valči
|
Zdravo! Najprej,hvala vsem,ki ste me poptolažile in brale,sem mnogo bolje.Tašča je vredu,samo od tašče,tašča njej teži,posledično pol ona meni,ker vsega ne more naret.Tak preveč dela,jaz pa takoj za njo.Je napr. včeraj zvečer ob pol desetih češnje vlagala,ker pa sem jaz tu z otroci,pa sem ji njeno perilo likala.Tako je,se drugače zastopiva,jaj ji pomagam,kolokor lahko zraven teh otrok.Res vse dan samo skačem,delam in hitim,saj sem vajena,me pa želodec ob večerih boli,ker nikoli ne pojem v miru.Samo zmečem v sebe na hitro in gasa dalje Sedaj pa hitro pisat,ob večerih dragi okupira rač,ali me Nina rabi,trenutno spi,jaz pa hitro sem,pol pa dat otrokoma večerjo in jiu spat. Kako je zunaj Lije,toča,grmi,treska,huda ura vglavnem in to že od 4. popoldne.Čisto preveč moče je že za nas,vrt plava v vodi,... Včeraj mi je Nina nadomestila nespanje prehjšnjega dne,mi je spala dop. 3 ure,pop. 2 uri Še nikoli tako.Je pridna res,se mi zdi,da jo premaloi hvalim,čeprav jo.Ji pa skoz govorim,kako je lepa ,starejšima pa,kako ju imam rada.Mi to fali,ker meni ni nikoli noben govoril tega,niti cartal,otroštvo Mama mi je pri 4. umrla ,foter pil,selili so me...Zato cenim naše otročke in se jim posvečam,jim dajem vse to,česar sama nisem imela,nikoli.Res mi pomenjo vse na svetu. No,danes nisem žalostna,čeprav morda tako pišem. Mehurčica če še vodiš evidenco kil,jih imam ta teden tri manj,torej 62.2,,še tri,da vidim 5. spredaj,pol pa dalje,če hočem nosit stare cote.So mi ene hlače že prav,čeprav tesne,zapnem pa ,ko včasih nisem čez rit dobila.Saj je že čas,če bo pa pupa stara 8 mesecev v nedeljo.Se ja spodobi,da grem nazaj,čeprav sem že -1 pred . Lane in vseki zgublljate kile,čestitam Sedaj pa grem,malo otrokom težit,se morda še javim danes. čaoooo