|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
17.6.2008 14:23:03   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Sanwebdra   full lepe slikice iz krsta user posted image Zelo lepi ste bili, vsi. A od one tvoje prijateljice, ko smo ble v EP skupaj takrat na kavici fant pa je bil boter?

Ne, je Julijin boter 8 let mlajši od botre (in mene), je pa sin najinih najboljših družinskih prijateljev, mlajšemu sinu (bratu od botra) sva midva birmanska botra! Prvotno bi moral biti njen fant (sva rekla, dajva razširit familijo še na druge ljudi), pa sta po skoraj 5 letih na njegovo pobudo šla narazen ... pa sva se potem morala drugače odločiti, ker T. je le moja prijateljica že 15 let (nima pa cerkvenih zakramentov, naš župnik pa vseeno zahteva vsaj krst). Tako da ima Julija zdaj botra in botro, ki pa nista par ... kar je tudi super ... Mah, sva imela same sekirancije s krstom, da sem bla nakoncu že tako živčna, da ... Saj veš, ljudi prosiš, potem vzameš to nazaj, pa druge prosiš ... štala!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.6.2008 14:53:50   
mišk
Sanwebdra, res lepe slikice!user posted image  Pa torta se mi ful dopade!user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.6.2008 15:06:12   
suzanamai
Ne, je Julijin boter 8 let mlajši od botre (in mene), je pa sin najinih najboljših družinskih prijateljev, mlajšemu sinu (bratu od botra) sva midva birmanska botra! Prvotno bi moral biti njen fant (sva rekla, dajva razširit familijo še na druge ljudi), pa sta po skoraj 5 letih na njegovo pobudo šla narazen ... pa sva se potem morala drugače odločiti, ker T. je le moja prijateljica že 15 let (nima pa cerkvenih zakramentov, naš župnik pa vseeno zahteva vsaj krst). Tako da ima Julija zdaj botra in botro, ki pa nista par ... kar je tudi super ... Mah, sva imela same sekirancije s krstom, da sem bla nakoncu že tako živčna, da ... Saj veš, ljudi prosiš, potem vzameš to nazaj, pa druge prosiš ... štala!

Huh mislim sanwebdrauser posted image , zgleda da sem blond, sem mogla tole prav počasi in pazljivo prebrat, pa ene 10x, da sedaj upam, da vem, kako greuser posted image

Slikce so super, oblekca je pa itak zakon, jaz sem jo dobila za 2€ čisto na koncu zimskih razprodajuser posted image , vzela sem pa roza varianto, itakuser posted image

Vanili držim pesti za jutri - gimnazija. ma saj te bo vzela, ko te bo v živo videla ravnateljica itak ne bo mogla drugačuser posted image

Joj punce kako bomo pa zdaj vedele kaj je pomembno in kaj neuser posted image . jaz bom kar vse z zeleno od sedaj naprej pisalauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 328
17.6.2008 15:35:15   
lane31
Pikijakob........hvala za slikice user posted image res so lepe .....ma njen bratec je itak pravi pozer ne ....to bo še veselica ko bo najstnik user posted image

Sanwebdra......moram reči da si bila zelo lepa ,celo tako, da si zasenčila Julijo ,ki je seveda tudi zelo ljubka in oblekica tak veš da mi je všeč....zdaj pa imajo tako skromno ponudbo oblek ....pa sem eno le našla user posted image ....še malo in ga imamo mi tudi

Kinnie........bravo za vozek....meni je res super uporaben in luškan user posted image

Alinna......jaz tudi nonstop gledam v ta mala usta ,pa nič ne vidim....ima pa spet rahlo pordelo ritko ( ma čisto vedno ,ko se ji k čemu pripravlja se ji prvo na riti vidi ) ,pa tt v ritki 37,3 kar sicer ni nič je pa višje kot jo vedno ima (36,7) morda tudi pri nas zobki user posted image upam ,da le ne bo kaj drugega

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.6.2008 15:36:59   
lane31
Anetina boterca pa bo kar moja sestra.....njej bi še najprej zaupala vzgojo moje hčere .....saj po tem načelu bi se naj botra izbiralo ,ne user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.6.2008 15:41:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Kinnie........bravo za vozek....meni je res super uporaben in luškan user posted image

Joj Lane31, ful ti hvala ker si mi ga priporočila. Zdaj ga ravno preučujemo in jaz sem noro zadovoljna...in če pomislim samo koliko sem dala zanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.6.2008 15:42:43   
noa1
Evo...se javljam spet.
Včeraj sem zaspala pred TV okoli 20.00, potem me je pa mala zbudila okoli 22.00, ker je bila lačna in sem potem še zraven nje zaspala. Ko sem se pa zbudila pa sem šla še samo zobe umit, malo v njeno posteljo ion spat še sama. Nakloftale pa ste spet za popuser posted image .user posted image
Ja...ponoči se tule full dogaja, samo kaj ko mene prej vrže ali pa pupa ne pusti, da bo mami bila na RR.user posted image  Ja, pa zbujamo se po novem ob 6.30 in je zame tudi bolje, da začnem hodit prej spat.
Sva pa šli danes zgodaj ven na sprehod z 1m starimi bebami (joooj, ali so naši bili tudi takoooo maliuser posted image )...kak so sladki. Pol se nam je pridružila še Mehurčica, nakar so šli ta mali domov spat, "ta veliki"user posted image  smo pa še pohajkovali po mestu.user posted image
Ampak Ajša danes ni bila ta pravauser posted image . Ne vem kaj jo daje. Upam, da so zobki. Šmrkava je manj, le zjutraj in zvečer. No, ponavadi je čez dan dobrovoljček, danes pa jo je celi dan nekja mučilo in se je hotela nosit. Pa zelo malo je spala...ji je manjkal lepotni spanec. No, sedaj pa mi je le uspelo in končni spi.

VANILI: držim pesti za službo (tudi vsem ostalim, ki jo iščete).

Vsem bolanim:user posted image user posted image user posted image user posted image

Alina_alin: WB...si bila pogrešana. Kdaj pa grete na morje? Daj, če boš kaj v MB, pa se javi, da gremo na kofe.  In da se malo Tjaška poigra še s kom drugim, ne samo z Maxom.

Pikijakob: a ti prideš kaj v center? pokliči če boš kaj okoli hodila. (enako velja za vse ostale)

Pingi: jaz sem bila prejšnjo soboto...škoda, da nisi prej rekla. Pa sem tudi antilop kupila za k moji mami. Drugače so pa sedaj otroške stvari v IKEI spodaj v "lagerju" (naprej od rož in tega). Upam,da nisem zakomplicirala. Antilop je pa tako v lagerju (samopostrežnem skladišču) vrsta 14 (pred blagajnami).user posted image  Joj, pša sem res zakompliciralauser posted image user posted image  

Pozdravček tudi vsem ostalim, ki jih nisem omenila.

Ja, srečanje v CE pa ni uspelouser posted image . Škoda,...pa drugič.user posted image  

Glede čvekov pa se meni tudi zdi brezveze nove strani odprirat....kar tule lepo ostanite (ostanimo). Je pa dobra ta ideja o drugi barvi. Lahko pa bi se zmenile od katere ure naprej zvečer je druga barva. Črna pa ostane tudi takrat za pomembne stvari in vprašanja. Presodi pa tako lahko vsaka pri sebi, koliko je kaj pmembno.

Evo...sem napisala za nazaj in za naprej

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.6.2008 15:43:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Anetina boterca pa bo kar moja sestra.....njej bi še najprej zaupala vzgojo moje hčere .....saj po tem načelu bi se naj botra izbiralo ,ne user posted image

Ja, jaz sem zato otrokom izbrala mojo sodelavko, ker je res super ženska...in bi si res želela, če bi bilo kaj narobe, da bi ona vzgajala moje otroke....prijazna, poštena...nikoli ni naredila nič slabega, skratka super!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.6.2008 15:49:43   
noa1
Tak..sedaj pa lahko grem voziček pospravit, ker se je pri nas vlilo. Sem jo mislila, še enx na sprehod peljat.

Pa danes imam še sestanek v vrtcu.

Mehurčica: fajn zrihtaj danes pri frizerju (komaj čakam, da se jutri vidiva)....firbec babjiuser posted image
Sanwebdra: lepi ste bili na krstuuser posted image user posted image user posted image  Pa Julija ima mega oblekico (mami pa tudi super izgleda)
Kinnie: bravo za vozekuser posted image user posted image user posted image

No, sedaj pa še grmiuser posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.6.2008 15:53:57   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

No, sedaj pa še grmiuser posted image user posted image

Pri nas lije kot iz škafa user posted image ...joj zdaj bi pa počasi že lahko posijal sonček....pa tudi če bo sonček, bo kar nekaj  časa še vse mokro...user posted image ...potem bo pa itak spet dež...pravijo da bo v četrtek boljeuser posted image

No, danes moram pa user posted image pohvalit, je pobasal oba mulčka in se šel z njima igrat v sobo....user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.6.2008 16:10:02   
Margareta
Mah pri nas je za znoret, dež je že 7 mesecev, pa malo sončnih dni vmes.Prav depra me že daje, ker nikamor ne grem. Pa še Eva se joka non stop. Še na sekret ne morem.

VANILI poročaj

Kako pa naredim zelen tekst?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.6.2008 16:17:55   
nova10ka
vanili - držim pesti za job. da le dobiš tistega, ki ga želiš oz. kjer boš uživala, pa vseeno lahko hitro domov hodila k svoji družinici (v bistvu bi jaz tudi takega).

alia_alin: upam, da se am b z vrtcem dobro izteklo. Pa fajn, da je Tjaša padec dobro prenesla.

zelen tekst - ni mi čist jasno kdaj ga naj uporabljam. meni se zdi vse ful pomembno kar napišem.

vračanje v službo -
mene je včeraj klicala sodelavka, ki me nadomešča na DM v času porodniške in povedala, da je FUL DELA, da je bila včeraj v službi do pol devetih zvečer in da si bo komaj zborila dopust. user posted image pa da komaj čaka da pridem nazaj user posted image . hmmmm, me je kar zvilo.

srečanje v ljubljani: jaz sicer bi bila na sončku (če sploh še kdaj bo), ne vem pa, kolk kul bo za user posted image biti na dekicah na tleh, zaradi hladne, premočene, blatne itd. zemlje. zato nimam nobenega pametnega predloga, bom pa prišla.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.6.2008 16:20:19   
Pandica
Margareta   gori v orodni vrstici imaš tretjo ikono gledano od desne proti levi kjer ti tut napiše, če se z miško postaviš na njo barva pisave tam izbereš barvo.

Jaz sem pa zdaj Alanu postrigla kremplje, ker ga peljem cepit proti steklini in valda, da mora it tja urejen user posted image user posted image
Pol pa še moram kupit 2 žaklja hrane zanj ( enega se mi sploh ne splača, ker prehitro poje user posted image   ) to je 20 kg tak, da se bom znebila kar nekaj denarja user posted image Hhmm, kaj čem, ko pa sem ga hotela imet user posted image

Pri nam je tut črno ratalo, ko hudič, ampak je šlo ravno par kapljic, zdaj pa se nekaj sonček kaže...eh, brezvezno vreme, za znoret user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.6.2008 16:22:33   
Pandica
Kinnie    mi2 pa boma tak zdaj kr "zelenki" postali, a ne? user posted image  user posted image

Suzanamai   kje pa si ti? Imamo nove slikice drsečih gor, si videla? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.6.2008 16:31:01   
*kinnie*

Kinnie   
mi2 pa boma tak zdaj kr "zelenki" postali, a ne? user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image red je reduser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
17.6.2008 16:32:44   
*kinnie*
A boš kavico?user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.6.2008 17:54:59   
*pikijakob*
Srečanje MB Kaj potem jutri tudi ni srečanja v MB, ker meni je full tečno. M2 sva ok je pa mogoče pri nama bilo to cedenje iz nosu povezano z zobki, kot pravi Alin_alin, ker ni bilo velike panike. Je bil pa full tečko in zdaj je na pohodu prvi zobek, ki je že predrl. A ste vsi bolani?

Noa1 Jaz bi prišla z veseljem v mesto, ampak zaradi vremena ne upam. Pa še Zala07 je na morju in mi je tečno. Če bo lepše bom pa sigurno prišla in seveda pokličem. Vas že vse pogrešam.

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 17.6.2008 17:55:42 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

Neposredna povezava do sporočila: 342
17.6.2008 18:30:29   
sanwebdra
Srečanje Štajerk, sreda ob 11.00 v planetu Tuš:
- sanwebdra
- pikijakob

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.6.2008 18:53:24   
valči
Zdravo!

Najprej,hvala vsem,ki ste me poptolažile in brale,sem mnogo bolje.Tašča je vredu,samo od tašče,tašča njej teži,posledično pol ona meni,ker vsega ne more naret.Tak preveč dela,jaz pa takoj za njo.Je napr. včeraj zvečer ob pol desetih češnje vlagala,ker pa sem jaz tu z otroci,pa sem ji njeno perilo likala.Tako je,se drugače zastopiva,jaj ji pomagam,kolokor lahko zraven teh otrok.Res vse dan samo skačem,delam in hitim,saj sem vajena,me pa želodec ob večerih boli,ker nikoli ne pojem v miru.Samo zmečem v sebe na hitro in gasa daljeuser posted image

Sedaj pa hitro pisat,ob večerih dragi okupira rač,ali me Nina rabi,trenutno spi,jaz pa hitro sem,pol pa dat otrokoma večerjo in jiu spat.

Kako je zunajuser posted image Lije,toča,grmi,treska,huda ura vglavnem in to že od 4. popoldne.Čisto preveč moče je že za nas,vrt plava v vodi,...

Včeraj mi je Nina nadomestila nespanje prehjšnjega dne,mi je spala dop. 3 ure,pop. 2 uriuser posted image Še nikoli tako.Je pridna res,se mi zdi,da jo premaloi hvalim,čeprav jo.Ji pa skoz govorim,kako je lepauser posted image ,starejšima pa,kako ju imam rada.Mi to fali,ker meni ni nikoli noben govoril tega,niti cartal,otroštvouser posted image user posted image Mama mi je pri 4. umrlauser posted image ,foter pil,selili so me...Zato cenim naše otročke in se jim posvečam,jim dajem vse to,česar sama nisem imela,nikoli.Res mi pomenjo vse na svetu.

No,danes nisem žalostna,čeprav morda tako pišem.

Mehurčica če še vodiš evidenco kil,jih imam ta teden tri manj,torej 62.2,,še tri,da vidim 5. spredaj,pol pa dalje,če hočem nosit stare cote.So mi ene hlače že prav,čeprav tesne,zapnem pauser posted image ,ko včasih nisem čez rit dobila.Saj je že čas,če bo pa pupa stara 8 mesecev v nedeljo.Se ja spodobi,da grem nazaj,čeprav sem že -1 pred user posted image .

Lane in vseki zgublljate kile,čestitamuser posted image

Sedaj pa grem,malo otrokom težit,se morda še javim danes.user posted image čaoooo

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 344
17.6.2008 19:32:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

A boš kavico?user posted image

Pa lahko eno ja user posted image  
Sem malo prej prišla domov, z Alanom sem zrihtala, zdaj imama spet 1 leto mir. So pa se vsi umaknili in seveda vstrašli, ko sem z njim vstopla v kliniko user posted image user posted image   Pa še polna čakalnica je bila, uhhh user posted image   On pa seveda tako nagajiv kot je, je hotel pokazat vse neumnosti, ki jih zna user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.6.2008 19:34:28   
Pandica
Srečanje Mb naju ju3 nebo, ker Zala še ni zdrava user posted image
Pa vas tut že full pogrešam vse in upam, da se spet čimprej vidimo v velikem številu user posted image tak kot ponavadi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 346
17.6.2008 19:43:01   
janja
pot - s kakim mlekom pa mu ti pripravljaš kašice in katero mleko si mu dala z rižem? Ker riž je res zelo nedolžna stvar in dvomim, da ga ne bi prenesel. Je pa tud tko, da če ima že kar nekaj časa zeleno in kislo blato, spremembe ne boš opazila po dnevu oz. dveh. Jaz pri Urbanu vidim, da vsakič, ko zajuser posted image m, traja dlje časa, da se stanje ponovno vzpostavi. Včasih tudi ves mesec. Jaz Urbanu sama pripravljam gres, polento, ovsene kosmiče in proseno kašo. Skuham na vodi bolj gosto, potem pa zalijem z riževim mlekom. In tako mu paše. Smo blato super porihtali. Problem je le v tem, da to mleko nima vseh vitaminov, kot polnomastno oz. AM. Zato mu zdaj dajem za popoldansko malico kako skuto s sadjem ali pa jogurt, ker mi je P rekla, da naj poskusim, da dobi vse vitamine. Baje v manjših količinah alergiki na KM to prenesejo.
Intoleranca na saharozo in sadni sladkor. A misliš, da gre za to? So ga stestirali na ta dva sladkorja? Kaj pa laktoza oz. mlečni sladkor? Jaz mislim, da gre pri našem bolj za intoleranco na laktozo, za kar pa ga niso stestirali. Mi je P na pediatrični rekel, da če dojim, je laktoza v mleku, pa če to hočem ali pa ne? Tako, da testov zaenkrat niso delali. Se je pa izogibamo. Kašice pa sem začela kupovati od Linota (Podravka), ker ne vsebujejo mleka.

pingi - luštna slikca. Vi pa res znate uživati.

Moram nehat, alarm kliče... vas berem še kasneje.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.6.2008 19:57:10   
lane31
Valči.............joj kako grozna zgodba je za tabo.....kako si želim ,da bi ti vedno sonček sijal tebi in tvojim štirim .Ne morem pomagat sem tipkovnico namočila user posted image ....joj je grozno ,če mora mami umret user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
17.6.2008 20:01:45   
tave
No da se še jest pofočkam. Da me pol naujo punce spet kregale.

Pingi ful sta luštna. Ful mi je lepo, ko vas vidim kako pohajkujete po slo. Jaka je pa itak faca.

Srečanje v četrtek se strinjam z nova10ka. Po moje je bolje da se mogoče še tokrat dobimo mogoče v koloseju, ker so tla še vedno preveč vlažna za naše user posted image .

Vanili poročaj kako je bilo na razgovoru.

Jest sem dons za kosilo delala krompir z blitvo( seveda cel strok česna ), pa piščanca in paradajzevo solato. Našega Teja sploh nisem mogla dohajat. Ko mu nisem taprav čas dala žlico v usta je že začel cmerkatuser posted image .

No zdej pa že spi, jest pa zdej švis pod tuš, pol vas pa naprej berm.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.6.2008 20:22:06   
suzanamai

Kinnie    mi2 pa boma tak zdaj kr "zelenki" postali, a ne? user posted image  user posted image

Suzanamai   kje pa si ti? Imamo nove slikice drsečih gor, si videla? user posted image

Tukaj sem, v klubu zelenk. Sem videla drseče jauser posted image .

Valči, ti si pa res pridna, lepo je slišati, da si pomagata. No vsaj upam, da tašča tudi tebi kdaj pomaga. Včeraj je tudi Zoja tako pridno spala čez dan, kot tvoja Nina, izgleda je bil tak zaspan dan, ko je bila budna, pa je zehala, kot za stavouser posted image .
user posted image  joj otroštvo si imela pa res za enuser posted image . Jaz sem imela vsaj normalna starša, ki sta se sicer preveč ukvarjala sama s seboj in premalo z nama, zato sem tudi jaz full pozorna do svojih dveh otročičkov, se skozi objemamo, lubčkamo, 100x na dan jima povem, da ju imam rada do lune in nazaj, pa še 2x okoli zemljeuser posted image .

Pa čestitke za -3, dobra si in pridna tako kot Laneuser posted image

Srečanje v četrtek torej Kolosej ob 11h

- Nova10ka
- Tave
- Suzanamai

Kasija kaj pa je z Jasno, ti sigurno veš. Upam da ni kaj narobe in da le uživajo nekje na dopustu.

Tave tako je bilo pri nas zadnjič, ko smo imeli šinačo, pire in piščanca. Kar solze so tekle, če nisem bila dovolj hitrauser posted image . Danes je bil pa seveda makaronflajš in ker je šlo prepočasi, je gospodična kar zagrizla posodico in hotela pit makarone. To namreč že nekaj časa počne z juhami in obaramiuser posted image . Potem je bil seveda jok, saj ni nič prišlo v usta, no pa je ugotovila, da lahko sama vzame celo pest požkov in jih porine v usta, kaj sem hotla, sem ji pač pustila in sva se potem preoblekli.

Sem ji pa v nedeljo dla polento z navadnim mlekom 3,2 in je bilo tokrat brez reakcijeuser posted image , sem ga pa malo zalila z vodo. Tako Kinnie se ti pridružujemuser posted image

Nič sedaj grem pa pospravit v omare gore perila, sem bila full pridna in sem likala cele 3ure, saj ne mormo zmečkani vandrat po Italijiuser posted image . Pa še možeku sem vse službene srajce zlikala (beri 26), da ne bo prosil vsakič sproti.

Babe a danes potem pade nočni zelenko? Moj je namreč v nočniuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?