja skupina.
Nečakinja se je lani ful veselila vrtca, je mislila, kak bosta skup z bratom. In pride 1.9. in zjutraj vsa navdušena, ko pa pridejo tja pa jok, razočaranje, ker valda da nista bila v isti skupini - zato jo moram v takem primeru obvezno pravilno seznanit...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.6.2008 21:57:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Mene pa bo moj zdajle zmasiral. Aaaaahhhhh...... Mi je katera fauš?user posted image

Verjetno moj možek...on se nikoli ne brani masažic izpod mojih rokuser posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 17.6.2008 21:58:18 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.6.2008 21:58:34   
janja
Vidim, da imate zelenke že rahle priprave. No, pa še jaz skočim pod tuš, da ne zamudim bistva. Zadnjič se mi je potem še v spanju smejalo. Upam, da me moj ni slišal. Sem se pa počutila tako dobro, da bi šla kr ven žurat. Skratka, grem pa se vam potem pridružim. Pandica - jaz bi tud sangrio. Razen če ima katera kako boljšo idejo.

*kinnie* - še to mi povej, po kateri poti greste na Pag? Lahko tudi na ZS. Pa lepo se imejte, baje bo v ponedeljek že spet 30 stopinj.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.6.2008 21:59:46   
janja
Alina_alin - a ti si z Malečnika? 

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 405
17.6.2008 21:59:52   
suzanamai
Drobižek:Klub zelenk: Z zeleno kao pišemo naše čveke, da ne bomo morile preveč ostalih uporabnic.
Problem nastane, ko gre od Suzanemai v nočno, ker potem tu gor dogaja ....no in to zdaj pišemo z zeleno,... Ti se nam kar pridruži , danes bo hudo pesto spet, se že nabiramo

Kinnie a sedaj sem pa jaz vsega krivauser posted image user posted image user posted image

Alina_alin ne sekiraj se zaradi šole. Mai ni poznal nobenega od sošolcev in je že prvi dan dobil full prijateljev. izberi varstvo, ki bo najbolj ustrezalo malčicama.

Sanwebdra zdi se mi, da si ti rekla, da tudi tvoji en uhek malo štrli. no jaz sedaj že mesec dni Zoji dajem zvečer mrežico čez ušesa in se mi zdi, da je veliko bolje, saj si drugače poleži uho. No zjutraj je sicer mrežica povod drugje kot na ušesih, vendar recimo pol noči pa le opravlja svojo funkcijo.user posted image
Bom kasneje pripopala eno slikco.

Zelenčice se grem malo k Maiu stisnit in pridem nazaj.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.6.2008 22:00:11   
Pandica
Kinnie  že imaš slikico pa še jegra zate in še če ga bo katera druga

user posted image

Suzanamai   bravo Mai za odličen uspeh user posted image user posted image Čestitke
Kdaj pa greste v Italijo? Joj, kak te bom pogrešala user posted image ko te nebo za čvekat

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.6.2008 22:00:53   
Alina_alin
Mehurčica, si me spomnila na mojega , ko si omenila, da te je zmasiral.  In sem ga šla zbudit - je uspaval malčico in valjda 1 uro in pol sedaj spal zraven nje.user posted image
Pandica,  hvala , ti si pa res vedno založena s pijačko in vidim, da s sladkarijam  tudi... Ne, čokolade pa nem - hvala.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.6.2008 22:01:19   
VANILI
oj mamčice!
ma dajte zdaj mi kar igota v očeh od zeleneuser posted image user posted image
kaj pa če bi samo o tipih se v zelenipogovarjale? samo predlagam...

bom sproti kaj odgovarjala, a prov,
prvo - res, hvala vam za pesti, razgovor imam pa v torek 24., sem danes dobila po pošti. Sicer je samo 14 ur, amak saj pravim, bi v miru naredila strokovc, pa "not" bi bila, ko i me potem lahko še za kaj ponucali... no, kar bo, bo, nekaj zagotovo bo. Je pares, da je prednost, če maš strokovni izpit. Zdaj to vidim. Ampak jaz sem itak človek tipa go with a flow, ne glede na vse skup - kar verjamem,da se bo vse dobro končalo. bom pa poročala, ofkorsuser posted image

pot - kajpa če je na mleko alergičen? Janja ve o tm kaj več (ko pišeš, da po kislem blato smrdi). Držim ti pesti, da boš tudi glede arstva zrihtala. Ali jih pa daj kar na tednik, ali preverjeno ali trenja. Jaz poznam kolegico, ki je novinarka pri tenjih. SAJ RES!!!! To splojh ni slaba ideja!! Če češ, pokličem to Alenko MArolt, pa ji povem o situaciji, pače se ji bo zdelo, alhko naredi članek oz, temo o tem, ko je tok aktualno!!!! POVEJ!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.6.2008 22:05:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: janja

*kinnie* - še to mi povej, po kateri poti greste na Pag? Lahko tudi na ZS. Pa lepo se imejte, baje bo v ponedeljek že spet 30 stopinj.

To si me pa dobro vprašala, jaz itak vse prespimuser posted image .
Za prvi maj smo šli čez Ilirsko Bistrico , na Rijeko in  po Jadranski magistrali...in na trajekt(ma se ne morem spomnit kraja). Moj je stručko za to, bivši šoferdžija...vse v malem prstuuser posted image Jaz sem gledala hrvaško napoved, pa kaže ponedeljek 23 stopinjuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.6.2008 22:06:06   
Pandica
VANILI   vse "bedarije moramo" pisati z zeleno, drugač bodo druge hude na nas, tako, da hitro preklopi na zeleno, pa dobrodošla zelenka user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.6.2008 22:07:09   
*kinnie*
[quote]IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Drobižek:Klub zelenk: Z zeleno kao pišemo naše čveke, da ne bomo morile preveč ostalih uporabnic.
Problem nastane, ko gre od Suzanemai v nočno, ker potem tu gor dogaja ....no in to zdaj pišemo z zeleno,... Ti se nam kar pridruži , danes bo hudo pesto spet, se že nabiramo
Kinnie a sedaj sem pa jaz vsega krivauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ne vem, če se jaz ne bi šla mal k možeku stisnituser posted image user posted image

Pandica: hvala, pa na zdravje

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 17.6.2008 22:09:52 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.6.2008 22:07:37   
Pandica
Kinnie    Prizna je tam kjer se gre na trajekt za Pag, ker sem jaz tut hodla veliko let tja ( na Pag mislim ) user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.6.2008 22:10:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

VANILI   vse "bedarije moramo" pisati z zeleno, drugač bodo druge hude na nas, tako, da hitro preklopi na zeleno, pa dobrodošla zelenka user posted image  

haha, moji posti bodo večno zeleniuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.6.2008 22:11:56   
*kinnie*

Kinnie    Prizna je tam kjer se gre na trajekt za Pag, ker sem jaz tut hodla veliko let tja ( na Pag mislim ) user posted image

Majko za prvega maja sem bila, pa sem pozabilauser posted image . Hvala user posted image ...Še dobro, da ne vozim jazuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.6.2008 22:15:50   
*kinnie*
Joj....drage zelenke....jaz grem pa možeka mal zabavat....ne ne ga ne smem zanemarjatuser posted image Fajn čvekajte, da se bom zjutraj mal smejalauser posted image
Nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.6.2008 22:16:21   
VANILI
valči - ti si zlat človek. To je kar čutit iz tvojih postov. Hudo mi je za tvojo mamico. Grozno. In pustila je malo pupikouser posted image ... zato pa je tvojim otrokom tako lepo, ko imajo tako zlato mamico...

suzanamai - a češ slikco od komarnikov ? sem jih fotknila. Ful fajn, ko nimamo nobenih mušičk in okna odprtauser posted image . kam in zakaj gretse v Italijo?? a tko, pri tebi velja uni pergovor, kadar mačke ni doma, Suzanamai plešeuser posted image user posted image

miška1 - zakaj pa martin hodi na preglede za glaico?

suzanamai - zakaj pa si ostrigla maia??

drobižek - tudi jaz te pogrešam, saj vedno vse preberem. je pa res, da pišeš manj kot kakšna druga, pa potem ... ne, da ne pogrešam tolk, mogoče se ne spomnim takoj... da se ne zapletem prevečuser posted image

jaz sem pa danes dobila M, po reglcih, to pa pomeni,da mi je danes dovoljeno jesti več (kot da je druge dni kaj drugač.. no druge dni me vsaj vest peče, danes me pa ne, hehe), tako da sem prej zmazala pol Ledotovega Milka sladoleda (banca, da ne bo kdo mislil, da lučka), pa razmišljam še o sendviču, pa še kaj. Edino piškoti vseh vrst pa so se mi po moje za nekaj časa uprli. Kile? so šle gor, tako da vaga prej je kazala 69,4. ****.

user posted image user posted image kinnijeva marmeladauser posted image user posted image  sem prebrala jaz

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.6.2008 22:16:52   
Alina_alin
Janja, malo "ven" iz Malečnika, ja, pošta je pa Malečnik. Zakaj?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.6.2008 22:17:15   
VANILI
kinnie je pa partibrejkercauser posted image user posted image
jaz grem pa k Živiki se stisnit, ma jutri rojstni dan. kdaj je padlo teh pet let, mama mia

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.6.2008 22:17:23   
Pandica
Joj, ne, user posted image   tak veliko sem napisala pa mi je vse šlo v kuser posted image c

Evo, še 1x user posted image

Ko smo glih pri Pagu. Ena štorija kaj se je nam zgodilo 7 let nazaj, ko smo šli tja. Pridemo na vrh Prizne nakar ugotovimo, da trajekt ne vozi, ker je bila prevelika burja. Niti ta večji ne. So rekli domačini, da kaj takega še niso vidli. In pol smo čakali na trajetk od 7h zjutraj pa do drugega dneva do 11h, ker smo prišli v tretji rundi komaj na vrsto za trajekt. Za **** vam rečem. Na most okol pa tut nismo šli, ker tut niso spuščali čez njega. No, saj, ko se zdaj tega spominjam mi je smešno, samo takrat pa mi ni bilo...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.6.2008 22:20:26   
Pandica
Vidim, da mi je besedo za popuser posted image t cenzuriralo user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.6.2008 22:23:27   
janja
*kinnie*, Pandica - hvala za odgovor. Sem mislila enako. *kinnie* zdaj mi pa še povej, a je res tko drago dol. Pa če kterea ve a je v Novalji kak diskont. Ker  mi hrane ne nosimo s sabo (HB, ker ne vem kam bi jo dala) ampak gremo prvi dan v nabavo. Pa se najbolj splača v tavelkih trgovinah kupovat. Upam, da ne sprašujem preveč.

Evo, tale pa je otvoritvena za nas zelenke:user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=Tqf9PuKi63E

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.6.2008 22:26:35   
Alina_alin
Suzanamai -  čestitke Maiu! To pa ni kar tak! Bravo!  Kak pa naj vem, katero varstvo bo najbolje za moji pupi? user posted image Hvala pa vseeno za za mnenje, da ni pomembno, da je vrtec tam, kjer potem OŠ...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.6.2008 22:26:38   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Janja, malo "ven" iz Malečnika, ja, pošta je pa Malečnik. Zakaj?

Moj user posted image ma strica v Trčovi. Majo kmečki turizem. Ženo pa tud lane31 pozna, sta včasih skup delali.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.6.2008 22:26:49   
2ursae

Ko smo glih pri Pagu. Ena štorija kaj se je nam zgodilo 7 let nazaj, ko smo šli tja. Pridemo na vrh Prizne nakar ugotovimo, da trajekt ne vozi, ker je bila prevelika burja. Niti ta večji ne. So rekli domačini, da kaj takega še niso vidli. In pol smo čakali na trajetk od 7h zjutraj pa do drugega dneva do 11h, ker smo prišli v tretji rundi komaj na vrsto za trajekt. Za **** vam rečem. Na most okol pa tut nismo šli, ker tut niso spuščali čez njega. No, saj, ko se zdaj tega spominjam mi je smešno, samo takrat pa mi ni bilo...

šiiiit, pandica, mi2 sva bila tud takrat na Pagu, sam da sva HB za las prehitela tisto burjo. Sva pol z enimi Poljaki v kempu debatirala, pa smo ugotovili, da so prišli v Prizno le par ur za nama, naleteli na burjo in zato prišli  v kemp dva dni kasneje. Mende ja zakrat letel hr. minister za promet.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?