VANILI
|
jutro, na brzino! joj včeraj ste ga pa žurale jaz pa nisem bla zraven pa robbie je bil tut, ooooooo nič, samo na brzino, včeraj me je moj potegnil v pojstlo na , pol sem pa bla čist gotova danes grem povohljat za mojo službo, se je pa zgodio včeraj nekaj lepega, namreč klicala me je ravnateljica iz gimnazije, kamor sem tudi dala prošnjo in vprašala, če je spregledala, ko nisem dala zravenod strokovnega. Pa sem ji priznala, da a nimam... pa je rekla, da je pa fajn, ko sem tako blizu... in da bo morda razveljavila razpis.... tako da bi not prišla, samo na razgovor moramit.. zdaj pa prosim vesolje in vso angelsko zasedbo s predsednikom gospodom bogecom, pa vas, mamčice drage, držte pesti, da bi dobrila to službo, sicer gre za skrajšan delovni čas, manj kot 4 ure, ampaksi vseeno želim not pridet, bom že pol narej razmišljala, ker moj drimđob za zdaj je ravno to - poučevat psihologijo pa še vetovanje zraven (no to ne bi mela, a nikoli ne veš). na hitro sem vas prebraal, nasmejali ste me,itak kot ponavadi, še vedno se pa zasmejem, ko se spomnim na janjo in njeno mamica ti piska , pa nova 10ka... ma vse ste prave 10ke... margareta, ti pa kar nalimi še kakega najinga robija, mi je tak adrenalin pgal po žilah, da sem se takoj zbrihtala skratak, seberemo, lepo rpežiite dan. menda se bo včetrtek prikazalo sonce, saj še veste, to je tista žareča rumena krogla na nebu