bella02
|
cebrca, mi je kolegica dala body fresh, pa se mi ni zdelo ful učinkovito, niti me ni ohladil. Včeraj mi je pa dala še aktivno kremo. Sem se z njo namazala in je bil fajn filing, zjutraj pa, ko sem se zbudila in me je začelo srbeti, sem dala gor mokro mrzlo brisačko in je minilo. Očitno je bila to reakcija na vročino, ker so pikice že skoraj čist izginile in tudi manj srbi. Morda je tudi to krivo, ker imam vse hlače čez pas, tudi spodnje tam do sredi bušita, ker ne prenesem, da mam to pod pasom. Sem pa mehčalec že ukinila, praška pa nisem menjala. Sam če bi bila to reakcija na to, bi bila pikasta še kje drugje. Bom pa v prihodnje uporabila kis za vlaganje. Sem pa včeraj pupo peljala cepit proti klopnemu meningitisu in mi je pediatrinja potrdila, da bi se reakcija na jagode pokazala tudi drugod po telesu, tako da jih bom danes spet brez slabe vesti malicala . Gajka in Sandra, jaz grem dat vodo popoldne in se prej doma in med potjo še dodatno nacejam z vodo, da potem komaj čakam, da pride kdo odpret, sem pa tudi že trkala, je bila pač sila . Gugalnik in igralna podloga, luštni stvari, ki jih pri 1. nisem imela kam dat (sva živela še pri njegovih starših), zdaj pa ju bom imela . En gugalnik imam na podstrehi in moram pogledat, v kakem stanju je, podlogo bom pa kupila, če je ne bomo slučajno dobili za kako darilo . Mi je ful všeč. Samo zanima me, če se da oprati v stroju? anita goitan, jest bi šla tud na morje . Pa glavno, da sta vidva uživala ! sling/kengurujček: nismo rabili v prvo, pa zdaj mislim, da tudi ne bomo posteljica iz Interspara: jaz sem bila tam ob pol 10h in sem jo dobila. Že stoji . Je pa tako: včeraj mi je prijateljica rekla, da čez cca leto dobimo posteljico od malega in to tisto 140x70 (če se ne motim), ki se razstavi in nastane mladinska postelja. Ker sem še do včeraj oklevala med Recinkovo in to iz Interspara, sem se potem odločila za slednjo. Ni slaba, je stabilna za mulca in mislim, da bi zdržala tudi več let. Moje mnenje (in moj pravi ravno tako) pa je, da je za daljši čas bolš dat 30 eur več, vsaj vidi se mi Recinkova malo bolj močna. Mislim, da bo kar uredu. So jih pa imeli res morda samo enih 10 tam na kupu, če jih je blo sploh tolk. Pa tista improvizoriš tam postavljena je bla zložena bolj na hojladri in se je kar nekej guncala, ta doma pa je uredu. Mislim, da mi ne bo žal. posteljnina iz galeba: verjetno jo bom tudi sama naročila, se mi zdi, da je to najbolj ugodna varianta, pa še dost izbire imajo Se verjetno še danes kaj slišmo. Pa pa
|