sonce78
|
Ku ku čvekačice ! Ste toliko napisale, da sem rabila dve uri za prebrati, pa samo dva dni me ni bilo. Pri nas poteka proces odstavljanja od dojenja in uvajam allernovo. Počasi, počasi bo šlo, čeprav mu nič ne zamerim, da allernove ne pije z užitkom, ker ima okus podoben kot, da bi v vodo namočila šraufe, repe od kač in stare štunfe . Zdaj ima moj dragi novo zadolžitev, da ga zvečer "podoji" z allernovo. Drugače pa se Vasja že veselo postavlja na nogice, ob posteljici ali ob kavču. Zdaj ga pa zeres ni več za pustiti iz oči niti za sekundo. helenav probaj piti žajbljov čaj. Baje pomaga, da mleko NE nastaja več. tianna ja, ja, ja pridi k nam . Sem hitra a , ma nisem nič bila na RR, ker sem peglala cele večere, ker gremo za vikend v Izolo na poroko moje sestrične in komaj čakam, da se malo naplešem in sprostim. Bravooo za krst! guppy Super za Majo!!!!!!!!!!! december Bravoooo za vstajanje!!!! Kdaj se bomo kaj videli? Bi bil že čas! CUKERČEK Full lepe slikice, tista zadnja je zares nekaj posebnega! LINA za Žana, ampak bi itak vse ok!!! NaILa Žal ti ne znam svetovati glede tiste terapije, za katero si spraševala. Držim pesti!!! sandra Najdi kaj lepega zase in uživaj!!!!! koščki Vasji se počasi, počasi odpira. Včeraj je začuda jedel zelenjavno mineštrico, ki ni bila super zmleta. Se mi zdi, da njemu zelo pomaga pri sprejemanju hrane v koščkih, če mu dajem kruh in piškote in se tako navadi na koščke in da mora mleti z ustki. pogrešane ... Jaz pogrešam aljob, nano27, pikico pokico (je že prišla z morja?), škorpion, duskaaaa, mala