dojenč
|
jutro še od mene.prvo za 3 del, smo kar pridne. sem malo površno prebrala, tako da ce kere ne bom komentirala brez zamere. BAMBI-res sem kot na federcah, lečem ko buda .bo že.se nisem uspela v mb, vsekakor pa obvestim da gremo na ce bo cajt.(upam da pred rokom ) ŽANEŽA- za in full lepo ime LANA! moja pikica pa bo žana.kak fletno. GABRIJEL IN MATJAŽ- tudi za vaju da sta tako skrbna do svojih najdražjih. vidim da se že pogovarjate o formalnostih ki jih moramo urejati.in da vam povem kako zeloooooooooo sem . pripada mi 24 dni dopusta, , in ko sem bila pri dr,osebni me je vprasala če se imam kaj dopusta, pa sem ji valda povedala da ga imam saj ga nič nisem koristila, no in meni reče zdravnica pojdi k delodajalcu, in naj ti da inf.o dopustu, ker boš lahko to koristila.ok vse vrede.vceraj sem šla k delodajalcu.in mu povem za kaj gre, pac da grem zdaj na dopust, ker ga itak moram izkoristit.(zakaj pa ga nebi, ce pol itak vec ne grem tja delat) on pa se raz in me besedno napade, da on tega ne razume, kaj se država gre, da zdaj sem bila v bolniški kot nosecnica, in nisem mogla delat, zdaj pa grem kot nosečnica in zdrava oseba na dopust, kaj se država gre, in da zdaj delodajalci najeb samo sem debelo gledala, ...pol pa se mi reče zakaj nisem jaz rekla dr, da sem jaz dopust že izkoristila, zakaj bi te mogla lagat da sem ga če pa ga nisem, navsezadnje pa me še napade računovodkinja, zakaj sem rekla da še imam dopust.(seveda bi zdaj šefu pasalo da bi še bla ana bolniškem ker ne rabi za mene nič placat zdaj pa mora plačat ves dopust, ampak kaj sem tu kriva jaz???trako da je zakljucil z stavkom.decembra pa si po knjigo pridi.mislim halo......norca se delajo z nas.pazite punce kako boste kaj urejale..... tak zdaj bom zaključila da me ne vrze ven