|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
20.6.2008 23:33:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Kdaj pa se bo to dogajalo v Izoli in kaj točno je na programu?
Bo kaj zanimivega mogoče še v nedeljo.

O čem ti to? Kaj se bo dogajalo? Sem spet kaj spregledala? user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
20.6.2008 23:38:29   
Anonimen
Rožicaaaaaaaaa*: Kam si zbežala?

CUKRČEK: Pridna! Lepo praznujte jutri! In seveda bravo za zobek.

Grem tudi jaz... Dragi dela do 3h...

Mirno noč vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
20.6.2008 23:42:47   
123a
sandra za seznamuser posted image

3.zobek 20.6

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.6.2008 23:44:03   
Marelica
Ojla, mamice!

Sem vas prišla malo pofirbcat, sploh v seznamček. Kar nekaj se vas še spomnim po imenih, ko smo čvekale kot nosečke. Potem mi je pa kar zmanjovalo časa in vas kar nisem več utegnila brat, kaj šele pisat... potem pa čisto ven padeš... Vseeno sem vas prišla danes malo pozdravit. Veliki so že naši sončki, res... še malo pa bomo odštevali do prve svečke.

Če vas sploh zanima, naš mali Dominik je že pravi dedec, čeprav še vedno s komaj vidno čupico, kar ga na videz dela še malo dojenčkastega. Ima pa že 8 zobkov, res jih je hitro dobival - pri 5. mesecu prva dva. Zdaj že pridno plazi po kolenih in se vstaja ob pohištvu, odpira omare in predale, najraje pa nagaja sestrici, ki je blazno občutljiva za svoje (in njegove) igrače.user posted image  Je tudi blazen jedec poleg vsega pa zelo neizbirčen - na moje veselje ima rad vso zelenjavo in sadje in pije nesladkan čaj (sestrica je bila pravo nasprotje). Še vedno se dojiva in od vsega začetka je mamin razcartanec (kar pove, da z njim sploh ni bilo lahko).

No, toliko na kratko. Če hočete, naju lahko date v seznamček, rojen je bil 26.8. (4180g, 53cm), PDP pa sem imela 1.9.

LP vsem in veliko veselja ob napredku vaših malčkov!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.6.2008 23:48:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ja kmalu boš teta a! user posted image

user posted image upam da še ta tedenuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.6.2008 23:54:27   
Rožica*

Spaaaaaaaaaaaaaaaaat! user posted image

Nevem če bom dokupila varovalo. Bom videla.
In komaj čakam da ga dobim.

Ja in vidim da površno bereš.

Aja, ta vikend je v Izoli fešta oljk, rib in vina!!! Tiste ki pridete na obalo za vikend, pejte pogledat, ker je lepo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.6.2008 23:55:09   
sandra85

Pa nič če me ne družita!? user posted image

Grem pa spat user posted image

user posted image zakaj si zbežala????????????????????????????

CUKRČEK user posted image user posted image user posted image za zobek! kaki film pa je to??? user posted image user posted image
123a user posted image user posted image user posted image za zobek!!!

Marelica user posted image dobrodošla nazaj!!!!!!!!!!!!!!!  seveda vaju bomo dali na seznamček!!! ko boš imela kej časa, napiši datume kdaj so zobki pokukali in mere (sej vidiš seznamček)user posted image ampak tvoj sinček pa se je rodil pravi korenjak! user posted image

zda pa grem tut js spat

mirno noč!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
20.6.2008 23:57:22   
sandra85

Spaaaaaaaaaaaaaaaaat! user posted image

Nevem če bom dokupila varovalo. Bom videla.
In komaj čakam da ga dobim.

Ja in vidim da površno bereš.

Aja, ta vikend je v Izoli fešta oljk, rib in vina!!! Tiste ki pridete na obalo za vikend, pejte pogledat, ker je lepo!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tianna!!!
rožica js ti ne znam povedat, ker pojma nimamuser posted image po moje kej piše tukaj

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
21.6.2008 0:02:14   
Rožica*
Pa saj nisem zbežala.

Malo surfam po netu, če že na morje ne morem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.6.2008 0:03:24   
nena80
heej!

Mi smo se pa danes na hitro odločili in popokali malega k frizerju in ostrigli njegove kodrčkeuser posted image , ker mu je bilo čez dan ful vroče in je imel skoz mokre laske in tako so morali stranuser posted image ... Je bil pa zelo smešen, ker je skoz hotel slediti z očmi škarje in je tako hitro vrtel glavico, da ga je frizerka komaj ostriglauser posted image ....

joj že kliče

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.6.2008 0:05:51   
Rožica*
Samo zdaj pa res grem.
Jutri me čaka še en naporen dan.

nočko

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.6.2008 0:06:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

heej!

Mi smo se pa danes na hitro odločili in popokali malega k frizerju in ostrigli njegove kodrčkeuser posted image , ker mu je bilo čez dan ful vroče in je imel skoz mokre laske in tako so morali stranuser posted image ... Je bil pa zelo smešen, ker je skoz hotel slediti z očmi škarje in je tako hitro vrtel glavico, da ga je frizerka komaj ostriglauser posted image ....

joj že kliče

ob tej uri? user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.6.2008 0:06:45   
sandra85

Samo zdaj pa res grem.
Jutri me čaka še en naporen dan.

nočko

user posted image user posted image user posted image
lahko noč

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.6.2008 0:35:33   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

heej!

joj že kliče

ob tej uri? user posted image

lakotauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.6.2008 0:38:25   
nena80
no, ste že vse ušle,... ko se jaz na rr spravim, že vse spite, bom morala svojo uro v glavi malo prestavit, pa hodit prej spat user posted image user posted image user posted image

grem še za jutri pripravit , pa se pridružim v deželi sanjuser posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.6.2008 10:01:37   
CUKRČEK
se na hitro javim, ker potem ne bo časa. Evo, maladva sta že pozajtrkovala in čakata, da gremo ven. Moram it jagode in maline pobrat, da jih bodo otroci lahko jedli.
Manca pa že vsa na trnih čaka, da pridejo gostje na njeno žurkouser posted image

Očitno bo danes lepo vreme in moramo takoj začet postavljat bazen, ki sva ga Manci kupila za roj. dan. Upam, da ne bo vsega skupaj samo 14 dni vročega vremena, da ne nam nakup splača.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.6.2008 10:14:17   
Anonimen
Jutro!

A ni nobene za kafe? Zdaj sem ga dala spati. Noč je bla dokaj ok, vstala sva ob 7h. Potem ga je nono peljal na sprehod, jaz pa sem šla po opravkih.

user posted image user posted image user posted image  Manca, vse naj naj za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
21.6.2008 10:32:10   
Anonimen
Ja očitno ni nobene gor... Jaz še vedno čekiram hotele in me zdraven kar glava boli. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
21.6.2008 10:38:40   
guppy
Lilly_21, Marelica....
tooooooooook lepo vaju je spet videt po dolgem času !!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  

tianna... pa saj sem ti rekla - Čatež user posted image user posted image

Malo sem bila odsotna te dni, ker me je dotolkla dvodnevna migrena. Zdaj sem spet nazaj v normali user posted image
Mala2 sta cel teden ustajala okoli 6h, danes ta pa spala do 9. ure zjutraj !??!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?
Očitno sta videla, da sta mami in oči KOMA in sta se odločila podaljšat vikend spanje, hahaha.

Ampak res, to je pa rekord.......... svašta :)))

< Sporočilo je popravil guppy -- 21.6.2008 10:40:44 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.6.2008 10:50:23   
Anonimen
Ah Guppy, sej glede na ceno bi bil Čatež super. Ampak jaz bi tako rada morje. Če iskreno povem, me je kar malo minilo... user posted image  Stroškov je res too much in moj bi šel kar za 14 dni. user posted image  Odločila sva se za Brač. user posted image  Zdej pa moram najti kakšen dober in dokaj poceni hotel, max. 10 dni. user posted image

Ta migrena pa te ne pusti pri miru a. user posted image  No samo, da si zdaj ok. user posted image  In naspana. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
21.6.2008 10:53:54   
Anonimen
user posted image  Aja, kako je že z zavarovanjem za tujino? Vem, da ste zadnjič dale neke linke, ma si nisem shranila...

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.6.2008 10:54:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
21.6.2008 11:24:39   
123a
tianna-a veš,da so me včeraj klicali iz Promod in mi reče ,da so dobili gladiatorke 38 ampak visokeuser posted image user posted image .Je rekla,da me je vseeno obvestila,če bi slučajno imela visoke in sem rekla da ne ,da samo nizke.Lepo od njih da so poklicaliuser posted image .Nizkih pa niso dobili niti enihuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
21.6.2008 11:28:12   
Anonimen
123a: Ja... Res lepo od njih, da so vseeno sporočili. user posted image  A nizkih pa ni al kako?! user posted image  Ja no... Res nimam sreče. user posted image  Če greš še kdaj mimo Promod-a, prosim vprašaj, če ti ni odveč.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
21.6.2008 11:54:20   
guppy
Men nič jasno... zdaj sem gledala koledar - od 21 dni junija sem imela 6 dni migreno.
Treba bo mal odklopit zgleda... Komaj čakam dopust :))))))))))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
21.6.2008 11:56:32   
sandra85
SESTRI JE PRED SLABO URO ODTEKLA VODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAzdaj je v P, mi pa nestrpno čakamo-no Enej spiuser posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 22.6.2008 20:09:46 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?